aldatıldım yardım lütfen

evet 5 yaşında kızımız var arkadaşlar öyle bir inat ki benim kocam ben gitsem aşkımdan ölse aramaz beni evlendiğimizde psikolojik rahatsızlığı vardı 3 sene bebek gibi baktım ona biz erken evlendik askere gitti bekledim çok sabrettim ayrılmayı hiç düşünmüyorum sadece onu yola getirmek istiyorum

Sanırım yanlış topikteyimakannehir

hayır yani bizden istediğin nedir, sen çoktan karar vermişsin, amaç ne yani

hergece öldürülme korkusuyla da olsa yanında uyuyan kadına bunu yapan adam aslında sevginizi haketmiyor. Ancak kendi tercihinizdir. Kocanız eğer pişman birdaha yapmayacak durumdaysa amenna. Ama beni kendi halime bırak bir süre diyen bir adam sizi yine aldatacaktır. Bu durumda aldatılmayı sıradan olarak görmek zorundasınız.

seni aldatacagını dusundugu zaman bitirmesi gerekiyordu hakketin ondan yaptım demesi cok yanlıs aklı sıra seni suclamaya bakıyor ama istemiyorsa bosanacaktı boyle bir sey yapması cok yanlıs bence

işte bende bunu soruyorum terketmek olarak değil yine söylüyorum ona nasıl davranmam gerekiyor

haketmek mi ne demek bu acaba çok merak ettim şimdi....
bir kadın aldatılmak için ne yapmış ve haketmiş olabilir ki? bu işler haketmeye göre mi oluyormuş klasik bahaneler bunlar
bu erkekler ilk önce nefislerine hakim olamıyorlar ve bir hata yapıyorlar ama sonra vicdanalrı bu işin yanlış olduğunu söylemeye başladığında bahaneler üretmeye başlıyorlar kendilerine Buna psikolojide MANTIĞA BÜRÜME diyorlar .... isteyen baksın int ten :))

örnek bir bahane size : eşim bana ilgi göstermiyor... peki buna nasıl karar veriyorlar? aldattığı kadının hareketlerinden tabiki... o kadın ona hayatının erkeği muhteşem insan gibi davranıyorlar yaa oda düşünüyor ki vayy bee ne erkek mişim... elin karıları bana nasıl muamale ediyor benim karım suratıma bile bakmıyor diyorlar .. zannediyorlar ki o kadınlar hep onlara öyle davranacak .. halbuki 2. kadınların klasik olayıdır buuu... Bak sen öyle mükemmel bir erkeksin ben senin için her şeyi yaparım .. yazık sana karın seni anlayamıyormu???
birde şuna çok sinir oluyorum bu olay ortaya çıktıktan sonra BENİ RAHAT BIRAK olayı bir kadın böyle bir travma yaşadıktan sonra erkeğini nasıl rahat bırakabilir kii
neyse arkadaşım umarım sorununuzu halledersiniz ama lütfen kendinizden ödün vermeyin ve net tavırlar belirleyin kendinize
ama bu oyunu sizde kadınların kuralına göre oynamak istiyosanız kocanızı takip edin ama bunu ona belli etmeyin ..tabiki kırgınlığınızı belli edin ama hayatıda zehir etmeyin ki
(anladığımkadarıyla tam aldatma olmamış) karşıdaki kadının istediğini o kadına vermeyin

herkese selam öncelikle arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim ve ilk defa 1 hafta önce kısmen aldatıldım ve eşim ilk başta bunu hakettiğimi söyledi şim di ise sorunun bende olmadığını sadece rahat olmak istediğini söylüyor beni seviyor ama şuan eskisi gibi olamıyoruz çok acı çekiyorum ona nasıl davranmalıyım bilemiyorum biraz üstüme gelme diyor ya rahat bırakırsam herşey tamamen biterse diye korkuyorum

nasıl ya.
yok önce hakettin sonrasorun sende değil rahat olmak istiyorum.
ne demek bu.
ben aldatırım rahat bırak beni mi demek istemiş. bu sevgimi sizce.
evli adamın ben rahat olmak istiyorum o yüzden aldatırım demesi kadar anormal bir şey varmı.birde üstüne gelmeyeceksiniz .
vay canına .
saçmalamanın daniskası.
ha bu arada

ya rahat bırakırsam herşey tamamen biterse diye korkuyorum[/COLOR][/QUOTE]

bunu yazmışsınız.
yani tek korkunuz rahat bırakırsanız herşeyin biteceğimi.
yani aldatsın önemli değil öylemi.ohaoldumsmile:bbo:

yüzsüzlüğün bu kadarına da pes diyorum
tabii canım gitme üstüne adamcağızın
kendine gelsin, rahatlasın biraz sonra da keyfine baksın
bir sopalık daha :oklava:

şuan gerçekten akıla çok ihtiyacım var ailesi bile benim tarafımda duruyor onlarda düşüncelerini onaylamıyor

Tabii tabii kısmen aldatsın sorun değil yeterki ayrılmasın sizden değil mi???
Kocanız yokken siz bir hiçtiniz çünkü... O adam giderse yokolacaksınız sanki..
Nasıl hastalıklı bir bakış açısı yaa.. Adam tüzsüzce aldattım ama sen hakettim diyor, üstüme gelme beni rahat bırak diyor..
Ve siz hala ne yapsam da kocam bei bırakasa derdindesiniz...
Rahat bırakın şte... 3 maymunu oynayın, gitsin aldatsın gelsin gözmezden duymazdan bilezden gelin... Fazla dırdır eder sorup soruştutursanız bunalır kaçar gider mazallah....
Rahat bırakın, istediği gibi aldatsın sizi, sonra da eve gelsin siz ona pervane olun... Mutlu mesut yaşayın...

bence eşinizin psikolojisi hala düzelmemiş. başta sizi suçlamış sonra vazgeçmiş şimdide rahat olmak istiyorum diyor. ayrılmak istemiyorsanız bi danışmandan yardım almasını önerin açık açık konuşun.

Aldatılmak koymamış size..
Aklınız eşinizin gidebilme ihtimaline takılmış...
Hayatınızın en baş noktasına oturtmuşsunuz onu baksanıza rahat bırakırsam ya tamamen her şey biterse diye korku içindesiniz...
Gerçekten şaşırdım..
Bu adam sizi 10 kerede aldatsa siz aldatma kısmına takılmıcaksınız, tamamen biterse düşüncesi içinde olucaksınız..
Bence sizinde psikolojik sorununuz var...

ayrıca kısmen aldatmak diye birşey yok bence biriyle duygusal bir bağ kurması cinsel olarak aldatılmaktan daha yaralayıcı.

benim üstüme neden geliyorsunuz seviyorum anlamıyormusunuz bana fikirlerinizi söyleyin nasıl bir tavır alayım ki bunu bi daha yapmasın

aldatmışsa aldatmıştır bunun bir nedeni yada mazereti olamaz......yapılacak en adi işi yapmış.
birde acıtasyon yapmasın eşin kendini acındırarak ve sende buna göz yumma
kimse aldatılmayı hak etmez..yaptıgından utandıysa bana zaman ver yok rahat bırakta demesın bu kadar rahat olup pişkinlik yapmasın.
psikolojisi bozukmuş aldatmayı düşünüyor ..bozuk psikoloji nerde o zaman....yapılacak iş bellidir ama
sende bence davranman gerekenden çok daha farklı davranıyorsun gibi

benim üstüme neden geliyorsunuz seviyorum anlamıyormusunuz bana fikirlerinizi söyleyin nasıl bir tavır alayım ki bunu bi daha yapmasın

neden gerçekleri size söyledik diyemi üstünüze gelir olduk.
peki,istediğinizi yazayım o zaman.
bırakın hayatını yaşasın.
aldatsın rahat bırakın.
hiç üzülmeyin.
o taktığıunız şeyde olmaz. sizi unutmaz. siz eve döndüğünde hatırlatırsınız canım kendinizi.
güzel bir hayat hem eş mutlu hem siz.
oldumu.:delphin:

zaten herkes fikrini söylemiş işte
beklediğin cevap gelmedi diye neden tepki gösteriyorsun
burdaki kadınlarının hiçbirinin çıkıpta "bir seferden bir şey olmaz,
bir daha yapmaz" diyeceğini düşünmüyorum

peki bişey sorayım sizlere diyelimki aynı şey beşınıza geldi eşinizde aynı davranıyor ama o an sizde benim gibi ayrılmayı düşünmüyorsunuz nasıl bir tavır takınırdınız gerek konuşmalar olsun gerek haraketler

ben biri bana destek çıksın diye beklemiyorum benim nasıl bir psikolojide olduğumu bir düşünün

sevıyorsan sevmeye devam et.o seni aldatmaya devam etsin geçinin gidin...

bazen sevmek yeterli degildir.....bazen karşındaki senın sevginin kullanır ve her halti eder.

sen bunları kabulleniyorsun demekki..

ne yapmam gerekiyor..ya onun aldatmalarını evet deyıp alkış yapıcan yada kendine gelip sevginide kalbıne gömüp kendine yenı bır yaşam seçicen....

Back
X