Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese selam öncelikle arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim ve ilk defa 1 hafta önce kısmen aldatıldım ve eşim ilk başta bunu hakettiğimi söyledi şim di ise sorunun bende olmadığını sadece rahat olmak istediğini söylüyor beni seviyor ama şuan eskisi gibi olamıyoruz çok acı çekiyorum ona nasıl davranmalıyım bilemiyorum biraz üstüme gelme diyor ya rahat bırakırsam herşey tamamen biterse diye korkuyorum
Çocuğu asla es geçmiyorum. Hatta yazık ki en çok olan ona olur. Elbette sonuç ne olursa olsun, o çocuğun psikolojisi düşünülmeli. İnsan evladı olduktan sonra artık eskisi kadar rahat davranmamalı. Ama bu demek değil ki, bütün hayat evladın üstüne kurulu. Ve eğer çok evladımı düşünüyorsam, bize zarar veren bir babayla aynı ortamda , o kadar huzursuzluğu yaşayarak, görerek büyümesini istemem, ben de kıyamam evladıma .Boşanmış bir ailenin çocuğu olmasam da, sorunlu bir ailenin içine büyümenin ne demek olduğunu biliyorum, o yüzden boşanmak, devamlı huzursuz bir ortamda büyümekten daha iyidir diyorum. Bana sadece suçu yüklenmek hata geliyor.
işte bende bunu soruyorum terketmek olarak değil yine söylüyorum ona nasıl davranmam gerekiyor
ay bi senelik konu![]()