aldatıldım yardım lütfen

ay nasıl itiraf edebildi.yapan adam demez canm o seni kıskandırmaya calısmasn

Bir diğer nokta bu olayı kimlere duyuracağın ve onu evden attığında yanında olacak kişileri şekillendirmen.öyle çapkın ve eşini aldatan kişiler olmasın. ona gidip sözüm ona aranızı yapmaya çalışacak kişiler;eşine gidip -abi safmısın itiraf edilir mi yeni yetme çapkın seni gibi dolmalarla aranızı yapmaya çalışmamalı .kısa vadede en iyi barışmayı bu kişiliktekiler yapsada uzun vadede boynuuz üstüne boynuz yersin canım.genelde sözünü dinlediği abi gibi gördüğü yada genç olupta hem seni hem eşini seven insanlar olmalı.ha bu arada kayınvalidenle aranı belkide hiç olmadığı kadar iyi tutman gerekiyor bu dönem.Her erkek yaşı kaç olursa olsun anne kuzusudur,söz dinler.hatta gerekli dolmayı kayınvalidene verip hem kocanın hem diğer kadının üstüne salıp kıyıya çekilip kızılca kıyameti seyredebilirsin.e maşalar varken el yakmamak gerek.
bir diğer önemli konu eşine karşı tamamen dengesiz davranacaksın,ayarsız olacaksın,tüm tepkilerini aşırı uçlarda göstermelisin şuan sarıldığı aşk kadının 10 dakika önce fırlattığı eşyalarla kafasını kırmak istediğini unutmamalı.ve en sonunda bana ne yaptın böyle görüyor musun?tamamen dengesiz biri oldum çıktım mutsuzum falan filan duygu sömürüleriyle ona aslında sana ne yaptığını düşündürteceksin.erkekler senin söylediklerini anlar kendi gördüklerini değil.tam bir ruh hastası gibi davran biranda aşık kedi kadar uysal 2 dakıka sonra tırnaklarıyla yüzünü göüzünü en önemlisi kalbini yırtan.canım hiçbir zaman unutmayacağın motton1) deli deliyi görünce sopasını saklarmış
2)dinsizin hakkından imansız gelirmiş olmalı.bu tavırlar onu okadar çok düşünmeye itecek ki noldu benim hatuna demeli.e artık eşin sürekli seni ve çetrefilli hareketlerini düşünmekten,( e reklamın iyisi kötüsü olmaz)yorumlamaya çalışmaktan,boşayacak beni- hayır boşamayacak beni diye karar verememekten dolayı çok yorulacak,sürekli endişelenmekten büyük olasılıkla anksiyete bozukluğu yaşayacak vb vb .bu durumda tabiki tedavisi için yine sen gerekeceksin,şevkatli,kırgın iyileşir iyileşmez ona tekmeyi basacak ( o öyle sanacak)ama hala aşık ,masum ama seksi,vazgeçilemez( bu kez aldığı kadar fedakarlık yaparak ama ) üzgün melek rollerinde olacaksın.bir psikiyatr aynen şunu demişti:aldatma ve cinsellik o kadar rekabet dolu bir piyasadır ki,hep aşk kazanılmaya çalışılır.kazanmak için şunu unutma;her insan kadın olsun erkek olsun daima heran ellerinin arasından çok kolay kayıp gidebilecek kişiliktekilere aşık olur.yani lafın özü;benim mesajıma kadar ki tüm arkadaşlarımın hararetli mesajları,sinik davranma,alttan alma vb yazdıklarının hepsi doğrudur.bu noktada kaybetmemek için;her daim tekme atma riski bulunan kadını oynamalısın.Ve biliyormusun sadece ilk aldatmasından sonra faturasını ağır ödeyen erkekler eşlerini aldatmazlarmış.

Hem aldatıldım diyorsun hem ya herşey biterse diyorsun...
Sen bu mantıkla devam edersen daha çoooook aldatılırsın...

]arkadaslar asla aldatilmayi affedemem cok sukur basimada hic gelmedi ama arkadasimin yerine kendimi koyup dusunuyorum 7 yillik evli ve bir evladi var biraz gercekci olmak istiyorum bosandi ve bitti ne olcak sonra ? ben affetsin yoluna devam etsin asla demiyorum sadece genis bi aciyla dusunmeye calisiyorum elbette bu yaptigi esinin yanina kalmamali ama soyle dusunun bosanicam deyip bunu etrafa yayarsa bunu yapmasi gerekir aksi halde birdaha kimse arkadasin esiyle ilgili sorunlarini kale bile almaz bu isi etrafa yaymadan yapman lazim yaa esinin gozunu iyi bi korkutacaksin bu ilk ve son olacak haddini iyi bi bildireceksin yada bitirip yoluna devam edeceksin

Son düzenleme:
sorun evli 7 veya 20 yil evli olmasi degil cocuk olmasi hemde kucuk bi cocuk ayrilmanin cocuga verdigi zarari cok iyi bilirim onun icin cok kizgin olsada mantikla hareket etmeli demek istiyorum o cocuga asla yansimamali

Benim dikkatimi çeken sadece şu oldu, karşıdaki o kadar rahat ki, bütün sıkıntıyı kadın almış üstüne, adamın hiç umrunda değil. Bu durumda aldatmadan daha öte birşey var ortada. Başka şeyler bitmiş. Aldatmayıda önemsemiyor değilim tabi. Arkadaş kabul eder ,etmez, o ona kalmış, ama tepksini mutlaka koymalı, bir de beni seviyor, kaybetmek istemiyorum dediği zaman anlayamıyorum. Eşi korksun önce kaybederim diye ve bu nasıl sevgi. Ve çocuğum yok ama olunca da fikrim değişmez sanırım, çocuğum için evlilik yürütürüm diye bakamıyorum şuan. Bir çocuğa ancak huzurlu bir evlilik yarar sağlar, anne babanın huzuru yoksa, çocukta ziyan olur gider arada.

ayrılması dusundugunuz sanmıyorum..
esınızı sevıyosunuz ve onu kazanmak ıstıyosunuz..
sebep sız ısenız hatanızı bılıyomusunuz?..
esınızı sız ıtmıssınız dısarıya ne konuda onu uzaklastırdıysanız sız daha ıyı bılırsınız..
ha aldatmaya gelınce bence blof yapmısdır..

inan bana cocugun oldugunda daha farkli bakacaksin ustelik bosanmis bi anne babanin evladi olsaydin dahada farkli bakardin. bosanir bosanmaz o arkadasimizin bilecegi bi is benim bildigim tek sey bu olaylar yasanirken cocuk herseyden uzak kalmali ozellikle 5 yasinda bir cocuk kisiligi henuz olusuyor anne ve babasi her anne ve baba gibi birbirine asik onun gozunde.yaninda babayi kotulese biri ona bile cani yanar cocugu tum konusmalardan uzak tutmali onun yaninda asla kirgin oldugunu belli etmemeli ayriligida bosandi gibi gostermememi baban artik o evde kalcak cunku vs vs diye aciklama yapmali.kucuk bi cocuk olsada inanin herseyin farkindalar onlar

Çocuğu asla es geçmiyorum. Hatta yazık ki en çok olan ona olur. Elbette sonuç ne olursa olsun, o çocuğun psikolojisi düşünülmeli. İnsan evladı olduktan sonra artık eskisi kadar rahat davranmamalı. Ama bu demek değil ki, bütün hayat evladın üstüne kurulu. Ve eğer çok evladımı düşünüyorsam, bize zarar veren bir babayla aynı ortamda , o kadar huzursuzluğu yaşayarak, görerek büyümesini istemem, ben de kıyamam evladıma .Boşanmış bir ailenin çocuğu olmasam da, sorunlu bir ailenin içine büyümenin ne demek olduğunu biliyorum, o yüzden boşanmak, devamlı huzursuz bir ortamda büyümekten daha iyidir diyorum. Bana sadece suçu yüklenmek hata geliyor.

herkese selam öncelikle arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim ve ilk defa 1 hafta önce kısmen aldatıldım ve eşim ilk başta bunu hakettiğimi söyledi şim di ise sorunun bende olmadığını sadece rahat olmak istediğini söylüyor beni seviyor ama şuan eskisi gibi olamıyoruz çok acı çekiyorum ona nasıl davranmalıyım bilemiyorum biraz üstüme gelme diyor ya rahat bırakırsam herşey tamamen biterse diye korkuyorum

bazen üstüne gitmemek daha iyi olabilir diye düşünüyorum.. eğer kadın eşinden boşanmayı göze alamıyorsa, çokcuklar ekonomik nedenler v.s. engelleri varsa, resti çekip kıçına tekmeyi basamayacaksa bence eşinin aldattığını yüzüne vurmamalı.. hem yüzüne vurup hem de o evlilik içinde devam edersen eşe karşı ödün vermiş olursun.saygınlığından kaybedersin. en iyisi belli etmeyip farklı bir yolla onu kapıldığı bu yanlıştan çevirmekti...ilk önce bunu hakettiğini söylemiş. burda aklıma eşine karşı ilgisiz olmuş olabileceğin fikri geliyor. bu onu başka kollara itmiş olabilir. ( haklımı asla değil ama bu senin varsa ihmalkarlık hatanı örtmez) seni seviyor ama gönlü birbaşkasına akmış demekki..iki kişi bir arada sevilirimi bence evet sevilir. ama farklı katagorilerde. sen eş olarak onun eşi. çocuklarının annesi olarak sever. ama bir diğer kadını onda uyandırdığı aşka ait duygularla sever..ben aşka inanırım. aşk zaman mekan yaş medeni hal tanımıyor..olmaması gerekir ama bir vakıa oluyor..yani n yapman gerektiği senin bakışına göre değişir.. güçlüysen bunu kabullenmez onu kapının önüne koyarsın ya da onu kazanmaya çalışırsın ama hiçbirşey eskisi gibi olmaz..

Çocuğu asla es geçmiyorum. Hatta yazık ki en çok olan ona olur. Elbette sonuç ne olursa olsun, o çocuğun psikolojisi düşünülmeli. İnsan evladı olduktan sonra artık eskisi kadar rahat davranmamalı. Ama bu demek değil ki, bütün hayat evladın üstüne kurulu. Ve eğer çok evladımı düşünüyorsam, bize zarar veren bir babayla aynı ortamda , o kadar huzursuzluğu yaşayarak, görerek büyümesini istemem, ben de kıyamam evladıma .Boşanmış bir ailenin çocuğu olmasam da, sorunlu bir ailenin içine büyümenin ne demek olduğunu biliyorum, o yüzden boşanmak, devamlı huzursuz bir ortamda büyümekten daha iyidir diyorum. Bana sadece suçu yüklenmek hata geliyor.

o konuda tabiki haklisin neden sucu yuklensinki ama ne yapacaksa cocuga ez az zarar gelecek sekilde olmali demek istedigim bu bosansada bu dedigim gecerli

hem aldatılan sensin, hem de üstüne gitmeyeceksin, bir de sırtını sıvazlasaydın afferin deseydin memnun kalacak mıydı acaba ??

eğer yüreğin kaldırabilecekse psikolojk yardımla destekle bırak bu adamı derim
7 yıl evlisin ve çocuğun var peki sadece sen mi 7 yıllık evlisin ve o çocuk sadece senin mi hayır tabii ki, adam bunları düşünemeyecek kadar aciz ise al çocuğunu da kendi yoluna git, tabi yok ben onsuz yapamam dersen yine senin bileceğin iş, o zman da yaptığını ve bundan sonra yapacaklarını unutmaya çalışacaksın :50: bir tek canın var onu da bir adamın penis sevdası için harcama ne olur :50: kendi hayatına bak kendi hayatına odaklan çocuğuna odaklan :71:

aynı durumu yaşasam? bilemiyorum düşünmek bile istemiyorum ama vereceğim tepkiler çok büyük ve çok korkutucu olurdu.çünkü her şeyi bir şekilde kabul edebilecek ama bu konuda oldukça fazla hassas bir yapıda olduğumu bilen bir eşim var.ve elbette böyle bir haltı yemeye kalkarsa sonuçlarınıda tahmin eder ve katlanır.
ama madem senin adına fikir vermemizi söylüyorsun.senin niyetin ayrılmak değil bu belli.ama yanlışı en başta sakin karşılayarak yaptın sen.tepkini baştan ortaya koyacaktın madem aileside biliyordu (kendi aileni üzmemek için anlatmadığını düşünüyorum.ve eşimle ilgili büyük bir problem yaşasam kendi ailemden önce onun ailesi ile paylaşma taraftarıyım.çünkü ben unuturum onlar unutmaz diye düşünüyorum)enazından çekip oraya gidecektin ve dönmeyecektin yanına bir süre.ama sen baştan anladığım kadarıyla sakin bir tepki vermişsin enazından ona seni kaybetme korkusunu yaşatmamışsın ve burda asıl hatayı yapmışsın.şimdi ne yaparsan yap sensiz kalma korkusu yaşayacağını sanmıyorum.başta vermediğin tepkiyi sonradan vermekte garip olabilir belki.ama yediremiyorum kaldıramıyorum diyerekte bı korkuyu yaşatabilirsin.
belki seni yaralayacak ama eşinden her şeyi öğrenmeye çalış.otur ve konuşmasını sağla bu şekilde ben daha kötü hissediyorum de.duyabileceklerin seni biliyorum ki çok üzecek ve belkide aklına geldikçe kaldıramayacaksın.ama sen yanında kalmayı kabullenmişsin oyüzden bunlarada göğüs gerebileceğini düşünüyorum.çocuğuna sarıl çocuğuna ver tüm ilgini.ve onu rahat bırakmanın işleri daha fazla karıştıracağını düşünüyorum.yani bu adam şimdi böylede rahat bırakınca ne yapacak.hani aklınca rahat kalıp biraz istediğini yapacak sonra size geri mi gelecek?:47:
işiniz çok zor başkada bir şey diyemiyorum bunlar haricinde.sabredebilirseniz bu duruma ve evliliğinizi düzeltebilirseniz sizin adınıza sevinirim.Allah kolaylık versin

Back
X