aldatıldım yardım lütfen

siz zaten ipleri baştan onun eline vermişsiniz. hep ilişkinin sağlam kalması için çaba sarfeden taraf siz olmuşsunuz. geri çekilirsem ayrılır düşüncesi çok yanlış. tabiri caizse günü kurtarma mantığı bu davranış. sizden ayrılmayı göze alıyorsa zaten sevmiyordur. sizi sevmeyen insanlada nereye kadar bugün olmazsada 10 yıl sonra ortada bırakır sizi o zaman çok geç olabilir. sevgiyi bitarafa bırakıp iyi düşünün bence.

peki şuanda nasıl bi tavır sergiliyorsunuz ona karşı?
ne zaman oldu bu olaylar?

tavrım orta derece geçen perşembe yaşandı konuyu çok irdeledim ama ben konuyu açtıkça o utandığını söylüyor nasıl davrancam bilemiyorum konuşmasam içim içimi yiyor konuşsam huzursuzluk çıkıyor aslında benim de en büyük hatam çok kıskanç olup onu çok sıkmam

aldatılıyorsunuz
yetmezmıs gıbı suclu sız oluyorsunuz
ustune ustluk oldurulme korkusuyla basınızı yastıga koyuyorsunuz
dogru mu anlamısım?
hayır, benım ınanasım gelmıyorda hala bu adamı sevdıgınıze... :1shok:
sıze tek onerım sudur: hulya avsar'ın da dedıgı gıbı ara sıra kocanız dısarda zevklenıp de eve gelsın bırakın bıraz rahat kalsın adamcagız :kahve:

ama benden ayrılmak istemiyorki

sanki siz istiyorsunuz ayrılmayıda

kusura bakmayın ama siz böyle olursanız sizi çokkkkkkkkkkk
aldatır....

hem niye ayrılmak istesinki kocanız akıllı bulmuş sizi...evde siz dışarda başka kadınlar oh valla ne kadar güzel bir hayat kim birakır kim ayrılmak ister .....sizden...

ama benden ayrılmak istemiyorki

ilerde onu da ister muhtemelen. ne yaparsam yapayım benden ayrılamıyor diye yüzsüzlüğe vurur. sonra sizi aciz görmeye başlar ve aciz gördüğü bir kadına da her tartışmada ayrılalım, işine gelirse, kabul ederek bunları hak ettiğini gösterdin bana daha ne konuşuyorsun demeye getirir:(

bakın kilit nokta şu sanırım,

çok fedakarlık etmişsiniz yıllarca hastayken. emeklerinizin boşa çıkması gibi bişeyi kabullenemiyor olabilir misiniz? yani adam hala size tapmıyor hala başkalarını isteyebiliyor. bu hırsla karışık bir sevgi olmuş olabilir mi ne dersiniz?

ilerde onu da ister muhtemelen. ne yaparsam yapayım benden ayrılamıyor diye yüzsüzlüğe vurur. sonra sizi aciz görmeye başlar ve aciz gördüğü bir kadına da her tartışmada ayrılalım, işine gelirse, kabul ederek bunları hak ettiğini gösterdin bana daha ne konuşuyorsun demeye getirir:(

bakın kilit nokta şu sanırım,

çok fedakarlık etmişsiniz yıllarca hastayken. emeklerinizin boşa çıkması gibi bişeyi kabullenemiyor olabilir misiniz? yani adam hala size tapmıyor hala başkalarını isteyebiliyor. bu hırsla karışık bir sevgi olmuş olabilir mi ne dersiniz?
belkide şuan bilmiyorum şaşırdım artık

belkide şuan bilmiyorum şaşırdım artık

size tavsiyem sakinleşin. alın kağıdı kalemi elinize, tanışmanızı, olayları, nasıl sevdiğinizi, ne zaman onsuz olmayacağınız anladığınız, bunlara neden olan şeyleri analiz etmeye çalışın.

hastalıklı bir sevginin az çok neye benzeyeceğini de biliyorum anlamaya çalışıyorum sizi. ama siz de kendinizi anlayın,

ne zaman ben bir siteden aldatıldığımı, ama ayrılmamak için tavsiye isteyecek hale geldim diyin.. eskiden ben de her kadın gibi bu konula konuşulduğunda asıp keserken noldu bana diyin. ve iyi düşünün bu sevgi olamaz.

allah allah madem ayrilmayacaksiniz hic bir sey olmamis gibi davranin madem
o da isine kaldigi yerden devam etsin nasilsa onu aldattigimi bile bile benden ayrilmayan bir karim var yapsam ne olurki gider yine itiraf ederim utaniyorum derim oda beni birakmaz hem itiraf edince omzundaki yüküde hafiflemistir simdi

"Aldatılacak kadın değilim" demişsiniz... Çok güldüm.

Doğru,siz aldatılmadınız... :) Kısmen aldatıldınız sadece (!) O da artık her ne demekse...

Ben anlamıyorum sizi ve sizin gibileri...Anlamıyorum...Yazık gerçekten bu çağda bu zihniyette halen mantar vari yaşıyorsunuz...

tüm sayfaları okudum ama öncelikle şunu söyliyeyim nasıl aldattığını anlamadım.kısmen ne oluyor duygusal mı, telefonla mı nasıl ?
madem aldattı ya kabul edip üstünü kapat, ya da ayrıl daha da sorgulama.bu şekilde çocuğunun psikolojisi de hiç iyi olmaz.
ben aldatılsaydım ayrılırdım.

bırakın Allah aşkına seven insan aldatırmı yaa bu kadar saf olmayın :olmaz:

"Aldatılacak kadın değilim" demişsiniz... Çok güldüm.

Doğru,siz aldatılmadınız... :) Kısmen aldatıldınız sadece (!) O da artık her ne demekse...

Ben anlamıyorum sizi ve sizin gibileri...Anlamıyorum...Yazık gerçekten bu çağda bu zihniyette halen mantar vari yaşıyorsunuz...

kadın dedini anlatıyor arkadaşım onu bu şekilde yarımcı olamassın mantar avri de ne demek ..eşinn pisikolojisi bozukmuş..tamabende çok şaşırdım ama çocukları var ya kabullenecek yada yapacağ şey belli konuşurken rencide etmeyelimm

Arkadaş hayatından mutlu ise bencede kimsenin sorgulama hakkı yok..
Cevap beklediği şey farklı çünkü sizin bu şekilde yazmanız onu daha çok üzecektir.Daha dikkatli yapalım yorumları derim..

belliki konu sahibi eşini herşeye rağmen hayatında istiyo. ayrılmayı düşünmüyo. bu durumda diyeceğim tek şey:
eşinizin üstüne fazla düşmeyin. hesap sormayın. relax davranın. sizin relax tavrınız eşinizi düşündürücektir.boşanmak stemediğinizi bilmesin. aksine her an boşayabileceğinizi düşünsün..

bunu haketmediğinizin farkında mısınız?

canım inş okursun...........
bak bi eşinitanımıyoruz nasıl bir ilişkinizin olduğunu bilmiyoruz ve aynı şey bize olmadığı için daha rahat
konuşmk...bekara karı boşamak kolay........
bak eşinle konuş eğer konuyu kapatmaya çalışırsaa açıklama duymak istediğini aksi halde yrılmayı düşündüğünü söyle.belki açıklması vardır..
şimdi bana tepi gösterecek herkes :(((
bak sana kardeşçe yazıyorum senn yerinde olsm bunu yapardım
eer seviyor ve devam etmekte ısrarlıysan
asla brdah konuyu açmyacaksın
hem kendini küçük düşürmüş olursun
ilerde de çok sıkma kendini bişey zannetmesin
kendine oyalanacak işler bul onunla ço ilgilenme
bakalım one yapacak
bira sabrlı ol ..bak yemn ederim ben böyle yapardım çok sevseydim

Arkadaş hayatından mutlu ise bencede kimsenin sorgulama hakkı yok..
Cevap beklediği şey farklı çünkü sizin bu şekilde yazmanız onu daha çok üzecektir.Daha dikkatli yapalım yorumları derim..

haklısın arkadaşım yuva bu ya okadar kolay değil ama eşne çok kızdm çkkkkkkk

belliki konu sahibi eşini herşeye rağmen hayatında istiyo. ayrılmayı düşünmüyo. bu durumda diyeceğim tek şey:
eşinizin üstüne fazla düşmeyin. hesap sormayın. relax davranın. sizin relax tavrınız eşinizi düşündürücektir.boşanmak stemediğinizi bilmesin. aksine her an boşayabileceğinizi düşünsün..

bunu haketmediğinizin farkında mısınız?

katılıyorum arkadşıma vereliniortak

Aldatılmayı haketmek nedir Allah aşkına? Kısmeni nasıl oluyor, komplesi nasıl olur bu işin? Birkez aranmaya başlamışsa, yeni aşklara koşmak istiyorsa ve kafasına koymuşsa bunun telefonla olanı mı, internet üzerinden olanı mı, tek gecelik yatakta olanı mı, uzun vadede ayakta olanı mı daha kısmi ya da komple bir iş bilemiyorum, bilmekte istemiyorum.Kadınların okumasını, çalışmasını , en azından ellerinde bir diploma arkalarında bir ailenin olmasını isteyişimin bunun için kız çocuklarına seferber olup kendimi paralayışım bundan. Evet, koş git bırak terket boşan denemez, neler yaşadınız neler hissediyorsunuz bilemeyiz kimseye de ahkam kesmek düşmez ama şu çocuk meselesi yüzünden ya da herhangi bir mesele yüzünden "yapamam, sıfıra dönemem (şu an 1milyonda mısın ), düzenimi bozamam,çalışamam, çırpınamam....vs" gibi açıklamalardan bunalıyorum.Aldatılma, yanlışlıkla ayağa basmak mıdırki aman bir daha yapmaz söz verdilerle yola devam edilsin.Başkası için kalbi ya da bir yeri atıyor, başkasını arzuluyor, başkasını istiyor ve istediğini alıyor kısmi ya da komple? Eee ben devam etmek istiyorum.Tamam o zaman kolay gelsin, Allah bol sabır, huzur ve görmemezlik gücü versin size.

Back
X