Aldatıldım ....

Yok canım ben arafta kaldım yani ilk başlarda ama şimdi konu oturdu kesin aldatıldı. Bir bayan yazmış bişeyler de beyin yakıcı resmen. Aynı şeyleri yapanlar savunuyor gibi birşey demiş ona dedim ben. Konu sahibi de o un üstüne yorum yapmış ama kadın ne desin ki çok üzgün kendinde değil bence
Şimdi hak verdim kesinlikle..

Sadece mesajlaşma ise belki düzelteceklerdi hatalarını, bunların hepsi birkaç gün içinde olmuş gibi anlatmışsınız, biraz acele mi davrandınız acaba. Özellikle kadının eşini aramanız biraz hızlı olmuş sanki, tam detaylı bilmeden. Ama kadını ve eşinizi uyarmanız tabiki şart mesajlaşma da olsa mesafe korunmalı. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah hatalarından dönerler sadece mesajlaşmadan ibaretse geri dönülebilir bence. Sonuçta ortada bir aşk, bir ilişki yok gibi, bir heyecan arayışına girmişler daha çok ama bu yanlış hevesler yüzünden yuvalar yıkılıyor, hatta adam öldürülüyor, çocuklar anasız babasız kalıyor. Kadının da çocukları var diyorsunuz inşallah kötü şeyler olmadan biter bu mevzu.

İnanın bende birşey olsun istemem her ikisine de tabi ki sürünsünler ama başka türlüsü
Sevgili hisar, bence sakin ol biraz bırak birbirlerini yesinler.
Bu adam değilmiydi sevmiyorum seni diyip çocukları bana ver öyle boşanalım yoksa boşanmam diyen.
Ve nafaka çocukların bakımı vs durmadan düşünen sendin.
Al sana koz. O mesajların hepsiyle çatır çatır boşar bide tazminat davanı açarsın.

Olaya iyi yanından bak zaten sallantıdaydı sana yük oluyordu bu adam.
Daha bide onu düşünme. O kadın emin ol kocasını çok güzel ikna eder kocan dımdızlak ortada kalakalır.

Kadın eşime söyleme diye mesaj attı oradan biliyorum .

Kadın çok fena ya. Neyden korkuyor madem yapıcak birşey yok bi yandan hak etti. Ben sadece olacaklardan endişeliyim. Burası Türkiye olmasa :) ben de senin yerinde olsam ay ı şeyi yapardım. Ama maşesef Türk erkekleri bu konularda biliyorsun çok yanlış şeyler yapabiliyorlar..

Hâlâ eşinizin telefonu sizin telefonunuza mi yönlendirilmiş vaziyette. Ordan mi gördünüz kadının kaçıp gitmeyi düşündüm dediğini. Ahlaksız terbiyesizler o kadar arayıp rahatsız olduğunuzu dile getirmişsiniz hala utanmadan çekinmeden konuşmaya devam etmiş. Kayinvalideniz de madalya takmanızı bekliyor heralde.

Ya kadın zaten kabul etti bir hata yaptım dedi .ama eşini seviyor Muş aykırı bir şey yapmamış.

Hayr eşim ve kadın beni arayıp vazgeçirmek için uğraştılar .
Kadın bana diyor sende iyi cesaret var oğlundaki cesarete birşey demiyor bende kişi cesaret i sorguluyor.

İnşallah

Aradı kadın la hala iletişim halinde .

İnanın ne konuştuğumu bende bilmiyorum.
Haklısın suan bir şok yaşıyorsun.bundan sonrası için sana en önemli tavsiyem sakın ama sakın her ne sebeple olursa olsun o kadınla diyaloğa girme.eminim konuşmaya çalışacak seninle.eşinle yapmışlardır planları.

Demekki eşim gerçekten sevmiyor Muş demi.

Demekki eşim gerçekten sevmiyor Muş demi.
Çok acı bunu söylemek ve doğru olmaz sanırım. Tam sevmiyormuş demeyelim de, başka muhabbetlerden hoşlanabilecek bi açıklığı varmış maalesef gönlünde.
Sakinleş lütfen. Onlar sana inatla işler çevirirken çok sakindi dimi? Bırak onlar düşünsün kendi, önceden yaptıkları gibi. Seni düşünen yoktu sende onları düşünme.

Yanlış yanlış la düzeltilmez .. vicdanınız susmayacak. Onların vicdanı da öyle..

Ben çocuklarımı düşünüyorum .
Adam boşasa tamam da şu öldürmek ne .
Bu yüzden pişmanlık duyuyorum.

Yani sonuçta sen bilip evlilik huzurun bozulunca sıkıntı yok aynen devam.Ama onun eşi bilmesin.Bu çok bencilce.Zaten eşin seni yeteri kadar ikna edememiş ortada bir ilişki olmadığına.Adam dökümleri aldırsın zaten varsa birşey herkes günahından mesuldür.Eğer dişe dokunur birşey göremezse de bir sıkıntı olmaz.

Aykırı konuşmalar alınca sakin davranmayacaktır.

Ben çocuklarımı düşünüyorum .
Adam boşasa tamam da şu öldürmek ne .
Bu yüzden pişmanlık duyuyorum.
Sanmıyorum öldüreceğini. Öldürecek kadar gözü dönen iş gezisinden çıkar gelir yapar Allah muhafaza.
Ha ben boşanda diyemem. O senin kararın yine.

Ben esinin kadina zarar vericegini birak kadinin ne yapip edip siviyag gibi uste cikip seni suclayacagina eminim...bazilari ama aldatildigindan emin degilmmisinki yazmis saka gibi illa aldatma diyebilmek icin yatak odasindami basmak lazim,kadinin uyarisyodun kendine ceki duzen vermeso gerekirken muhabbeti ilerletiyor bu nedir ya?kesinlikle aralarinda bir etkilesim varmis bu net,bu basbaya aldatilmaktir,hemde gozunun icine baka baka yapmislar helal olsun cesaretlerine kocanda ne midesizmis,evli iki cocuklu kadin,kadini hic soylemiyorum.zaten...keske geri adim atmasaydin esine herseyi bir bir anlatsaydin,kadina kendini savunacak kozu vermissin

Aykırı konuşmalar alınca sakin davranmayacaktır.
Ne kadar olsa çocukları var.Allah korusun öyle öldürme gibi bir durum olacağını sanmam.Gönlünü ferah tut.Sende zor bir durum geçiriyosun.Senin de çoluğun çocuğun var.Şu saatten itibaren sessiz kal beklemeye geç.Hayırlısıyla çözülür inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…