Ben aslında konu sahibinin haklı olduğunu düşünüyordum. İkisi birbirine itiraf etmeselerde çekim hissettiler ki bu rezilliği göze aldılar gibi.
Tabi yazışmaları göremediğimiz bilmediğimiz için de bi yandan acaba mı dememiz normal.
Ama bu yorum beni üzdü. İçimden acaba diye geçirdiğim anlarda ben o kadınla bir mi tutulucam.
Hayat garip. Birine iftira atmamak adına emin olmak gerektiğini düşünürken sana atılabilir demekki.
Sevgili hisar, bence sakin ol biraz bırak birbirlerini yesinler.İnanın bende birşey olsun istemem her ikisine de tabi ki sürünsünler ama başka türlüsü
Kadın eşime söyleme diye mesaj attı oradan biliyorum .
Hayr eşim ve kadın beni arayıp vazgeçirmek için uğraştılar .Hâlâ eşinizin telefonu sizin telefonunuza mi yönlendirilmiş vaziyette mi. Ordan mi gördünüz kadının kaçıp gitmeyi düşündüm dediğini. Ahlaksız terbiyesizler o kadar arayıp rahatsız olduğunuzu dile getirmişsiniz hala utanmadan çekinmeden konuşmaya devam etmiş. Kayinvalideniz de madalya takmanızı bekliyor heralde.
Aradı kadın la hala iletişim halinde .
İnşallahSadece mesajlaşma ise belki düzelteceklerdi hatalarını, bunların hepsi birkaç gün içinde olmuş gibi anlatmışsınız, biraz acele mi davrandınız acaba. Özellikle kadının eşini aramanız biraz hızlı olmuş sanki, tam detaylı bilmeden. Ama kadını ve eşinizi uyarmanız tabiki şart mesajlaşma da olsa mesafe korunmalı. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah hatalarından dönerler sadece mesajlaşmadan ibaretse geri dönülebilir bence. Sonuçta ortada bir aşk, bir ilişki yok gibi, bir heyecan arayışına girmişler daha çok ama bu yanlış hevesler yüzünden yuvalar yıkılıyor, hatta adam öldürülüyor, çocuklar anasız babasız kalıyor. Kadının da çocukları var diyorsunuz inşallah kötü şeyler olmadan biter bu mevzu.
Haklısın suan bir şok yaşıyorsun.bundan sonrası için sana en önemli tavsiyem sakın ama sakın her ne sebeple olursa olsun o kadınla diyaloğa girme.eminim konuşmaya çalışacak seninle.eşinle yapmışlardır planları.Aradı kadın la hala iletişim halinde .
İnanın ne konuştuğumu bende bilmiyorum.
Demekki eşim gerçekten sevmiyor Muş demi.Sevgili hisar, bence sakin ol biraz bırak birbirlerini yesinler.
Bu adam değilmiydi sevmiyorum seni diyip çocukları bana ver öyle boşanalım yoksa boşanmam diyen.
Ve nafaka çocukların bakımı vs durmadan düşünen sendin.
Al sana koz. O mesajların hepsiyle çatır çatır boşar bide tazminat davanı açarsın.
Olaya iyi yanından bak zaten sallantıdaydı sana yük oluyordu bu adam.
Daha bide onu düşünme. O kadın emin ol kocasını çok güzel ikna eder kocan dımdızlak ortada kalakalır.
Çok acı bunu söylemek ve doğru olmaz sanırım. Tam sevmiyormuş demeyelim de, başka muhabbetlerden hoşlanabilecek bi açıklığı varmış maalesef gönlünde.Demekki eşim gerçekten sevmiyor Muş demi.
Ben çocuklarımı düşünüyorum .Çok acı bunu söylemek ve doğru olmaz sanırım. Tam sevmiyormuş demeyelim de, başka muhabbetlerden hoşlanabilecek bi açıklığı varmış maalesef gönlünde.
Sakinleş lütfen. Onlar sana inatla işler çevirirken çok sakindi dimi? Bırak onlar düşünsün kendi, önceden yaptıkları gibi. Seni düşünen yoktu sende onları düşünme.
Aykırı konuşmalar alınca sakin davranmayacaktır.Yani sonuçta sen bilip evlilik huzurun bozulunca sıkıntı yok aynen devam.Ama onun eşi bilmesin.Bu çok bencilce.Zaten eşin seni yeteri kadar ikna edememiş ortada bir ilişki olmadığına.Adam dökümleri aldırsın zaten varsa birşey herkes günahından mesuldür.Eğer dişe dokunur birşey göremezse de bir sıkıntı olmaz.
Sanmıyorum öldüreceğini. Öldürecek kadar gözü dönen iş gezisinden çıkar gelir yapar Allah muhafaza.Ben çocuklarımı düşünüyorum .
Adam boşasa tamam da şu öldürmek ne .
Bu yüzden pişmanlık duyuyorum.
Ne kadar olsa çocukları var.Allah korusun öyle öldürme gibi bir durum olacağını sanmam.Gönlünü ferah tut.Sende zor bir durum geçiriyosun.Senin de çoluğun çocuğun var.Şu saatten itibaren sessiz kal beklemeye geç.Hayırlısıyla çözülür inşallah.Aykırı konuşmalar alınca sakin davranmayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?