Ya zaten kopyasını almışsın, bir iki cümle paylaşsana...Umarım başınıza gelmez o zamn.
Abla kalmış değil flötleşiyor lar diyorum Allah ben mi salağım anlatamıyorum.
Asil onların cesaretine ne demeli deseydinizKV aramış bravo sana sen nasıl cesaret ettin dedi.
Kafayı yemek üzereyim yeminle artk
KV aramış bravo sana sen nasıl cesaret ettin dedi.
Kafayı yemek üzereyim yeminle artk[/QUOT
Kadın göze almadımı mı konuşurken .Asil onların cesaretine ne demeli deseydiniz
Ben olsam bende aynısını yapardım ne diye kafayı yiyorsun bırak onlar yesin sen uyarmışsın korkuları yok demekki yahu adam senin tepkini bile bile devam etmiş o kafınla her ne şekilde olursa olsun konuşmayı tercih etmiş sen neden canını sıkıyorsunki kadının eşide senden öğrenmese başka şekilde öğrenecekti ne demek iyiki varsın ne yaşamışlarki varlığına şükredecek hale gelmişTabiki de boşanıcam .
Boşanacağım için yaptım zaten eşi ile konuştum.
Hakkında hayırlısı olsun canım, Allah da bu aldatan eşleri bildiği gibi yapsın. Kendim yaşamış kadar üzülüyorum ama güçlü dur, lütfen affetme, insan eş-aile-çocuk baskısıyla affediyor ama ben daha bi kere yapıp tövbe eden görmedim, biri de benim babam. Umarım boşanırsın, aldatmak evliliği kangrene dönüştürüyo maalesef.Tabiki de boşanıcam .
Boşanacağım için yaptım zaten eşi ile konuştum.
Merak etme eğer bu karakterde bir kadinsa şerbetlidir bu konularda.sıyırir bir şekilde.ama esinizde kusura bakmayın ama çok ahlaksizKadın göze almadımı mı konuşurken .
Sonuçlarına katlansınlar o halde.
Kaynanam bin kez aldatılmış benden de o performans ı bekliyor.Ben olsam bende aynısını yapardım ne diye kafayı yiyorsun bırak onlar yesin sen uyarmışsın korkuları yok demekki yahu adam senin tepkini bile bile devam etmiş o kafınla her ne şekilde olursa olsun konuşmayı tercih etmiş sen neden canını sıkıyorsunki kadının eşide senden öğrenmese başka şekilde öğrenecekti ne demek iyiki varsın ne yaşamışlarki varlığına şükredecek hale gelmiş
Oooo onlar için normal o zaman adamla ne konuştun peki? Helal olsun sana gerçekten dik dur onlar korksunKaynanam bin kez aldatılmış benden de o performans ı bekliyor.
Flörtlesme aşamasında genelde aşkım sevgilim gibi kelimelerden ziyade daha üstü kapalı kurlar yapılır.genc ergen degilki bunlar bu işi iyi bilirlerAbla gitti samimiye döndü konuşmalar derken.
Aşkım, sevgilim seviyorum buluşalım özledim falan mı var?
Yoksa merhaba sağol teşekkür ederim.
İyi ki varsın çok iyi bir insansından ibaret mi?
Yani şöyleyse ben flörtleşme demem buna.
Ama bir başkası diyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?