Aldatıldım ....

Umarım başınıza gelmez o zamn.
Abla kalmış değil flötleşiyor lar diyorum Allah ben mi salağım anlatamıyorum.
Ya zaten kopyasını almışsın, bir iki cümle paylaşsana...

İltifat falan mı ediyorlar? Bu olanlardan sonra eşinle yüzyüze görüştünüz mü? Evde yalnız kalmayın, ya da onu almayın.

Resmen flörtleşmişler yani, konu sahibesi uyardıktan sonra bile engelleyip devam etmişler, buradaki hanımlara "odada tost yerken basıldı" gibi kesin kanıtlar lazım sanırım. Başkasına meyletmesi bile boşanmaya sebeptir. Siz boşanacak mısınız?

KV aramış bravo sana sen nasıl cesaret ettin dedi.
Kafayı yemek üzereyim yeminle artk

Tabiki de boşanıcam .
Boşanacağım için yaptım zaten eşi ile konuştum.

Sen yine iyiymissin ben olsam herşeyi anlatırım. Banane o b..ku yiyen sonuçlarını da göze almıştır

Tabiki de boşanıcam .
Ben olsam bende aynısını yapardım ne diye kafayı yiyorsun bırak onlar yesin sen uyarmışsın korkuları yok demekki yahu adam senin tepkini bile bile devam etmiş o kafınla her ne şekilde olursa olsun konuşmayı tercih etmiş sen neden canını sıkıyorsunki kadının eşide senden öğrenmese başka şekilde öğrenecekti ne demek iyiki varsın ne yaşamışlarki varlığına şükredecek hale gelmiş

Tabiki de boşanıcam .
Hakkında hayırlısı olsun canım, Allah da bu aldatan eşleri bildiği gibi yapsın. Kendim yaşamış kadar üzülüyorum ama güçlü dur, lütfen affetme, insan eş-aile-çocuk baskısıyla affediyor ama ben daha bi kere yapıp tövbe eden görmedim, biri de benim babam. Umarım boşanırsın, aldatmak evliliği kangrene dönüştürüyo maalesef.

Siz yine sakin davranmışsınız.
Kocasının ne yapacağını umursamadan evli barklı adamlarla fingirdeyene , eşi duyarsa napar diye düşünemem bunu benim değil kendisinin düşünmesi gerek ! Uçkuruna sahip çıkamayan hesabını versin.

Kaynanam bin kez aldatılmış benden de o performans ı bekliyor.

Abla gitti samimiye döndü konuşmalar derken.
Aşkım, sevgilim seviyorum buluşalım özledim falan mı var?

Yoksa merhaba sağol teşekkür ederim.
İyi ki varsın çok iyi bir insansından ibaret mi?

Yani şöyleyse ben flörtleşme demem buna.
Ama bir başkası diyebilir.

Pek anlamadik acikcasi neler olsugunu. Belli ki cok sinirler yazmissiniz.

Flörtlesme aşamasında genelde aşkım sevgilim gibi kelimelerden ziyade daha üstü kapalı kurlar yapılır.genc ergen degilki bunlar bu işi iyi bilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…