Yazıcam kızlar, sok ıcınde arkadası ile yuzlestım kimseye haber veremedik kadını aradık. Kadın fahişenin teki herkese mibu konuları yapıyomus ama kimse ozele tasımamıs bızımkıler sadece mesajla kalmıs. Sımdı lık en azından
Kadının eşinin haberi yokturKadin evli grup sex yapmislar esinin nosunu ariyorsun? E belki esiyle beraber yaptilar?emin misin kadinin esinden gizli yapildigina? Eger emjn degilsen bi esine ulasma bekle
Cok pısman suanda beni bırakmak ıstemıyor hıc bir sekılde, arkadası cok sok oldu banada yaptı ama ben oralı olmadım herkese yapıyor diyor. Suanda cok saskinim eve donduk ama ben eve girmedim abime geldım. Kadın beni cok zorladı dıyor sen niye yaptın dıyorum niye uydun ona beni boslamıstın dedi. Sonra yedi tabı hepsini ben hatalıyım sen degil sın dıyo
sen inanıyormusun cute eşinin söylediklerineCok pısman suanda beni bırakmak ıstemıyor hıc bir sekılde, arkadası cok sok oldu banada yaptı ama ben oralı olmadım herkese yapıyor diyor. Suanda cok saskinim eve donduk ama ben eve girmedim abime geldım. Kadın beni cok zorladı dıyor sen niye yaptın dıyorum niye uydun ona beni boslamıstın dedi. Sonra yedi tabı hepsini ben hatalıyım sen degil sın dıyo
Ayni seylerı soyledım. Cok bagırdım ben sana yapsaydım sen ben okdururdun dıyorumBoslamis olabilirsiniz, 2 cocugunuz var sanirim.
Her bosta kaldiginda boyle sirfintilarla mi yazisacakmis?
Iki cocukla bosanmak cok zor ama bunu hazmetmekte zor.
Ailece hakkinizda hayirlisi olsun.
cocuklari varmis;(Aynen konu sahibinin suçlu hissedeceği bişey yok üzülmesin çocukları var mi yok mu bilemem güçlü olmalı
Yazıcam kızlar, sok ıcınde arkadası ile yuzlestım kimseye haber veremedik kadını aradık. Kadın fahişenin teki herkese mibu konuları yapıyomus ama kimse ozele tasımamıs bızımkıler sadece mesajla kalmıs. Sımdı lık en azından
Her boslayan aldatsin o zaman.kadın fahişe olabilir eşinizde karşılık vermiş yazık çok üzüldümCok pısman suanda beni bırakmak ıstemıyor hıc bir sekılde, arkadası cok sok oldu banada yaptı ama ben oralı olmadım herkese yapıyor diyor. Suanda cok saskinim eve donduk ama ben eve girmedim abime geldım. Kadın beni cok zorladı dıyor sen niye yaptın dıyorum niye uydun ona beni boslamıstın dedi. Sonra yedi tabı hepsini ben hatalıyım sen degil sın dıyo
Rabbim cocuklarindan yüzünü guldursuncocuklari varmis;(
Sizi bırakmak istemiyor çünkü düzenini neden bozsun...Cok pısman suanda beni bırakmak ıstemıyor hıc bir sekılde, arkadası cok sok oldu banada yaptı ama ben oralı olmadım herkese yapıyor diyor. Suanda cok saskinim eve donduk ama ben eve girmedim abime geldım. Kadın beni cok zorladı dıyor sen niye yaptın dıyorum niye uydun ona beni boslamıstın dedi. Sonra yedi tabı hepsini ben hatalıyım sen degil sın dıyo
Cok pısman suanda beni bırakmak ıstemıyor hıc bir sekılde, arkadası cok sok oldu banada yaptı ama ben oralı olmadım herkese yapıyor diyor. Suanda cok saskinim eve donduk ama ben eve girmedim abime geldım. Kadın beni cok zorladı dıyor sen niye yaptın dıyorum niye uydun ona beni boslamıstın dedi. Sonra yedi tabı hepsini ben hatalıyım sen degil sın dıyo
amin amin a h kari elime bir gecseydi o dustaki fiskeyi bir yerine mante etseydimde rahatlasaydimRabbim cocuklarindan yüzünü guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?