Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok pısman suanda beni bırakmak ıstemıyor hıc bir sekılde, arkadası cok sok oldu banada yaptı ama ben oralı olmadım herkese yapıyor diyor. Suanda cok saskinim eve donduk ama ben eve girmedim abime geldım. Kadın beni cok zorladı dıyor sen niye yaptın dıyorum niye uydun ona beni boslamıstın dedi. Sonra yedi tabı hepsini ben hatalıyım sen degil sın dıyo

Farketmeseniz yataga da girerlerdi
Yani bedensel aldatma yok ok, ama niyet var..
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Kadin evli grup sex yapmislar esinin nosunu ariyorsun? E belki esiyle beraber yaptilar?emin misin kadinin esinden gizli yapildigina? Eger emjn degilsen bi esine ulasma bekle
Kadının eşinin haberi yoktur
Çünkü msjda kadın buna gel demiş adam olmaz yakalanırız demiş
Kadının kocasının haberi olsa yakalanmaktan korkmazlardı
Yani adamın haberi yok

Boslamis olabilirsiniz, 2 cocugunuz var sanirim.
Her bosta kaldiginda boyle sirfintilarla mi yazisacakmis?
Iki cocukla bosanmak cok zor ama bunu hazmetmekte zor.
Ailece hakkinizda hayirlisi olsun.

bilemiyorum bu durum benım mıdemı bulandırdı.. görmeseydin, ne olacaktı.. sen arkanı döndüğünde durum hep böyle mi olacak.. arkadaşı bana da yaptı ama oralı olmadım demiş.. kadının o karakterde olması haklı çıkarmaz. tabiki karar senin, kolaylıklar dilerim

sen inanıyormusun cute eşinin söylediklerine
Ayrıca o kadının ne mal olduğunuda eşinin bilmesi gerek rezil olması lazım benim içim soğumazdı

Siz yakalamasaydiniz yan cebinde durucakti.
Ayni is yerinde ve istekle hevesle yazilmiş yazişmalar bariz.
Asla yenilir yutulur cinsten değil bu mesele..
Ve size en başta söyleediği belki sende yapiyorsundur ithamlari? vs rahatliklari...
Karar sizin ama esinizin midesi genişlemis açliğa kolay dayanirmi meçhul.

Boslamis olabilirsiniz, 2 cocugunuz var sanirim.
Her bosta kaldiginda boyle sirfintilarla mi yazisacakmis?
Iki cocukla bosanmak cok zor ama bunu hazmetmekte zor.
Ailece hakkinizda hayirlisi olsun.
Ayni seylerı soyledım. Cok bagırdım ben sana yapsaydım sen ben okdururdun dıyorum

Her boslayan aldatsin o zaman.kadın fahişe olabilir eşinizde karşılık vermiş yazık çok üzüldüm

Sizi bırakmak istemiyor çünkü düzenini neden bozsun...
Zorladı derken hahaha başına silah mı dayamış tecavüzle mi tehtit etmiş....

kimse zorlanarak aldatmaz ya geçsin bu işleri...
Size de bir şey diyeyim
Eğer sonunda affedecekseniz sadece burnu sürtülsün istiyorsanız boşanmaktan bahsetmeyin...

ve Affettiğiniz için aynı durumdan dava açıp tazminat falan alamazsınız söyleyeyim

18 yaşımdan beri bu sitedeyim. Senin geldiğin dönemleri, yaşadıklarını, eşinin ne kadar iyi(!) biri olduğunu hatırlıyorum.

Konuyu açan kişinin sen olduğunu görünce, kontrol etme gereği duydum.

Sen zeki, farkındalığı yüksek, sağduyulu bir kadınsın. Erkeklerin zorla bir şey yaptığını gördün mü? Erkekler zorla bir şey yapmazlar. Sen de biliyorsun ki, bu olay senin içine sinmeyecek. Grup seks olabileceğini nereden çıkardın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…