- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.934
- 408
Sakin olun lütfen , bir anlık tepkiyle değil , yazışmalar ı herkese dağıtmamanızı tavsiye ederimKadının kocasının çalıştığı yeri biliyorsan internetten numarasını bul. Ara ve adını söyle bağlarlar. O kocanı da o adi kadını da rezil et. Yazışmaları çıkar ve iş yerine götür herkese dağıt! İkiside rezil rüsva olsun! Ayrıca memurlarsa meslekten ihraç dahi edilebilirler. Mutlaka bir yaptırımı olur. Çok üzüldüm Cute...
Ay evet gerçi bu rezilliği yapan üstede çıkar... Yanlarına kalmamalı ya.. Herkes öğrenmeli...Özel hayat diye dava falan açılırsa , herkese dağıtmayın avukat bulup danışarak ilerleyin .
Kadin evli grup sex yapmislar esinin nosunu ariyorsun? E belki esiyle beraber yaptilar?emin misin kadinin esinden gizli yapildigina? Eger emjn degilsen bi esine ulasma bekleAnlatacak kadar ıyı degılım. Cocugum dan bahsediliyor. Asırı kotuyum. Anladığım kadarıyla grup sex yapmıslar kadında evli. Esinın bilgilerinı arıyorum suanda
Aldatma ya hu herkesle boyle konusuyo diye bisiy yok.esine gonder o halde.yazik ben sizin 2.evliligininizdd mutlu oldugunuzu dusunup 2.evlilige inanci artanlardandim.cok uzuldum.Sevgilim gunaydın napıyosun iyiyim annemdeyım selam soyle benimde annem babam sayılır. Dusa gırıd cırıldiplak bızımkı dıyo oh bende gırıcem. Eve gel dıyo kadın bızı. Ki gitmiyor yakalanırız dıue
Yakalanırız falan diye korktuğuna göre kadının kocası bilmiyordur.Kadin evli grup sex yapmislar esinin nosunu ariyorsun? E belki esiyle beraber yaptilar?emin misin kadinin esinden gizli yapildigina? Eger emjn degilsen bi esine ulasma bekle
Sevgilim gunaydın napıyosun iyiyim annemdeyım selam soyle benimde annem babam sayılır. Dusa gırıd cırıldiplak bızımkı dıyo oh bende gırıcem. Eve gel dıyo kadın bızı. Ki gitmiyor yakalanırız dıue
Aynen konu sahibinin suçlu hissedeceği bişey yok üzülmesin çocukları var mi yok mu bilemem güçlü olmalıaynen ama bak sana durumu anlatayim suan konu sahibi agliyordur ici yaniyorfur dogal olarak direk soylemistr kocasina dirrk konu sahibi suclu olmutr sende yapmissindir diye iftiralar atmistr cok normal oldugunu soylrmistr hata sende yap demistr cunku beyunleri yok boyle adamlarinin yazik oksijen israfi
Bu mesaj ne midem bulandı yazık ya hayasız herifAllahim sakinlikle davranmanizi nasip etsin cok zor bir durum.
Ikisininde burnundan getirin, terbiyesizler
Bu mesaj ne midem bulandı yazık ya hayasız herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?