Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlatacak kadar ıyı degılım. Cocugum dan bahsediliyor. Asırı kotuyum. Anladığım kadarıyla grup sex yapmıslar kadında evli. Esinın bilgilerinı arıyorum suanda
Nasıl yani böyle bir mesajı telefonda tutacak kadar rahat mı ahlaksız adam

Bu görüşe sonuna kadar katılıyorum. Adam tabii ki çocuğu bilerek evlendi ve illa ki kabullenmiştir ama en nihayetinde kendi öz çocuğu da değil. Bunlar adamın yaptıklarını tabii ki haklı çıkarmıyor o konuda hemfikirim.

Şimdi ben diyeceğim erkek milleti işte Hepsi aynı . Ama diyeceksiniz öyle olmayanlar da var. Siz gene neye inanmak isterseniz ona inanın da bence kendimizi kandırmayalım. Arkadaşlar bütün erkekler aynı görüyorsunuz en beyaz atlı prensi de aldatıyor. Erkek aldatır net . Aldatmayan fırsatını bulamamıştır, seçici bir erkekse aldatabileceği özellikte biri çıkmamıştır. Vs vs. Ama fırsatını bulan her erkek aldatır.
Aldatmayan erkek yoktur. Yakalanmayan erkek vardır. Bunu bir kabul edelim .

CuteMom ve çocukları dilerim bu süreci en az hasarla atlatırlar ...ben kendi adıma ozelestirimi yaptım...konunun dağılmasına yol açmak,konuyu değil birbirimizin yorumlarini konuşur hale getirmek istemem

Aynen öyle, ki oğlu yıllarca biyolojik babası sandı babasını, daha bir kaç sene önce öğrendi babası olmadığını, böylesine bir sevgi verebilen bir adam nasıl yaptı anlamıyorum.

Böyle bir durumda üzülmesi çok normal, oğlunun öz babası zaten ortada yok.,babalık yapmamış,, boşanma durumunda eşi acaba aynı şekilde davranacak mı büyük oğluna, çok hassas bir konu. İlk önce çocuğunu düşünüyor haliyle

Bir başlığa bir konuyu açana baktım. Şaşırdım tekrar baktım konuya tıklamadan önce..
Eşinin genişliğine ekstra şok oldum. Ben karakterli biri sanıyordum anlattıklarına göre..
Yazıklar olsun. Artık kimseye güven yok..

Sizin eski konularinizi biliyorum.
Cok üzüldüm. Ne diyecegimi bilemiyorum.

Güzelce gecinmek var iken bu aldatmakla herseyin icine ediyor insanlar. Gercekten Yazik.

Kendizi lütfen yipratmayin. Esinizin kendisine saygisi yokmus.

Çok kötü durumun Allah sabır versin

Cute çok sağlıklı yazamamış, grup sex olayıda şöyle bi kez yalnız buluşalım diyor kadın, cutenin kocası bende öyle hayal ettim ama x de gelecek diyor ozaman bende aranıza girerim diyor kadın.

Bir kez yAlnız buluşalım dedi ise kadın, bu daha öncesinde de buluşulduğunu ve o buluşmada bir başkasının da olduğunu işaret ediyor.

Bende diyorum sizin gibiler nerdeydi diye neyse ki gelmişsiniz

Yanı yazmayayım dedim ama tamamen aynı şekilde düşünüyorum ,
Yazılanları gördünüz mü bilmiyorum kadın şey demiş ben ikinizin arasına girerim filan. Ben bunun asla 1 ayda söylenecek bir cümle olduğuna inanmıyorum, sürekli birbirine bakan insanlarında bu derece şehvetle mesajlasip yuzyuze kayıtsız kalacaklarına da inanmıyorum .

Sacma bir önerme
Üzüldüm ki etrafinizda hep buna sahit olmuşsunuz ve bunu normal kabul etmissiniz.

Kadın şuan şokta hanımlar. Öfkeli ve öfkesini esine gösterdi anladığım kadarıyla. Kadını da arayıp ona da öfkesini kusmuş. Yine mi kadin suçlu olayı değil bu. Bu kadın zaten ilk evliliğini ihanet yüzünden bitirmiş bir kadın. İkincide de hiç beklemediği halde ihanete uğramış. Biraz daha ılımlı yorumlar yapsak keşke. Çok üzüldüm. Anlayışlı olalım hanımlar biraz empati yapalım.

Bahsi geçen olay gerçekten çok üzücü bir durum. Yaşamak istemem yaşayana da bol sabır dilerim.
Onların ki pişkinlik değil, kuyruğu dik tutma çabası.

kudurmuslar onlarda fin ahlak edep kalmamis yuryrn seytanlar. aha bunlar yuzunden miletin sicak yuvasi yikiliyor bunlar yuzunden cocuklar ansiz babasiz kaliyor bunlar yuzunden dul kalip toplum yatafindan dislaniyorsun

Cute'un burada anlattığı kadarıyla hayatını aşağı yukarı biliyorum, ilk evliliğinde yaşadığı ciddi hayal kırıklığını, ikinci eşinin onu nasıl hayata döndürdüğünü, onu ne kadar sevdiğini biliyorum. Cute'un şu anda yaşadığı hayal kırıklığının ilk eşiyle olandan çok çok daha fazla olduğunu da tahmin edebiliyorum. İki çocukla en baştan bir düzen kurmanın nasıl gözünde büyüdüğünü, sırf bilinmeze atılmamak, düzenini bozmamak, iki çocuğun sorumluluğunu bir başına alma korkusu yüzünden belki de bu "kaçamağı" görmezden gelebileceğinin de farkındayım. İlişkilerindeki aldatma döngüsü yüzünden kendini de suçlayacağının da...

Gerçekler acıdır Cute. Seni aldatan adam bunu tekrar tekrar yapacak, işin kötüsü bunu bildiğini de biliyor. Boşanmazsan daha da yüzsüz bir seviyeye gelecek ilişkiniz. Adam bu sefer telefonunu vs. nerede gördüysen artık onu ortadan kaldırarak, yeni hat alarak, başka buluşma noktaları belirleyerek, kadının adını Tesisatçı Mehmet diye kaydedip konuşmaları silerek ne yapacaksa yapacak. Sen de için kan ağlaya ağlaya gözünü kapatacak, kulağını tıkayacaksın. Grup seksten bahsediyorsun, her şeyi geçiyorum çoklu cinsel ilişkilerde senin de hastalık kapma riskin var. Bu evliliğin artık sağlıklı bir noktaya gelme yolu yok; anca üç maymunu oynarsan hiçbir şey olmamış gibi davranabilirsin. Ama odadaki fil gibi içinizde durur bu kriz.

aa ben onu okumamıştım. ya bunlar sanal olarak konuşsalardı ve aralarında fiziksel bir şey olmasaydı bu kadar ileri gidilemezdi. eğer farklı yerlerde çalışsalardı daha farklı düşünürdüm belki ama çok fazla haşır neşir olmuş bunlar bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…