Nasıl yani böyle bir mesajı telefonda tutacak kadar rahat mı ahlaksız adamAnlatacak kadar ıyı degılım. Cocugum dan bahsediliyor. Asırı kotuyum. Anladığım kadarıyla grup sex yapmıslar kadında evli. Esinın bilgilerinı arıyorum suanda
Bu görüşe sonuna kadar katılıyorum. Adam tabii ki çocuğu bilerek evlendi ve illa ki kabullenmiştir ama en nihayetinde kendi öz çocuğu da değil. Bunlar adamın yaptıklarını tabii ki haklı çıkarmıyor o konuda hemfikirim.Kadına saydırana kadar kocasına yollasaydınız yazışmaları
Herkes kendi eşinden sorumluludur çünkü
Belki adam affedecek belki etmeyecek orası onun bileceği iş
Ama siz affedeceksiniz, gayet açık ve net
O yüzden şuan eşiniz yerine kadına sarıyorsunuz
Eşinizede kızıp bağırdınız illaki ama sade yazışmayla kaldığı için (şimdilik) içiniz soğuacak. Ve bu olayı unutup hayatınıza kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Eşinizmi? Oda nasılsa bişey olmadı, yuttu gitti diyerek belki o kadınla belki sizin tabirinizle başka bir fah.... ile gününü gün edecek.
Oğlunuzu düşünüyorsunuz anlarım ama adam kendi evladını düşünmemişki, başkasının çocuğunu neden düşünsün değilmi. Kusura bakmayın böyle yazdığım için, ama oğlunuz o adamı baba olarak kabul etmesi adamında onu gerçekten kendi çocuğu gibi gördüğünü açıklamaz. Ki görmüş olsa bile sadece büyük çocuğu değil, ortak çocuğunuzda aldattı sonuçta
Cunku esi cok iyi biriysi. onu aska inandiran, eski esinden olan oglunu kendi çocuğu gibi benimseyen, soyadini vermek isteyen, ailesinden gelen olumsuz sesleri susturan,esine sevgisini esirgemeyen biriydi. Haliyle hepimizin gözünde kotu bir evlilikten sonra atiyla gelen bir prens gibiydi.
Boyle bir insanin cute gibi cok sevdigi esine kötü seyler yapmadi hepimizi sasirtti. Cute'nin yasadigi saskinligi hayal kirikligini tahmin bile edemiyorum
Yine de o güçlü bir kadin. Kimsenin bir gram ne parasına ne iyi sözüne tenezzul edecek biri degil. Eski esinin de durumu cok iyiydi ama cocugu icin iki kurus nafaka bile almadan adamin hayatindan cikti. Kendine yeni bir dünya kurdu. Nasil sonra daha mutlu olduysa tum bu kabus bittikten sonra da mutlu olacagina inanıyorum ben.
Umarim en az hasarla atlatir
Valla ben etmedim hiçbir zaman. Şimdi ne diyorsam hep aynı şeyleri savundum.” Herkesin durumu yaşantısı çevresi maddiyatı farklı. Oturduğu yerden konuşmasın kimse” temalı cümleler kurdum ama evet forumda ünlü üyelerin kollandığının farkındayım ve bu başlıkla bu gerçek iyice ortaya çıktı. Aynı insaniyeti ve empati dolu yaklaşımı devam ettirmeniz dileğiyle değerli üyeler...
Aynen öyle, ki oğlu yıllarca biyolojik babası sandı babasını, daha bir kaç sene önce öğrendi babası olmadığını, böylesine bir sevgi verebilen bir adam nasıl yaptı anlamıyorum.Aryacim boyle bir durumda ben de dahil olmak uzere pek cok kadin karsidaki kadina o kelimeyi kullanir
Bunu sadece kadini suclu gordugu icin de yapmaz anlik tepkidir , ofkedir , sonucta ortada yapilan bir kotuluk var ve o kotulugu yapan her iki kisiye de ofkesini dogrultmasi cok normal
Bir de cute ilk esinden de aldatma neticesinde bosanan bir kadin yani asil suclunun kocasi oldugunu biliyor zaten
Ben herkese burada senelerdir cocuklar icin bosanmiyorum demeyin , tam tersi esas cocuklariniz icin bosanin diyen bir kadinim ancak cute'un durumunu ancak yasayan anlar
Benim oglum da esimi babasi goruyor zaten bir baba kaybetti ve travma yasadi , simdiki esimden bosanacak olsam once cocugumu dusunur ona ikinci travmayi yasatmamaya calisirim , ha ben aldatilsam bosanirim ama bu karari verirken ölüp ölüp dirilirim oglum ne olacak , nasil hissedecek diye
Ve ayni cute'un yaptigi gibi hem kocamin agzina s... Hem de o kadinin , boyle buyuk bir kotuluk karsiliksiz kalmamali , benim evladimi canimin parcasini ikinci kez babasiz kalmasina sebep olan her iki kisiye de dogduguna pisman ederim , cok net soyluyorum bu konuda
Belki baska konuda aman bosver derdim konu sahibine ama cute'un acisi ve hissettikleri bambaska su anda , bu basit bir aldatilma konusu degil , ortada ikinci kez baba travmasi yasayacak , tum insanlara , dunyaya guvenini kaybedecek kucik bir cocuk var burada
Kac erkek kac kadin grup sex yapmışlarAnlatacak kadar ıyı degılım. Cocugum dan bahsediliyor. Asırı kotuyum. Anladığım kadarıyla grup sex yapmıslar kadında evli. Esinın bilgilerinı arıyorum suanda
Çok kötü durumun Allah sabır versinSımdı evden cıkıyoruz o telefonu alıp once cıktı beni sevdıgını soyluyor kadın ıcın herkesle boyle diyor, yuzlestırmeye ikna edemiyorum ama kadın soyleyemıyor um bilen varsa yazmasın cok ıyı bir yerdeler devlet kanallı onuda hayatını ustune gectı ek ıstıyorum. Telefonunda online olmadı, anneme hastayım dedim. Sevgililer suanda bana inkar ediyor hayat ılıskısı olmadan aldatma olmazmıs kadın evli dıyo 45 yasında dıyo ısyerımız boyle dıyo dıyo da dıyo yanı. Suanda hafiften Bı tutunmaya basladı. Beni dusunduren tek sey bosandıgımda oglumhn kardesın alırken oglumun kimsesiz babasız kalması. Napıcam nasıl yapıcam. Bılmıyorum bosanmaktan hıc bahsetmiyorum suanda oda bısey demiyor.
Cute çok sağlıklı yazamamış, grup sex olayıda şöyle bi kez yalnız buluşalım diyor kadın, cutenin kocası bende öyle hayal ettim ama x de gelecek diyor ozaman bende aranıza girerim diyor kadın.
Bende diyorum sizin gibiler nerdeydi diye neyse ki gelmişsinizŞimdi ben diyeceğim erkek milleti işte Hepsi aynı . Ama diyeceksiniz öyle olmayanlar da var. Siz gene neye inanmak isterseniz ona inanın da bence kendimizi kandırmayalım. Arkadaşlar bütün erkekler aynı görüyorsunuz en beyaz atlı prensi de aldatıyor. Erkek aldatır net . Aldatmayan fırsatını bulamamıştır, seçici bir erkekse aldatabileceği özellikte biri çıkmamıştır. Vs vs. Ama fırsatını bulan her erkek aldatır.
Aldatmayan erkek yoktur. Yakalanmayan erkek vardır. Bunu bir kabul edelim .
Yanı yazmayayım dedim ama tamamen aynı şekilde düşünüyorum ,bu olay sadece sanalda kalmış olamaz bence. evde buluşmamışlardır tamam ama dışarıda otelde ya da iş yerinde yalnız kaldıkları kesin gibi. çünkü iki kişi sanalda saçmalamış olayı değil bu aynı zamanda aynı işyerinde tanışan ve sürekli birbirlerini gören insanlar bu kadar belaltı konuşan insanlar işyerinde mesafeli ve uzak mı dururlar bilemedim. siz daha farklı sorgulamalar da yapın bence.
Sacma bir önermeŞimdi ben diyeceğim erkek milleti işte Hepsi aynı . Ama diyeceksiniz öyle olmayanlar da var. Siz gene neye inanmak isterseniz ona inanın da bence kendimizi kandırmayalım. Arkadaşlar bütün erkekler aynı görüyorsunuz en beyaz atlı prensi de aldatıyor. Erkek aldatır net . Aldatmayan fırsatını bulamamıştır, seçici bir erkekse aldatabileceği özellikte biri çıkmamıştır. Vs vs. Ama fırsatını bulan her erkek aldatır.
Aldatmayan erkek yoktur. Yakalanmayan erkek vardır. Bunu bir kabul edelim .
Bahsi geçen olay gerçekten çok üzücü bir durum. Yaşamak istemem yaşayana da bol sabır dilerim.Siz olması gereken ahlak değerleri üzerinden yazıyorsunuz, kendini bilen biri zaten aldatmaz ama aldatanlar bizim gibi düşünmüyor ayrıştığımız nokta bu, aldatan erkek içinde kadın içinde ha o ha bu, ha evli ha bekar, ister çocuklu olsun ister çocuksuz önemsemiyor ve sanıyor musunuz ki karşısına geçip ağzınıza geleni söylediğinizde yüzü kızaracak? Yüzü kızaracak olsa aldatmaz, başka bir kadının canını yakmaz, sizler yaşamayın inşaallah, çevrenizde de denk gelmemişsiniz demek ki ama benim çevremdeki çoğu arkadaşım aldatıldı, birçoğuna birebir şahidim ne yazık ki.
Çoook önce yazmıştım yeri geldi yine yazayım, bir arkadaşım daha nişanlıyken aldatılmaya başladı, o kısmı ben bilmiyordum çok sonraları öğrendim, adam hem günübirlik aldatıyordu, hem de hayatında çok uzun yıllardır bir kadın varmış, arkadaşım evlendi ilk çocuğu doğdu, çocuk 3-4 yaşlarındayken 99 depremini hatırlarsınız deprem oldu, adam diğer kadınla eşinle yaşadığı evdeymiş, eşi de kayınvalidesindeydi, deprem olunca adamın ev gümbürdüyor, bunlar korkuyla bizim ilçeye geliyor yani eşinin olduğu yere, eşine sen kendi annene git orada daha güvende olursun diyor, aslında sebep adam kendi annesinin evine diğer kadını götürecekmiş, yani adamın annesi de diğer kadını biliyormuş, o arada bu ahlaksız bizim kapının önüne geldi diğer kadınla, o ana kadar aldattığını bilmiyordum, sordum bu kadın kim diye işin iç yüzünü anlayınca rezil ettim gönderdim, bir daha kapımın önünden bile geçemediler lakin emin olun ne diğer kadının ne kayınvalidenin, ne de adamın umuru değildi, gayette pişkindiler, iş ortaya çıkınca arkadaşıma kadın olsaydın dediler bir ağızdan, ne kadar çirkin ne kadar ayıp değil mi? Ama işte aldatan adam diğer kadına yüz verirse cesaretlendirirse zeytinyağ gibi üste çıkma potansiyelleri var.
Burada da okumadık mı evli adamlarla ilişki yaşayan kadınları, hep adamın eşi suçluydu değil mi? Kadın eşiyle ilgilenmiyordu, kendine bakmıyordu vs çünkü erkekler eşlerini böyle anlatıyor diğer kadınlara.
kudurmuslar onlarda fin ahlak edep kalmamis yuryrn seytanlar. aha bunlar yuzunden miletin sicak yuvasi yikiliyor bunlar yuzunden cocuklar ansiz babasiz kaliyor bunlar yuzunden dul kalip toplum yatafindan dislaniyorsunYanı yazmayayım dedim ama tamamen aynı şekilde düşünüyorum ,
Yazılanları gördünüz mü bilmiyorum kadın şey demiş ben ikinizin arasına girerim filan. Ben bunun asla 1 ayda söylenecek bir cümle olduğuna inanmıyorum, sürekli birbirine bakan insanlarında bu derece şehvetle mesajlasip yuzyuze kayıtsız kalacaklarına da inanmıyorum .
Yanı yazmayayım dedim ama tamamen aynı şekilde düşünüyorum ,
Yazılanları gördünüz mü bilmiyorum kadın şey demiş ben ikinizin arasına girerim filan. Ben bunun asla 1 ayda söylenecek bir cümle olduğuna inanmıyorum, sürekli birbirine bakan insanlarında bu derece şehvetle mesajlasip yuzyuze kayıtsız kalacaklarına da inanmıyorum .
Tüm olayı aydınlatabilecek tek soru buydu aslındaKac erkek kac kadin grup sex yapmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?