Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mune, ben de cevaplamak istedim; ben eşini ayrı, diğer kadını ayrı parçalayanlara bir şey diyemiyorum bu pozisyonda. Başıma gelmedi, yaşamadım ki belki çok serin kanlı karşılarım seviyemi kıl kadar bile bozmam, belki zıvanadan çıkarım bilmiyorum o anki ruh halime göre (Yani yaşamadan görmeden bir şey diyemiyorum, umarım da yaşamam) ama bu tip konularda, kendimi konu sahibinin yerine koyduğumda, ihanetin en büyüğünün çocuklara yapıldığını düşünmeden edemiyorum, kendisini, kendisinin dışarıdan nasıl görüneceğini unutup, çocuğunun ikinci kez aynı yerden yaralanacak olması karşısında ikisine de "Bu kadar kolay sıyrılamayacaksınız" tavrı alması, çok insani, çok doğal ve beklenen geliyor.

Hemcinsine de kızar ki insan; bir anne olarak bir başka annenin bunu yapabiliyor oluşuna daha da rahatsız olur insan. Cahil desen, muhatap cahil biri değil kandırılmamış-biliyor, aileyi tanıyor, senin ruhundan anlamaz bilmez desen, az buçuk anlar çünkü o da kadın; zaten bu olaya maruz kalan kadınların, öfkenin bir miktarını hemcinslerine yöneltme sebebini de buna bağlıyorum "Kadın kadına bunu yapmasın" kırıklığı(Beyimi gandırdılar diyenler hariç). Kendi çoluğuna çocuğuna yapan, elbet elin çocuğunu düşünecek değil ama bu olaydan adı sanı çıkmadan sıyrılması da bir cesarettir, karşısında susmayan ve onu iş yeri de dahil herkese, kocasıyla birlikte (Zaten suçun en büyüğü adamda, ailem deyip bağrına bastığın adamın, geçmiş travmalarını, çocuğun halini bile bile sırtından bıçaklamasından öte daha ne olsun) düdük edecek bir kadınla karşı karşıya kalınca, belki O kadın da kaybedeceklerini gözünün önüne getirir, bundan bir ders çıkarır.

Mune ; bu tarz olaylarda bence iki tarafta eşit derece de suçlu. Kişilerin bir hata yapacağı zaman empati yapmasına yada etrafındaki insanları düşünmesine gerek yok ki. Kendini düşünmek en güzeli. Biz normal kadınlar neden evli bir erkekle ilişki yaşamıyoruz, karısını ya da çocuklarını düşündüğümüzden mi? Hayır, kendimizi, kimliğimizi, hayatımızı en önemlisi adımızın önüne gelecek o iğrenç sıfatı düşündüğümüz için. Ahlak yapımız uygun olmadığı için yapmıyoruz. Evet erkek zinhar suçlu kabul. Ama terazide benim için biri diğerinin önüne geçmiyor. İkisi de rezil, ikisi de eşit şekilde cezalandırılmalı. Cezalandırılmalı ve toplum görmeliki, bunların sayısı azalsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay beni anlayan biri nihayet
Benim ifade edemedigimi cok guzel anlatmissin kuzum

Konu sahibi kardeşimiz tabiki evliliğinin devam edip etmecegine kendisi karar verecek,onun için hayırlısı olsun ama burada konu açan diğer kadınlara da haksızlık ettiğimizi ben de dusunuyorum

Evet yaşamayan bilemez ama bugün bu kadını yaktın geçtin, yarın başka bir kadını, yine aynı şeyi yineleyeceğim ama baş sorumlu koca, ya adam sende yapıyorsundur diyor Milana, bunu söyleten diğer kadın mı? Yazıyorum ama sanılmasın diğer kadını savunuyorum, ben eşlerin birbirini aldatmasını çok ahlaksızca buluyorum, benim kitabımda yazmaz aldatma, aldatacağıma öleyim daha iyi, aldatılırsam da ki bunun garantisi olmaz, adamın yakasına yapışırım sonra da kapı dışarı ederim, cute henüz ayrılacak mı ayrılmayacak mı belli de değil üstelik, ki şu an çocukların haberi olduğunu da sanmıyorum, Cute psikolojilerini düşünerek çocuklarına yansıtmamıştır durumu, o halde şu an yapılacak en güzel şey sakinliği koruyup ne yapacağına karar vermek, eğer boşanılmayacaksa ortalığı ayağa kaldırmanın da gereği yok çünkü boşanmayacaksa olay büyür çocuklarına da yansır, işyeri çalkalanırsa eşi Cute'a sakin kalacak mı sanıyorsunuz?

Ben ne seviyorum aşığım karıma diyen adamlar gördüm, aldatıp iş ortalığa yayılınca nasıl çirkinleştiklerini bilirim, aldatırken işyerindeki itibarını düşünmeyen adam bir anda itibarım da itibarım demeye başlar, herşey için eşini suçlar, ki Cute'ın eşi daha ortalık ayağa kalkmadan ilk savunmada beni yalnız bıraktın demiş, suçlama potansiyeli var, kendisini kurtarmak için düşünmeden çocuklarını da alt üst edebilir maalesef.

Boşanmayacaksanız bahane olarak çocukları öne sürmeyin. “Çocuklarım babasız kalmasın” “çocuklarımın psikolojisi bozulur” tarzı şeyler ilerde yine o çocukların omzuna yük oluyor. Çünkü siz her ne kadar hissettirmemeye de çalışsanız evdeki gerginlik ve huzursuzluk hissediliyor. Boşanmak istemedim ve boşanmadım deyin lütfen.

Zaten boşansa yaşayacağı sıkıntıları biz çekmeyeceğiz.
Boşanmayıp yaşayacağı sıkıntıları da yine biz çekmeyeceğiz.
Bu kadın bu saatten sonra iki kararda da bir dünya sıkıntı çekecek o kesin maalesef..

Burada herkes bir diğeri için ah vah der, bir zaman üzülür.
Sonra herkes kendi hayatını yaşar.
Dertlerimizle baş başa kalırız.

Alacağı karardan dolayı birini yargılama hakkını kendinde gören insana hayret ederim bu yüzden..

Bakın Cute pek çok konuda eşini örnek gösterip, mutluluğunu haykırırdı her yere.
Biz de ne mutlu diye düşünürdük.

Bir zaman gelir Allah'ın hediyesi diye düşündüğün insan hayatının felaketi olur.
İnsan söz konusu ise her şey olur.
Başıma gelse de kesin şunu yaparım diye ahkam kesmek kolay.
Başına geldiği anda hiç ummayacağı tutumlar sergiler insan, kendi olmaktan çıkar.
Yaşadıklarım bana bunu öğretti.
Kimse ben yaşamam demesin.

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın demek yetmiyor.
İyileri yolundan şaşırtmasın. Amin..

Konu sahibi kardeşimiz tabiki evliliğinin devam edip eteecegine kendisi karar verecek,onun için hayırlısı olsun ama burada konu açan diğer kadınlara da haksızlık ettiğimizi ben de dusunuyorum
Valla ben etmedim hiçbir zaman. Şimdi ne diyorsam hep aynı şeyleri savundum.” Herkesin durumu yaşantısı çevresi maddiyatı farklı. Oturduğu yerden konuşmasın kimse” temalı cümleler kurdum ama evet forumda ünlü üyelerin kollandığının farkındayım ve bu başlıkla bu gerçek iyice ortaya çıktı. Aynı insaniyeti ve empati dolu yaklaşımı devam ettirmeniz dileğiyle değerli üyeler...

Ben hep derim ki "evli bir erkek karısını aldatıyorsa elbette suç erkeğindir, diğer kadının önemi yok, onu cezalandırmanın da anlamı yok çünkü onunla olmasa başkası ile yapacak" derim Ancak bu söz konusu durumda işyerindeki bu kadını suçlu bulmamın ve cezalandırılması gerektiğini düşünmemin sebebi ise kadın her türlü ahlaka aykırı davranıyor olmasının yanısıra iş ahlakına da aykırı davranıyor olması. Aslında bu kadının işine son verilmesi gerekir. Bilinçli olarak evli erkeklere yürüyor, ayartma çalışmaları yapıyor ve bunu işyerinde yapıyor, kimbilir başka mağdurları da vardır; başka yuvalar da yıkar bu kadın. Ben erkeği mağdur olarak sıfatlandırıyorum diye anlaşılmasın. Burada bence tek teselli gerçekte herhangi bir ilişki yaşanmamış olması ama mesajlar gerçekten kötü ve evet konusahibinin eşi gerçekten de hatalı. Eşi, konusahibini "sen beni boşladın" diye suçlayıcı bir cümle kurmak yerine "ben boşlukta hissettim" cümlesini kurmalıydı çünkü gerçekte kendi zayıflığı, kendi boşluk anında bu mesajlara cevap vermiş. Bu kadın da adamın bu durumundan faydalanmış, başka kadın da faydalanabilirdi. Bu hali hazırdaki durumda konusahibi boşanmayı mı seçer yoksa evliliğini kurtarmayı mı seçer, çift terapisinden destek mi alırlar orası bizi ilgilendirmez diye düşünüyorum. Şöyle yap boşan, boşanma demek bizim haddimiz değil diye düşünüyorum. Konusahibi güçlü bir kadın, bunun da üstesinden gelecektir, hakkında en hayırlısı neyse onun olmasını dilerim.

Şaşkınsınız, üzgünsünüz anlayabiliyorum.
Kadın 45 yaşında, yüzü sarkmış, aradım kadının ağzına bilmem ne yaptım, eşim pişman vs falan.

Kadın tek başına yazışmamış, eşiniz karşılık vermiş.
Kadın aranılıp ağzına tükürülüyorsa, aynı istikrar eş olacak kişi için de devam etmeli.
Ayrıca sizi, kendi yapmış olduğu pisliğe çekip ortak etmeye çalışması, kurmuş olduğu cümle, kadının eşinizle ortak olduğu rezilliğinden daha büyük arsızlık.

Kadının fahişe olması da senin kocanı BOŞLAMAN da HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL. şu boşlama muhabbeti için nereye kusuyoruz? Paşama bak ya kadın senin çocuğunu baktığı için belki de yeterince ilgilenemiyor senin! Seni alçak ikiyüzlü mahluk. Kusura bakma cute ama bu adamdaki pişkinlik benim midemi bulandırdı. Kadını aramışsın sana kalmış istediğini yap ama kocana bin beterini yaptığını da söyle bize de içimiz soğusun.

ne diyebilirim bilemedim ama çok üzüldüm, geçmiş olsun.
dilerim olabilecek en acısız şekilde atlatırsınız

Eh ayni seyi soyluyoruz , ben mesajlarimin basindan beri sayet bosanirsam ki bosanirim bunu yaparim diyorum ama cute bosanir mi bosanmaz mi bilmiyorum , bosanmayacaksa zaten yapmasin bunu da yazdim ilk mesajimda

Sevgili konu sahibi
Belliki boşanmayı şimdilik düşünmüyor ve bu yüzden daha çok kadına yüklenmeyi tercih edip kendi psikolojini kendini ikna etmeye çabalıyorsun, anlıyorum.
Kocan seni o kadın gibi görmüş anlaşılan. bunu sen de yapmışsındır diyen adam benim çocuklarıma değil baba, tırnak bile olamaz. O kadınla aynı kefedesin adamın kafasında.
O adam iyi bir baba değil, pisliğin teki.
Senin de bu kadar soğuk kanlı ve çocuğum babasız kalacak demene şaşırmadım değil. Önemli olan baba değil annedir.
Lütfen bu pislik adamı aklama ve kendini suçlamaya başlama. Çünkü genelde bir sonraki psikolojik aşama o oluyor

bu olay sadece sanalda kalmış olamaz bence. evde buluşmamışlardır tamam ama dışarıda otelde ya da iş yerinde yalnız kaldıkları kesin gibi. çünkü iki kişi sanalda saçmalamış olayı değil bu aynı zamanda aynı işyerinde tanışan ve sürekli birbirlerini gören insanlar bu kadar belaltı konuşan insanlar işyerinde mesafeli ve uzak mı dururlar bilemedim. siz daha farklı sorgulamalar da yapın bence.

Siz olması gereken ahlak değerleri üzerinden yazıyorsunuz, kendini bilen biri zaten aldatmaz ama aldatanlar bizim gibi düşünmüyor ayrıştığımız nokta bu, aldatan erkek içinde kadın içinde ha o ha bu, ha evli ha bekar, ister çocuklu olsun ister çocuksuz önemsemiyor ve sanıyor musunuz ki karşısına geçip ağzınıza geleni söylediğinizde yüzü kızaracak? Yüzü kızaracak olsa aldatmaz, başka bir kadının canını yakmaz, sizler yaşamayın inşaallah, çevrenizde de denk gelmemişsiniz demek ki ama benim çevremdeki çoğu arkadaşım aldatıldı, birçoğuna birebir şahidim ne yazık ki.

Çoook önce yazmıştım yeri geldi yine yazayım, bir arkadaşım daha nişanlıyken aldatılmaya başladı, o kısmı ben bilmiyordum çok sonraları öğrendim, adam hem günübirlik aldatıyordu, hem de hayatında çok uzun yıllardır bir kadın varmış, arkadaşım evlendi ilk çocuğu doğdu, çocuk 3-4 yaşlarındayken 99 depremini hatırlarsınız deprem oldu, adam diğer kadınla eşinle yaşadığı evdeymiş, eşi de kayınvalidesindeydi, deprem olunca adamın ev gümbürdüyor, bunlar korkuyla bizim ilçeye geliyor yani eşinin olduğu yere, eşine sen kendi annene git orada daha güvende olursun diyor, aslında sebep adam kendi annesinin evine diğer kadını götürecekmiş, yani adamın annesi de diğer kadını biliyormuş, o arada bu ahlaksız bizim kapının önüne geldi diğer kadınla, o ana kadar aldattığını bilmiyordum, sordum bu kadın kim diye işin iç yüzünü anlayınca rezil ettim gönderdim, bir daha kapımın önünden bile geçemediler lakin emin olun ne diğer kadının ne kayınvalidenin, ne de adamın umuru değildi, gayette pişkindiler, iş ortaya çıkınca arkadaşıma kadın olsaydın dediler bir ağızdan, ne kadar çirkin ne kadar ayıp değil mi? Ama işte aldatan adam diğer kadına yüz verirse cesaretlendirirse zeytinyağ gibi üste çıkma potansiyelleri var.

Burada da okumadık mı evli adamlarla ilişki yaşayan kadınları, hep adamın eşi suçluydu değil mi? Kadın eşiyle ilgilenmiyordu, kendine bakmıyordu vs çünkü erkekler eşlerini böyle anlatıyor diğer kadınlara.

Buradan kadınlara kızıyorduk diğer kadınlarla muhattap oldukları için. Görüyorum ki 3.göz olarak cool cool cevaplar vermek ne kolay. En güçlü kadınlar arasında olan kadın da eğer bunu yapıyorsa, sindirilmiş kadınlara artık hiç lafım yok.

Maalesef eşin büyük suçlu. Bu evlilik devam edecekse nasıl eder onu düşün. Psikolojin asla düzelmeyecek adam karaktersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…