Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam asla kadini aramazdim.Benim muhatabim esim.Esim eger aldatmaya meyilliyse bu o kadin olmaz baska biri olur.Neye karar verirsin bilemem ama esin asil suclu olan.
Aynen bende kadınla kesinlikle muhatap olmazdım. Benim muhatabım eşimdir ihanet eden eşim, kadının bana sadakat borcu yok ki eşimin var

Hanımlar üsluplara dikkat edelim lütfen.
Cute,
üzgün ve öfkelisiniz ama mesajlaşmada kalsa dahi baş suçlu eşiniz, kadın 15'inde toy bir çocuk kandırmıyor, evli barklı koskoca bir adamla yazışıyor, eşinizi zorladığını da hiç sanmıyorum, eşiniz gayette memnunmuş halinden, ta ki size yakalanana kadar ve sonrası aldatmaya gönlü olan klasik erkek yalanları, beni yalnız bıraktın, kadın kötü herkesle böyle yazışan biri, bizim işyeri böyle zaten, sonra kanka girer devreye vallahi yenge bu kadın herkesle böyle bana da yazdı, x suçsuz o kadın kötü biz masumuz vs vs denir.

Bugün bu kadın yarın bir başkası, ben bana evlilik yemini eden adama bakarım, beni aldatmaya meyili var mı var, bitti.

Hadi hepsini doğru kabul edelim, bir erkek karısına çocuğunun anasına sende yapıyorsundur cümlesini nasıl kurar? Herşey yutulur belki ama bu cümle asla.

Açik evlilik isteyen kadinlari tenzih ediyorum fakat aldatmadan sonra devam eden kadinlar evet güçsüz ve midesiz oluyor.

Yani burda hakaret etmek istemiyorum fakat madem sordun. Evet her insanin öncelikleri farkli. Daha önce yazdigim gibi, açik evlilik isteyenlerde var. Eslerin baskalari ile beraber olmalarini normal bulanlar var, yadar grup seks yapani normal bulanlar var,.. Varda var yani.

Ancak genel olarak sadakata önem veriyorsan, aldatmadan sonra devam etmek evet güçsüzlük. Hele bu topraklarda. Aynisini kadin yapsa, çoçuklarini zor görür ve hemen fahi** olarak yaftalanir. Hiçbir erkek aldatildiginda sadece diger erkege saydirip, kendi karisi için "ben simdi o gücü bulamiyorum, bosanamiyorum" demiyor. Kadinlar bunu niye diyor peki?

Unutmak diye birsey yok zaten. Bunu çok samimi olarak isteyebilir fakat böyle agir bir sey unutulmaz zaten. Hele evde çoçuklar var ise, unutma numarisini yapamazsin. O çoçuklarda o gergin ortamin, huzursuzlugun farkinda olacaklar.

Ve ben bir kadin olarak kabullenemiyorum. Bir erkegin herseyi yapabilmesi, sirf pipisi oldugu için kabullenemiyorum. Anlayamiyorum. Ha evet bu sartlarda, ikinci defa bosanmak çok yikici onu anlayabiliyorum. Fakat faturayi yinede erkege kesmemek,.. bu olmamali.

Ben olsam bosanirdim.bosanirken de dava dilekcemi mesajlari vs calistiklari kuruma bildirirdim.kadinin esinin duymasini saglardim.boylece 2.evliligini de surdurememis biri degil ahlaksiz insanlara goz yummamis,onlara haddini bildirmis 2 cocuguyla ayakta kalan bi kadin olmayi tercih ederdim.
Mutlu degil hakli olmayi tercih ederdim yani.ha hep bunu tercih ettim mutlu muyum degilim hakli oldugum da kimsenin umrunda degil.herkes cikarina bakiyor ama vicdanim rahat.icim rahat..ha mutlu degilim o ayri.
Kimseye bosan ya da bosanma denemez.bosansan da bosanmasan da bu tercihindir.ama farkinda ol.

Yuzde yuz katiliyorum bna da once avukata danisin.bir de ne yazik ki tanidiginiz da coksa bazen duurmlar baska bile olabiliyor.arayip bi daha asla kufur etmeyin ve avukata danisarak hareket edin.

Yorumlardımda hiç erkek yok fark ettiyseniz.
Gebersin gitsin o kadar umrumda olmaz başıma gelse.
Ki elimden olmasa da maddi ve manevi olarak bitiririm her şeyini!

Ama burada kadın ve hayatı söz konusu.
Benim midem almaz ama benim midemin aldığını da başkasınınki almıyor mesela:)
Evlilik konusunda ders ve nutuk çekecek bir insan değilim, bilen biliyor.

Sadece kadınların bazen bencil olup, düzenini devam ettirmek isteyebileceklerini görebiliyorum.
Hakkı var, onursuzluk ve gurursuzluk da değil.
Bu kendi bileceği iş, çocukları ve kendi için ne iyi olacaksa onu seçebilir.
Belki adam sadece evde babalık yapacak ve dediğiniz gibi açık bir ilişkileri olacak belli olmaz.
Ama kadın baz alındığında, hele de yaralı bir kadınsa kendisi için en iyi olanı seçmeli, doğru olanı değil.

Iste benim nezdimde o babasiz kalma sebebi sadece erkegin suçudur. Onun sorumlulugudu çünkü. O kadin Ayse olmaz ise Leyla olurdu tarzi birsey. Ona saydirmam birseyi ifade etmez. O kadin bana sadakat sözünü vermedi. O kadin benim evliligimi yikmadi. Esim yikti.

Yani ben olaya böyle bakarim. Neticede o es, bu çoçugun zor dönemlerini gördü. Kendi evladi gibi büyüttü. Karisinin aldatmadan ötürü duygusal yaralarini gördü,..

Ve ona ragmen, ona ragmen yine aldatti. Kadin bu üstteki yazdiklarimin hiçbirini görmedi. Kendi keyfinin pesinde o. Yaptigi ahlaksizlikmi ahlaksizlik fakat Cute'in kocasinin yaptiklarin yanindan bile geçmez.

Yani Cute olsam, tüm öfkem ve nefretim esime giderdi. Tabiki ben bunu yasamadigim için simdi bol keseden atiyor olabilirim. Bilmiyorum.

Tabiki sevgin, askin bir anlikta hemen gitmez. Hemen nefret etmezsin daha dün sevdigin birinden. Ama hesap sorma olarak ben mesela o kadini aramazdim. Kendimi onun seviyesine getirtmezdim. Sadece hesabi esime sorardim.

Konu sahibi acınızı anlıyorum, ama o kadına arayıp küfretmek hakaret etmek sevyenizi düşürmekten başka ne işe yarar. Tamam kocasına haber vermenizi anlarım çünkü ortada aldatılan biri daha var ve bence bilmesi gerekir ama sanki kocanızı aklı çelinen çocuk yerine koyup o kadınla muhattap olmanız olmamış, kimse kimseyi zorla ayartmaz, ya da yüz almadığı hiç bir adama o şekilde masaj atmaz zira bunlar ortaya çıkarsa işteki konumu ciddi tehlikeye girer. Şimdi eşinizin bu dediklerine inanmak istiyorsunuz ama sakin bir şekilde düşününce bana hak verecekseniz. Ama eğer boşanma kararı vermiyorsanızda boşuna ortalığı ayağa kaldırıp kendinizi rezil etmeyin. Çünkü sizin inanmak istediğinize malesefki etraf haklı olarak inandıramazsınız sadece aldatılmanjza rağmen affettiğinizi cümle duyuran insan konumuna düşersiniz. Ayrıca aldatma yanında kocanızın buna verdiği tepki, kadınla yaptığı muhabbeti aman sende yapıyorsundur, iş hayatında normal gibi şeyler söylemesi bana eşinizin ciddi ahlaki zaafları olduğunu geçnişte de bu tip ilişkileri olduğunu sadece sizin farketmediğinizi düşündürdü. Zira hayatında ilk defa karısını aldatan ya da aldatmanın ağır bişey olduğunu bilen insanların vereceği tepkiler gibi değil eşinizin tepkileri

Şimdi beni taşlayanlar olabilir, beğenmedim butonuna yüklenenlerde ama yine de fikrimi yazacağım.

Bu tarz aldatma olayların da, bir çok kişi sana sadakat sözü veren eşin, konun eşinle ilgili olmalı yazıyor. Hayır arkadaş ikisi de hatalı. Sana sadakat sözü veren eşin de hatalı, karşıdaki erkeğin evli olduğunu bilerek görüşen kadın da bir o kadar hatalı. Benim kendi terazim de biri diğerini geçmiyor. Evli erkeklerin peşinde gezen kadınlardan bahsedince, bir grup siz kocişinize laf söyletmeyin aman diye! Zaten derdi uzay boşluğuna uzanan kadına bir de yükleniyorlar. Genelleme yapmıyorum ama bir grup var ki, ne yazıkki evli erkek avcısı. Sebepte eğer sağlam bir kayaya çarpmadılarsa, biraz para yemek, hayatına arabesk katmak istemek, evli olduğu için karına söylerim deyip istediği zaman şutlayabilmek vs vs. Erkeklerde hata yok mu? tabiki de var. O kadınla yaşayacağın herşeyi, fazla fazla eşinle yaşama fırsatı varken (hemde gayet korkusuzca, konforlu bir şekilde) zinaya kaçmak neden? Güveni temelden sarsmak neden? Hele bir de karısının güçsüz olduğunu, ailesinin destek vermediğini, gidermeyeceğini düşünüyorsa adam, tamamm daha da rahat işleri. Ekmeğine yağ, bal sürerek devam eder ahlaksızlığa.

Sevgili konu sahibi sizin konunuza gelecek olursam, niyetiniz boşanmak değilse, bir iki göz dağı verip, olayı kimseye duyurmayıp, eşinizi ömür boyu kontrol altında tutarak Evliliğinize güvensiz bir şekilde ne yazıkki devam ediceksiniz.
Ama niyetiniz ayrılmaksa, inceldiği yerden kopmasını beklemeyip siz koparacaksınız. Size '' sadakat sözü '' veren eşinizide, '' evli olduğunuzu'' bildiği halde eşinizle bu ilişkiyi yaşayan kadınıda rezil ediceksiniz. Kadın da rezil olacakki, örnek teşkil edicek bu olay. Duyan duymayana anlatıcakki ahlaksızlar rezil olmaya mahkum olacak ve bu durumu yaşamaya cesaret edemeyecek bazı kesim. Ben bazı olayların emsal olduğuna inanıyorum, böyle aldatma olayların da insanları bekleyen sonu görerek, cesaretlerini kıracağına inanıyorum.. Toplum tarafından bilinecek ve soyuntlanacak bu ahlaksızlığı yapan adam da, kadın da. Toplum baskısı işde bu yönde devreye gidecek. Ota, b.ka baskı yapan bu toplum birde doğru bir olay da baskı yapacak. Kocasından ayrılan kadına, ne yaptı da acaba boşadı kocası bunu demeyecek toplum, kocaya baskı uygulayacak uçkuruna sahip çıksaydın diyecek. Erkeğin elinin kiri demiyecek. O kadar sinirlendim ve üzüldüm ki neyi nasıl yazdım bilmiyorum, imla hatalarım olduysa affola..

Ben olsam, bosanmayacaksam olayi daha fazla kurcalamazdim,
İhaneti sindiren genis kadin olmaktansa, kocasinin her türlü yalanina inanan aptal kadin olmayi tercih ederim.
Ha bunlarin ikisini de cok cok agir kosullarim yoksa kabul etmem o ayri, ama madem bosanayacaksiniz, daha fazla reklam etmeyin evliliğinizi.

Son düzenleme:

En buyuk suclu es , bu konuda hemfikiriz ancak ben evladimi bu kadar uzen ese ve o kadina da dunyayi dar ederdim

Dedigim gibi cocugum bu durumda olmasa ben de kadini umursamazdim ama soz konusu boyle hassas bir durumdaki cocuk olunca gozum kimseyi gormezdi , o yuzden cute'u anlayabiliyorum , bu tarz cocuklarin travmasini , yasadiklarini bi bunu ceken anneler bilir

Kadına saydırana kadar kocasına yollasaydınız yazışmaları
Herkes kendi eşinden sorumluludur çünkü
Belki adam affedecek belki etmeyecek orası onun bileceği iş
Ama siz affedeceksiniz, gayet açık ve net
O yüzden şuan eşiniz yerine kadına sarıyorsunuz
Eşinizede kızıp bağırdınız illaki ama sade yazışmayla kaldığı için (şimdilik) içiniz soğuacak. Ve bu olayı unutup hayatınıza kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Eşinizmi? Oda nasılsa bişey olmadı, yuttu gitti diyerek belki o kadınla belki sizin tabirinizle başka bir fah.... ile gününü gün edecek.
Oğlunuzu düşünüyorsunuz anlarım ama adam kendi evladını düşünmemişki, başkasının çocuğunu neden düşünsün değilmi. Kusura bakmayın böyle yazdığım için, ama oğlunuz o adamı baba olarak kabul etmesi adamında onu gerçekten kendi çocuğu gibi gördüğünü açıklamaz. Ki görmüş olsa bile sadece büyük çocuğu değil, ortak çocuğunuzda aldattı sonuçta

Milana,
kadın da masum değil ama senin evladını senden ve eşinden başka kimse sizin kadar düşünemez, herhangi bir durumda bile ben senin evladın için ilk duyduğumda üzülürüm, sen de benim evladım için aynı şekilde, ateş düştüğü yeri yakar sözü boşa denmemiştir, işyerindeki kadınında belki çocukları var, kendi çocuklarını önemsemeyen biri Cute'ın çocuğunu neden önemsesin, tanıdık birinin başına gelince duygusal yaklaşılıyor ama objektif bakınca burada o çocuğu düşünecek olan kocasıdır, kocanın umursamadığı evlilik, eş ve çocuklar için kadının empati yapmasını beklemeyin.

Kadını aradım. Agzına sıctım.
Kadının ağzına sıcmakla iyi yapmışsınız elbette ama ben suan hiç beklemedigim bir cute tavrı görüyorum elbette inanmak güvenmek sizin tercihiniz ama Kocanizın içinde varmış bu durum malesef kadın terbiyesiz ahlaksız eyvallah ona uyarak kocanizda o kadar terbiyesiz ahlaksız . Objektif ve gerçekçi bakmaya çalışın . Başkası böyle bir konu açtığında ne yorum yapardınız ? Ona neler söylerdiniz? Bence sizinde sakin bir gözle böyle bakmanız gerek olaya

Zaten eşini bir sekilde affedecekse bu kadınla daha fazla yuzgoz de olmamalı...adam işini kaybetmektense eşini kaybetmeyi tercih edip karısını suçlu çıkarabilir...zaten boşanma surecindeydim,karım iftira atıyor diyebilir iş yerindeki insanlara...

CuteMom canim lutfen duy sesimi egwr bu adamdan kurtulmak rezil etmek istiyorsan al alinr telim tum akraba arkadaslariyla paylas toplu mesaj rezil olur bizim bir tanidik oylr yapti

Sevgili filmdelisi;
Sizce bu forum bu konuda tarafsız mı?
bunu söylesek dahi cute’nin konusu bitecek kapanacak, x bir şahıs yazacak anlatacak aynılarını. Burada olan tarafsız çoğu kişi midesiz gurursuz diyecektir.
yine az bile geldi bu saldırmalar hayret ettim. Galiba tanıdığımız üye olunca böyle ılımlı yaklaşıldı empati kuruldu.

Yanlis anlasildim sanirim mune , ben o kadin cocugumu umursasin demedim ya da kimseden benim evladimi dusunmesini beklemem , cocugumum caninin yanmasina vesile olan herkese ofkemi kusarim dedim
Basta kocama sonra kadina , mesela soyle ornek veriyim ne demek istedigime oglum olmasaydi sadece mila olsaydi esim beni aldatsaydi ben kadinla hic muhatap olmaz esimi bosar hayata devam ederdim
Ancak babasiz buyuyen ve tekrardan bir babaya sahip olan cocuklarin durumu farkli , onceden de yazdim bunu da yasamayan bilemez , anlayamaz
Ben oglumu tek basima buyuttum , parka gittigimizde babasiyla gelen cocuklara dalar seyreder sonra bana doner gozleri dolu dolu " anne benim de bir babam olsa benimle boyle oynasa ne guzel olurdu dimi " derdi , ben icimdeki aciyi , ofkeyi bilirim , bunu da dedigim gibi kimse anlayamaz
Sonra bu cocugumun bir babasi olacak , cocugum hayata geri donecek ama gun gelrcek bu babadan kazik yiyrcrk , arkadas benim gozum orda kimseyi gormezdi once adami sonra kadini mahvederim , o isyerini bile yakar gecerim , dedigim gibi olaylara farkli bakiyoruz , ben ne yasadigimi bilirim cute'un ne hissettigini cok iyi anliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…