Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eşinin iğrençliğine rağmen onu oğlun için boşamıyorsun anlıyorum. Da kadının kocasına olayları yansıtma isteğini anlamıyorum. O zaman niye oğlun aklına gelmiyor? Çocuklarına da sıçrayabilir bu durum. Öldürülebilir eşin ya da katil de olabilir. İşinden olup çocuklara bakamayabilir vs. Konu kadın değil, eşin. Kadına biraz fazla taktın... Hatta sadece kadına takmış gibi davranıyorsun.

O kadar haklısın ki ilk esimden ben ayrılmadı ama yapamazdık cunku asık olmustu, evı terk etti. Ben bısı ogrenemeden. Ama o kadar haklısın ki ıkıncı defa nasıl aldatılırım ben ya kızlar niye ben

Evlenmeden önce böyle şeyler duyunca nasıl durur nasıl yapar kabul edilemez vs derdim evlendikten sonra çoçuk faktörünün kadınları ne karar ciddi durdurduğunuda gördüm o yüzden artık yorum yapmıyorum hakkında ve çocuklarının hakkında hayırlısı olsun ne yaşadığını sen bilirsin en iyi aldığın karar inş en doğru karar olur

Kadın basit olsa ne olur olmasa ne olur? Bu eşinizin yediği halti hafifletiyor mu? Affedeceginiz cok belli adınıza üzüldüm sahsen

Kadinla ve eşinin arkadasiyla konusarak nasil yatmadiklarindan emin olur insan??? Aralarindaki sevgili gibi birsey degil belli ki cinsellik sadece ve kimse kimse icin eşinden bosanma niyetinde degil bu durumda elverdigince inkar ederler tabi ki. Eşinin arkadaşi ya da kadin kalkip daha fazlasi varsa bile durduk yere siz sordunuz diye patir patir herseyi ifşa edecek degillerdi, sizin gordugunuz sadece yazismalarin bir kismi sonucta ki bu da gün gibi aldatma zaten.

Kimse kimseyi de hicbiseye zorlayamaz. Her memesini açana gidecekse boyle zaten bundan sonra da yapar, yapacaktir. İş ciplak fotograflara kadar geldiyse bu 2 gunluk bir olay degil kimbilir ne zamandir aldatiliyordunuz.

Kadinin fa**şe olup olmamasina, herkesle ne yaptigina neden bu kadar takildiniz yani kadin iş yerinde herkesle yatmis olsa eşinizle yatmasini normal mi gorecektiniz? Ne fark ediyor o kadinin rahat biri olmasi, herkese yazmasi, devamli bunu dile getirip duruyorsunuz.

Boşanacaginizi da dusunmuyorum yazdiklarinizdan. Sureci kolay gecirirsiniz umarim.

Bunun farkına vardım zaten bu yüzden yazdım size. Ironi olmaması gereken bir konu.

Mükemmel olan evliliklerde bozulur. Insan gece çok mutluyken bir olayla sabah tepe taklak kalkabilir.

Afedersiniz ama ne zamandır bir konuda birbirimizden alıntı yapıp şöyle olmasın böyle yazmayın diye ultimatom vermeye başladık?
Bu benim yorumum, size begendirmekle yükümlü değilim
Lütfen alıntılamayın

Bizim kadının ahlaksızlıgina lafımiz yok o çok ahlaksız bir kadın zaten ve kocası duysun muhakkak herkes bişeylerin bedelini ödemeli ama Kocaniz %100 suçlu şu an bunu idrak etmeniz lazım çünkü size sadakat sözü veren kişi o . Oğlunuzu düşünüyorsunuz haklısınız ama bunca yıl ona babalık yapan adam herhalde baba olarak devam edecektir evlat ayirmadan hayatına bu kafanızı karıştıriyor zor bir durum kabul ama siz şu an resmen kendinizi ikna etmeye uğraşır imajı veriyorsunuz burdan bize ve bize çizdiğiniz güçlü kadın imajıyla hiç ama.hiç örtüşmüyor. Umarım. İçinde bulunduğunuz durumda mantıkli bir karar verirsiniz yalnız maddi tüm haklarınizi garanti altına alın bu sefer . Belli affedeceksiniz bari hemen ve bu kadar basit olmasın çünkü Eşinizin meyli.varmış düşük ahlakliymis bu çok belli . Herşeyi geçtim peki sende yapiyosundur gibi iğrenç bir cümleye açıklaması ne bu adamın sizi kendiyle o kadınla bir mi tutmuş ? Çok üzüldüm hayırlısı olsun sizin için . Ama kocanizin timsah gözyaşlarına inanmamanizı tavsiye ederim . Çok geçmiş olsun

Oldursun adam seni bir damla gozyası akıtırsam senin ıcın dedim. Hıc aglayamadım ıcınde kocaman bısey var usuyorum sadece cok garip oldum. İlkinde boyle degildım aglamaktan perisan olmustum

Aldatılanların hepsi aynı düşünce de maalesef sanki onların etrafında ki erkeklerden başka erkek yokmuş gibi tek tiplermiş gibi konuşuyorlar o zaman bütün erkeklerde dövüyor bu mantıkla

Bu düşüncede olmama sebep aldatılmam olmadı ki. Keşke aldatılmam olsaydı

Ayni seyı dusunuyorum ben ona arkamı naısl donerim kızlar, bununla omur mu gecer. Pazartesi mallara tedbir kararı alacagım dedim, kartları arabaların anahtarlarını aldım. Eski kocama neler yaptıgımı duyunca agzı acık kaldı. Cok ıyı oldu yok oyle beni maaf edip cekıp gitmek. Ucuz yırtırmayacagım. Bu geceyi atlatabılırmıyız bılmıyorum bende skaım Bı insan degılım

Oldursun adam seni bir damla gozyası akıtırsam senin ıcın dedim. Hıc aglayamadım ıcınde kocaman bısey var usuyorum sadece cok garip oldum. İlkinde boyle degildım aglamaktan perisan olmustum

Olur mu öyle şey... Bu sefer çocuklar komple babasız kalacak. Sakinleşmeye ihtiyacın var. Acilen biraz sakinleştirici alıp uyumalısın

Not: Boşanmaması için demiyorum bunu arkadaşlar, kadının kocasına söylemesin cinayet minayet olur, çocuklar komple babasız kalır diye söylüyorum. Beğenmeyenleri anlayamadım.. Ölsün mü çocukların babası? Ya da hapise mi girsin? Tehlikeli işler bunlar. Bayılıyorsunuz beğenmedim diye lap lap yapıştırmaya.

Son düzenleme:

Sizin bir suçunuz yok ki
Karşınızdaki erkeker adam değilmiş, karakter yoksunu yaratıklarmış
Ben sizi çok tanımıyorum, ama hakkınızda okuduğum yorumlardan güçlü bir yapıya sahip olduğunuzu düşünüyorum.
Nasıl karar verirseniz verin, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Tabii evlatlarınız için de.
Rabbim feraha çıkarsın inşallah

at, durdugun kabahat. olacaklari düsünme bile, onlar eslerine boynuzlari kalaylayip takarken düsünmemis, sen mi düsüneceksin.

esinin aglamasida yusuf yusuf oldugundan baska sebepden degil.

Niye ben diye düşünme senle ilgisi yok ki bu iki adamın da kendi karakteriyle ilgili. İkisinin sana denk gelmesi de senin sınavın sanırım. Aldatılmayan kadınlar mükemmel olduğu aldatılan kusurlu olduğu için değil yaşadıkları. Kısmet sınav şans artık ne dersen. Senin kaderini belirlediğin nokta şu saatten sonra vereceğin kararla olur.

Boşanmayacaksan ortalığı bu kadar ayağa kaldırma yoksa daha zor olur. Oğlunu böyle bir adamla yaşatmak istediğine eminmisin

Kadının basit olup olmadığına karar verseniz nolacak ki, ne önemi var basit mi degil mi? Eşinizin nasil bir insan olduğuna çocuklarımızla ilişkisini falan değerlendirip kararınızı verin. Ben kesin boşan yada boşanma demek istemem. Ancak su kesin ki cok ortalığa dokuldunuz, keşke fikriniz cok net değilken bu kadar fevri davranmasaydınız, bu kadar yüz göz olup işyerine, ailelerinize olayı mesaj görüntülerine kadar ifşa edip sonra bosanmayip yuzyuze bakmak cok daha zor olacaktir.

Fevri davrandı
Salim kafa düsünse tüm sucun kocassında oldugunu düsünür ona göre davranırdı.
Cahil kadınların ancak kocamı ayarttın diye kadına cullanır ki cute hic de cahil bi kadın degil.
Kadın ayartılmasaydı kocan da dese verecek cvp yok

Hemen bir avukat bul.gorus gorusmediysen.aynen oyle canini yak acit. Buyuk oglun babasiz kalmayacak onun zaten cok guclu bir annesi var
Barisacaksin inandim sanmistim ama helal olsun.
Ayrica karsina elbette yeni insanlar cikacaktir.niye ben deme bu senin sucun degil
Insanlar karaktersiz.senin gibi karakterli bi kadinim duzgun birini bulmasi zor erkekler bu kadar duruslu olamiyorlar malesef.adam yok adam ortalikta senden kaynakli degil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…