- 11 Aralık 2018
- 42.602
- 264.701
- 598
Bakış açımın çarpık olduğunu düşünmüyorum. Kadınlar da var bunları yapan ama yaradılıştan bu yana erkek doğası gereği genlerini doğaya yayma içgüdüsünde olan bir varlık. Bu yüzden aldatma olayı aslında erkekte daha fazla.
İnsandaki bir çok hareket, arzu isteğimiz , bilinçaltımız , ilkel dönemle açıklanmıyor mu zaten bilim tarafından da.
Erkeklerdeki aldatma da öyle işte bir göz hep bir dışarda siz farkedersiniz edemezsiniz bilemem . Evet insanların aklına böyle şeyler düşürmek hoş da değil ama gerçeklerin farkında olmak lazım . Pollyannacılığa gerek yok.
Kayınpederinin haberi var ozaman demek ki babasıda biliyokayınpederım gecen sene emekli oldu ısyerınden. Hemen kadının adı su mu dedi, evet dedim. Ben onu kemiklerini kırıcam dedi. Gelsin bakalım yarın ne olacak. Ki benim esim cok sert bir insan suanda mutfakta aglıyor cok pısmanım nasıl yaptım sızın yanınızda kalmak istiyorum diyor. Seviyorum diyor bu ne bicim sevgi abi ya boyle sevgi mı olur. Sen nasıl boyle mesajlar atarsın. Kadınım kocasına mesaj atma ıstegıme ne diyorsunuz cunku ben o kadınında uzulme sını ıstıyorum. Kızlar,
Ayni ısyerınde calısıyorlardı hatta kardesı de orada kayonpederım mudur pozisyonundaydı. O yuzden kadını tanıyorKayınpederinin haberi var ozaman demek ki babasıda biliyo
Büyük bi ihtimal bunlar uzun süredir görüşüyolar babası yakaladı eşinde iletişimi kopardım diye söyledi babasına adam hemen kadının adını niye söylesin yoksa sen bunuda bi deş
Ben bu konularda eşine kız kadına kızma deyip kadınlara pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini savunmuyorum şahsen. Ahlaksızlığın cinsiyeti olmaz. Adam da kadın da ahlaksız. Konu sahibine ise çok üzüldüm.
Ben bu konularda eşine kız kadına kızma deyip kadınlara pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini savunmuyorum şahsen. Ahlaksızlığın cinsiyeti olmaz. Adam da kadın da ahlaksız. Konu sahibine ise çok üzüldüm.
Hassas konularda okuyarak yoruma gelinmesi gerekiyor.Konu sahibi mutlu bir Evliliği olan biriydi diye Hatırlıyorum.
O Bakımdan sedim yanlış anlaşılma olabilir mi diye ?
Mesaj içeriğinde ne yazıyormuş onu yazmamış ki konu sahibi.
Daha önce de eşinin aldattığından şüphelenip konu açmıştın diye hatırlıyorum.Esim sınırlı dovuscu benim korkudan benım telefonlarımı kırar diye mesajları attım. Kayınpederıme ise durumu bildirdim, gelıcem dedi. Bosanma ya karar ver veya verme ben oyle bir kadın olmadıgım ıcın kadının bu derece basit olup olmadıgına karar vermek ıcın yuzlestım. Kayınpederımde arkadası da kadında ben bu konısmalaeı herkesle yapıyorum dedı. Iyı dedim bu son olacak bunun bedelini oduceksın bir daha da can yakmayacakaın. Sanma sende bu isten boyle yırtacaksın dedim. Ofke doluyum. Kadın beni baglamıyor benim esim benle evli uymayacaktı yapmayacaktı geri duracaktı
Suçluluğu ispatlanıncaya dek herkes suçsuzdurTamam kardeş ne diyelim hepimiz aldatılıyoruz, aldatılmayanın da kocası sümsük. Ne yapalım, boşanalım mı hepimiz ya da kimse evlenmesin mi? En güzeli erkekleri imha edelim, harika fikir.
Kocamı da hallediyorum. Buyuk oglum geldi bana senin neyin var anne dıyo, normale dinmek mumkun degıl. Keske hıc evlenmeseydık cok pısmanımkocan?
Tamam tanıyoda neden ayşe fatma değilde o adının ismini verdi biliyo demek ki kayınpederAyni ısyerınde calısıyorlardı hatta kardesı de orada kayonpederım mudur pozisyonundaydı. O yuzden kadını tanıyor
Ya olur mu öyle şey, kadının kocası ne yapacak bu sefer, karısını vuracak belki, belki konu sahibinin eşini öldürecek, al sana kadın cinayeti.. konu sahibinin de çocukları tamamen babasız kalacak, babaları sevgilisinin kocası tarafından öldürülmüş çocuklar olacak. Allah korusun, lütfen su durumda gaz vermeyin.at, durdugun kabahat. olacaklari düsünme bile, onlar eslerine boynuzlari kalaylayip takarken düsünmemis, sen mi düsüneceksin.
esinin aglamasida yusuf yusuf oldugundan baska sebepden degil.
O yanlıs anlasılmaydı Baska bir konuydu gecmısten okuyabilirsiniz. Sınırle soyledım kendımı kurtarmaya calıstım diyor. Ben kimseyi aldatmadım benım net cızgı lerim var hayata karsı ama bunu ondanda beklerim.Daha önce de eşinin aldattığından şüphelenip konu açmıştın diye hatırlıyorum.
Bu ilk aldatışı değil ilk yakalanışı.
Sana; sen de yaparsın, normaldir deyişini nasıl izah etti peki?
Kadının kocası baya zengın rahat Bı hayatı var belli cocugu ismi onde gelen bir yerde okuyor, bir eli yagd abır eli balda. Kadının burada adı cıktık bir kadınmıs zaten bel altı muhabbet cınsellık cok rahat konusuyormus. Bana sunu ayarlayın of bunu yataga atsam diye. Sanırım o yuzden tahmin etti. Esimin kardesı de aynı yerdeler buarada memur degil ler daha ust dusununTamam tanıyoda neden ayşe fatma değilde o adının ismini verdi biliyo demek ki kayınpeder
O yanlıs anlasılmaydı Baska bir konuydu gecmısten okuyabilirsiniz. Sınırle soyledım kendımı kurtarmaya calıstım diyor. Ben kimseyi aldatmadım benım net cızgı lerim var hayata karsı ama bunu ondanda beklerim.
Onun rahatlığı profesyonelliğindendir canım yazık rezil adamEşin bu kadar rahatsa sen mi yanlış anlıyorsun acaba ?
Yanlis anlasildim sanirim mune , ben o kadin cocugumu umursasin demedim ya da kimseden benim evladimi dusunmesini beklemem , cocugumum caninin yanmasina vesile olan herkese ofkemi kusarim dedim
Basta kocama sonra kadina , mesela soyle ornek veriyim ne demek istedigime oglum olmasaydi sadece mila olsaydi esim beni aldatsaydi ben kadinla hic muhatap olmaz esimi bosar hayata devam ederdim
Ancak babasiz buyuyen ve tekrardan bir babaya sahip olan cocuklarin durumu farkli , onceden de yazdim bunu da yasamayan bilemez , anlayamaz
Ben oglumu tek basima buyuttum , parka gittigimizde babasiyla gelen cocuklara dalar seyreder sonra bana doner gozleri dolu dolu " anne benim de bir babam olsa benimle boyle oynasa ne guzel olurdu dimi " derdi , ben icimdeki aciyi , ofkeyi bilirim , bunu da dedigim gibi kimse anlayamaz
Sonra bu cocugumun bir babasi olacak , cocugum hayata geri donecek ama gun gelrcek bu babadan kazik yiyrcrk , arkadas benim gozum orda kimseyi gormezdi once adami sonra kadini mahvederim , o isyerini bile yakar gecerim , dedigim gibi olaylara farkli bakiyoruz , ben ne yasadigimi bilirim cute'un ne hissettigini cok iyi anliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?