Benım altında calisan ınsnalar soyluyor, canım dıyomus um canım Baska sen Baska yazmısım ya. Canım sunu yaparmı sın la. Kadın seni yataga atmak ısıtıyorum diyor sende bende istiyorum oda olur bir gun diyor bu aynı sey mı. Bir tane acıgım hatam yok ama neden berbat hissediyorum. Keske hatam olsaydı da haketfım deseydımsen aldattın diye demedi.
eşin sende yapabilirsin normal demiş ya.
bunu nasıl açıklıyor? onu sordu.
Cute büyük oğlunu kendi oğlu gibi kabullenmedi mi bu adam. Aralarındaki bağı anlatıyordun hep, böyle devam etmez mi ayrılsa da. Çocuk baba diyordu o oğlum diyordu sonuçta. Sadece küçüğü alır diğeri babasız kalır gibi görünüyor ama gerçekten o bağ oluşmuşsa onu koparmaz diye düşünüyorum.Kadınla da bahsedilen aekadaslada ıletısım kurdum, o ulasmadan haberdar etmesen. Fıkızken bısey yok emınız ama ilk fırsatta yapacaklarmış bu belli degil mı dıyorum ıcın isinden cıkamadım diyor. Kadın cıplak resimler atıyor bu sekılde zorladı beni diyor cınsellık olarak beni cezbettı diyor. Cok kotuyum nasıl anlatabilirim yuzum gozum birbirine girdi geceden beri. Ki ben kendimi tanıyorum ben eski esıme neler yaptım, ben nasıl durayım bu gerceklerle. Buarada bulusup eglence ye gıtmıs ler kadının ıg gordum. 12-13 kısılık grup. Boyle durumlar. Napıcama karar vermek istiyorum elimi kolumu suanda anı karar vermemi oglum engelliyor. Olmuyor cunku babasız olmayacaktı ilk esim ortada yok cunku VS. Keske ilk kes yasaaaydım o kadar tanıdık geldi ki bu his bana
Konuyu okumadım demedim farkındaysanız , içeriği okudum ara sayfadaki gelişmeleri bilmiyorum.Hassas konularda okuyarak yoruma gelinmesi gerekiyor.
Sanırım ben de olsam; benim yuvamı yıkanın yuvasını yıkardım.Buarada kadının dovdurtmuyorım yanlıs anlasılma olmasın esim ıcın soyledı babası onu. Bir tek benim yuvam mı yıkılsın kızlar bir tek benm evlatlarım mı uzulsun. Yok oyle
Benım altında calisan ınsnalar soyluyor, canım dıyomus um canım Baska sen Baska yazmısım ya. Canım sunu yaparmı sın la. Kadın seni yataga atmak ısıtıyorum diyor sende bende istiyorum oda olur bir gun diyor bu aynı sey mı. Bir tane acıgım hatam yok ama neden berbat hissediyorum. Keske hatam olsaydı da haketfım deseydım
Cok kotuyum ilk defa bunu dusunuyorum keske evladım olmasaydı. Keske ben bunu haketmedımkurban olurum onu vereneasla dayanamıyorum çocuklara..
Sonucta devlet kurumuysa memurlar.daha ustu bürokratlar mi nedir?Kadının kocası baya zengın rahat Bı hayatı var belli cocugu ismi onde gelen bir yerde okuyor, bir eli yagd abır eli balda. Kadının burada adı cıktık bir kadınmıs zaten bel altı muhabbet cınsellık cok rahat konusuyormus. Bana sunu ayarlayın of bunu yataga atsam diye. Sanırım o yuzden tahmin etti. Esimin kardesı de aynı yerdeler buarada memur degil ler daha ust dusununkeske olmasaydı keske girmeseydi buaraya Ikı kurus ekmegı bolusuyorduk mutluyduk sanıyordum
Sizde mi yaşadınız bunuKesinlikle çok zor, işin en kötü yanı eşinizi affetseniz de boşansanız da olayı ve eşinizin o kadına söylediği güzel sözleri unutamıyorsunuz, o mesajlar gözünüzün önünden gitmiyor ve en beteri bir süre sonra o kadınlarla kıyaslarken buluyorsunuz kendinizi, travmanız artıyor.
Emin misiniz ?Yanlış hissediyorsunuz maalesef. Araları da okursanız hak vericeksiniz. Zaten kimin için" o öyle biri değil"desek, tam olarak da öyle biri olduğunu görmedik mi... Grup seks filan yok galiba ama ihanet var.
Konuyu okumadım demedim farkındaysanız , içeriği okudum ara sayfadaki gelişmeleri bilmiyorum.
Şu an karmakarışıksın. Ancak kocana inanma lütfen.Benım altında calisan ınsnalar soyluyor, canım dıyomus um canım Baska sen Baska yazmısım ya. Canım sunu yaparmı sın la. Kadın seni yataga atmak ısıtıyorum diyor sende bende istiyorum oda olur bir gun diyor bu aynı sey mı. Bir tane acıgım hatam yok ama neden berbat hissediyorum. Keske hatam olsaydı da haketfım deseydım
Muneye yazdım lutfen konumu sılebılırlermı. Kadınım konuya ulasma ihtimali beni geriyor. Mesajlara Bakamıyorumda kadının kocasına ulasmaya calısyaım uyelıgımı de silin. Benıde hatırlayın boyle bir kız var diye bir daha erkek ki asla, keske evlenmeseydım
Üzmeyin kendinizi.2.defa yasıyorum arkadaslar maaf oldum o kadar kotuyum ki, esimin babasını aradım Baska sehırdeler yarın hemen gelıcek. Mesajları ona da attım. Suanda saskınlıgımı uzerınden atmak istiyorum kadınla aynı ısyerınde ler velevkı devam ettik ben kabul edemem ki ben gururumdan eski esımde bir lıra almamıs bir insanım. Ne yapacagıma kendim karar vermek istiyorum. Kadının esine ulasmaya calısmıyor um suanda ama calısıcam. Iyı hissetmiyorum cocukları bir sekılde evden gonderdık ama gelecekler. Kayıp ederim kadını tanıyor kadının cınsellık acısından rahatlığını anlatıyor ama abi yapmayacak benım esim yapmayacak. Bosanma ya da aklım sag salımken karar vermek istiyorum. Bosanırım o ufaklı ı gorur ama buyuk oglun ne yapacak o beni cok durduruyor o olmasa, ilk defa yasamıs olsam kesinlikle bir dakika onun laflarını cekmem.
Arkadaşım bi sakin ol lütfen.Muneye yazdım lutfen konumu sılebılırlermı. Kadınım konuya ulasma ihtimali beni geriyor. Mesajlara Bakamıyorumda kadının kocasına ulasmaya calısyaım uyelıgımı de silin. Benıde hatırlayın boyle bir kız var diye bir daha erkek ki asla, keske evlenmeseydım
Bence kadının eşinin de haberi var. Hiç mi kulağına gelmedi adamın. Birini duymasa öbürünü duyar.Kadının kocası baya zengın rahat Bı hayatı var belli cocugu ismi onde gelen bir yerde okuyor, bir eli yagd abır eli balda. Kadının burada adı cıktık bir kadınmıs zaten bel altı muhabbet cınsellık cok rahat konusuyormus. Bana sunu ayarlayın of bunu yataga atsam diye. Sanırım o yuzden tahmin etti. Esimin kardesı de aynı yerdeler buarada memur degil ler daha ust dusununkeske olmasaydı keske girmeseydi buaraya Ikı kurus ekmegı bolusuyorduk mutluyduk sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?