Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen aldattın diye demedi.
eşin sende yapabilirsin normal demiş ya.
bunu nasıl açıklıyor? onu sordu.
Benım altında calisan ınsnalar soyluyor, canım dıyomus um canım Baska sen Baska yazmısım ya. Canım sunu yaparmı sın la. Kadın seni yataga atmak ısıtıyorum diyor sende bende istiyorum oda olur bir gun diyor bu aynı sey mı. Bir tane acıgım hatam yok ama neden berbat hissediyorum. Keske hatam olsaydı da haketfım deseydım

Cute büyük oğlunu kendi oğlu gibi kabullenmedi mi bu adam. Aralarındaki bağı anlatıyordun hep, böyle devam etmez mi ayrılsa da. Çocuk baba diyordu o oğlum diyordu sonuçta. Sadece küçüğü alır diğeri babasız kalır gibi görünüyor ama gerçekten o bağ oluşmuşsa onu koparmaz diye düşünüyorum.

Buarada kadının dovdurtmuyorım yanlıs anlasılma olmasın esim ıcın soyledı babası onu. Bir tek benim yuvam mı yıkılsın kızlar bir tek benm evlatlarım mı uzulsun. Yok oyle
Sanırım ben de olsam; benim yuvamı yıkanın yuvasını yıkardım.

hak etmediğin için berbat hissediyorsun zaten.

Sonucta devlet kurumuysa memurlar.daha ustu bürokratlar mi nedir?
Kadin ne olursa olsun eger devlet kurumuysa elinde yazismalar da var bir avukatla birlikte hareket edip ceza almasini saglayabilirsin.kadin da yirtamaz yani.ama avukat sart sana fevrisin cunku. Ayrica da yagmayacaksan gürleme de sana karsi kanit toplama seni suclama durumuna girmesinler.

Sizde mi yaşadınız bunu

Yanlış hissediyorsunuz maalesef. Araları da okursanız hak vericeksiniz. Zaten kimin için" o öyle biri değil"desek, tam olarak da öyle biri olduğunu görmedik mi... Grup seks filan yok galiba ama ihanet var.
Emin misiniz ?
Konu sahibini Hatırlıyorum.
Yani Kocası onu seviyordu mutlu bir Evliliği vardı diye Hatırlıyorum.
Üzüldüm gercekten durum buysa

Muneye yazdım lutfen konumu sılebılırlermı. Kadınım konuya ulasma ihtimali beni geriyor. Mesajlara Bakamıyorumda kadının kocasına ulasmaya calısyaım uyelıgımı de silin. Benıde hatırlayın boyle bir kız var diye bir daha erkek ki asla, keske evlenmeseydım

Şu an karmakarışıksın. Ancak kocana inanma lütfen.
Hiçbir erkek -senin deyiminle- fahişe bir kadınla bel altı yazışmalar yaparken, karısına yakalandığında "sen de yaparsın, ne var ki" demez.
Aksine karısı "ya ben yapsaydım?" diyecek olsa asarım, keserim der ne kadar şok olursa olsun.

Konunu silmezler ki, forum kurallarına aykırı. Anca üyeliğin iptal edilebilir. Biliyorsundur sen de.

Üzmeyin kendinizi.
Büyük oğlunuz için de üzülmeyin.
O çok güçlü bir çocuk.
Ailenizde arkanızda durur.
Ayrılmayacaksınız bile süründürün.

Arkadaşım bi sakin ol lütfen.
Biliyorum yaşadıklarının hazmedilmesi hiç kolay değil ama süreci çok yanlış yönetiyorsun.
Kadın konuna ulaşsa nolacak?
Senin asıl meselen kadınla değil ki.
Rica ediyorum sakin olmaya çalış.

Bence kadının eşinin de haberi var. Hiç mi kulağına gelmedi adamın. Birini duymasa öbürünü duyar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…