Yanliz bahsedilen kurum gercekten oyle , oraya nedense tanidik , akraba, aile araciligiyla giriyor insanlarsizin mesleğiniz varmış ve haliniz vaktiniz yerindeymiş bir başınıza parasız ve çaresiz kalmış değilsiniz. çocuğunuzun babası zaten bu adam değil, ne kadar babası gibi davransa da. ben boşanmama sebebinizi saçma buldum. belki şuan kafanız çok bulanık doğru kararları yakın zamanda verirsiniz umarım.
yalnız devlet kurumu eşiniz ve ailesi tarafından bölüşülmüş galiba, memur olmasalar da bu da çok tuhaf bir nokta.. kurumu da herkes tahmin etmiştir zaten. negzel.
Ben kocasinin bildigini ve kabullendigini dusunuyorum , pek cok kadina tuhaf gelir ve inanmaz boyle birseye ama boyle adamlar da var gercekten, belki de kadin hic fiziksel olarak birlikte olmuyor ama bu sekilde yazisarak , flort ederek aldatiyorKadının kocası çok zenginmis. Kadında herkesle belalti konuşup büyük ihtimalle de kocasını aldatiyormus. Ben kocasından cekindigini sanmıyorum.
+1Konunun başını ortasını sonunu okudum. Konu sahibi boşanmayacak. Eşini allayıp pullayıp yine aynı yastığa baş koyacak. Diğer kadın da fahişe. Ok istiklal marşı kapanış. Başkalarının konusunda konu sahibine giydirenleri de bu konuda pek kibar gördüm.
Erkeklerin ki yaradılıştan değil sizin gibi düşünen kadınlardan kaynaklanıyor. Normalleştiren erkektir yapar zihniyeti..Bakış açımın çarpık olduğunu düşünmüyorum. Kadınlar da var bunları yapan ama yaradılıştan bu yana erkek doğası gereği genlerini doğaya yayma içgüdüsünde olan bir varlık. Bu yüzden aldatma olayı aslında erkekte daha fazla.
İnsandaki bir çok hareket, arzu isteğimiz , bilinçaltımız , ilkel dönemle açıklanmıyor mu zaten bilim tarafından da.
Erkeklerdeki aldatma da öyle işte bir göz hep bir dışarda siz farkedersiniz edemezsiniz bilemem . Evet insanların aklına böyle şeyler düşürmek hoş da değil ama gerçeklerin farkında olmak lazım . Pollyannacılığa gerek yok.
Evet bencede eşinin herşeyden haberi var. Tamam kendi karakterleri bozuk ama bari masum insanlardan uzak dursalar.Ben kocasinin bildigini ve kabullendigini dusunuyorum , pek cok kadina tuhaf gelir ve inanmaz boyle birseye ama boyle adamlar da var gercekten, belki de kadin hic fiziksel olarak birlikte olmuyor ama bu sekilde yazisarak , flort ederek aldatiyor
Bari kendisine bekar erkek bulsaymis bunlari yapacak
Elbette var böyle çiftler.Ben kocasinin bildigini ve kabullendigini dusunuyorum , pek cok kadina tuhaf gelir ve inanmaz boyle birseye ama boyle adamlar da var gercekten, belki de kadin hic fiziksel olarak birlikte olmuyor ama bu sekilde yazisarak , flort ederek aldatiyor
Bari kendisine bekar erkek bulsaymis bunlari yapacak
Poff iki ucu moklu degnek durumu , adam da gerci bu kadinla olmasa baskasiyla aldatabilirdi , bilemiyorum ya cok zor bir durum , aldatmak bir karakter sorunu , aldatacagi varsa bekarla da aldatir evliyle deEvet bencede eşinin herşeyden haberi var. Tamam kendi karakterleri bozuk ama bari masum insanlardan uzak dursalar.
Zaten eşini bir sekilde affedecekse bu kadınla daha fazla yuzgoz de olmamalı...adam işini kaybetmektense eşini kaybetmeyi tercih edip karısını suçlu çıkarabilir...zaten boşanma surecindeydim,karım iftira atıyor diyebilir iş yerindeki insanlara...
Elbette var böyle çiftler.
Bazen koca cinsel anlamda yetersiz oluyor karısının bu tip atraksiyonlarını tolere ediyor.
Bazen çiftler karşılıklı açık-serbest ilişki yaşıyorlar.
Bazen fiziksel aldatma olmadığı sürece
sanal aldatma, flört eş tarafından görmezden geliniyor.
O kadar değişik hayatlar var ki...
Kesinlikle haklısınız, eşinizle beraber o kadın da vermeli hesabını. Yıkılsın onun da yuvası, elini kolunu sallaya sallaya hayatına devam edemesin.Buarada kadının dovdurtmuyorım yanlıs anlasılma olmasın esim ıcın soyledı babası onu. Bir tek benim yuvam mı yıkılsın kızlar bir tek benm evlatlarım mı uzulsun. Yok oyle
Benim icinde zamanında eşime götürmelik kadın diye bahsetmişler beni ilk gördügünde öyle düsûnmüş hatta çünkü yakın bir insanım tanıdıklarıma. yani demem o ki erkekler öyle şeyler sallıyor ki aklın durur kadın içinKadının kocası baya zengın rahat Bı hayatı var belli cocugu ismi onde gelen bir yerde okuyor, bir eli yagd abır eli balda. Kadının burada adı cıktık bir kadınmıs zaten bel altı muhabbet cınsellık cok rahat konusuyormus. Bana sunu ayarlayın of bunu yataga atsam diye. Sanırım o yuzden tahmin etti. Esimin kardesı de aynı yerdeler buarada memur degil ler daha ust dusununkeske olmasaydı keske girmeseydi buaraya Ikı kurus ekmegı bolusuyorduk mutluyduk sanıyordum
kayınpederım gecen sene emekli oldu ısyerınden. Hemen kadının adı su mu dedi, evet dedim. Ben onu kemiklerini kırıcam dedi. Gelsin bakalım yarın ne olacak. Ki benim esim cok sert bir insan suanda mutfakta aglıyor cok pısmanım nasıl yaptım sızın yanınızda kalmak istiyorum diyor. Seviyorum diyor bu ne bicim sevgi abi ya boyle sevgi mı olur. Sen nasıl boyle mesajlar atarsın. Kadınım kocasına mesaj atma ıstegıme ne diyorsunuz cunku ben o kadınında uzulme sını ıstıyorum. Kızlar,
Kaybediyorlar bi sekilde canımKonunu silmezler ki, forum kurallarına aykırı. Anca üyeliğin iptal edilebilir. Biliyorsundur sen de.
Yanliz bahsedilen kurum gercekten oyle , oraya nedense tanidik , akraba, aile araciligiyla giriyor insanlar
+1Poff iki ucu moklu degnek durumu , adam da gerci bu kadinla olmasa baskasiyla aldatabilirdi , bilemiyorum ya cok zor bir durum , aldatmak bir karakter sorunu , aldatacagi varsa bekarla da aldatir evliyle de
Kaybediyorlar bi sekilde canım
Once ekran goruntulerini kendine mail olarak at. Sakin ol. Kadinin numarasi kayitlidir. Whatsapptan gorustulerse rehberde kayitlidir. Sms ise numara yaziyirdur zaten. Numarayi bul onu da kendine mail olarak at. Sonra esinin telefin dokumunu bir sekilde bulup kontrol et, gunde ne sıklikta gorusuyorlar o onemli. Esine de birsey belli etme.Cok kotuyum kadı.ust duzey ekra. Gorutnulerını kardesıne abime ve ark attım kendimden ve o dan sildim.sımdı kadının esinin numarasını bulmaya calısıyorum kendımı kontrol edemiyorum suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?