Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesajınızdan öyle anlaşılıyor .
Elbette kötü bir zaman daha ogreneli 24 saat olmadı ama bu gunler gececek yeniden neseli olacaksınız şimdi inanmıyorsunuz ama hayatin akışı böyle , her acı geçiyor. Çocukları göndermeniz çok çok iyi olmuş.

Aslında bosansam belki hersey cok guzel olur cocuklarım ve ben. Kendime vaktim kalır adam eyleyecem diye pacavra olmazdım sonucta kafama boynuzu taktı adam. Bısey yazacaktım unuttum aslında. Sadecedua edin uyuyup bir sene sonrasına uyanmak istiyorum. Muneye yazarmısınız lutfen konumu silsin. Kadını ıfsa etmiyorum ama ne yapacagımı yazıyorum. Gormesın

benim de dikkatimi çekti. yine kk riyakarligi herhalde bir tek siz dile getirmissiniz. başka bir konuda olsa ilk dikkat çekecek yerlerden biri olurdu ki oldu da geçmişte.

yine başka konularda kimse cocuklara acimiyordu.

cute sözlerim sana değil. başka konularda çok sert üslup takinip şimdi insancıl olanlarda. trole yakın konular hariç her zaman konu sahibinin penceresinden bakmaya çalışarak okudum konuları. sana da yaklaşımım farklı olamaz o yüzden. ben üzüntüm varken konum sapsin istemezdim. ama başka konularda diğer konu sahiplerini çok üzen kişilere de bunu dile getirmek zorundaydım.

Kadın zaten suan kendi derdindedir açıkçası buraya baktığını sanmıyorum
Her ne yapacaksanız bence sadece çocukları degil kendinizi de düşünün. Sizde hayata bir kere geliyorsunuz. Huzurlu bir hayat cocuklariniz kadar sizinde hakkiniz

Ya ben de anlamadım orayı. Belediye mi ola ki

bu arada ben mutlaka kadini esine söylerdim. aldatmak adı üstünde aldatmak. başka erkek yada kadınla yatmak kalkmak degil benim gözümde. kandırmak dolandırmak.. birisi dolandırıldığını nasıl müdahale ediyorsam aldatılan insana da muhakkak haber veririm benimle ilgili olsun olmasın. eğer eminsem karısı yada kocasına bir şekilde bildiririm. yoksa susarsam o kandırmacaya kendim de ortak olmuş hissederim.

Oz babası sanmıyor biliyor ama kabuk edık durumu. Esim son zamanlarda beni suclayıcı konusuyor Du, uzuyordu beni meger hep bu kadın var diye olmus
Afedersiniz ben yorumlardan öyle anladim. Yine de iyi düşünün oğlunuz için evliliği devam ettirmeniz ona büyük bir sorumluluk yüklemek demek. Şu an bilmese de ileride mutlaka anlayacak hissedecektir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kuzum görürse görsün.
Kadının senin ne yapacağınla zannettiğin kadar ilgilendiğini sanmıyorum.
Minareyi çalan kılıfını hazırlarmış.
Kadın bu işten sıyrılır, yaşarsak hep birlikte göreceğiz.
Ayrıca elinde yeterince güçlü kanıt yok.
Malesef fevri davranarak delil toplama şansını kaybettin.

Oz babası sanmıyor biliyor ama kabuk edık durumu. Esim son zamanlarda beni suclayıcı konusuyor Du, uzuyordu beni meger hep bu kadın var diye olmus
Anliyorum daha fazla yazip sizi uzmek istemem.umarim hakkinda guzel seyler olsun.ama o isten ciksa da baska bir yere girse de yine yapacak.bir seyler kopmuş bitmiş.bu kadin icin yuva yikmasan da bu adamin gozu disari acilmis bir defa.bi gun belki asik olacak gidecek.o zaman daha cok emek verdigin ve bugun affettigin icin uzuleceksin. Seni sevse bunu yapmazdi.uzuldugu sadece duzeninin bozulmasi.bunu onun isine malolacak girisimler yaparsan nasil cirkinlestigini gorup anlayacaksin zaten.karatin ne olursa olsun tüm kalbimle en az hasarla yoluna devam etmeni dilerim güzel.kadin.

Siz bu adamla uzun Senelerdir evlisiniz diye Hatırlıyorum.
Yanlış anlamayın beni ama böyle bşy yapabildiyse ve okuduğum kadarıyla rahat davranıyor.
Bu ilk vukuatı olmayabilir.
Siz hiç ters biy hissetmediniz mi ?
Bence sakin olun şu an Gönderin evden Adam'ı ailenizi çağırın düşünün iyice

Bu kadin kayinpeder ve kayninada ayni muameleyi yapmişmi acaba onlarin olayin hangi kisminda kalmis merak ettim.
Ailecek orda calisiyorlar
Ust makamlardaysa neden bu kadinla ilgili tedbir alinmiyor.
Yani pek anlam veremedim neden bu ahlaksizliğa goz yumuluyor butun suç madem kadinda.( ki bana göre asla tek tarafli suçlar yok)

Cok kotuyum ilk defa bunu dusunuyorum keske evladım olmasaydı. Keske ben bunu haketmedım

Keske evladim olmasaydi degil, keske bu pis herif hayatima girmeseydi.. demelisin
Kendini suclamaktan vazgec, senin hatan degil bu karaktersizlik.

Evet kadin sadakat sozu vermedi lakin adamin evli oldugunu bile bile bu haltlari birlikte yediler.
O da diken ustunde soluk alsin, onunda esi ogrenmeli olup biteni, seni bu duruma sokan esine yapacaklarini sen daha iyi bilirsin.

Gercek su ki bu testi catladi, su sizdiriyor.
Icindeki supheyle, cocuklarini huzursuz etmeden bu evlilige devam edebilecek misin? , hic sanmiyorum bunu becerebilseydin sayet ilk evliligini bitirmezdin.
Allah kalbine ferahlik versin, umarim en az zararla bu isin icinden cikabilirsin.

Kadının kocası çok zenginmis. Kadında herkesle belalti konuşup büyük ihtimalle de kocasını aldatiyormus. Ben kocasından cekindigini sanmıyorum.

Yani ben kadını ifşa etmenin yada eşine söylemenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum çünkü kadın eğer dediğiniz gibi bir kadınsa illa ki aldatılan kadınlardan biri sizin gibi kadının eşine ulaşıp olanları anlatmıştır. Adam boşasa çoktan boşardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…