Bir sekılde ucuz yıermaısn istiyorum canım benim, didindim mal edindim birlik olup oradan da mı vursunlar arkadasımArkadaşım bi sakin ol lütfen.
Biliyorum yaşadıklarının hazmedilmesi hiç kolay değil ama süreci çok yanlış yönetiyorsun.
Kadın konuna ulaşsa nolacak?
Senin asıl meselen kadınla değil ki.
Rica ediyorum sakin olmaya çalış.
Sağlıklı düşünemiyor ben bile şok oldum sadece mesajlardan tanıdığım haldeArkadaşım bi sakin ol lütfen.
Biliyorum yaşadıklarının hazmedilmesi hiç kolay değil ama süreci çok yanlış yönetiyorsun.
Kadın konuna ulaşsa nolacak?
Senin asıl meselen kadınla değil ki.
Rica ediyorum sakin olmaya çalış.
1 aydır mesaljlasmaya baslamıs lar. Salı gunu kahve ıcmısler, bırde dun gece eglenmeye gıtmıs ler. Icınız rahat olsun esimin parmagı kırılmıs tı iki hafta once kırık olan sarılı parmagını yediden kırdım hıc uzulmedım. Cok kotu seyler hıssedıyorum Altan almıyorumBence kadının eşinin de haberi var. Hiç mi kulağına gelmedi adamın. Birini duymasa öbürünü duyar.
Ben dekurban olurum onu vereneasla dayanamıyorum çocuklara..
Sarhostu sanırım. 3 gıbı eve gelmıstı ben 4 te gordum 5 gıbı uyandırdım. Kadının kocası dna da korkuyor sanıyorumbu adam sabah rahattı ve sizi sallamamıştı, uslubu bir anda eski eşinize çektirdiklerini öğrenince mi değişti acaba..
Elbette vurmasınlar.Bir sekılde ucuz yıermaısn istiyorum canım benim, didindim mal edindim birlik olup oradan da mı vursunlar arkadasım
1 ayda anan anamdır, baban babamdır, duşa çıplak giriyorum sen de gel seviyesizliğine nasıl gelmişler?1 aydır mesaljlasmaya baslamıs lar. Salı gunu kahve ıcmısler, bırde dun gece eglenmeye gıtmıs ler. Icınız rahat olsun esimin parmagı kırılmıs tı iki hafta once kırık olan sarılı parmagını yediden kırdım hıc uzulmedım. Cok kotu seyler hıssedıyorum Altan almıyorum
Cok kotuyum ilk defa bunu dusunuyorum keske evladım olmasaydı. Keske ben bunu haketmedım
Ben de
O yuzden zaten konuyu okuyunca ilk oglunu dusundum ve tum yorumlarimi buna gore yaptim
Cok zor bir durum icerisinde konu sahibi
Hanımefendi şiddet mi uyguluyorsunuz? Kendinize gelin bence artik1 aydır mesaljlasmaya baslamıs lar. Salı gunu kahve ıcmısler, bırde dun gece eglenmeye gıtmıs ler. Icınız rahat olsun esimin parmagı kırılmıs tı iki hafta once kırık olan sarılı parmagını yediden kırdım hıc uzulmedım. Cok kotu seyler hıssedıyorum Altan almıyorum
Tut ki kadin bu yazismalarini gordu.isim vermiyorsun ifşa etmiyorsun.buradan fikir alabilirsin buradan konunu kapattirma su surecte.sureci atlatinca tamam kapat ama simdi degil.hatirlarsan ilk yazdiklarinda esini sucsuz gormeye meyilliydin.bak simdi boyle dusunmiyorsun.dinle buradaki insanlari.pek cogumuz da benzer seyler yasadik.Bir sekılde ucuz yıermaısn istiyorum canım benim, didindim mal edindim birlik olup oradan da mı vursunlar arkadasım
Aynen oyle , cok masumlar , cok saflar , insanin dunyalari yakasi geliyor onlarin cani boyle aciyincaçocuklar çok başka milanabizim babamız 19 yıl önce vefat etti ablamın şimdi 3 yaşında oğlu var geçen gün ablama anne senin baban var mı diye soruyordu
bir arada benim dedem nerede deyip babamın fotoğraflarını öpüyordu. böyle masum çocuklara nasıl kıyabiliyorlar aklım almıyor
Devlette calisan biri memurdur diye biliyorum ben 657 ye tabidir yaniliyor muyum ? Ne olabilirler ki baska?sizin mesleğiniz varmış ve haliniz vaktiniz yerindeymiş bir başınıza parasız ve çaresiz kalmış değilsiniz. çocuğunuzun babası zaten bu adam değil, ne kadar babası gibi davransa da. ben boşanmama sebebinizi saçma buldum. belki şuan kafanız çok bulanık doğru kararları yakın zamanda verirsiniz umarım.
yalnız devlet kurumu eşiniz ve ailesi tarafından bölüşülmüş galiba, memur olmasalar da bu da çok tuhaf bir nokta.. kurumu da herkes tahmin etmiştir zaten. negzel.
Oz babasi mi saniyo bi de of of kesinlikle bosanin!Oğlunuzun büyüdüğünü ve her şeyi öğrendiğini düşünün. Şahsen benim annem beni babamdan ayırıp aynı hatayı yapan başka bi adamı affetseydi benim için katlanmış diye düşünmez aksine çok kızardım. Üstelik anladığım kadarıyla öz babası sanıyor. Ve gerçegi er ya da geç öğrenecek. Ben olsam böyle bir adam için kandırılmak istemezdim.
Ne munasebet telefonu elimden almaya calısırken parmagını dusunmedım tekrar kırıldı evde oturuyor kırık parmakla. Cocukları yeniden gonderdım buyuk oglum anne senin neyin var niye oyle duruyorsun dıyo. Neselı biriydim ben benım hayatımı maaf ettiHanımefendi şiddet mi uyguluyorsunuz? Kendinize gelin bence artik
Oz babası sanmıyor biliyor ama kabuk edık durumu. Esim son zamanlarda beni suclayıcı konusuyor Du, uzuyordu beni meger hep bu kadın var diye olmusOz babasi mi saniyo bi de of of kesinlikle bosanin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?