Aldatıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ben anlamamışım orayı gece gece. Üff çok çirkin şeyler ya

Ayrıca o kadınıda rezil ederim. Adamı zaten boşarım da o kadını da rezil ederim senin yerinde olsam. Bir kadını bu duruma düşürüyorsa kendide düşsün madem normal bişey herkes duysunda görsün bakalım normalmiymiş değilmi? O kadının kocasınada sülalesinede gönderirim mesajları facesindeki tüm aynı soyisimli akrabalarına o ekran fotolarını yollarım

Beni onunla bir tutma dediği eski eşin mi? Ondan ne farkı kalmis ki, hatta daha da beter yıktı seni.
Normallestirdigine de hayret yani bu durumu,ne demek bizim işyerinde böyle,yada sende yapiyosundur belki ne demek ya utanmasa yada sen alttan alsan sanki teklif edecek gibi iğrenç laflar etmiş bide,yüzü kızarır insan olanın

Ve evet kadının kocasina ulaş,kendi kocanı da rezil rüsva et derim,daha önce altından kalkmissin,keşke bı daha aynı durum yasanmasaydi ama çocukların için dayan allah tez elden kurtarsın inşallah

Gelişmeleri de bizimle paylaş lütfen

Rabbim sabır versin en azından ömür boyu yalanla yasamayacaksınız biliyorum kalbiniz çok acıyor kendinizi asla suçlamayın mayaları bozuk için

elim ayağım uyuştu sinirden. hele ki o annen baban benimde anne babam sayılır kısmı ayrı delirtti.

ben olsaydım ne yapardım bilemiyorum ama kadının eşine mesajları gösterirdim.

kadınla veya eşinin arkadaşıyla yüzleşmek istemezdim, hepsi aynı pisliğin içinde. ha ama arkadaşının eşine de anlatacağını söylersen belki o adam her şeyi anlatabilir ?

herkes dönem dönem yalnız kalabiliyor aldatmak mı gerekiyormuş? lütfen şu karaktersiz yüzünden kendini suçlama.

eski eşinden olan çocuğunu düşünmekte çok haklısın ama boşanma olursa ufaklığı bu ş.refsiz aldığında sende diğer oğlunla gidersin eğlenirsiniz bir nebze de olsa aklına gelmesini engelleyebilirsin..

çok üzüldüm gerçekten durumlardan haberdar et

CuteMom çok şaşkınım ve inan içim sızladı
İlk evliliğinin nasıl bittiğini
Oğlunu ayakta tutabilmek ona bir yuva ve baba sevgisi verebilmek için nasıl çırpındığını biliyorum
Asla asla hatalı değilsin, seni manipüle etmesine izin verme
İnan ne yazacağımı bilemedim, Rabbim sabır ve güç versin sana
Çok dirayetli bir kadınsın biliyorum lütfen kendine dikkat et
Elimizden ne gelirse yaz bize, yanındayız hepimiz

Eşiniz oğlunuza da çok iyi davranıyordu... niye oldu böyle ya...... çok üzüldüm. Bahaneye bak iş yerinde herkes böyleymiş !!! Hangi kurummuş o ya merak ettim Töbestğ.... zaten siz de çalışıyorsunuz diye hatırlıyorum siz güçlü kadınsınız, üzülmeyin.

yoyo sen krndini adaglanmis gibi his etme uzulmede simdi hesab verme vakti geldi bak Allah ne kadr buyukki senin karsina cikardi bu adam adi bu adam karektersiz kalitesiz onun dustugu durumu biliyor musun donuna kadar al

Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Sizi uzun zamandır takip ediyorum ve kendi boşanma sürecimde de sizin kararlılığınız güç vermişti bana. Ve şunu biliyorum ki neye karar verirseniz verin kendiniz ve çocuklarınız için en doğrusunu yapabilecek güçte bir kadınsınız. Sağlam ve dik durun, eşinizin suçlayıcı cümleleri size kendinizi kötü hissettirmesin.

Dogru yazamıyorum lutfen anlayın cocuklarımın ıkısıde atesli onları evde bırakıyorum
Cnm sakin ol
Önemli olan suan cocuklarının saglıgu
Her serde bir hayır var.
Sende yapmıssındır belki diyen admla evlilik yürümez zaten.
Yalnız bıraktın nedemekHer yalnız kalan esini mi aldatıyo

CuteMom çok üzgünüm gerçekten çok üzüldüm. Ama bir taraftan da karşına çıkmasına sevindim, yıllar boyu böyle iğrenç birini kocam diye hoş tutmaktansa karşına çıkması belki daha iyidir.
Lütfen çocukların için üzülme sen varsın onların yanında.
Kendini de suçlama senin ilgilenmen ya da ilgilenmemenle ilgili birşey değil bu, karaktersizmiş ki yapmış.
Allah yardımcın olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…