Ay ben anlamamışım orayı gece gece. Üff çok çirkin şeyler yaMesajda karşidaki kadin yataģa atarlar bunlar diyor
Eşi de bigün onuda yapariz diyor.
Adam alişik zaten. Neyi yanlis anlicakki.
Arsizlik yani bu rahatliğin başka aciklamasi yok. Ilk deģil bu muhabbetleri filan demekki hep ya aģzinda ya da .. neyse. Uzuldum.
yoyo sen krndini adaglanmis gibi his etme uzulmede simdi hesab verme vakti geldi bak Allah ne kadr buyukki senin karsina cikardi bu adam adi bu adam karektersiz kalitesiz onun dustugu durumu biliyor musun donuna kadar alEsımı uyandırdım mesajları gosterdım. Oylrsıne yazılmıs mesajlar diyor. O kadar sakin ki mesajları detaylı okudum aralarında fızıkem bısey gecmemıs ama dun topluca eglenmeye gıtmısler. Kabul etmiyor kadın boyle bırı belki sende yapıyosun dur dedi bana. Suanda yattı uyudu telefon bende, cocukları sabah abime gonderıcem buyuk oglum ilk evlılıgımden onun babası yok iyice babasız kalacak kahroldum aglayamadjm bile, calıstık ları yer ust duzey cok ıyı bir yerde calısıyor orda boyle dıyo. Sabah olunca adı gecen ark arıcakmısım oda evli sen sert oldugu ıcın mesajları gostermedım diyor. Maaf oldum ben bittim ben nasıl yapıcam ilkinde de aldatıldım. Cok uzgunum cok kotu asagılanmıs hissediyorum
Espri yapti balkabagi...Adriana lima nın bile aldatıldıgı dunya burası
Cnm sakin olDogru yazamıyorum lutfen anlayın cocuklarımın ıkısıde atesli onları evde bırakıyorum
sen de yapsan kızmayacak kadar midesizmiş yani..... Bunun bi tık ilerisi seni de gruplarına davet etmek galiba. Ay midem bulandıKabul etmiyor kadın boyle bırı belki sende yapıyosun dur dedi bana.
bu erkeklr boyle aldatinca karsi tarafa iftiraya geciyor buda aldattiginin en biyuk ispatidir psikolojidesen de yapsan kızmayacak kadar midesizmiş yani..... Bunun bi tık ilerisi seni de gruplarına davet etmek galiba. Ay midem bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?