Katılmıyorum. Olayın ne olduğu ve ayrıntılarını bilip bilmeden böyle bir fevrilik iyi sonuçlar doğurmaz. Uç örnekler vereyim: Belki kocası da işin içinde kocası ile grup seks yaptılar. Ya da kocası öğrenince cinayet işler konusahibinin kocasını öldürür. Bunlar uç ihtimaller ama imkansız değil.Bu olayı kaDının ailesinin bilmesi gerek ya offffCuteMom kocasına mesajların ekran görüntüsünü at lütfen ya
Evet sizin dediginiz gibi demek istedimAldatılacak kadın nasıl oluyor? demek istemişsiniz. aldatılacak kadın eşiyle cinsel anlamda bir yılı aşkın süredir hiçbir şey yaşanmıyordur, sadece çocukları ve başka sebepler için için evli kalıyordur, eşiyle ortak hiçbir şeyleri kalmamış ev arkadaşlığı dışında, sevgi falan herşey bitmiştir. O durumda erkeğin sadık kalmasını beklemek gerçek dışı bir beklentidir ve adam gider cinsel ihtiyaçlarını başka bir kadınla giderebilir. Bunu kadın da yapabilir ama kadınlar genellikle yapmıyor, yapan da var.
Bak evet oda aklımda ama adamı da kandırmanın ailemi yok sanki hayatlarına kaldıkları yerden devam etmesinler diyorum of çok zorKatılmıyorum. Olayın ne olduğu ve ayrıntılarını bilip bilmeden böyle bir fevrilik iyi sonuçlar doğurmaz. Uç örnekler vereyim: Belki kocası da işin içinde kocası ile grup seks yaptılar. Ya da kocası öğrenince cinayet işler konusahibinin kocasını öldürür. Bunlar uç ihtimaller ama imkansız değil.
Niye herkes sadece sasırdım yazıo ya????
Zaten mahkemeye deliller sunulduğunda o kadının da kocası ile kaldıkları yerden devam edeceklerini sanmıyorum.Bak evet oda aklımda ama adamı da kandırmanın ailemi yok sanki hayatlarına kaldıkları yerden devam etmesinler diyorum of çok zor
sizinle bagzen yorumlarda denk geliyordum inanin cok uzgunum ve boyle seylerin herkesin basina gelebilir lutfen sakin olun sakin belli etmeyin yoksa zeytin yagi gibi uste cikiyorlarElim ayagım titriyor esimin telefonu da ust duzey biriyle el altı sevgılı mesajlarını gordum. Mesajların ekfa. Gorutnulerını kendime attım. Napmam lazım acele edin cocuklarım uyanabılır
Ayni hisleri barındırıyoruz,şok oldum bende sanki tanıdığım biri gibiSürekli mesajlarını gördüğümüz hayatını biraz bildiğimiz biri olunca ne kadar üzücü oluyormuş çok tuhaf. Sanki çok yakınımın başına gelmiş gibi sıkıntı bastı benim de içimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?