Merhaba arkadaşlar etrafımdaki kimseye anlatamadığım için buraya içimi dökecem 1,5 yıllık bi ilişkim vardı canımdan çok seviyordum ailesiyle kendisiyle her gün beraberdik iş gereği ve hepsi tarafından cidden seviliyordum hâlâ da öyle bu adamın eski sevgilisi vardı işte sorun etmedim falan exinin abisi ile sevgilim çok yakın arkadaşlar. Ama aynı şehirde yaşamıyorlar bi kaç kez kızın abisininn evinde kalma durumunda oldu sıkıntı etmedim ama son gidişinden sonra her şey değişti bambaşka bi insana döndü biz ilk büyü yapıldığını düşündük çünkü bambaşka biri haline gelmişti gel zaman git zaman son iki ayda benim iflahımı … aldatıldığımı anladım sesimi çıkarmadım kanıt bulmam gerekiyordu gözümün içine baka baka o kızla konuşuyordu çok emindim ama hâlâ %100 bi kanıt yoktu ben yaşadığım şehire döneceğim gün bu ilişkimizi bitirdi tamamen anlaşılıyordu eski sevgilsine döndüğü iki aydır ayrıyız ben de eski sevgilimin ablası ile yakınım onu özlediğim için yanına gittim eski sevgilim de vardı eski sevgilimin küçük bi kuzeni var ve o gün bana o kızdan (eski sevgilimin eski sevgilisi ama şimdiki maniti :) nefret ettiğini söyledi ben de tanımamazlıktan geldim ismini dalan söyledi işte o kızla sevgili olduğunu söyledi o an tüm şüphelerimin gerçek olduğunu anladım biliyordum ama yüreğime hancer saplanmış gibi hissettim çok şey paylaştık ailesiyle iç içe olmam hiçbir şey ifade etmiyormuş ve tek düşündüğüm o kızla ilişkileri ne kadar devam edecek ya da gerçekten onu seviyor mu