Aldatıldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi acilikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ZARARINN NERESİNDEN DÖNERSEN KARDIR CANIM ONU SALLAGİTSİN :olmaz: SENİNLE İŞİ OLMASIN DAHAdelikafadulden

ama anlam veremediğim şeyler var kızlar. Her gün akşam 6 ya da 7 de ortadan kayboluyo ve ve gece 12 de geliyo. Gece 12 den 3.5 a kadar nete giriyo. Tabi bu arada tlfnu hep kapalı. Yani benim bildiğim tlfnu. Ve telefonunu her gece tam saatinde 2 de açıyo :S. Bana çok karışık işlerim var hayatım çok karışık dedi. Sizce ne olabilir bunlar?

seni susturmak için dio işte çok karışık işlerm var die
sen ne die sormadınmı hiç
belliki başka biri ve başka hattı var
kapttığı zaman o kızla konuşuyor ya da buluşuyor
sen ardını arama diede sana çok karışık işlerim var dio
bence sakın böle bir insanla barışma hatasını yapma
sonra çok pişman olursun ne derse desin kanma

bugün bende neyi var nesi yok yolladım kızlar. ıçim çok acıdı ama yeni sevgilisine versin olmayan sevgilisine

bana bugün aynen şu msjı attı. Acilikiz sana kısa ve öz bişeyler söylemek istiyorum. Ben seni sevmesem ne sana eşya alıryollarım ne de seni aramak için knt alırım. Ama hayatımda bazı gerçekler var. Bunları benim dışımda 2 kişi daha biliyor ve öylede kalacak. Arkamdan ister p..ç de ister şeref..z de. Seni seninle bırakıyorum. Hoşçakal. Ben de 1 yıldır bu gerçeği arıyordum zaten. Annesini aradım. Annesi öle bi telefonu açtı ki.. Noldu kızım sen geçen bana niye adresi sordun bişeymi yollucaksın gene ayrıldınız mı? Anne ayrıldık dedim. Neden dedi. Hayatında bir başkası varmış, başkasıyla birlikteymiş dedim. ınanma öle her söylenilene dedi. Annecim kendisi söyledi bana dedim. Kadın bi korktuki kızlar. Yok öyle birşey. Sana yalan söylemiştir o. Biliyosun sinirlenince ağzına geleni sayar durur dedi. Belki ona inanmanı bekledi nereden biliyosun dedi. Annecim benimde bir gururum var. Ben bugüne kadar hep onun sözüne inandım bunu söyledi bunada inandım. Çok fazla gururumu kırdı dedim. Kadın bizim ayrılmamamız için neredeyse yalvarıcaktı bana kızlar. Öyle kötü oldum ki :( Keşke oğluda bana bütün gerçekleri anlatsa

aman canım boşver hayatında başka biri var yada yok bu neyi değiştirir bir kere hayatımda biri var diyerek senin kalbini kırdı gururunu incitti..

bende hemen hemen senin yaşadıklarını yaşadım 2,5 senemi verdim tanıştığımızda okuyordu 2 sene okulunun bitmesini bekledim iyi kötü maddi manevi her türlü yanında oldum hep dedimki okulu bitsin gelsin rahat edicez ikimizde sıkıntılar biticek dedim okulu bitti geldi gelmesinin 1. ayında bulmuş birini yeminler etti yok dedi hayatımda biri ben yermiyim her yeri didik didik ettim tlf kayıtlarına varana kadar araştırdım buldum kızı sonra onun bir yüzüne tükürmediğim kaldı seçim yap dedim gevelemeye başladı çık git hayatımdan dedim ve hakkımı helal etmiyorum dedim hala arıyor seviyorum seni diyor ama o kırılan gururumu düşünmüyor...

benimkisi daha beter ya :( annesi abisi kimse yok diyo ama benimkininde benden sakladığı bişeyler var. Biz bir ara yine ayrıydık ve barıştık bi baktım omuzunu tutuyo. Atletini çıkarttı arkasını bir döndüki ama ne dönme... Sırftı mos mor olmuş. Dayak yemiş, kavga etöiş birileriyle. Ve bu sakladığı her neyse ben de o olayı bu kavga olayına bağlıyorum. Adam 1 gündür yok piyasada. Bugün yarım ağız bana kimse yok diye imada bulundu

benimkisi daha beter ya :( annesi abisi kimse yok diyo ama benimkininde benden sakladığı bişeyler var. Biz bir ara yine ayrıydık ve barıştık bi baktım omuzunu tutuyo. Atletini çıkarttı arkasını bir döndüki ama ne dönme... Sırftı mos mor olmuş. Dayak yemiş, kavga etöiş birileriyle. Ve bu sakladığı her neyse ben de o olayı bu kavga olayına bağlıyorum. Adam 1 gündür yok piyasada. Bugün yarım ağız bana kimse yok diye imada bulundu

ah canım ne desem zamana bırak üstüne düşme desem düşersin biz bayanlar hep böleyiz ben bile hala seviyorum aklımdan çıkmıyor iş yerimde masam onun resimleri ile dolu mafoldumbenmafoldumben
ama sen yinede bekle belki zamanla dökülür anlatır sana ne olup bittiğini o zaman alrsın bu garip hallerini

Bugün knt atıırdım ve msj attım neymiş o gizlediğin gerçek die bunu sen bilmesende olur vs dedi. Beni başkasından kıskanıyo şimdide beyfendi. Yok ben başkasıyla çıkıyomuşumda bilmem ne .. Bide bana utanmadan kıskançlık tripleri atıyo. Yok o çocukla konuşcakmışta, herşeyi biliyomuşta. Yeni aşkıma gitcekmişimde. Seninkinin ismi ne dedim. Ben bilmiyorum sen nası bilcen dedi. Yani yok galiba başkası kızlar

Bence kimse yok canım.Senin sevgilin biraz huysuz herhalde.Gıcıklık edio sana.Ama anlaman gerek aslında ciddi mi seni kızdırmak için mi yapıo sevgilin çünkü belli eder.

kolay kolay hiçbir erkek sevgilim var demes bence dogru elindekini kaybetmek istemes
salla gitsin zaten diger konularınıda biliorum dengesiz biri bak hayatına mutluluguna tatlım sen

ya sizin yaşınızmı küçük ne bu çocuk oyuncağı gibi ayrılmalar başkası var demeler.
sonrada seni kıskanması
çok tutarsız şeyler bunlar.
ne kıskanıyosun beni sen git hayatındaki insanı kıskan diyemedin mi sende?

dün çok uzun bi konuşma gerçekleşti aramızda kızlar. ışten eve bi geldi kendini doğru nete attı mail üstüne mail atıyo bana. Bende buna uzunca bi mail attım. Bir de laftan anlamıyo kızlar ya tutturdu aşkın var senin bana yalan sölüyosun die. En sonunda aramızda baya bi kavga çıktı ve ben sinirlendim çektim gittim. Tlfnum kapalıydı bu arada. Bi baktım evi arıyo. Annem çıktı tlfna. Kızımı daha fazla üzme artık çok yıpratıyosun sende kalan eşyalarını yolla ve aranızdaki hukuk bitsin dedi. Anneme bi diklendi. Yollamam o eşyaları hepsi benim siz karışamazsınız buna diye. Annem tlfnu kapattı. Benimkide öle aranıp duruyo tabi. En sonunda açıcaktım. KIızım açma çok sinirli dedi annem ama bi cesaret açtım. Sesimi duyunca 1 saniye duraksadı ve hemen yumuşadı. Konuşma baya ilerledi ilerledi ve bana hayatında kimsenin olmadığını, bunu sırf seni düşündüğüm içinde dedi vs. Düşünme kısmıda şuymuş: Ben onla mutlu olamazmışımda bilmem ne. Yani benim adıma o karar veriyor.. Bu çok sinir bozucu bir durum. Seni aldatmadım. Seni çok seviyorum dedi ama ben güçlü durdum ve benim için artık gerçek olan tek şey beni aldattığın ve benim için bittin dedim. Ve bunuda çok kararlı bi biçimde söyledim. Artık inandı. ıNansında zaten. Yani anlıcanız gururumu çok güzel kurtardım kızlar

anneniz sen ne yapıyosun kızım deyip sorunu senle konuşarak halletmşyorda

birde sevgilinizle mi konuşuyor bişey demiyorum

bu tutarsızlıklarınızın sebebi belli oldu....

ayrıca annenizin konuşmasıan izin vererek

bütün gururunuzu mahvetmişsiniz zaten toparlanması imkansız

kusura bakmayın ama gerçek bu.....

Bilmem ben öyle düşünmüyorum açıkcası. ılişkinin başından beri çok sık görüşürlerdi zaten. Ki annemi hakem yerine koyup kim haklı kim haksız tartışması yaptığıda çok oldu eski sevgilimin.Aralarında herhangi bir kötü niyet olmadığı için, ben de annesiyle konuşuyorken açıkcası konuşmalarından gururumu ayaklar altına aldığım gerçeğini çıkartamadım :)

ben eğer sevdiğimle kendim anlaşamıyorsan iletişim kuramıyorsam

annem bile olsa her olayda arada birisine gerek oluyorsa

bu benim için kötü bişeydir....anlatabiliyor muyum

anneniz her zaman yanınızda olmıycak veya herhangi biri kendi işinizi kendiniz görün

kol kırılsın yen içinde kalsın siz yarın sevgilinizin güzel bi sözüyle yelkenleri indirirsinz belki

ama anneniz kızına yapılanı ömrünce affetmeyebilir veya herhangi bi olayda herhangi birisi

anlatabiliyor muyum ? yada anlayabiliyor musun ?

Back
X