Büyük konuşmak istemiyorum artık bu olayları okudukça KK da amaaa aldatılan her kadından da ..hala seviyorum lafını duymak da gerçekten ama gerçekten bana çok tuhafCADIARZU geliyor..
Yani insan demek hala sevebiliyor.CADIARZU Bu kadara şeyden sonra..
Çok ilginç valla..CADIARZU
Ağzım açık okuyorum bu tarz aldatıldıktan sonra..hala seviyorum..diyen kadınları..
Sanırım farklı bir psikoloji oluşuyor aldatılan kadınlarda sonradan..
Affedersin affetmezsin ayrı konu da, aşkın nasıl hala aynı kalıyor? Çoook ilginçç...
Kınamak yargılamak için yazmadım ama nasıl sevebilir insan hala yaa? diye de aklım almıyor..
Neyse hakkınızda hayırlısı olsun tekrar..
Umarım kolay alışırsınız bu yeni hayatınıza.
Büyük konuşmak istemiyorum artık bu olayları okudukça KK da amaaa aldatılan her kadından da ..hala seviyorum lafını duymak da gerçekten ama gerçekten bana çok tuhafCADIARZU geliyor..
Yani insan demek hala sevebiliyor.CADIARZU Bu kadara şeyden sonra..
Çok ilginç valla..CADIARZU
Ağzım açık okuyorum bu tarz aldatıldıktan sonra..hala seviyorum..diyen kadınları..
Sanırım farklı bir psikoloji oluşuyor aldatılan kadınlarda sonradan..
Affedersin affetmezsin ayrı konu da, aşkın nasıl hala aynı kalıyor? Çoook ilginçç...
Kınamak yargılamak için yazmadım ama nasıl sevebilir insan hala yaa? diye de aklım almıyor..
Neyse hakkınızda hayırlısı olsun tekrar..
Umarım kolay alışırsınız bu yeni hayatınıza.
canım aşk ve sevgi çok farklı şeyler benim gözümde. aşk biter sevgi kalır. sevgi olmadan da hiç bişeye katlanılmaz
Benim gözümde de aşk ve sevgi farklı..Orası ayrı..
Ama sonuçta demek istediğim de aynen senin yazdığın şey.
Hala sevebiliyorsun kocanı ki, katlanıyorsun bazı şeylere..Zaten hala seviyorum demişsin..
Ama bana hep ilginç gelecek bu durum üzgünüm..
Şu an anlamam mümkün değil bu psikolojiyi, yani aldatıldıktan sonra.. hala sevebilmeyi...
Neyse..
Allah kimsenin başına vermesin, kimseyi de böyle bir karar vermek zorunda bırakmasın.
Hayırlısı olsun hakkınızda...
umarım iyisindir melek,
dün düşündüm çok üzüldüm , insan kedisinden bile ayrılamazken , bunca zamanlık evini düzenini bırakmak hiç kolay değil, o yüzden umarım eşin bi daha seni üzmez,artık düşünme aklına gelince başka bişeyle uğraş, düşünmek kendini yıpratmaktan başka işe yaramaz
iyiyim tuba saol. düşünmemeye özen gösteriyorum. düşünmemek için de iş, burası ve kendimle uğraşıyorum. sanırım işe yarıyo dünden daha iyiyim en azından
Siz zaten bu konuyu açarken devam etmek adına karar vermişsiniz. Artık önemli olan önünüze bakmak. Burada doğal olarak bir taraf asla kabul etmem böyle bir durumu diyecek ( diyenlerde haklılar), birtarafta devam et diyecektir. Bunların her ikiside size yol gösterecek değil. Siz kaldırabildiğinizi kadar yaşayacaksınız sonuçta ki zaten kararınızı vermişsiniz. Kimse size eşinizin bundan sonra aynı şeyi yapmayacağnın garantisini veremez, yapacağınında garantisinide veremez aynı şekilde. Bütün bunları göze almak lazım. Bana kalırsa birkere yapmış olması yeterli, bu kadar yaralanmak yeterli. Ama herkesin sınırı kendine ait.
Bundan sonra hayatınıza giren başka kişinin size aynısını yapmayacağı ne malum diye görüş bildiren arkadaşlarsa bana göre tamamen yanlış. Nasıl olsa her erkek yapıyor, bundan sonra hayatıma girecek olanda yapabilir diyip , aldatan erkeği haklı çıkarmak mı lazım. Şimdi elinizde bunu yapmış biri var, bu suçu hafifletiyor mu? Çocuk sahibi olmak demekte herşeye göz yummak anlamına gelmiyor. Bunları yaşayacağınızı bilseydiniz, çocuk sahibi olmak istemezdiniz heralde. O zaman oldu bir çocuk, ne yapalım herşeye katlanırız mantığıda bana göre yanlış.
Siz artık bu olay hakkında karar değil, olayı atlatma aşamasına gelmişsiniz. Yardım almanızda fayda var. Kabul ettiğiniz aşamadan sonra devamlı geçmişe dönmek birşey kazandırmaz. Allah yardımcınız olsun.
daha doğmamış bir çocuğun neye ihtiyacı olup olmayacağına egolar karar veremez.
komplekslerini ve egolarını herşeyin, hatta çocuğunun bile önünde tutan bi bireyin iyi bir anne olabileceği konusunda şüphe duyarım ben.
bir çocuğun, psikolojisi bozuk da olsa hissettirmeyecek, ona gereken sevgiyi ve ilgiyi gösterecek güçlü ve olgun bir anneye,
hata yapmış bile olsa bir babaya (kaldı ki bir kez yapılan hatayı direk ş......lik olarak tanımlamak yanlıştır),
genel toplamda iyi anlaşmayı becerebilen ve karşılıklı fedakarlık gösterebilecek bir AİLEye ihtiyacı vardır.
bunu sadece ben söylemiyorum.
uzmanlar söylüyor.
Allah bile tövbe edeni affederken, kullar ne kadar tavizsiz.
yazık...
Allah tövbe edenleri affeder evet ama insanlar onun kadar güçlü değildir, olamazlar da...
Allah acaba aldatılan eşin çektiği acıları da affeder mi ???
hiç sanmıyorum...
aldatıldığında ayrılan kadınları "egoist" olarak suçlamanıza kızdım ben;
yoksa siz aldatıldığınızda ister 10 defa ister 100 defa ister 1 defa affedin bu beni ilgilendirmez elbette...
uzmanlar fedakarlığı hep kadının mı göstermesini söylüyor? eğer öyleyse 100 yıl önceki ebemden bi farkları yokmuş diyeceğim çünkü...
kusura bakmayın ifadelerim sert gelebilir ama hayatta asla kabullenemeyeceğim şey aldatılmaktır ve bu böyle kalacak; ister 1 ister 10 çocuğum olsun...
Eğer aldatılan kadın hakkında fikirlerimizi söyleyeceksek bukadar keskin bir dille;
size göre affetmeyen kadın egoist ve bencil ise;
bana göre de affeden kadın;
korkak, rahatına düşkün, gurursuzdur... ( ben aldatılmayı kabul ettiğim zaman kendimi bu şekilde hissederim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?