bu arada ben kocanı cesaretlendirdiğini düşünüyorum,ona kaybetme korkusu vermemişsin,verdiğini zannediyorsan kendini kandırıyorsun,ve %90 küsür ihtimalle,seni yeniden kazanmanın yollarını değil,bu işi daha gizli yürütmenin yollarını arayacak
belki bundan sonra ruhun bile duymayacak aldattığında,erkekler yakalandıkça profesyonelleşir
İyi de neden pişman olsun ki?
Yapılan her işin bedeli vardır,eşiniz bunu ödemediğine göre neden acı çeksin ki?
Aldatmış,pişman olduğunu söylemiş affetmişsiniz..
Ben erkek olsam düşünürüm demek ki 3 özür,5 yalvarma ile bu iş çözülüyor..
Hiç kimse kusura bakmasın ama kendi hayatımızı yine kendi ellerimizle şekillendiriyoruz işte!
Sürekli dışarı çıkmak istiyodu, cuma gecesi eve gelmedi annesinde kalıcağını söyledi,c.tesi günüde gece 2 de eve geldi tlf da msj gördüm kızın attığı msj AŞKIM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM SAKIN BENİ BIRAKMA idi. eşimle konuştum yeni tanıştığını söyledi bitircem dedi ama çok kötü kavga ettik pazar sabahı erkenden çıktı kızın yanına gitmiş. dünde yine tartıştık ayrılmaya karar verdik. ama akşam aradı özür diledi konuyu kapatalım bidaha olmıycak dedi. tmm dedim ama kapatamıyorum sürekli aklımda uyku uyuyamıyorum.
acaba kocanız siz aynı şeyi yapsaydınız,sonrada özür dileseydiniz,sizi affedermiydi... bence en önemli sorulardan biri bu...
çünkü,evlilikte her iki tarafta yaptığından sorumlu.
verilen sözleri her iki tarafta veriyor.
o imzayı her iki tarafta atıyor..
evlilikte kadın aldatamaz erkek aldatabilir diye bir şey yok.olamazda.
evlilik mefhumu ve kutsallığı bu kadar kolaya alınmamalı.
yaptım eeee...
ama yanlış yaptım,
eeee...
affet benii,
eeeee
bir daha olmaz.
tamam peki,affettim.
bir daha da ,yapma sakın.
bu mudur evlilik.
bu mudur o evliliğin kutsallığı.
bu kadar kolaymı bu???.
erkeğin affedemeyeceği şeyi, kadın neden affedebiliyor.
erkeğin namusuna yapılan bir darbeyse bu,kadının namusu,şerefi yokmu.
erkek o kadını kolundan tutup dışarı atmaktan çekinmiyorsa,kadın neden bu kadar kolay,yapılanı kabul edebiliyor.
erkek bundan acı,duyup,şerefimi iki paralık ettin be kadın defol git derken kadın neden beyimdir ne yapsa kabulümdür diyor.şerefini ve namusunu,arka plana atıveriyor...
yok ben anlayamıyorum bu çifte standartı.
Yok okypete cim yok...
Kadın affetmeli..
Boşuna yuvayı dişi kuş yapar dememişler...
Biz anne olmadığımız için bilmeyiz.. Çocuk için aldatılmaya da katlanılır, dayağa da.. Herşeye...
Malum anne olmak demek senin birey olarak hayatının bitmesi demek... Çocuğun için yaşaman demek.. Ve çocuğun aileye ihtiyacı var... Aldatsa da dövse de sövse de koca başında olsun gerisi boş...
Valla önceden evli değilsin anlamazsın diyolardı.. Evlendiim, sonra anne olmadığın için anlamazsın dediler... Eee hamile kaldım, yok daha doğurmadın sen anne sayışlmazsın daha dediler...
Çocuğu doğuracam bu sefer tek çocuk olmaz ancak 2 den sonra olur diycekler..
Yani insanlar kendilerine bi bahane bulmuşlar, aksi yorumlara da sen anlamazsın deyip kapatıyorlar kulaklarını....
Biz en iyisi kadınları anlamayan kadınlar kulübü kuralım....
maşallah nazar değmesin
hep haklı çıkmışsın
ne kadar akıllıymışsın öle
herşey yolunda diğer insanlar öle değil ama
arkadaşın ben her konuda haklıyım dediği bir yer göremiyorum mesajında...ne demek istediğini bir anlayabilsem.
düşünüyorum çıkaramıyorum.
şu mesajında ne anlatmak istedin bizlere. bir açıversene.
Yok okypete cim yok...
Kadın affetmeli..
Boşuna yuvayı dişi kuş yapar dememişler...
Biz anne olmadığımız için bilmeyiz.. Çocuk için aldatılmaya da katlanılır, dayağa da.. Herşeye...
Malum anne olmak demek senin birey olarak hayatının bitmesi demek... Çocuğun için yaşaman demek.. Ve çocuğun aileye ihtiyacı var... Aldatsa da dövse de sövse de koca başında olsun gerisi boş...
Valla önceden evli değilsin anlamazsın diyolardı.. Evlendiim, sonra anne olmadığın için anlamazsın dediler... Eee hamile kaldım, yok daha doğurmadın sen anne sayışlmazsın daha dediler...
Çocuğu doğuracam bu sefer tek çocuk olmaz ancak 2 den sonra olur diycekler..
Yani insanlar kendilerine bi bahane bulmuşlar, aksi yorumlara da sen anlamazsın deyip kapatıyorlar kulaklarını....
Biz en iyisi kadınları anlamayan kadınlar kulübü kuralım....
siliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?