dün gece rüyamda eşimin beni aldattığını gördüm.sanırım bu topciten kaynaklandıboshayallersmile neyse bugün kocişle telde konuşurken söledim böyle böyle diye,ee sen ne yapıyordun diye sordu.bende tabiki boşanmaya karar vermiştim dedim.hadi ya affetmezsin yani öylemi dedi.affetsem sana tekrar hata yapma şansı tanımış olurum dedim.hımm dedi.sen olsan ne yapardın dedim.ben tabiki affetmem o başka dedi.düşünün erkeklerde bu zihniyet var kendilerine yapılsa asla affetmezler ama aynı şeyi yaptıklarında affedilmeyi gerçekten bekleyebiliyorlar.demekki bu çok abartılacak bişey değil onlar yapınca.uzatmadım lafı ama çok asabım bozuldu.işte böle herkes kendinden sorumlu istediğini yapmakta özgür ama empati yapın bakalım aynı şeyi yapmış olsanız,onu da geçtim böle bi konuda yanlış anlaşılsanız bile erkeğin tavrı nettir affetmez.
eleştirilince nasıl da efeleniyorsunuz :jeyyar:
nerde hadsizlik ettiğimi de söyleyin bari anlayayım.
bir ilişkinin kangreni şöyle olur :
taraflardan biri veya ikisi sevmekten vazgeçer.
işte o noktadan sonra ilişki çıkmaza girer, vadesi dolar.
ama iki taraf da seviyorsa hatalar tekrarlanmazsa bal gibi de telafi edilebilir.
şimdi bu kadın onursuz mu oldu yani?
haddinize bayıldım doğrusu.
biz ailemizden görmedik böyle şeyler, bi siz gördünüz.
ne güzel de ölçüyorsunuz onuru şerefi. alkisalkisalkis
kolaycı olan her kadının hayatına milyon tane erkek gireeer çıkar.
kolay gelsin o zaman.
eleştirilince nasıl da efeleniyorsunuz :jeyyar:
nerde hadsizlik ettiğimi de söyleyin bari anlayayım.
bir ilişkinin kangreni şöyle olur :
taraflardan biri veya ikisi sevmekten vazgeçer.
işte o noktadan sonra ilişki çıkmaza girer, vadesi dolar.
ama iki taraf da seviyorsa hatalar tekrarlanmazsa bal gibi de telafi edilebilir.
şimdi bu kadın onursuz mu oldu yani?
haddinize bayıldım doğrusu.
biz ailemizden görmedik böyle şeyler, bi siz gördünüz.
ne güzel de ölçüyorsunuz onuru şerefi. alkisalkisalkis
kolaycı olan her kadının hayatına milyon tane erkek gireeer çıkar.
kolay gelsin o zaman.
sizi kırmayacaksam bir şey söylemek istiyorum.
muhtamelen şaka yaptı eşiniz ciddiye alınacak bir şey değil de..
şu tavır bile toplumumuzun erkeklere tanıdğı ayrıcalıktan, pohpohlanmaktan ileri geliyor.
Sürekli dışarı çıkmak istiyodu, cuma gecesi eve gelmedi annesinde kalıcağını söyledi,c.tesi günüde gece 2 de eve geldi tlf da msj gördüm kızın attığı msj AŞKIM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM SAKIN BENİ BIRAKMA idi. eşimle konuştum yeni tanıştığını söyledi bitircem dedi ama çok kötü kavga ettik pazar sabahı erkenden çıktı kızın yanına gitmiş. dünde yine tartıştık ayrılmaya karar verdik. ama akşam aradı özür diledi konuyu kapatalım bidaha olmıycak dedi. tmm dedim ama kapatamıyorum sürekli aklımda uyku uyuyamıyorum.
Yok okypete cim yok...
Kadın affetmeli..
Boşuna yuvayı dişi kuş yapar dememişler...
Biz anne olmadığımız için bilmeyiz.. Çocuk için aldatılmaya da katlanılır, dayağa da.. Herşeye...
Malum anne olmak demek senin birey olarak hayatının bitmesi demek... Çocuğun için yaşaman demek.. Ve çocuğun aileye ihtiyacı var... Aldatsa da dövse de sövse de koca başında olsun gerisi boş...
Valla önceden evli değilsin anlamazsın diyolardı.. Evlendiim, sonra anne olmadığın için anlamazsın dediler... Eee hamile kaldım, yok daha doğurmadın sen anne sayışlmazsın daha dediler...
Çocuğu doğuracam bu sefer tek çocuk olmaz ancak 2 den sonra olur diycekler..
Yani insanlar kendilerine bi bahane bulmuşlar, aksi yorumlara da sen anlamazsın deyip kapatıyorlar kulaklarını....
Biz en iyisi kadınları anlamayan kadınlar kulübü kuralım....
Teolog hanım, öyle yorum yapıp yapıp silmeye hiç gerek yok, söylediklerinizin arkasında durun lütfen.. Arkasında duramayıp silecekseniz de hiç yazmayın..
Okypete sizden alıntı yapmış ne yazdığınızı öylelikle farkettim..
Pardon ama benim bu yorumumun neresinden kendimi övdüğümü, kendimi ön plana çıkardığımı, en akıllı benim dediğimi, hep ben haklı çıkarım dediğimi nerecen çıkardınız çok ama çok merak ettim...
Benim dediğim şu: Sanırım detaylı açılklama yapmam gerekiyor bazıları için...
Biri bi yorum yapmış konuya... Anne olmadığınız için bilmezsiniz, iinsan evladı için bazı şeylere katlanır falan demiş...
Ben de dedim ki buna karşılık, anne olmak kendinden onurundan namusundan vazgeçmek demek değildir.. Anne oldun diye seni aldatan seni döven adamı çekmek demek değildir demek istedim..
Ve ekledim.. Bu ve başka yorumlarda insanlar hemen bişeylerin arkasına sığınırlar.. Yok sen evli değilsin bilmezsin, evlilik kutsaldır bilmemne, o biter yok sen anne değilsin bilmezsin anne ol anlarsın falan....
Bekarken evli değilsin anlamazsın derlerdi, şimdi evliyim anne ol anlarsın diyolar, e hamileyim ypok yok o sayılmaz daha doğurmadın doğur bak görürsün diyolar...
Yani burada ben haklıyım, ben akıllıyım ben mükemmelim, ben harikayımm, ben ön plana çıkmak istiyorum falan gibi amaçlar yok..... Söylediğim tek şşey fikirlerimin samnılanın aksine medeni halime göre değişmediğiydi...
Dediğim şu... Beni aldacak beni dövecek beni aşşağılayacak adamı acımdan öleceğimi bilsen gen affetmem.... Bekarken de aynı düşünürdüm, evliyim hala aynı düşünüyorum....
KArnımda bebeğimi taşıyorum hala da aynı fikirdeyim....
Evlilikte affedilemeyecek şeyler vardır bu da şiddet ve aldatma....
Ama anlayana...
uyarın için tesekkürler
şu konuda rahat ol birine küfür ve hakaret edecek karakterde bir insan değilim
sadecesenin kendini övmenden kendini önplana çıkamak istemeden rahatszlık duydum o kadar sadece bu topic için karşılaştıgım diğer topiclerdede rastladım
haa neden sildim konu amacından cıkmasın diye uzaklaşmasın diye vazgecip sildim
eminim senin de böle davrandığın olmuştur
bencede...yasayip görecek dilek arkadasimiz..gercekten samimi olup olmadigini kendisi görecek...ve bence dilek bunu bir kayip olarak deyil hayatinda bi tecrübe daha kazandi diye düsünmeli..insallah tersi olurda esinin akli basina gelir...hatasini anlar birdaha yapmaz..
pardon dilekde nerden cikti...melek demek istemistim..:)
Soğukkanlı olmanızı ben şoka bağlıyorum..
Üzgünüm ama bu ihanetin acısı daha çıkmadı sizden..:çok üzgünüm:
Kararsızlığınızı da anlıyorum..
Ancak düşünün bakalım; evli olduğunuz sürece şüphe ve acı ile yaşamak mı,bekar olup huzur mu?
Çocuğunuz yarın büyüdüğünde onurlu ama bekar bir anne olması onu daha çok gururlandıracaktır..
Şahsi fikrimdir,bebem olmadığı için yanlış düşünüyorsam kusura bakmayın..:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?