Aldatıldım! :(

abcde_123

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
1.018
1.460
333
kızlar ben daha önce bu foruma üye oldum, birkaç konuya mesaj yazmıştım ama daha sonra mail adresimi değiştirdiğim için o ismi kullanamıyorum. ayrıca da onunla tanınma ihtimalim vardı... neyse gelelim sadede.....

aldatıldım..
aslında aldatılmak mı bilemiyorum ama bana çok koydu :2:
erkek arkadaşımla bikaç aydır beraberiz, ki bulunduğumuz ortamda da bizi herkes yakıştırdı, hani tanıdığımız büyükler falan, olsa ne güzel olur gibisinden..
bizde de zaten kıvılcımlanmalar vardı, böyle durumlara güvenerek çıkmaya başladık.
onun ailesi biliyor, benim ailem de az çok biliyor.
yeni yılın ilk günü durup dururken bi yerden kıskançlık çıkarıp kavgaya sebep oldu, ben de çok kırıldım, benden böyle birşeyi nasıl beklersin falan diye çıkıştım.
sonra kırıldığımı ve zor toparlanacağımı söyledim, tavır yaptım.
aslında beklediğim sadece birkaç gün biraz daha fazla üzerime düşmesiydi. yapmadı...
ben kaçtım, o kaçtı... uzaklaştık.
o sırada da iş sebebiyle aynı yerde de bulunamadık.
o sırada saçma sapan bir arkadaşı ortam var deyip çağırmış erkek arkadaşımı, o da gitmiş,, iki kız iki erkek hemde bulunduğumuz ilçede araba ile şehir dışına çekip biraz alkol almışlar. bu böyle 3 gün devam etmiş. söylediğine göre tensel hiç bir temas olmamış... ve bana diyor ki sen beni boşlukta bıraktın...

anlayamıyorum, ben işim sebebi ile çok insanla muhatap oluyorum, adamların gözlerine bile bakmıyorum, beni yanlış anlamasınlar, sonuçta benim bi erkek arkadaşım var diyorum....
ama o... boşlukta kaldığı için 3 gün bi kızla takılıyor. ve bana erkeklik zaafı diyor:63:

perşembe günü barıştık, yemek yedik, falan.. aynı şekilde dün de çarşıda yemek yedik. herkese gösteriyoruz kendimizi, sevgimize okadar güveniyoruz ki kimseden saklama gereği duymadık.
kaç günden beri sıkıntım var, ailevi deyip konuşmadı benimle. oysa ki sıkıntısı buymuş
hani kız bi yerde karşımıza çıkar, patavatsızlık yapar diye korkuyormuş
akşam bana bunu söylediğinde kalakaldım, ağladım sabaha kadar
ben ona naptım :(
gitme benden diyor, seviyorum diyor, biliyorum seviyor ama.... nasıl güvenebilirim bu saatten sonra
bugün bunu yapan, yarın evlenince başka kadınlara gitmez mi?
bikaç gün görüşmeyelim dedim, ama bende seviyorum offff ama hazmedemiyorum:84:
sıkıntıdan kalbim sıkışıyor akşamdan beri
ne yapmalıyım kızlar
düzelir mi?
pişman olmuş mudur?

cnm bisey olmadi demis...ama bunu yapmasi bile sana saygisizlik bence..ki ben bise y olmadigina hayatta inanmiyorum....bir erkek vede bir kadin ayni ortamda olucak...bide alkollü...bide gencler...hic inandirici gelmedi bana..belkide bisey oldu aralarinda(tamam belki yatmamistir ama öpüsme falan)...
yalan söylüyor olabilir seni kaybetmemek icin..ben hic inanmiyorum bisey olmadigina kusura bakma...
sen bence cok iyi düsün,onun agzini ara derim önce..yani "cnm bana dogru söyle bisey oldu mu olmadi mi...ki olsada ben yadirgamam sonucta bosluktaydin,ama bana dogruyu söyle..yalan söylemen beni daha cok kirar" falan de...bakalim dökülecek mi...

Düzelmez. Asla düzelmez, her zaman daha iyiye değil daha kötüye gider. Her türlü zaafında, hatasında faturayı size keser, kendisini rahatlatır. Siz de hem üzülürsünüz hem de suçlandığınız için kendinizi kötü hissedersiniz...Örnekleri o kadar çok ki, genelleme yapmak yanlış olmaz. Şimdi siz bu olanları sineye çekerseniz, daha sonra olacaklara da zemin hazırlamış olursunuz. Nasıl olsa affedildiğini gören bir adam her zaman daha fazlasını yapar, siz de şüphe içinde kendinizi yeyip bitirdiğinizle kalırsınız. Bu kadar bencil ve saygısız bir insanla birlikte olarak kadınlık onurunuzu ayaklar altına almayın lütfen.
Dünya kadın ve erkek dolu, hiç kimse vazgeçilmez değil. Size bu şekilde davranan birine ömrünüzden harcayarak sizi hak etmeyen birini ödüllendirmeyin. Bir yerlerde sizin sevginizi, ilginizi, zamanınızı hak eden birileri mutlaka vardır.

Son düzenleme:
banada çok mide bulandırıcı geliyo arkadaşım!!!
erkek kadın ve alkolde varsa hiç bişeyin olmamış olması asıl anormal olur...buna kesinlikle inanmıyorum...bana göre evlenilcek bi insan değil..yani ben evli olduğum için bazı şeyleri daha net görebiliyorum..seven sadık olan kişi boşlukta olduğunda o şekilde teselli bulmaz buna emin ol..kendi başına kalır içer içlenir ama başka kadınlarla 3 gün falan keyif çatmaz..
hem keyif çatıyo hemde sana beni boşlukta bıraktın diyo ohh ne alaa memleket...
kadınlarla içki içip gezip tozmanın adı ne zaman boşluk oldu..her erkeğin ağzının suyunu akıtan bi ortamda bulunmak eminim onu çok kederlendirmiştir..bu kadar basit değil yaa kanma bence
hakkında hayırlısı

Bence bi süre görüşme hem ozaman daha çok pişman olduğunu anlar ssevdiğini daha iyi anlar kıymetini bilir bidaha geçirmez aklından öyle şeyler şimdi hemen kabullenirsen o da yapmaya devam eder bence nasıl olsa affediyo diye düşünüpte bu fırsatı verme ona burnunu sürttür iyice :28:

kızlar ben daha önce bu foruma üye oldum, birkaç konuya mesaj yazmıştım ama daha sonra mail adresimi değiştirdiğim için o ismi kullanamıyorum. ayrıca da onunla tanınma ihtimalim vardı... neyse gelelim sadede.....

aldatıldım..
aslında aldatılmak mı bilemiyorum ama bana çok koydu :2:
erkek arkadaşımla bikaç aydır beraberiz, ki bulunduğumuz ortamda da bizi herkes yakıştırdı, hani tanıdığımız büyükler falan, olsa ne güzel olur gibisinden..
bizde de zaten kıvılcımlanmalar vardı, böyle durumlara güvenerek çıkmaya başladık.
onun ailesi biliyor, benim ailem de az çok biliyor.
yeni yılın ilk günü durup dururken bi yerden kıskançlık çıkarıp kavgaya sebep oldu, ben de çok kırıldım, benden böyle birşeyi nasıl beklersin falan diye çıkıştım.
sonra kırıldığımı ve zor toparlanacağımı söyledim, tavır yaptım.
aslında beklediğim sadece birkaç gün biraz daha fazla üzerime düşmesiydi. yapmadı...
ben kaçtım, o kaçtı... uzaklaştık.
o sırada da iş sebebiyle aynı yerde de bulunamadık.
o sırada saçma sapan bir arkadaşı ortam var deyip çağırmış erkek arkadaşımı, o da gitmiş,, iki kız iki erkek hemde bulunduğumuz ilçede araba ile şehir dışına çekip biraz alkol almışlar. bu böyle 3 gün devam etmiş. söylediğine göre tensel hiç bir temas olmamış... ve bana diyor ki sen beni boşlukta bıraktın...

anlayamıyorum, ben işim sebebi ile çok insanla muhatap oluyorum, adamların gözlerine bile bakmıyorum, beni yanlış anlamasınlar, sonuçta benim bi erkek arkadaşım var diyorum....
ama o... boşlukta kaldığı için 3 gün bi kızla takılıyor. ve bana erkeklik zaafı diyor:63:

perşembe günü barıştık, yemek yedik, falan.. aynı şekilde dün de çarşıda yemek yedik. herkese gösteriyoruz kendimizi, sevgimize okadar güveniyoruz ki kimseden saklama gereği duymadık.
kaç günden beri sıkıntım var, ailevi deyip konuşmadı benimle. oysa ki sıkıntısı buymuş
hani kız bi yerde karşımıza çıkar, patavatsızlık yapar diye korkuyormuş
akşam bana bunu söylediğinde kalakaldım, ağladım sabaha kadar
ben ona naptım :(
gitme benden diyor, seviyorum diyor, biliyorum seviyor ama.... nasıl güvenebilirim bu saatten sonra
bugün bunu yapan, yarın evlenince başka kadınlara gitmez mi?
bikaç gün görüşmeyelim dedim, ama bende seviyorum offff ama hazmedemiyorum:84:
sıkıntıdan kalbim sıkışıyor akşamdan beri
ne yapmalıyım kızlar
düzelir mi?
pişman olmuş mudur?

seviyor ama en ufak bir boşluğunda hemen başka kızla... nasıl sevgi bu :47:

seviyor diye hiç kandırma.

düzelecek bir yanı yok

şimdiden görmüşsün işte en ufak bir boşlukta hemen başka bir teselli arayacağını:37:

biraz bekleyeceğim sanırım
bakalım ne yapacak, gönlümü almaya çalışacak mı?
hemen evlilik istiyordu yaza, o bi kere yattı
o da biliyor bunu, katiyyen yazın evlenmem

bana nasıl bir garanti verecek olmayacağına dair, inandırıcı gelirse denerim tekrar
ama yok inanmazsam herkes kendi yoluna :2:

Affettiğin zaman sadece affedilebilir bir davranış yaptığını öğretirsin ona... Kısa ve net.

erkeklik zaafi oylemi?

sinir oluyorum yaptiklari her iste
bunun arkasina siginmalarina:20:

o zaaflarina yenik dusecek kadar zayif biri
oldugunu belli etmis

her tartistiginizda ayni seyi yapacak cunku affedeegini
bilecek...

bence bunu hemen kabullenmemelisin

ben olsam o zaman seni zaaflarinla basbasa birakiyorum
der cekip giderdim:22:

kararını tabiki kendin vereceksin. ama ona her baktığında yaptığı şeyi hatırlıyacaksın. için hep cız edecek. çok ama çok zor.

büyük konuşmayım ama sevgilim gidip beni aldatsa o ilişki anında biter benim için. güven olmayan ilişki asla yürümez. ve böyle bir olaydan sonra nasıl güven tekrar sağlanır bilemiyorum.

pişman olmuşmudur diyorsun adam sucu bile senin uzerine atmıs sen boslukta bıraktın bende yaptım diye ne pişmanlıgı bekliyorsun zaten birkac aylık ilişkide bunu yapıyorsa senelerde sizin bosluklarınızda aldatılmalarınızda artar

vahh zavallım aşkından derbeder olmuş da kızlarda teselli aramış:27:
sen zaten affetmeye hazırsın belli.
hiiiiiç kendini kandırma yok beni seviyo yok kimseden saklamıyoruz aşkımızı rahatça geziyoruz falan diye.
ben sevgilimle rahatça gezmiyorum, amcam dayım görür diye çekindiğim oluyor. ama biz ne kadar büyük kavga etsek de hiç başkalarıyla içki alemleri yapmadık. şimdi biz sevmiyor mu oluyoruz?

sevmek kendini ve sevdiğini herkesten herşeyden sakınmakla olur.
hayatın boyunca için içini yiyecek 2kız 2erkek o arabada içip içip ıssız yerde ne yaptılar diye.
vazgeçmek kolay değil diye boynuzları takıp gezmeyelim :20:

Seni saf görmüş oynuyor resmen.
Seviyorum gitme filan falan.
Yok neymiş boş bırakmışsın...
Peşinde mi dolaşacaktın aman benden başkasına bakmasın diye?
Boş laf bunlar...
Her arkanı döndüğünde başkasına bakacaksa nanay bu iş... :24:

Back
X