Gecenin bi yarısı uyuyamiyorum bosanmayi düşünüyorum ama çocuklar acaba büyük oğlum 17 yaşında ona söylesem mi bilemiyorum eğer ayrilirsam çocuklar beni suçlar diye korkuyorum zaten ilk gördüğümde buz kesildim hemen cantami alıp evden çıkmak istedim ama dedim çocuklar annemiz bizi terk etti diyecekler anlamayacaklar suçlu ben olacağım sonra onu evden kovmak istedim o da aynı şeyi göze alamadı bence 18 yıl dolu dolu aşk ile geçti nasıl bu hâle geldik hala inanamıyorum
O kadını evire çevire dövesim geldiKonuşmalarda karimi çok seviyorum asla onu aldatmam diyor diğer taraftan herseyi soruyor Günaydın iyi geceler mesajları arada yazılanlar silinmiş birde şimdi yazma karım evde diyor
kadın tam bir mikropmuş eşinde engelleseymiş biraz daha bekleseydin neler olduğunu gözlemlerdin kafanda hiçbir soru işareti kalmazdı.18 yıldır karimi aldatmadim aradığım hersey karimda var diyo sonra da bi kafede oturalim içelim diyo ben bişey anlamadım aranızda anlayan varsa beni aydinlatsin şu an hiçbişey gözüm görmüyor
Kadın evlenmiş boşanmış eşimi unutamamis
Babam da annemi aldatmisti hemde teyzemle
Babam da annemi aldatmisti hemde teyzemle
Hayır eşimde az önce onu önüme sürüyor baban ne yaptı bak annen sizin için saçını süpürge ediyo sen de kadın ol çocuklarının başında dur diyo ben hiç bişey yapmadım diyo
Erkekler tek eşli yaşayamazmış, diyorsunuz. Doğada bir gerçek bile olsa biricik karısıyla bir ömür musmutlu , onu hiç aldatmadan yaşayanlar var.yanı yaşanabiliyor.. O zaman evlenseniz ya 2. Kadını hoşgörüyle kabul etmeniz ya da bir erkeğin hayatında 2. Kadın olmayı gayet normal karşılamanız gerekir. Ki toplumun 2. Kadınlara karşı olan yargısı pek değişmeyecek, sabit bir yöne giden aşağılamalardan ibaret kalacak. Evlilik çerçevesi içinde sadık bir eşle çocuk yapmak ise dünyanın en güzel mutluluğu. Bana göre tabi. Evlilik ve çocuk yapma saçma bir öğretidir.
Öncelikle sakin olun. Boşanacaksanız bile buna sakin kafayla karar verin. Bir süre sonra duygularınız durulacaktır. Elinizle tartışarak değil ciddi bi konuşma yaparak konuyu konuşnanızı tavsiye ederim.Eşimi mesenger dan bi kadınla yasistiklarini yakaladım çok sinirliyim ne yapicagimi bilemiyorum lütfen yardım edin
hic kusura bakma aldatanin cinsiyeti ne olursa olsun serefsizdir..Neyi abartıyorsunuz anlamadım kimse ölmemiş herhangi bir zarar gören yok. Doğal bir süreç bu kadın içinde erkek içinde siz bayanlar hiç evli olduğunuz halde başka biriyle flört etmediniz mi? Hiç başka birine bakmadınız mı? Yalan söylemeyin lütfen yapılan bilimsel araştırmalara göre en çok Ortadoğu'da yaşayanlar eşlerini aldatıyorlarmış. Özellikle kadınlar. Çünkü ataerkil bir toplumda yaşıyoruz. Yazımın başında doğal bir süreç demiştim. Yine yapılan araştırmalarda doğada çok az yaşam formu tek eşli. İnsanlar tek eşli sıfatında değiller. Umarım bu yazdıklarımdan dolayı bana da isimler takmıyorsunuzdur. Yuvayı dişi kuş yaparmış. Affet diyen bir toplum burası halbuki doğaya baktığınızda yuvayı kuşlar çiftleşmek beğenilmek için erkek kuşlar tarafından yapılıyor. Maalesef iyi bir eğitim almış olsak veya kültürlü olsak da kimse işin kimyasını kabullenemiyor. Buna bende dahilim. Bu arada kadınları savunan kadınlar fakat erkeğin konuştuğu kadına orospu damgası vuran kadınlar erkek bu durumda ne oluyor?. Evlilik ve çocuk yapma saçma bir öğretidir. Çocuk yapmak aile olmak için evlenilmemeli gerçekten kişilerin kimyası birbirini uzun süre kaldırabiliyorsa yapılmalıdır. Ayrıca aynı evin içinde kusura bakmayın aynı deliğe sçken işlerin rengi flört dönemi gibi olmaz. Herkesin hayatı kendine değerlidir lütfen saçma şeyler düşünmeyin. Bu konu bence forumlarda değil işin uzmanı bir psikiyatristle görüşmek daha iyi sonuç verir.
Yok canım aslında pekte aldatnış sayılmaz.aldatan erkek eşini aldattığı kadına bunları söylemez bence.bu arada yaşlar kaç18 yıldır karimi aldatmadim aradığım hersey karimda var diyo sonra da bi kafede oturalim içelim diyo ben bişey anlamadım aranızda anlayan varsa beni aydinlatsin şu an hiçbişey gözüm görmüyor
Kadın evlenmiş boşanmış eşimi unutamamis
Ben 17 yaşındaydım erkeklere guvenimin sarsıldıği babamı yakaladığı zamanlar eşimle tanıştım onu farklı görmüştüm çok sevdim asla başka bi erkeğe yan gözle bile bakmadım eşim çok farklıydı diyordum tanıdığım bütün erkekler aldatiyo sen nasil biseysin ben asla yapmam diyordu 3 çocuğum oldu ucu de erkek benim etrafimda 4 erkek var ve ben asla başka bi erkek düşünmedim ilişkimiz harikaydı herkes bize hayran kalıyordu nazar mi değdi anlamadım nasıl böyle olduk demekki insanın başına herşey geliyormuşhic kusura bakma aldatanin cinsiyeti ne olursa olsun serefsizdir..
ben hic ikinci bi erkek icin suslenmedim dusunmedimde .esimden sonra hayatimda olacak tek erkek rabbim verirse oglum olur baskasi olmaz emin ol .sen bence yapilanlari cok normal gibi sunuosun! hicte normal deil ....
kimse cocuk icin evlenmio ve eger olucaksa ikinci bir kadin o evlilige son nokta konmali .ayrica tek kadini suclamiorum erkekte suclu kadinin kadina yaptigini erkek erkege pek yapmaz zaten bu dogru bi dusunce ama yani erkek elinin kiri deil kadinda orospu deil kisilik bozuklugu bence bu ..... yapmadim yapmamda ..oyuzden genelleme yapma .......
Yok canım aslında pekte aldatnış sayılmaz.aldatan erkek eşini aldattığı kadına bunları söylemez bence.bu arada yaşlar kaç
Cinsel bişey yok sanal aldatma ama benim için aynı yaşım 38 eşim 45 ve 18 yıllık evliyizYok canım aslında pekte aldatnış sayılmaz.aldatan erkek eşini aldattığı kadına bunları söylemez bence.bu arada yaşlar kaç
Ay inanmıyrum ya resmen gizli gizli siz evdeyken iş çevirmiş bu adam yollu arkadaşım bugün yazışmalarını okursunuz yarın otellerden toplarsınz..Kadın diyo sen bu saatte yazmazdin bizimki de diyo o şimdi mutfakta yemek yapıyo kesin o ara ben hicbiseyden habersiz gelip öpücük kondurmusumdur
Ben sadece okuduğum kısma yorum yaptım.konu sahibinin yazdıklarının tamamını okumadım.ilk yazdığınız cümlede ne demek istediğinizi anlamadım.açıklarmısınızYillar boyunca kapama gibi yasayanlarin kilifi da bu sanirim he? Esimi aldatmam ama gel yatalim,kalkalim,sana para yedireyim.Esinjz size bunu yapsa inanacaksiniz yani ? Bu erkekler cidden akilli nasil kandiracklarini cok iyi biliyorlar eslerini.
Gizli gizli neden yazışıyor ozaman?????Yok canım aslında pekte aldatnış sayılmaz.aldatan erkek eşini aldattığı kadına bunları söylemez bence.bu arada yaşlar kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?