Ben çocuklara zorla yemek hazırladım bulaşık lari bile hala duruyo toplamaya gücüm yok ne yapayım hiç bişey yok gibi devam mı edeyim aslında ayrılmaya gücüm de yokAy inanmıyrum ya resmen gizli gizli siz evdeyken iş çevirmiş bu adam yollu arkadaşım bugün yazışmalarını okursunuz yarın otellerden toplarsınz..
Ben otelde çalışırken bi adam otele kadın atmış neyse gece 3 te karısı geldi x burdamı dedi burda dediler adamı aşağı çağırdık geldi.8 yaşında kızı biz avuttuk loby de onlar dışarda konuştu..Ne mi oldu?Adam karısını koluna takıp gittiler..Yani eğer bişey yapacak güçte değilseniz kurcalamamanızı tavsiye ederim olan size olur
Ben sadece okuduğum kısma yorum yaptım.konu sahibinin yazdıklarının tamamını okumadım.ilk yazdığınız cümlede ne demek istediğinizi anlamadım.açıklarmısınız
Piskolojik destek alın ve göz açtırmayın herşeyini kontrol edin eğer ayrılacak gücünüz yoksa birdaha sizi aptal yerine koymasına izin vermeyin ne acıtır onun canını?cimriyse yiyin için gezin kendinizi dışarı atın bu yaptığının bedelini ödesinBen çocuklara zorla yemek hazırladım bulaşık lari bile hala duruyo toplamaya gücüm yok ne yapayım hiç bişey yok gibi devam mı edeyim aslında ayrılmaya gücüm de yok
Ben okumadım oraları.tabiki kimse kabul etmez böyle bişeyiKapama=metres
Erkegin metresi olup metresine evlilik beklentin olmasin karimi seviyorum ondan ayrilmam demesi yani o ilk cumlem.
Acik olmustur simdi.
Zaten aldatma sadece cinsel olmaz.sanalda aldatma bana göreCinsel bişey yok sanal aldatma ama benim için aynı yaşım 38 eşim 45 ve 18 yıllık evliyiz
Bana göre ben içerde çocuklarımla ilgilenirken eşime yemek hazırlarken. Yada yatakta eşimi beklerken eşimin oturup bir bayanla benden gizli sakli(Gizli olarak yazıştığı için karım görmesin karım içerde gibi cümleler kullanmış!Adam yanlış bişey yaptığının farkında ama yazışmaya devam etmiş heyecan duymuş hoşuna gitmiş devamı olsun ya da olmasın eşini aldatmıştır bitti!!!!!!!!!Aldamış sayılmaz diyenleri anlamıyorum ya.
Ne demek aldatmış sayılmaz?
Karşıdaki kadın sanaldan gerçeğe taşımak istese meseleyi, adam koşa koşa gider.
Zihni bozuk. Sadece işin başlangıcında yakalanmış. Bu da aldatmadır.
Ama ne olacak ki. Aldatma sonucu ayrılan çok azdır herhalde. Evlilik hapishanesinde yaşamaya devam etmek yeni bir hayat kurmaktan çok daha kolay ne de olsa. Yalnız kalırım, elalem ne der diye düşünürken kadınlar kendilerini kandıran adamlarla, adamlar da eskisi gibi heyecan ve arzu hissetmediği kadınlarla yaşamayı sürdürecek. Evlilikler hep böyle. İdare etme, susma, saklama, rol yapma sanatı. Gördüğüm bu. Mış gibi yapmaya devam.
Ben de bu soruyu sordum eşime çünkü bizde böyle bişey söz konusu bile olamaz benim 3 çocuğum olmasına rağmen gençkız kadar güzel olduğumu söylerler bunu eşim de der yatakta ve mutfakta da iddalı yim analigima gelince çocuklarım için canımı veririm. Çevreden hep bizi gösterirler örnek ama büyü bozuldu kimseye guvenilmiyormus bu zamanda benim artık kendime bile güvenim kalmadı. Şimdi eşim dört dönüyor anladı elinden kayıp gideni ama benim kalbim kırıkBir de şunu merak ediyorum bir erkek neden aldatır, evde mutlaka huzursuzluk vardır istediği gibi olmayan şeyler çoğu tatmin olamıyor o da ayrı.
Ben de bu soruyu sordum eşime çünkü bizde böyle bişey söz konusu bile olamaz benim 3 çocuğum olmasına rağmen gençkız kadar güzel olduğumu söylerler bunu eşim de der yatakta ve mutfakta da iddalı yim analigima gelince çocuklarım için canımı veririm. Çevreden hep bizi gösterirler örnek ama büyü bozuldu kimseye guvenilmiyormus bu zamanda benim artık kendime bile güvenim kalmadı. Şimdi eşim dört dönüyor anladı elinden kayıp gideni ama benim kalbim kırık
Arkadaşlar napayım ben bosanmayacagim belli bugün denedim çocuklarım olmasa adamı bi kalemde silerim
Bu hissi ancak yaşayan anlar ilk gördüğümde buz kesildim ve titremeye başladım sonra dünya başıma yıkıldı altında ezildim ve sanki biri cigerlerimi parça parça kopariyordu canımın nasıl yandigini anlatmaya kelimeler yetmez sanki cehennemin ortasına düşmüş gibi yaniyordumÇok üzüldüm ..Aynı durumları yaşadığım için kalbinizdeki acıyı hissedebildim .Boşan ya da boşanma demek çok zor zaten o sizin kararınız .Kimse sizden daha iyi bilemez evliliğinizi ..
Aynı durumu yaşayan biri olarak tek tavsiyem : Lütfen kendinizi suçlamayın.Bu sizin suçunuz değil ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?