Aldatıldım...

Himm 2 aydır sabr etmek üstün başarı örnegi maşallah
Durumunuza gelince bir pdr ci ile konusun çocuklar icin .
Mahkeme sureci icin delliler ışığında bir avukatla görüşün .
Aileniz ne kadar yardimci olurbuna bakin. Çalışmıyorsanız Aile ve Sosyal politikalar bakanlığı ile gorusun .

Hic inanmadim.
Gercekse de bosanin ne diyelim.
Boşanmak öyle kolay oldaydı dünya ne rahat olurdu dimi ? Sizde evlisiniz ve bebek bekliyorsunuz ? Eşiniz yapsa size ? Ve bebeğiniz var ortada belki başka çocuklarınızda vardır onları düşünmeden hareket edemeZsiniz sanırım ?

Boşanmak öyle basit olsaydı dünyada evli insanlar kalmazdı inanın..

bence çok basit.tıpkı evlenmek gibi, bir imzaya bakar.

siz bilirsiniz o zaman,boşanmayın.yüreğiniz kabul ediyorsa,oturun.

not:elimde sağlam kanıtlarım var dediniz diye boşanın dedim,eğer ki sağlam kanıtınız olmasaydı,belki başka yollar denenebilirdi.

Biliyorum teşekkür ederim çalışmıyorum ama aile olarak maddi yönden güçlüyüz avukatımda var sadece biraz zamana bıraktım..

Yorum yok o zaman fikriniz için teşekkürler

Benim henuz dogmamis bebegimin sadakatsiz bir babaya hic ihtiyaci olmayacagini bildigimden tabi ki bosanirdim hic de zor degil.
Yasadiginizin benzerini teyzem yasadi.
2 cocugu var ve biri cok kucuktu. Esinin baska bir kadina ev actigini ogrendi ve aninda bosandi. 2 cocugu ile gayet mutlu yasiyor.
Aldatilip ne yapayim diye hala dusunenleri gercekten anlamiyorum. Dogrusu anlamak da istemiyorum.

Aşağılık kadın ya.
Haklısın 2 evladın için dayanmak zorundasın. Allah dayanma gücü versin.
Ben olsam ilk duyduğum anda kafalarını tokuştururdum heralde.

Allah yardımcınız olsun.
konu gerçekse eğer çok soğukkanlısınız. emojilerden konunun ciddiyeti biraz kaymış gibi geldi bana.
aslında yapabilirseniz soğukkanlı olmak en mantıklısı da, arkadaşınızla hala konuşuyor olmanız sağlam sinir gerektirir.
ne diyim en kısa zamanda sağlam delillerle boşarsınız umarım.
kabullenilmesi zor.

Başka ne kozu arıyorsun ki , sağlam delillerim var diyorsun zaten.

Maddi olarak diye eklemissin ama ailem sağlam bu konuda diyorsunuz. Avukatiniz da var ?

Yani boşanın ya da boşanmayin orası sizin kararınız ama bu konu gerçekse eğer ya ilişkilerini bitirtin ya da ilişkinizi bitirin.

Tam olarak amacinizi anlamadım.

Hadi canım ya burada smileylerle falan konu açıyorsun yakın arkadaşımla aldattı kanıtlarım var ayrıca gördüm diyorsun ve evinde oturup burada internete giriyorsun oldu canım yaa.. Zaten kanıtın varsa gördüysen bir fotoğraflarsan kanıtlarını sunsan zaten mahkeme açar tazminat alırsın aşırı rahatsın ben yakın arkadaşımla görücem aldattığından emin olucam ve daha o evde durucam imkansız. Ne genişsiniz öyle.

abla biz napalım o zaman söyler misin. hmm affet belki bi daha yapmaz mı diyelim. nasıl kafalar bunlar.

Daha ne olmasını bekliyorsunuz boşanmak için neden kolay değil boşanmak? çocuklarım var bahanesinin arkasına sığınmayın! şu an çocuklarınıza yaptığınız en büyük kötülük zaten sizi aldatan bir adamla aynı evde yaşamanız ve bunu çok doğal gibi göstermeniz gerçekten merak ediyorum eşinize bir şey belli etmediğinize göre yüzüne gülüp önüne yemekler koyup gezip koynuna girip normal hayatınızı nasıl yaşıyorsunuz yani benim midem kaldırmazdı şahsen bunları öğrendiğim gibi evlatlarımı alır çıkar paşalar gibi mahkememi açar, zaten elimde olan kanıtları koyardım hakimin önüne 2.5 aydır hala ne kanıtı toplamayı bekliyorsunuz? insanlar da keyfinden boşanmıyor çocuklu birçok kadın boşanıyor.

Benim annem, babam sorumsuz olduğu için eve bakmadığı için boşandı 2 çocukla hem de ilkokul mezunuyken hem de o yaşa kadar çalışma hayatı yokken çok zor şartlarda büyüdük ama annen iyi ki boşanmış dedik siz çocuklarınıza iyilik yapmıyorsunuz. Boşanacağınız falan da yok eğer konunuz gerçekse bazı menfaatleriniz var eşinizi bırakıp zora girmek istemiyorsunuz yoksa böyle bir adamla 5 dk durulmaz aynı evin içinde.

İnşallah üçüncü bir çocuğa hamile kalmazsın bu süreçte...

Valla şu anlatım tarzınla baya güçlü durduğun belli. Seni böyle bi olay bile yıkamamışsa,hiçbişey yıkamaz. Rahat ol yaaaaaa

Konu smile lardan o kadar tirt ve large hale gelmiski ne yazayim bilemedim.
Kanit toplarken esinizin iliskisini bitirdigini ogrenirseniz durusunuz ne olacak birde can ciger dediginiz bayan evlimi bekar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…