- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
Boşanmak öyle kolay oldaydı dünya ne rahat olurdu dimi ? Sizde evlisiniz ve bebek bekliyorsunuz ? Eşiniz yapsa size ? Ve bebeğiniz var ortada belki başka çocuklarınızda vardır onları düşünmeden hareket edemeZsiniz sanırım ?Hic inanmadim.
Gercekse de bosanin ne diyelim.
Boşanmak öyle basit olsaydı dünyada evli insanlar kalmazdı inanın..
Biliyorum teşekkür ederim çalışmıyorum ama aile olarak maddi yönden güçlüyüz avukatımda var sadece biraz zamana bıraktım..Himm 2 aydır sabr etmek üstün başarı örnegi maşallah
Durumunuza gelince bir pdr ci ile konusun çocuklar icin .
Mahkeme sureci icin delliler ışığında bir avukatla görüşün .
Aileniz ne kadar yardimci olurbuna bakin. Çalışmıyorsanız Aile ve Sosyal politikalar bakanlığı ile gorusun .
Yorum yok o zaman fikriniz için teşekkürlerbence çok basit.tıpkı evlenmek gibi, bir imzaya bakar.
siz bilirsiniz o zaman,boşanmayın.yüreğiniz kabul ediyorsa,oturun.
not:elimde sağlam kanıtlarım var dediniz diye boşanın dedim,eğer ki sağlam kanıtınız olmasaydı,belki başka yollar denenebilirdi.
Boşanmak öyle kolay oldaydı dünya ne rahat olurdu dimi ? Sizde evlisiniz ve bebek bekliyorsunuz ? Eşiniz yapsa size ? Ve bebeğiniz var ortada belki başka çocuklarınızda vardır onları düşünmeden hareket edemeZsiniz sanırım ?
Evet ettiriyorum ve yüzüme bakarak neler yapıyor bilseniz.. ettirmemem lazım aslında ama ilerde dik durmam ve sağlam adımlar atmam için koz tutmalıyım bence ve bunlar dışında 2 kızım var herşeyim onlar benim..
Evet ettiriyorum ve yüzüme bakarak neler yapıyor bilseniz.. ettirmemem lazım aslında ama ilerde dik durmam ve sağlam adımlar atmam için koz tutmalıyım bence ve bunlar dışında 2 kızım var herşeyim onlar benim..
Boşanmak öyle kolay oldaydı dünya ne rahat olurdu dimi ? Sizde evlisiniz ve bebek bekliyorsunuz ? Eşiniz yapsa size ? Ve bebeğiniz var ortada belki başka çocuklarınızda vardır onları düşünmeden hareket edemeZsiniz sanırım ?
Valla bende tam duyguya gireceğim ama yazımı görünce olan duygum kaçıyorEşimin beni en yakın arkadaşımla aldattığını öğrensem ve kanıtlasam bu kadar rahat emojilerle süsleyemezdim yazımı net.
Ben de boşandım,çok da büyük bir problem değilEvlimisiniz bilmiyorum ama inşallah böyle bişey başına gelmez belki aramızda aldatılanlar vardır onlarda benim yaşadığımı çook iyi bilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?