Aldatıldım...

Ne kadar mutlusunuz bunları yazarken... Garip
Boşan tabii iyi bir tazminat al ve kızın da yüzüne tükür yakın arkadaşının yanii..

Sayfalarca saçma sapan yorumlar baştan biri ne yazdiysa 11 sayfa boyunca aynı yorumlar zaman kaybının en büyüğü

Başka emoji ve kınadığınız başınıza gelmeden ölmezsiniz yorumu yapıcak mısınız?

Şaka gibisiniz esiniz ve "en yakin dostunuz" ya daha otesi varmi güçlüyum avukatım var diyorsunuz ama hala ilersi icin koz topluyorum diyebiliyorsunuz.Evet gercekten Allah kimsenin basina getirmesin ama bu durumu bilerek susmak hele 2.5 ay gercekten cok tuhaf arkdaslada devam ediyormus "dostluk"diyecek soz bulamiyorum.bnce cocuk falan boş siz kendiniz icin bosanmak istemiyorsunuz ve bir yalanin icinde o yalani yasiyorsunuz....

cok rahat anlatmissiniz hicte uzulmus gibi degilsiniz fake bu ayrica sizi lunaparka yonlendiriyorum. eglence ve oyun amacli degil burasi

bence artık itiraf edin bildiğinizi, konuşun anlaşın ikinci eş olarak oda gelsin eve... ev işlerinde çocuk bakımında filan da yardımcı olur size hemde dostunuzmuş gül gibi geçinip gidersiniz
bide çocuklarımı düşünmek zorundayım demişsiniz umarım kızlarınızı da kendi zihniyetinizle yetiştirmez siniz bence hoşunuza gidiyor bu durum başka bir açıklaması olamaz

2.5 aydir bilipte susuyorsaniz hatta o kadinla arkadasliginiza devam edebiliyorsaniz en iyisi kadin evinize yerlessin.

Aldatıldığını bu kadar rahat anlatan başka bir üye görmedim.şu eksik kalmış

2,5 aydır kocasının ve en yakın arkadaşının neler yaşadığını bilen bir kadının şoku atlatamamasi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…