Aldatiliyor muyum ? :(

Çaktırma hiç belli etme ona şüpelendigini yoksa ciddi önlem alır..

Sakin ol sana hediye alırsada yutmuş gibi yap..

Sonra araştırırsın.. yenimi almış eskimi

Simdi ben yarin avmye gidip isimden bi sorcam. Soylerler mi bilmiyorum.
14 unde bana 150 liralik bisey alirsa ben onu da ogrenirim. Degistirmeye diye.
Ama ya 14unde getirmezse bisey
Offf offf her turlu sacmalik.
Neyi sakliyo benden

Sormaz miyim ya. Hadi hadi bana aldiysan ver dedim.
Yok kadin yanlis yazmis.
Bana aldiysan da sunu su kadar saklamasi normal mi.
Kadin da yanlislik yapmadi. Gozlerimle gordum bi de teyit ettirdim.
her şeyi geç ortada çekiliş var ve çalışan kişi dikkatli şekilde giriyor sokaktan geçen insan oturmamıştır o sistemin başına herhalde bende yanlış girme ihtimalini düşünmüyorum

Bir arkadasim esinin arabasinda paketli iccamasiri bulmusti esi sana hediye aldim demisti, arkadasim magazaya gidip sordu degistirebilir miyim diyr adam alali 6 ay olmus. Siz de magazaya esim bi urun almis bana degisim tarihine bakabilir misiniz gec kalmayayim urunu evde ubuttum falan diyerek aldigi taribi ve urunu ogrenebilirsiniz.

Canim bana aldiysa nasil soylemez, resmen tartistik.
Is arkadaslarina almis olamaz cunku ortami oyle degil.
Eger beni aldattiysa aldatiyosa sinirden yazamiyorum onun burnundan getiririm.
Allah askina cildircam yaaaa
Her hangi bir zamanda alsa anlarım ama tam 14 şubat üstü sanki baska birisine hediye almış gibi şüphe uyandırıyor insanda. Sen almışsındır demesi ise şüpheyi zirveye taşıyor. Bence herhangi bir mac mağazasına gidip eşinin adını vererek eşimin bana aldığı hediyenin aynısından ablama da bakicam ama yanıma almamışım ürün kodunu öğrenmek istiyorum filan de. Üşenmedim senin için sitesine şöyle bir göz attım tam 150 TL lik yakin zaman kampanya ürünü yok gibi. 75 TL lik 2 ruj almış olabilir, 155 TL lik fondöten almış olabilir, yüzlerce kombinasyon yapmış olabilir. Parfüm genelde daha pahalı oluyor. En iyisi dediğim gibi esinin ismini verip öğrenmek.

Ayyyy aklima bu gelmedi bak. Kizdan alip bana da verir dogru diyosun. Simdi sorsam iyice onlem alicak.
Kafayi yicem artik.

her şeyi geç ortada çekiliş var ve çalışan kişi dikkatli şekilde giriyor sokaktan geçen insan oturmamıştır o sistemin başına herhalde bende yanlış girme ihtimalini düşünmüyorum

Kesinlikle. Sonucta bi yanlislik oldugu zaman onlar sorumlu tutuluyor ki ben gorur gormez aaaa mac mi dedim. Kiza sordum evet dogru dedi. Nasil yanlis der, nasil ya. Yok yok bunda bisey var. Hic normal degil.

İlk okuyunca bende size almıştır süpriz diye düşündüm. Ama okudukça gerçekten ısrarla kem küm yalan söylemesi şüpheli.
Başkası kartını kullanmış olsa bile böyle bir durumda gizli birşey yoksa söylemesi gerekirdi.
Eğer 14 şubatta süprizz der verirse Mac’ten birşey mutlaka mağazaya gidip sorun ne zaman alındı vs diye.

Iste benim de aklima o geldi. Yarin kalkip alip 14unde de ehehehe bak surpriz derse.
Kesinlikle aldatiyosa alir. Nasil cikcak isin icinden. Cok iyi biliyo benim bunu sorcagimi
Sana birşey hediye ederse, sevin teşekkür et, faturayı verde değiştireyim canım de.. Vermezse de sen ürünle mağazaya gidersin, aldım ama faturasını kaybettim filan diye..
Zaten eşinize bana mı aldınız diye sorduysanız, aklıma girmiştir, aynısından bir tanede size alması muhtemel..
Bu arada böyle çekilişlerde fişler saklanıyor.. Malum araba çıkınca istiyorlar.. Ben olsam çekiliş gününü takip eder, kazanana eşimin adını yazar, gösteririm, tüh kız yanlışlık yapmasa araba bizimdi der, tepkisine bakarım bi, sevindi mi, üzüldü mü diye..

Umarım size almıştır.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Genel olarak size karşı sürpriz yapan biriyse size almıştır, o huyu yoksa bundan sonra da size sürpriz falan yapmaz o konuda kendimizi kandırmanın alemi yok. Yine de bir 14 Şubat'a kadar bekleyin, şimdi huylandığınızı anladıysa Mac'ten aynı fiyatlı başka bir ürün daha alıp size hediye edebilir bir aldatılma durumu varsa. Öyle bir şey olursa hediyeyi açmayın, değiştirme bahanesiyle Mac'e gidip "Ya ben bunu daha önce almıştım ama eşim de almış iki kez alışveriş yapmıştım buradan, eşimin de kartıydı faturalara bir bakabilir miyiz?" falan diyerek fatura tarihlerini inceleyin. Tek faturaysa okey ama çift faturaysa geçmiş olsun.

Der mi. Giderim gitmez miyim. Nasil beklicem ben. Yarin ilk is avmye gitmem lazim.

Sormaz miyim ya. Hadi hadi bana aldiysan ver dedim.
Yok kadin yanlis yazmis.
Bana aldiysan da sunu su kadar saklamasi normal mi.
Kadin da yanlislik yapmadi. Gozlerimle gordum bi de teyit ettirdim.
Valla o zaman şüpeli ne diyim belki çekiliş için yine arkadasına falan faturayı benim adıma al demiştir en iyisi mac e gidip eski kayıta bakmak. Telefon nosundan cıkarıyorlar. Mutlaka yaz son durumu..

Surpriz yapar ama hepsini muhakkak ben bi yerde demisimdir. Su guzel, bu tatli vs diye.
Eminim mac'le ilgili bisey demedigime. O onun aklina nerden gelcek,hadi geldi diyelim. Aldi. Surpriz dmi adi bunun,e faturayi gordum ben bozuldu surpriz. Uzatmanin ve bu kadar gerginligin alemi ne
Cunku bana almissa suan verebilir. Nasil aldim dicek, evde olduguna inanmiyorum hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…