- 11 Şubat 2018
- 388
- 230
- 18
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Çaktırma hiç belli etme ona şüpelendigini yoksa ciddi önlem alır..
Sakin ol sana hediye alırsada yutmuş gibi yap..
Sonra araştırırsın.. yenimi almış eskimi
her şeyi geç ortada çekiliş var ve çalışan kişi dikkatli şekilde giriyor sokaktan geçen insan oturmamıştır o sistemin başına herhalde bende yanlış girme ihtimalini düşünmüyorumSormaz miyim ya. Hadi hadi bana aldiysan ver dedim.
Yok kadin yanlis yazmis.
Bana aldiysan da sunu su kadar saklamasi normal mi.
Kadin da yanlislik yapmadi. Gozlerimle gordum bi de teyit ettirdim.
Her hangi bir zamanda alsa anlarım ama tam 14 şubat üstü sanki baska birisine hediye almış gibi şüphe uyandırıyor insanda. Sen almışsındır demesi ise şüpheyi zirveye taşıyor. Bence herhangi bir mac mağazasına gidip eşinin adını vererek eşimin bana aldığı hediyenin aynısından ablama da bakicam ama yanıma almamışım ürün kodunu öğrenmek istiyorum filan de. Üşenmedim senin için sitesine şöyle bir göz attım tam 150 TL lik yakin zaman kampanya ürünü yok gibi. 75 TL lik 2 ruj almış olabilir, 155 TL lik fondöten almış olabilir, yüzlerce kombinasyon yapmış olabilir. Parfüm genelde daha pahalı oluyor. En iyisi dediğim gibi esinin ismini verip öğrenmek.Canim bana aldiysa nasil soylemez, resmen tartistik.
Is arkadaslarina almis olamaz cunku ortami oyle degil.
Eger beni aldattiysa aldatiyosa sinirden yazamiyorum onun burnundan getiririm.
Allah askina cildircam yaaaa
Ya size bişey diyimmi eğer adam aldatıyorsa eşininde işgillendiğini anlayınca gider kızdan alır verir yani her türlü çıkar altından. Ya bugün sorucan sanaysa vericek ama kızacak. Ya da bundan sonra takip edicen.
Aldatıyorsa sadece burnundan getirmekle kalmamalısın bence.Insallah degildir canim. Ama eger beni aldatiyosa ben onun burnundan getirmez miyim ya. Ogrenmem lazim.
her şeyi geç ortada çekiliş var ve çalışan kişi dikkatli şekilde giriyor sokaktan geçen insan oturmamıştır o sistemin başına herhalde bende yanlış girme ihtimalini düşünmüyorum
Evi ara varsa arabayı ara. Dahada bişey gelmiyor aklıma hakkında hayırlısı olsun. İnşallah aldatmıyordur.
Konuyu üstte tut belki mac çalışanı vardır aramızdaKesinlikle. Sonucta bi yanlislik oldugu zaman onlar sorumlu tutuluyor ki ben gorur gormez aaaa mac mi dedim. Kiza sordum evet dogru dedi. Nasil yanlis der, nasil ya. Yok yok bunda bisey var. Hic normal degil.
Sana birşey hediye ederse, sevin teşekkür et, faturayı verde değiştireyim canım de.. Vermezse de sen ürünle mağazaya gidersin, aldım ama faturasını kaybettim filan diye..Iste benim de aklima o geldi. Yarin kalkip alip 14unde de ehehehe bak surpriz derse.
Kesinlikle aldatiyosa alir. Nasil cikcak isin icinden. Cok iyi biliyo benim bunu sorcagimi
Aldatıyorsa sadece burnundan getirmekle kalmamalısın bence.
İlk okuyunca bende size almıştır süpriz diye düşündüm. Ama okudukça gerçekten ısrarla kem küm yalan söylemesi şüpheli.
Başkası kartını kullanmış olsa bile böyle bir durumda gizli birşey yoksa söylemesi gerekirdi.
Eğer 14 şubatta süprizz der verirse Mac’ten birşey mutlaka mağazaya gidip sorun ne zaman alındı vs diye.
Valla o zaman şüpeli ne diyim belki çekiliş için yine arkadasına falan faturayı benim adıma al demiştir en iyisi mac e gidip eski kayıta bakmak. Telefon nosundan cıkarıyorlar. Mutlaka yaz son durumu..Sormaz miyim ya. Hadi hadi bana aldiysan ver dedim.
Yok kadin yanlis yazmis.
Bana aldiysan da sunu su kadar saklamasi normal mi.
Kadin da yanlislik yapmadi. Gozlerimle gordum bi de teyit ettirdim.
Haklısın kesinlikle. Umarım bir an önce bu durumdan kurtulursun.Bosanirim aninda. Asla. Tahammul edemem.
Bosanmakla kalmam onu rezil ederim.
Onla da kalmam evden atarim.
Kusura bakmayin cok sinirliyim ya. Resmen kan beynimde suan
Genel olarak size karşı sürpriz yapan biriyse size almıştır, o huyu yoksa bundan sonra da size sürpriz falan yapmaz o konuda kendimizi kandırmanın alemi yok. Yine de bir 14 Şubat'a kadar bekleyin, şimdi huylandığınızı anladıysa Mac'ten aynı fiyatlı başka bir ürün daha alıp size hediye edebilir bir aldatılma durumu varsa. Öyle bir şey olursa hediyeyi açmayın, değiştirme bahanesiyle Mac'e gidip "Ya ben bunu daha önce almıştım ama eşim de almış iki kez alışveriş yapmıştım buradan, eşimin de kartıydı faturalara bir bakabilir miyiz?" falan diyerek fatura tarihlerini inceleyin. Tek faturaysa okey ama çift faturaysa geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?