- 27 Temmuz 2017
- 664
- 538
- 33
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
- #1.281
Aileniz yakınsa eşiniz yokken biraz onlarda kalsanız. Biraz değişiklik iyi gelir, şimdi eşiniz de olmayınca iyice bunalıma girersiniz. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.
Evet evet ruju dün söyledi dünde gidip aldılar önceki gün sadece fatura için kavga etmiştiRuj oldugunu zaten dün sabah öğrendi değil mi o zaman dün akşam kavga ettiler adam da alıp annesinin evine götürdü. Ben öyle anladım
Peki nedir sizi bu kadar yerle bir eden anlatmak ister misiniz? Çok kafadan yorumlar yapılıp aklınızı karıştırıyor biliyorum ama buranın aslında güzelliği de bu farklı bakış açıları görüyorsunuz.tek bir püf nokta var bu yorumlar arasında dibe vurmamak için sağduyunuzu kaybetmemek.herkesi dinleyin ama kendi aklınıza,kalbinize göre karar verin.yine de hiç bir şey yokmuş gübi davranmaktansa yolun neresinden dönersen kar diye düşünenlerdenim ki ben de yaşadım yıllar önce benzerini hem de 8 yaşındaki oğlumla.şimdi tekrar evliyim oğlum delikanlı şimdi,iki de güzel kızım oldu eşim sayesinde.geriye dönüp baktığımda tek keşkem daha erken nasıl bir insanla evli olduğumu öğrenmemektirKv net bisey diyemedi. Belli belirsiz. Hatirlamiyor, bi hafta gibi bisey dedi.
Neden her olumsuz yoruma cevap yetiştirmeye çalışıyorsunuz ki? Herkes kendi gikrine göre birşeyler yazabilir, inanmayan okumaz olur biter ama siz böyle yaparak konuyu çok dağıtıyorsunuz. Asıl mevzuda bir iki cümle yazarken sayfalarca milletin eleştirlerini yanıtlıyorsunuz. Kv niz nasıl tepki verdi mesela bunu yazmadınızKv net bisey diyemedi. Belli belirsiz. Hatirlamiyor, bi hafta gibi bisey dedi.
Zaman aldigini ogrenmis ayin 5 i galibayazilan butun yorumlari okumadim aklima soyle birsey geldi belki benden oncede soyleyen olmustur ama mesela o cekilis icin faturalar veriliyor ya sisteme girilmesi icin onlar tarihinide yaziyorlar diye biliyorum tarihi oradan ogrenseniz ne zaman aldigini anlamis olursunuz en azindan cunku size almamis bile olsa sonrasinda gidip yine urun alip bak sana supriz yapmak icin almistimda diyebilir. Gerci sizde magazaya gidip ben bu urunleri degistirmek istiyorum ama esim faturayi bulamiyor sisteme adiyla baksaniz cikar mi falan diye sorsaniz belki yardimci olurlar
Neden her olumsuz yoruma cevap yetiştirmeye çalışıyorsunuz ki? Herkes kendi gikrine göre birşeyler yazabilir, inanmayan okumaz olur biter ama siz böyle yaparak konuyu çok dağıtıyorsunuz. Asıl mevzuda bir iki cümle yazarken sayfalarca milletin eleştirlerini yanıtlıyorsunuz. Kv niz nasıl tepki verdi mesela bunu yazmadınız
1 hafta oncedenmis cnmNe
Zaman aldigini ogrenmis ayin 5 i galiba
Neden her olumsuz yoruma cevap yetiştirmeye çalışıyorsunuz ki? Herkes kendi gikrine göre birşeyler yazabilir, inanmayan okumaz olur biter ama siz böyle yaparak konuyu çok dağıtıyorsunuz. Asıl mevzuda bir iki cümle yazarken sayfalarca milletin eleştirlerini yanıtlıyorsunuz. Kv niz nasıl tepki verdi mesela bunu yazmadınız
Bakın tamam zor bir hadise yaşadığınız ama şu an bana verdiğiniz cevap bile hemen savunma hali, kötü birşey demedim ki size sadece her yoruma takılmayın dedim. Evet okudum sadece zamanı hatırlamıyor denişsiniz. Ama tavrı nasıldı, birşeyler saklamaya çalışır gibi panik bir hali var mıydı? Sormadı mı neden bunu sorguladığınızıCevap yetistirmiyorum cevap veriyorum.
Yanlis anlasilmamak icin acikliyorum. Birileri bana reklam yapiyor diyince cevap yazmak yanlis mi birileri bana dramatize etme relax ol diyince cevap vermek ilginc mi.
Yazdim. Okumamissiniz.
Anladım siz biraz dinlenin kafanızı toplamaya çalışın hatta mümkünse bu gecelik hiç düşünmeyin biraz rahat bir gece geçirin. Yarın yine bakarsınız ne yapacağınızaEmin olun sadece olumsuz mesajlara cevap vermiyorum.
Biraz kafami toplayim. Yazcam
Bakın tamam zor bir hadise yaşadığınız ama şu an bana verdiğiniz cevap bile hemen savunma hali, kötü birşey demedim ki size sadece her yoruma takılmayın dedim. Evet okudum sadece zamanı hatırlamıyor denişsiniz. Ama tavrı nasıldı, birşeyler saklamaya çalışır gibi panik bir hali var mıydı? Sormadı mı neden bunu sorguladığınızı
kimseye bişe açıklama lütfen isteyen inansın isteyen gtsin silah zoruyla gel konuma demedin.boşver takma kimseyi yaşayan bilir.ben sana aldgnı düşğnüyorum neden bilmiyorum ama.bak seni sevip deger vermese diyelimki aldatıyor zaten saklama geregi duymaz bukadr e seni seven adamda sana okadar para verip ruj almicaksa elalemede almaz sana pahalı buldgu bişeyi başkasınaöı yedirecek.yapmaz inşallah.bnce ilk gün kavgada neden vermedi bilşyomusun sen bukadr ayrntı bilmiyodn tek gördgn fatura oda sürpriz bozlsun istemedi bukadr aldatıgnı düşüncegni magazaya gdecegni aklına getrmedi sen sonunda tam inandm dedn kapattın konuyu cnkü.sen beni aldatıyomusun başkasımı var onamı ordan bile aldn demedn bildigim kadryla.tek sıkıntın o magazadan ne aldn bu kadrlık od yok canm sen yanlş gördn dedi.ertesi gn ögrendm ruj aldn kime aldn diyince annemde gel alalm dedi o an ögrendi cnkü aldatma olayını düşündügni.inşallah gönlüne göre olur canm herşeyCevap yetistirmiyorum cevap veriyorum.
Yanlis anlasilmamak icin acikliyorum. Birileri bana reklam yapiyor diyince cevap yazmak yanlis mi birileri bana dramatize etme relax ol diyince cevap vermek ilginc mi.
Yazdim. Okumamissiniz.
K
kimseye bişe açıklama lütfen isteyen inansın isteyen gtsin silah zoruyla gel konuma demedin.boşver takma kimseyi yaşayan bilir.ben sana aldgnı düşğnüyorum neden bilmiyorum ama.bak seni sevip deger vermese diyelimki aldatıyor zaten saklama geregi duymaz bukadr e seni seven adamda sana okadar para verip ruj almicaksa elalemede almaz sana pahalı buldgu bişeyi başkasınaöı yedirecek.yapmaz inşallah.bnce ilk gün kavgada neden vermedi bilşyomusun sen bukadr ayrntı bilmiyodn tek gördgn fatura oda sürpriz bozlsun istemedi bukadr aldatıgnı düşüncegni magazaya gdecegni aklına getrmedi sen sonunda tam inandm dedn kapattın konuyu cnkü.sen beni aldatıyomusun başkasımı var onamı ordan bile aldn demedn bildigim kadryla.tek sıkıntın o magazadan ne aldn bu kadrlık od yok canm sen yanlş gördn dedi.ertesi gn ögrendm ruj aldn kime aldn diyince annemde gel alalm dedi o an ögrendi cnkü aldatma olayını düşündügni.inşallah gönlüne göre olur canm herşey
Haklısiniz relax olamaz insan tabiki ama bence esinzle konusun baska turlu cozum bulamazsiniz. Dogruyu anlatir ya da anlatmaz ama beni bu durum guvenimi sarsti vs. diye anlatin. Aldatma vs. yoksa basta tavır yapsa da sizin bu durumunuzu onemseyecektir. Zaten hareketlerinden davranislarindan konusmalarindan brlli eder kendini K Kedimkahvemmben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?