- 22 Eylül 2017
- 218
- 203
- 53
Merhaba, uzun süredir eşimden şüphelenmem üzerine burayı takip ediyordum artık üye olup tek başıma içinden çıkamadığım bu durum için farklı fikirlere ihtiyacım olduğuna karar verdim.
Eşim ile bir buçuk yıllık evliyiz, hamileyim. Hamilelik öncesinde hiç bir sıkıntımız yoktu, kıskançtım ama bu kadar kendimi kurmuyordum - ya da kurduğumu sandığım her şey gerçek.
İlk aylarda kötü bir hamilelik geçirmemle birlikte beraberliği askıya aldık, ben ailemin yanında kalmak zorunda kaldım o sürede eşimden ve evimden biraz soğumuş olmalıyım ki döndüğümde eski istek ve arzum yoktu. Eşim hep istekliydi ama ısrarı yoktu, bir kaç ay böyle devam etti ve eve geç gelmelere başladı bazen saat 3ü 4ü bile bulduğu oluyordu, görüntülü arayıp kontrol ettiğim zamanlarda oldu genelde arkadaşlarıyla birlikte ya da işteydi. Ama telefon şifresini gizlemeye başladı, sordum bir kere söyledi o gece uyurken bakmayı denedim şifre yanlıştı.
Sürekli telefonunu gizli tutuyor olması, lavoboya duşa bile telefonla giriyor olması, kayıtlı olmayan bir numara aradığında açmaması, sosyal medya hesaplarından asla benimle birlikte veya benimle ilgili bir gönderi paylaşmaması beni iyice kuşkulandırdı. Hep sorguladım bu arada bana hep yakın davrandı beni asla aldatmadığını buna gerek duymadığını söyledi. Güvenmiş gibi yaptım.
En son şirket eşimde dahil bütün çalışanları tatile götürdü, benden izin aldı sürekli beni haberdar etmesi şartıyla izin verdim. Şuan tatilde dün öğleden beri ulaşamıyorum telefon bazen çalıyor bazen kapanıyor bana asla cevap verilmiyor. Çok sinirliyim iyi değilim.
Nasıl hareket etmeliyim, varsa böyle bir şey nasıl meydana çıkar ?
Aldatılmaktan çok ilişkide boğulmuş bir adam görüyorum ben. İnsan Her telefonu açısında baskı göreceği kavga edeceği hesap vereceği bir telefonu gerçekten unutmak istiyor. Sizinle kavga edip yaşamına devam edeceğini mi sanıyorsunuz ki... orda bir şekilde devam eden ilişkilere yansıtmamak için bir tür problemden kaçış bu.Merhaba, uzun süredir eşimden şüphelenmem üzerine burayı takip ediyordum artık üye olup tek başıma içinden çıkamadığım bu durum için farklı fikirlere ihtiyacım olduğuna karar verdim.
Eşim ile bir buçuk yıllık evliyiz, hamileyim. Hamilelik öncesinde hiç bir sıkıntımız yoktu, kıskançtım ama bu kadar kendimi kurmuyordum - ya da kurduğumu sandığım her şey gerçek.
İlk aylarda kötü bir hamilelik geçirmemle birlikte beraberliği askıya aldık, ben ailemin yanında kalmak zorunda kaldım o sürede eşimden ve evimden biraz soğumuş olmalıyım ki döndüğümde eski istek ve arzum yoktu. Eşim hep istekliydi ama ısrarı yoktu, bir kaç ay böyle devam etti ve eve geç gelmelere başladı bazen saat 3ü 4ü bile bulduğu oluyordu, görüntülü arayıp kontrol ettiğim zamanlarda oldu genelde arkadaşlarıyla birlikte ya da işteydi. Ama telefon şifresini gizlemeye başladı, sordum bir kere söyledi o gece uyurken bakmayı denedim şifre yanlıştı.
Sürekli telefonunu gizli tutuyor olması, lavoboya duşa bile telefonla giriyor olması, kayıtlı olmayan bir numara aradığında açmaması, sosyal medya hesaplarından asla benimle birlikte veya benimle ilgili bir gönderi paylaşmaması beni iyice kuşkulandırdı. Hep sorguladım bu arada bana hep yakın davrandı beni asla aldatmadığını buna gerek duymadığını söyledi. Güvenmiş gibi yaptım.
En son şirket eşimde dahil bütün çalışanları tatile götürdü, benden izin aldı sürekli beni haberdar etmesi şartıyla izin verdim. Şuan tatilde dün öğleden beri ulaşamıyorum telefon bazen çalıyor bazen kapanıyor bana asla cevap verilmiyor. Çok sinirliyim iyi değilim.
Nasıl hareket etmeliyim, varsa böyle bir şey nasıl meydana çıkar ?
Aldatılmaktan çok ilişkide boğulmuş bir adam görüyorum ben. İnsan Her telefonu açısında baskı göreceği kavga edeceği hesap vereceği bir telefonu gerçekten unutmak istiyor. Sizinle kavga edip yaşamına devam edeceğini mi sanıyorsunuz ki... orda bir şekilde devam eden ilişkilere yansıtmamak için bir tür problemden kaçış bu.
Ha bu şartlarda -eğer böyle bir değer yargısı yoksa- aldatma girişimleri olabilirse de bu ilişkinin geldiği noktadan olacaktır diye düşünüyorum.
Hamilelikten kaynaklanan hassasiyetinizi anlıyorum. Ama her ikinizde problemi çözme konusunda hatalı davranıyorsunuz. Madem aile büyüklerine söyledi gerçekten fikrini onayladığınız bir aile büyüğünü hakem yapın. Siz anlatın o da anlatsın problemi çözmeye çalışın.
KonunuZu okudumçok üzüldüm açıkcası bende hamileyim sizi anlıyorUm İnan’ın. Bizimde eşimle aramızda sorunlar var ama öyle aldatma şüpheleri filan değil.. ailenize de şaşırdım açıkcası bu durumda eve gel demeleri gerekiyor çünkü ortam çok gergin boşanmanızı istemiyor olabilirler ama bu ortamda sizi bırakmaları yanlış geldi bana. Bizimde kavgalarımızda annem der ki 10 çocuğun olsa başımın üstünde yerin var. Hiç çekme gel der benim de eşim çok ağır konuşur çok geçimsiz bir adamdır.. inşallah eşin aklını başına toplar ama konuşmalarından hiç öyle düşünmedim aksine yapacağını yapıyor.
Aslında boşanmayı düşünmüyorsan bu konuyu hiç büyütmemeliydin bence. Zamanı gelince her şey ortaya çıkıyor. Şuan sadece bu durum hem sana hem de bebeğine zarar veriyor sanki o da karnında etkileniyor ve bebekler sinirli olabiliyor kolik olabiliyor doğduktan sonra yine sen çekiyorsun yani. Ha ben yapabilir miydim bende yapamazdım senin verdiğin tepkileri verirdim.şuan durumlar nasıl Peki?Benimde ailem lafta her zaman destekti. Şimdi pire için yorgan yakma havasındalar.
Bana cok aldatma var gibi gelmedi son sayfaya kadar okuyunca. Sonucta resimlerle vs de ispatlamis.
Yanlis anlamayin lutfen ama aldatmadan cok bir sıkılmışlık veya aranizdaki bagin incelmesi gibi geldi.
Gezi icin sizden izin istemeye arkadaslarini getirmeye kalkmasi vs kari-koca iliskisinden ziyade sanki 9-10 yaslarindaki bir cocuk annesinden arkadaslarina izin istetiyor gibi hissettiriyor. Burda bir anormallik var bence.
Normalde de cok haber veren birisi degildi diyorsunuz ama su an hamilesiniz, normalden biraz daha farkli davranmasi gerekiyor.
Belki farkinda olmadan son zamanlarda cok soyleniyor, cok karisiyor, sozlu olarak esinizi bunaltiyor olabilir misiniz? Bir de severek mi evlenmistiniz?
Aslında boşanmayı düşünmüyorsan bu konuyu hiç büyütmemeliydin bence. Zamanı gelince her şey ortaya çıkıyor. Şuan sadece bu durum hem sana hem de bebeğine zarar veriyor sanki o da karnında etkileniyor ve bebekler sinirli olabiliyor kolik olabiliyor doğduktan sonra yine sen çekiyorsun yani. Ha ben yapabilir miydim bende yapamazdım senin verdiğin tepkileri verirdim.şuan durumlar nasıl Peki?
O delili sana vermeye niyeti yok Şuan baksana telefonlarına baktırmıyor. Şifreleri vermiyor saklıyor bir şeyler belli. Tabi sen artık şüphelendiğin için daha temkinli olacaktır.Tabii ki boşanmayı düşünüyorum sadece insanların bu süreçte canımı acıtmalarını istemediğim için bir delile ihtiyaç duyuyorum.
O delili sana vermeye niyeti yok Şuan baksana telefonlarına baktırmıyor. Şifreleri vermiyor saklıyor bir şeyler belli. Tabi sen artık şüphelendiğin için daha temkinli olacaktır.
Yaptığı tabi ki çok büyük sorumsuzluk ama aldatmadım ama kendimi de kanıtlamıcam diye erkeklik tribinde olabilir mi? Bi de acaba gebelik son zamanları ondan böyle davranıyor doğumdan sonra herşey düzelir diye düşünüyor olabilir mi?Bende bunu anlamıyorum. Başkasına ilgi duymuş olabilirsin bana bana açıkca söyle yollarımızı güzelce ayıralım birbirimizi yormayalım diyorum ben seni aldatmadım ama sen aldattığımı duymak istiyorsun ya o yüzden sana aldattım diyeyim hatta gideyim aldatayım resimleri atayım sende kanıtlayıp boşan diyor. Af edersiniz ama böyle bir salaklık olabilir mi ? Madem aldatmıyorsun bu kadar büyük konuşuyorsun al arkadaşlarını eve getir şu saatte bizimleydi desinler veya telefonu aç ortaya koy günlerce hiç çekinmeden, eve girer girmez neden hala o telefonu uçak moduna alıyorsun ?
Diyorum ki çocuk için mi böyle yapıyorsun, ben evladımı babasından mahrum etmem merak etme görürsün yine diyorum. Çocuk için olduğunu ve bizi çok çok istediğini sanmıyorum. Gerçekten 10 yaşında ki çocuk böyle davranmaz, ya sen haksızsın bana düşman muamelesi yapmakta neyin nesi ? Hadi diyelim ki sen masumsun ben sana iftira attım ya niye kendini aklamıyorsun ?
Nişanlanmıştım ve nişanlım telefonunu sürekli benden saklıyordu telefonlarını açmıyordu tamam diyordum olabilir sonra bir akşam telefonu çaldı masa da tanımadığım bir kadın adıBende bunu anlamıyorum. Başkasına ilgi duymuş olabilirsin bana bana açıkca söyle yollarımızı güzelce ayıralım birbirimizi yormayalım diyorum ben seni aldatmadım ama sen aldattığımı duymak istiyorsun ya o yüzden sana aldattım diyeyim hatta gideyim aldatayım resimleri atayım sende kanıtlayıp boşan diyor. Af edersiniz ama böyle bir salaklık olabilir mi ? Madem aldatmıyorsun bu kadar büyük konuşuyorsun al arkadaşlarını eve getir şu saatte bizimleydi desinler veya telefonu aç ortaya koy günlerce hiç çekinmeden, eve girer girmez neden hala o telefonu uçak moduna alıyorsun ?
Diyorum ki çocuk için mi böyle yapıyorsun, ben evladımı babasından mahrum etmem merak etme görürsün yine diyorum. Çocuk için olduğunu ve bizi çok çok istediğini sanmıyorum. Gerçekten 10 yaşında ki çocuk böyle davranmaz, ya sen haksızsın bana düşman muamelesi yapmakta neyin nesi ? Hadi diyelim ki sen masumsun ben sana iftira attım ya niye kendini aklamıyorsun ?
birebir senin yaşadıklarını yaşadım yemin ederim aldatılmıştım sonuç bu ama itiraf etmişti Çünkü artık kaçacak noktası kalmamıştı ama evli değil nişanlıydım o kişiyle telefon kaçırmalar telefona cevap vermemeler bana güvenmiyorsan ayrılalım o zamanlar işte bunlar hep aldatılırken söylenen sözler. Aldatmıyorum ama aldatayım o zaman madem aldatmıyorken aldatılıyor muamelesi görüyorum gibi sözler bunlar bana çok tanıdık.. seni üzmesine sinir oldum yoksa ne hali varsa görsün bu dönemde olacak şey mi davranışları çok çirkin.Bende bunu anlamıyorum. Başkasına ilgi duymuş olabilirsin bana bana açıkca söyle yollarımızı güzelce ayıralım birbirimizi yormayalım diyorum ben seni aldatmadım ama sen aldattığımı duymak istiyorsun ya o yüzden sana aldattım diyeyim hatta gideyim aldatayım resimleri atayım sende kanıtlayıp boşan diyor. Af edersiniz ama böyle bir salaklık olabilir mi ? Madem aldatmıyorsun bu kadar büyük konuşuyorsun al arkadaşlarını eve getir şu saatte bizimleydi desinler veya telefonu aç ortaya koy günlerce hiç çekinmeden, eve girer girmez neden hala o telefonu uçak moduna alıyorsun ?
Yaptığı tabi ki çok büyük sorumsuzluk ama aldatmadım ama kendimi de kanıtlamıcam diye erkeklik tribinde olabilir mi? Bi de acaba gebelik son zamanları ondan böyle davranıyor doğumdan sonra herşey düzelir diye düşünüyor olabilir mi?
Nişanlanmıştım ve nişanlım telefonunu sürekli benden saklıyordu telefonlarını açmıyordu tamam diyordum olabilir sonra bir akşam telefonu çaldı masa da tanımadığım bir kadın adı
birebir senin yaşadıklarını yaşadım yemin ederim aldatılmıştım sonuç bu ama itiraf etmişti Çünkü artık kaçacak noktası kalmamıştı ama evli değil nişanlıydım o kişiyle telefon kaçırmalar telefona cevap vermemeler bana güvenmiyorsan ayrılalım o zamanlar işte bunlar hep aldatılırken söylenen sözler. Aldatmıyorum ama aldatayım o zaman madem aldatmıyorken aldatılıyor muamelesi görüyorum gibi sözler bunlar bana çok tanıdık.. seni üzmesine sinir oldum yoksa ne hali varsa görsün bu dönemde olacak şey mi davranışları çok çirkin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?