Aldatılıyor muyum ?

Bana cok aldatma var gibi gelmedi son sayfaya kadar okuyunca. Sonucta resimlerle vs de ispatlamis.
Yanlis anlamayin lutfen ama aldatmadan cok bir sıkılmışlık veya aranizdaki bagin incelmesi gibi geldi.

Gezi icin sizden izin istemeye arkadaslarini getirmeye kalkmasi vs kari-koca iliskisinden ziyade sanki 9-10 yaslarindaki bir cocuk annesinden arkadaslarina izin istetiyor gibi hissettiriyor. Burda bir anormallik var bence.

Normalde de cok haber veren birisi degildi diyorsunuz ama su an hamilesiniz, normalden biraz daha farkli davranmasi gerekiyor.

Belki farkinda olmadan son zamanlarda cok soyleniyor, cok karisiyor, sozlu olarak esinizi bunaltiyor olabilir misiniz? Bir de severek mi evlenmistiniz?

Sirketten tanidiginiz kimse yokmu...gercekten is seyehatimi?ogrenin...

Aldatılmaktan çok ilişkide boğulmuş bir adam görüyorum ben. İnsan Her telefonu açısında baskı göreceği kavga edeceği hesap vereceği bir telefonu gerçekten unutmak istiyor. Sizinle kavga edip yaşamına devam edeceğini mi sanıyorsunuz ki... orda bir şekilde devam eden ilişkilere yansıtmamak için bir tür problemden kaçış bu.
Ha bu şartlarda -eğer böyle bir değer yargısı yoksa- aldatma girişimleri olabilirse de bu ilişkinin geldiği noktadan olacaktır diye düşünüyorum.
Hamilelikten kaynaklanan hassasiyetinizi anlıyorum. Ama her ikinizde problemi çözme konusunda hatalı davranıyorsunuz. Madem aile büyüklerine söyledi gerçekten fikrini onayladığınız bir aile büyüğünü hakem yapın. Siz anlatın o da anlatsın problemi çözmeye çalışın.

Sevgim kalmadi demesinden birsey cikarip uzulme bende esime bazen sinirlenip o cumleyi kurdum sevdigim halde. Ama keske olayiniz sadce bu olsaydi tlf şifre koymasi gece gec gelmesi hamile esini birakip tatile gitmesi sirketce olsa bile gitmemeli bence .bilmiyorum dusunuyorum esim telefonunu gizlese sifre koysa gece gec gelse ve bensiz biseyler yapsa bende aldatldgmi dusunurdum ve zTen hamilelik en cok aldatmalarin oldugu donem. Allah yardimcinz olsun. Isterseniz kanitlarsiniz biraz dikkatt gerekiyor. Ama umarim hepimiz yaniliyoruzdur

KonunuZu okudumçok üzüldüm açıkcası bende hamileyim sizi anlıyorUm İnan’ın. Bizimde eşimle aramızda sorunlar var ama öyle aldatma şüpheleri filan değil.. ailenize de şaşırdım açıkcası bu durumda eve gel demeleri gerekiyor çünkü ortam çok gergin boşanmanızı istemiyor olabilirler ama bu ortamda sizi bırakmaları yanlış geldi bana. Bizimde kavgalarımızda annem der ki 10 çocuğun olsa başımın üstünde yerin var. Hiç çekme gel der benim de eşim çok ağır konuşur çok geçimsiz bir adamdır.. inşallah eşin aklını başına toplar ama konuşmalarından hiç öyle düşünmedim aksine yapacağını yapıyor.

Haklı olabilirsiniz benimde hatam olabilir, ama ben hiç aldatmamış veya aldatmıyor olan bir adamın hamile karısının yaşadığı stresle gelen erken doğum sancılarına ve evliliği bitirme noktasına gelmelerine rağmen inatla hâlâ açıp telefonu neden göstermediğini anlayamıyorum. Kendini aklamamasını anlamıyorum, sadece inkar ediyor ispat yok.
Bu arada kendisine hatasını kabul ettirebilecek bir aile büyüğümüz veya bir insan yok. O hep haklı.

Benimde ailem lafta her zaman destekti. Şimdi pire için yorgan yakma havasındalar.

Benimde ailem lafta her zaman destekti. Şimdi pire için yorgan yakma havasındalar.
Aslında boşanmayı düşünmüyorsan bu konuyu hiç büyütmemeliydin bence. Zamanı gelince her şey ortaya çıkıyor. Şuan sadece bu durum hem sana hem de bebeğine zarar veriyor sanki o da karnında etkileniyor ve bebekler sinirli olabiliyor kolik olabiliyor doğduktan sonra yine sen çekiyorsun yani. Ha ben yapabilir miydim bende yapamazdım senin verdiğin tepkileri verirdim.şuan durumlar nasıl Peki?

Ispat ettikleri bir iki saatlik olaylar, ya gece kapanan telefonlar cevap vermemeler ? Onlar ne olacak. Izin almasının tek sebebide gebeliğim. Olur da başıma bir şey gelirse bana " sen git dedin " demek için bir kılıf. Ben izin versemde gitmemesi gerekirdi diye düşünüyorum hadi gittin verdiğin sözleri tutmamak benim canımı sıkmak niye ?

Tabii ki boşanmayı düşünüyorum sadece insanların bu süreçte canımı acıtmalarını istemediğim için bir delile ihtiyaç duyuyorum.

Tabii ki boşanmayı düşünüyorum sadece insanların bu süreçte canımı acıtmalarını istemediğim için bir delile ihtiyaç duyuyorum.
O delili sana vermeye niyeti yok Şuan baksana telefonlarına baktırmıyor. Şifreleri vermiyor saklıyor bir şeyler belli. Tabi sen artık şüphelendiğin için daha temkinli olacaktır.

O delili sana vermeye niyeti yok Şuan baksana telefonlarına baktırmıyor. Şifreleri vermiyor saklıyor bir şeyler belli. Tabi sen artık şüphelendiğin için daha temkinli olacaktır.

Bende bunu anlamıyorum. Başkasına ilgi duymuş olabilirsin bana bana açıkca söyle yollarımızı güzelce ayıralım birbirimizi yormayalım diyorum ben seni aldatmadım ama sen aldattığımı duymak istiyorsun ya o yüzden sana aldattım diyeyim hatta gideyim aldatayım resimleri atayım sende kanıtlayıp boşan diyor. Af edersiniz ama böyle bir salaklık olabilir mi ? Madem aldatmıyorsun bu kadar büyük konuşuyorsun al arkadaşlarını eve getir şu saatte bizimleydi desinler veya telefonu aç ortaya koy günlerce hiç çekinmeden, eve girer girmez neden hala o telefonu uçak moduna alıyorsun ?
Diyorum ki çocuk için mi böyle yapıyorsun, ben evladımı babasından mahrum etmem merak etme görürsün yine diyorum. Çocuk için olduğunu ve bizi çok çok istediğini sanmıyorum. Gerçekten 10 yaşında ki çocuk böyle davranmaz, ya sen haksızsın bana düşman muamelesi yapmakta neyin nesi ? Hadi diyelim ki sen masumsun ben sana iftira attım ya niye kendini aklamıyorsun ?

Yaptığı tabi ki çok büyük sorumsuzluk ama aldatmadım ama kendimi de kanıtlamıcam diye erkeklik tribinde olabilir mi? Bi de acaba gebelik son zamanları ondan böyle davranıyor doğumdan sonra herşey düzelir diye düşünüyor olabilir mi?

Nişanlanmıştım ve nişanlım telefonunu sürekli benden saklıyordu telefonlarını açmıyordu tamam diyordum olabilir sonra bir akşam telefonu çaldı masa da tanımadığım bir kadın adı
birebir senin yaşadıklarını yaşadım yemin ederim aldatılmıştım sonuç bu ama itiraf etmişti Çünkü artık kaçacak noktası kalmamıştı ama evli değil nişanlıydım o kişiyle telefon kaçırmalar telefona cevap vermemeler bana güvenmiyorsan ayrılalım o zamanlar işte bunlar hep aldatılırken söylenen sözler. Aldatmıyorum ama aldatayım o zaman madem aldatmıyorken aldatılıyor muamelesi görüyorum gibi sözler bunlar bana çok tanıdık.. seni üzmesine sinir oldum yoksa ne hali varsa görsün bu dönemde olacak şey mi davranışları çok çirkin.

Bende aynen bu düşüncedeyim. Bana zorla bir şey yaptıramayacağını anla dedi bir kere kavga arasında. Tamam bu kafadaysan da anlamaya çalışıyım dedim gururuna dokundu madem seni suçlamam yapmadım dediğin birşey için o zaman niye bu olayı çözmek yerine uzatıyorsun dedim ben uyuycam dedi bu kadar sorumsuzluk olur. Birde orada ki arkadaşlarının eşleri iki gün aramamış onlar niye sorun yapmamış bunu da istemsizce söyledi demek ki kıyaslayıp güya beni yola getirmeye çalışıyor kendince.

Canım ya mat_ruj dan yardım istemişsin ya onun konusunu biraz okudum eşine bir kız asılıyordu sanırım Şuan ne durumdalar eşi yüz vermiş mi p kıza??

Birebir aynıları evet.. ben bunları duyup bekleyecek bir insan değildim. Gelin görün ki ortada daha doğmamış masum bir can olunca herşeyi defalarca düşünmek zorunda kalıyorsunuz. Eksik büyüsün istemiyorum içi burkulursa ben kendimi affedemem, ileride beni suçlasın istemiyorum babamın bir hatası yokmuş desin istemiyorum bu yüzden bekliyorum..

Hadi telefonun şifresini söylememe sebebi bunaldığı için diyelim. Eve gelince telefonu uçak moduna almak nedir? Aileniz buna ne diyor? Ne kılıf uyduruyorlar?

Eşiniz aldattı mı bilmiyorum ama çok mantıksız davranıyor. Bir insan neden eve gelince telefonunu uçak moduna alır ki? Amaç ne ayni? Hem de bu konuyla ilgili tartışıyorken. Bu arada, boşanma davası açıldığında delil olarak cep telefonu dökümlerini savcılık aracılığıyla alma ihtimaliniz var diye biliyorum. Bir avukata danışın isterseniz.

Bir de burada rumuzunda Coffee olan bir üye vardı. Sanırım Antalya’daydı. Böyle bir şüpheyle dedektif tutmuştu ve aldatıldığını fotoğraflarla ispat etmişti. Arkadaşlar rumuzunu hatırlarsa yazsınlar, o da yol gösterir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…