Tabi ki bekle her şeyin bir zamanı var.doğum olsun bakalım biraz büyüsün o sırada yanında olsun.Birebir aynıları evet.. ben bunları duyup bekleyecek bir insan değildim. Gelin görün ki ortada daha doğmamış masum bir can olunca herşeyi defalarca düşünmek zorunda kalıyorsunuz. Eksik büyüsün istemiyorum içi burkulursa ben kendimi affedemem, ileride beni suçlasın istemiyorum babamın bir hatası yokmuş desin istemiyorum bu yüzden bekliyorum..
Birde orada ki arkadaşlarının eşleri iki gün aramamış onlar niye sorun yapmamış.
Hadi telefonun şifresini söylememe sebebi bunaldığı için diyelim. Eve gelince telefonu uçak moduna almak nedir? Aileniz buna ne diyor? Ne kılıf uyduruyorlar?
Eşiniz aldattı mı bilmiyorum ama çok mantıksız davranıyor. Bir insan neden eve gelince telefonunu uçak moduna alır ki? Amaç ne ayni? Hem de bu konuyla ilgili tartışıyorken. Bu arada, boşanma davası açıldığında delil olarak cep telefonu dökümlerini savcılık aracılığıyla alma ihtimaliniz var diye biliyorum. Bir avukata danışın isterseniz.
Bir de burada rumuzunda Coffee olan bir üye vardı. Sanırım Antalya’daydı. Böyle bir şüpheyle dedektif tutmuştu ve aldatıldığını fotoğraflarla ispat etmişti. Arkadaşlar rumuzunu hatırlarsa yazsınlar, o da yol gösterir belki.
Eve gelince uçak moduna alıyor olması işle alakalı sıkıntılar için aranmak istemiyormuş birde biraz borcu var onun için aradıklarında benim yanımda küçük düşmek istemiyormuş, ben çok iyi niyetli bir insan olduğum için sıkıntılarını bilip isteklerimi kısıtlarmışım. Babama böyle anlatmış. Ee damadınız bu kadar düşünceliyken kızınızın aldatıldığına inanmak istemiyorsunuz tabi. Tamam hadi bunuda yiyecek kadar salak olalım sen neden hala saklıyorsun uçak modunda tutuyorsun inat desen değil ne senin amacın ? Babama göre damadı bunalımdaymış ona birşey olursa sorumlusu ben olurmuşum. Bu lafları duyduktan sonra ailemden alacağım desteğe olan inancımda kırıldı. Uzaklaşmak istiyorum gidecek tek yer ailemin yanıyken oraya bile gitmek istemiyorum.
Dedektif tutamam galiba, yaşadığım yerde kimsemde olmadığı için peşine takabileceğim bir yakınım da yok.
Evde oturmuş çaresizce bebeğimle bir başıma bu yalnızlığa ve bu hayata daha ne kadar devam edebileceğimi düşünüyorum ve bu beni çok yıpratıyor bu durumda olmayı kendime yediremiyorum.
Şu an en önemli şey sizin ve bebeğinizin sağlığı. Lütfen stres yapmayın, üzülmeyin. Gerekirse inanmış görünün. Belirsizlikten hoşlanmıyorsunuz. İnsan psikolojisi, desteksiz kalıp hamile halinizle boşanamayınca kendi kendinizi ikna yoluna da gidebilirsiniz, çok normal. Devamlı o stresle yaşanmaz çünkü.
Eğer boşanmazsanız size tavsiyem, ailenizle konuşun. “Tamam boşanmayacağım, ona inanacağım. Sadece konuşup ikna edin de eve gelir gelmez telefonunu uçak moduna almasın, çok üzülüyorum, başka isteğim yok” deyin. Telefon açılınca belki siz de daha sakin olursunuz. Bir şey çıkarsa da delil olmuş olur. Hala uçak moduna alırsa da ailenize karşı ekiniz güçlenmiş olur, “tek şartım vardı, onu bile kabul ettiremediniz” dersiniz.
Bir de tavsiyem, çok iyi korunun. Aldattıysa size hastalık bulaşmasın. Sizi korkutmak istemem ama HPV kondomla bile bulaşabiliyor (kasık temasından), rahim kanserine sebep olabiliyor. Kuluçka süresi de var. İleride barışırsanız dikkatli olun, fiziksel bir farklılık var mı bakın vs. Test yaptırın diyeceğim ama kabul etmez herhalde.
Umarım sadece sorumsuz ve mantıksız biridir. Ama kavga edip üzecek kadar önemsemediği hamile karısının yanında “alacaklı arar da üzülür” diye telefonu uçak moduna almak da çok saçma.
Allah kolaylık versin. Umarım en kısa zamanda çok mutlu ve huzurlu olursunuz.
Teşekkür ederim, sizde çıkamadınız dimi işin içinden..
Eve gelince uçak moduna alıyor olması işle alakalı sıkıntılar için aranmak istemiyormuş birde biraz borcu var onun için aradıklarında benim yanımda küçük düşmek istemiyormuş, ben çok iyi niyetli bir insan olduğum için sıkıntılarını bilip isteklerimi kısıtlarmışım. Babama böyle anlatmış. Ee damadınız bu kadar düşünceliyken kızınızın aldatıldığına inanmak istemiyorsunuz tabi. Tamam hadi bunuda yiyecek kadar salak olalım sen neden hala saklıyorsun uçak modunda tutuyorsun inat desen değil ne senin amacın ? Babama göre damadı bunalımdaymış ona birşey olursa sorumlusu ben olurmuşum. Bu lafları duyduktan sonra ailemden alacağım desteğe olan inancımda kırıldı. Uzaklaşmak istiyorum gidecek tek yer ailemin yanıyken oraya bile gitmek istemiyorum.
Dedektif tutamam galiba, yaşadığım yerde kimsemde olmadığı için peşine takabileceğim bir yakınım da yok.
Evde oturmuş çaresizce bebeğimle bir başıma bu yalnızlığa ve bu hayata daha ne kadar devam edebileceğimi düşünüyorum ve bu beni çok yıpratıyor bu durumda olmayı kendime yediremiyorum.
Böyle bir şeyi neden söyleme gereği duyuyosunuz anlamıyorum gerçekten inanıyomusunuz. Bu yaptığınız sağır kulağa ses vermekten başka bir şey değilEşimi ben keyfii ihmal etmedim, annem yerine o bana bir tabak yemek yapabilecek duşumu aldırabilecek bir durumda olsaydı ben anneme zaten gitmezdim ama bebeğim için bunu yapmak zorundaydım.
Kesinlikle boşanırım, ben bu kadar zorlukla evladımızı taşırken onun bunu yapmaya asla hakkı yok. Ki zaten hep söylüyorum, eğer beni aldatırsan lütfen söyle haberim olsun yollarımızı ayıralım diye.
sana edebileceğim tek yardım. önceliğin her zaman metanetini koruman ve bebeğini düşünerek hareket etmen. yani karşılaşacağın olaylar ne olursa olsun. bebeğinin varlığını unutma tepkilerini verirken. hissiyatına güveniyorsan. bekle ama izle. mutlaka parçalar bir bir birleşecek şayet varsa bir ihanet... umarım yoktur...
Valla bir şey diyim mi baya baya inandırmış herkesi. Bence gidin iş yerine müdürüne arkadaşlarına tatili sorun. Ha giderken de böyle pasta börek yapın olmadı hazır alın eşime uğruyordum da işte ona bir şey alırken sizede aldım ağzınız tatlansın diye diyin. Bir de eşiniz madem böyle diyor inatla o zaman ver telefonunu bakıcam diyin. Baktınız boş çıktı telefon ekstrelerini çıkarın kimle ne yapmış ne etmiş zaten gözükecek, sonra kartının ekstrelerini çıkarın bu arada azcık vicdan yapın ona çocuğumuzun üstüne yemin et bak gerçekten mi şirketinin verdiği tatil miydi filan diyin gözlerinin içine baka baka. Ha bir de şunu diyim eğer onu sorarken net bir şekilde gözünüzün içine baka baka evet öyleydi yemin ederim aldatmıyorum derse doğru inanabilirsiniz aslında ama gözlerini kaçırıp başka yere bakıyorsa o zaman harbiden aldatıyor.(Bu bilinen bir vücut dilidir, kişi yalan söylüyorsa tedirgin olur gözlerinin içine bakamaz karşıdaki insanın)
Böyle bir şeyi neden söyleme gereği duyuyosunuz anlamıyorum gerçekten inanıyomusunuz. Bu yaptığınız sağır kulağa ses vermekten başka bir şey değil
Evet bu şekilde kim sorsa evet der ama ben yine de zannetmiyorum evet diyceniÇünkü mesela aylar önce arabasında pahalı bir hediye buldum, sorguladım x abi aldı dedi emin misin dedim hemen adamı arayıp abi bu parfümü sen aldın dimi hanım soruyor dedi adamda evet felan dedi. Bende arkadaşımı arayıp böyle bir soru sorsam o da bana he he der anlatabildim mi. Bir iki olay daha gelişti üzerine ama hiç bir zaman net birşey yoktu bende alıp karşıma konuştum bak böyle birşey varsa söyle diye.
CAnım bırak git, boşver. İspatlayamazdın.
O da kapadığı telefonu ile basbasa kalsın. Rahat rahat konuşsun.
Seni ancak kaybedeceğini anlarsa vazgecer bu tavrından. Yoksa gecmiş olsun.
Eğer vazgecmişse de kesin bir yedeği vardır. Erkek kendini garantiye almadan yuvasını yıkmaz. Net.
Ayrıca erkek erkeğe parfüm alır m? Parfüm biraz özel bir hediye değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?