Aldatılıyor muyum ?

Tura katılacak olsam yanıma ilk alacağım şey iPhone x’im olurdu, bana bu inandırıcı gelmedi konu sahibesi arkadaşım bilgin olsun.

Bana da hiç bir şey inandırıcı gelmiyor, gelmedi de. Bu yüzden aramızda ki tartışma büyüdü ve ben boşanmayı konuştum, çünkü kendisi bir ömür böyle yaşamak istemiyormuş. Bu kadar kolay bu sözleri dile getirebilmesinin tek nedeni benim zaafım olan bebeğim, çünkü sebepsiz yere ( öyle değil ama öyle görünüyor kanıtım yok. ) bebeğimi babasından mahrum edemeyeceğimi edersem de bir ömür evladımın gözünde haksız yere onları ayırmış bir anne olmak istemeyeceğimi biliyor.

" ben seni aldatmadım, sana sadığım, sen bana güvenmiyorsun, bu böyle gitmez. " diye zırvaladıklarından ne kadar da kıymetsiz olduğumu anladım, olduğumuzu diyemiyorum çünkü bir insan evladını nasıl umursamayabiliyor aklım almıyor..

Aldatmamış ve onu bununla suçluyor olmama karşılık bu tavrı sergiliyor olsa bile bizi önemsemediğinin üstünü kapatmıyor hiç bir şey. Nasıl yani bir eş üstelik hamile bir eş günlerce aranmaz ve bu tolere edilebilir bir durummuş gibi davranılır, sanki kabahatli benmişim gibi sanki benim kızmış ve kırılmış olmam yersizmiş gibi bir adamın aklı fikri nasıl bu yönde olabilir bilmiyorum. Hata belkide benim hep böyleydi sadece bu kadar büyük bir olay yaşamadığımız için çoğu zaman aorun etmedim, etsemde değişmedi bu yüzden bu durumu önemsemiyor.

Oysa bu sefer farklı, bu sefer içimin hüznünü dindirebilecek hiç bir şey yok..

Erkekler... Klasik üste çıkma tavırları, kelamları, inkarları...Bilhassa suçlu iken daha fazla yapıyorlar.

Hissettikleriniz soylemeden takip edin bencede bi anormallik var soylerseniz yakalayamazsiniz takipte kalin

Aldatilma olasiligin yuksek

Şirket üstünden yürüyerek bu işi çözebilirsin.

Şirket tüm personeli aynı anda neden götürsün? Öyleyse dahi geride kalan birileri vardır onlarla irtibat kur
Grupca baslarına bir sey geldiğinden endişe ediyor gbi yap ortalığı ayağa kaldır
Konakladıkları yeri ara

Sevgili konu sahibi, eşiniz dönmüş, konuşulup tartışılmış ama ben sizin yerinizde olsam, acil durumlarda ulaşamayacağım, beni ve bebeğini umursamayan eşe, küçük bir oyunla bu umursamazlığı yüzünden başına gelebilecekleri öğretirdim.

Aradınız ve açmıyor mu ?

“Merhaba ben x hastanesinden arıyorum, eşiniz aniden rahatsızlandı, eşinizin ve bebeğinizin hayati tehlikesi var, bilginiz olsun.” tarzında bir mesaj yazar, telefonu tamamen kapatırdım.

Belki çok acımasızca ama başınıza Allah korusun, bir şey gelecek olsa eşinize iki gün ulaşamamanız daha da kötü. Bir nevi tatbikat.

Umarım siz ve bebeğiniz için en iyisi olur.

Ben de kadinlarin boyle seyleri cogunlukla hissettigi yönünde hem fikirim. Dusuncelerinizde haklisiniz U utopyali
Hala oteldeyse is yerini arayin esinizi isteyin, döndüyse oteli arayin "x bey ve y hanim icin ayri fatura istemistik tekrar duzenleyebilir misiniz is yerinden ariyorum" diyin bakalim ne diyecekler. O sifre de verilecek ne demek ışte sorunlarim var. Sosyal hesaplara foto koyan biriyse bir suredir koymuyorsa o da sıkıntı daha once sorun yoktu da simdi mi var .Erkekler kolay kandıracaklarini sanıyorlar ama bos...

Net aldatıyor kusura bakmayın da hiç bir erkek eşi hamileyken hayatım ofis bizi tatile götürecekmiş ben de gitmek istiyorum demez. Ya beraber gidelim işte olduğumuz yer güzel senin de moralin düzelir kendine gelirsin der ya da ben sen bu durumdayken seni bırakamam yanında kalırım o tatili beraber geçiririz der. UNUTMAYIN ; Hamile olun olmayın, eşten uzun süre zorunlu ayrı kalın kalmayın, cinsel ilişkiye girmek isteyin istemeyin, bu iki tür için de geçerli aldatmak tamamen şerefsizce onursuzca bir harekettir. İlla bir soğukluk varsa ve çözemiyorsanız aranızda halledebilirseniz edersiniz. Yok olmuyorsa direk boşanın sonra kimle olmak istiyorsa o zaman olsun.

bu hangi şirketmiş yahu, şirkette çalışan eleman bırakmayıp herkesi tatile götürecek ? sizin yerinizde olsam otele giderdim sürpriz yapmış gibi. evde oturup kendi kendimi yemektense. veya şirketi arayın müşteri gibi sorun bakalım

Eşim döndü. Konuşmak istiyorum sakinleştin mi dedi, ve başladı ben sizi çok seviyorumlara kusura bakma haklıydınlara sen çok iyi bir insansın telefonda ki sıkıntıları görüp isteklerini kısmanı istemiyorum gibi iyi niyetli binbir yalana. İnandım mı ? Asla.
Zaten kendisinin böyle yapacağını biliyordum, tatil boyunca kendini haklı çıkarmaya çalışarak aramızı açarak iletişimi keserek rahat etti aklı sıra.
Ben boşanmakta kararlıyım dedim söylediğin gibi sen beni aldatmamış olsan bile ihmalliğin tahammül edilemez ben bu evliliği istemiyorum dedim. İnanmak istemiyorum, elime birşey geçse hemen davayı açmak istiyorum ama böyle eli kolu boş beklemekte beni boğuyor. Çaresiz bütün gün düşünüyorum. Pek iyi değilim.

İnşallah bebeğiniz vr kendiniz için en doğru kararı verebilirsiniz Allah yardımcınız olsun

İnşallah bebeğiniz vr kendiniz için en doğru kararı verebilirsiniz Allah yardımcınız olsun

Çok zor, bir yandan bebeğimi düşünüyorum elimde net geçerli bir sebep delil olmadan onu babasız bırakmam ne kadar doğru, bir yandan böyle bile bile kanıtlayamadığım için kendimi yiyip bitiriyorum. Resmen göz göre göre aptal yerine konuluyorum.

Çok zor bir durum çok haklısınız umarım Allah doğru yola sokar sizi de hakkınızda en hayırlı olanı yaşarsınız

olsun canım. sen bebegınden uzak tutumaya devam et. o artık dayanamayıp belkıde kendı elerıyle saana somut kanıtlar getırecek.ya da getırmeyıp boyle yalvarmaya devam edecek. oh olsun kendııs hamıle esını boyle caresız supede bıraksın tatılın tadını cıkarsın gerı donunce affetmenı beklesın.

Ayni seyler benimde basima geldi. Ben sadece evli degildim. Ama hersey birebir ayni. Aldatmayla sonuclandi. Hamile bir kadinin telefonuni acmamak gibi esinin bir luksu olamaz. Allah korusun size bir sey olsa bunun hesabini nasil verir

Sonuc ne oldu

Sonuç olarak ben aldatıldığımı kanıtlayamadım o da inkar edip her önüne gelene anlatmaya kendini haklı çıkarmaya devam etti aramızda ki kavgalar büyüyüncede benim alakasız bir konu da söylediğim " annen bize gelmeyecek öyleyse " cümlemi bahane ederek bana tavır aldı konuşmuyor beyinsiz arkadaş. Benim onun gönlünü almam gerekiyormuş gibi davranıyor, suç bastırmak. Geldiği gün beni inandırmak için verdiği sözlerin hepsini unuttu, bilmiyorum anlamıyorum, beni delirtmek için elinden geleni yapıyor. Boşanalım diyorum, yok çocuk var ben seni aldatmıyorum bahaneleri e tamam ne yapalım diyorum bilmiyorum düşünüyorum diyor ben düşünmek istemiyorum diyorum bu sefer aile büyüklerini arayıp kendini haklı çıkartıp benim üstüme salıyor arıyorlar ve bir ton kocan seni aldatmamış kanıtın yok ne boşanması tavsiyeleri veriyorlar. Cinnet geçirmek üzereyim. Ben çabuk sonuçlanmayan şeyleri sevmem bu sinirle daha fazla sabredemeyebilirim.

Esiniz resmen ters psikoloji yapiyor. Guclu durun yilmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…