Erkekler... Klasik üste çıkma tavırları, kelamları, inkarları...Bilhassa suçlu iken daha fazla yapıyorlar.Bana da hiç bir şey inandırıcı gelmiyor, gelmedi de. Bu yüzden aramızda ki tartışma büyüdü ve ben boşanmayı konuştum, çünkü kendisi bir ömür böyle yaşamak istemiyormuş. Bu kadar kolay bu sözleri dile getirebilmesinin tek nedeni benim zaafım olan bebeğim, çünkü sebepsiz yere ( öyle değil ama öyle görünüyor kanıtım yok. ) bebeğimi babasından mahrum edemeyeceğimi edersem de bir ömür evladımın gözünde haksız yere onları ayırmış bir anne olmak istemeyeceğimi biliyor.
" ben seni aldatmadım, sana sadığım, sen bana güvenmiyorsun, bu böyle gitmez. " diye zırvaladıklarından ne kadar da kıymetsiz olduğumu anladım, olduğumuzu diyemiyorum çünkü bir insan evladını nasıl umursamayabiliyor aklım almıyor..
Aldatmamış ve onu bununla suçluyor olmama karşılık bu tavrı sergiliyor olsa bile bizi önemsemediğinin üstünü kapatmıyor hiç bir şey. Nasıl yani bir eş üstelik hamile bir eş günlerce aranmaz ve bu tolere edilebilir bir durummuş gibi davranılır, sanki kabahatli benmişim gibi sanki benim kızmış ve kırılmış olmam yersizmiş gibi bir adamın aklı fikri nasıl bu yönde olabilir bilmiyorum. Hata belkide benim hep böyleydi sadece bu kadar büyük bir olay yaşamadığımız için çoğu zaman aorun etmedim, etsemde değişmedi bu yüzden bu durumu önemsemiyor.
Oysa bu sefer farklı, bu sefer içimin hüznünü dindirebilecek hiç bir şey yok..
Aldatilma olasiligin yuksekMerhaba, uzun süredir eşimden şüphelenmem üzerine burayı takip ediyordum artık üye olup tek başıma içinden çıkamadığım bu durum için farklı fikirlere ihtiyacım olduğuna karar verdim.
Eşim ile bir buçuk yıllık evliyiz, hamileyim. Hamilelik öncesinde hiç bir sıkıntımız yoktu, kıskançtım ama bu kadar kendimi kurmuyordum - ya da kurduğumu sandığım her şey gerçek.
İlk aylarda kötü bir hamilelik geçirmemle birlikte beraberliği askıya aldık, ben ailemin yanında kalmak zorunda kaldım o sürede eşimden ve evimden biraz soğumuş olmalıyım ki döndüğümde eski istek ve arzum yoktu. Eşim hep istekliydi ama ısrarı yoktu, bir kaç ay böyle devam etti ve eve geç gelmelere başladı bazen saat 3ü 4ü bile bulduğu oluyordu, görüntülü arayıp kontrol ettiğim zamanlarda oldu genelde arkadaşlarıyla birlikte ya da işteydi. Ama telefon şifresini gizlemeye başladı, sordum bir kere söyledi o gece uyurken bakmayı denedim şifre yanlıştı.
Sürekli telefonunu gizli tutuyor olması, lavoboya duşa bile telefonla giriyor olması, kayıtlı olmayan bir numara aradığında açmaması, sosyal medya hesaplarından asla benimle birlikte veya benimle ilgili bir gönderi paylaşmaması beni iyice kuşkulandırdı. Hep sorguladım bu arada bana hep yakın davrandı beni asla aldatmadığını buna gerek duymadığını söyledi. Güvenmiş gibi yaptım.
En son şirket eşimde dahil bütün çalışanları tatile götürdü, benden izin aldı sürekli beni haberdar etmesi şartıyla izin verdim. Şuan tatilde dün öğleden beri ulaşamıyorum telefon bazen çalıyor bazen kapanıyor bana asla cevap verilmiyor. Çok sinirliyim iyi değilim.
Nasıl hareket etmeliyim, varsa böyle bir şey nasıl meydana çıkar ?
İnşallah bebeğiniz vr kendiniz için en doğru kararı verebilirsiniz Allah yardımcınız olsunEşim döndü. Konuşmak istiyorum sakinleştin mi dedi, ve başladı ben sizi çok seviyorumlara kusura bakma haklıydınlara sen çok iyi bir insansın telefonda ki sıkıntıları görüp isteklerini kısmanı istemiyorum gibi iyi niyetli binbir yalana. İnandım mı ? Asla.
Zaten kendisinin böyle yapacağını biliyordum, tatil boyunca kendini haklı çıkarmaya çalışarak aramızı açarak iletişimi keserek rahat etti aklı sıra.
Ben boşanmakta kararlıyım dedim söylediğin gibi sen beni aldatmamış olsan bile ihmalliğin tahammül edilemez ben bu evliliği istemiyorum dedim. İnanmak istemiyorum, elime birşey geçse hemen davayı açmak istiyorum ama böyle eli kolu boş beklemekte beni boğuyor. Çaresiz bütün gün düşünüyorum. Pek iyi değilim.
İnşallah bebeğiniz vr kendiniz için en doğru kararı verebilirsiniz Allah yardımcınız olsun
Çok zor bir durum çok haklısınız umarım Allah doğru yola sokar sizi de hakkınızda en hayırlı olanı yaşarsınızEşim döndü. Konuşmak istiyorum sakinleştin mi dedi, ve başladı ben sizi çok seviyorumlara kusura bakma haklıydınlara sen çok iyi bir insansın telefonda ki sıkıntıları görüp isteklerini kısmanı istemiyorum gibi iyi niyetli binbir yalana. İnandım mı ? Asla.
Zaten kendisinin böyle yapacağını biliyordum, tatil boyunca kendini haklı çıkarmaya çalışarak aramızı açarak iletişimi keserek rahat etti aklı sıra.
Ben boşanmakta kararlıyım dedim söylediğin gibi sen beni aldatmamış olsan bile ihmalliğin tahammül edilemez ben bu evliliği istemiyorum dedim. İnanmak istemiyorum, elime birşey geçse hemen davayı açmak istiyorum ama böyle eli kolu boş beklemekte beni boğuyor. Çaresiz bütün gün düşünüyorum. Pek iyi değilim.
olsun canım. sen bebegınden uzak tutumaya devam et. o artık dayanamayıp belkıde kendı elerıyle saana somut kanıtlar getırecek.ya da getırmeyıp boyle yalvarmaya devam edecek. oh olsun kendııs hamıle esını boyle caresız supede bıraksın tatılın tadını cıkarsın gerı donunce affetmenı beklesın.Çok zor, bir yandan bebeğimi düşünüyorum elimde net geçerli bir sebep delil olmadan onu babasız bırakmam ne kadar doğru, bir yandan böyle bile bile kanıtlayamadığım için kendimi yiyip bitiriyorum. Resmen göz göre göre aptal yerine konuluyorum.
Ayni seyler benimde basima geldi. Ben sadece evli degildim. Ama hersey birebir ayni. Aldatmayla sonuclandi. Hamile bir kadinin telefonuni acmamak gibi esinin bir luksu olamaz. Allah korusun size bir sey olsa bunun hesabini nasil verirMerhaba, uzun süredir eşimden şüphelenmem üzerine burayı takip ediyordum artık üye olup tek başıma içinden çıkamadığım bu durum için farklı fikirlere ihtiyacım olduğuna karar verdim.
Eşim ile bir buçuk yıllık evliyiz, hamileyim. Hamilelik öncesinde hiç bir sıkıntımız yoktu, kıskançtım ama bu kadar kendimi kurmuyordum - ya da kurduğumu sandığım her şey gerçek.
İlk aylarda kötü bir hamilelik geçirmemle birlikte beraberliği askıya aldık, ben ailemin yanında kalmak zorunda kaldım o sürede eşimden ve evimden biraz soğumuş olmalıyım ki döndüğümde eski istek ve arzum yoktu. Eşim hep istekliydi ama ısrarı yoktu, bir kaç ay böyle devam etti ve eve geç gelmelere başladı bazen saat 3ü 4ü bile bulduğu oluyordu, görüntülü arayıp kontrol ettiğim zamanlarda oldu genelde arkadaşlarıyla birlikte ya da işteydi. Ama telefon şifresini gizlemeye başladı, sordum bir kere söyledi o gece uyurken bakmayı denedim şifre yanlıştı.
Sürekli telefonunu gizli tutuyor olması, lavoboya duşa bile telefonla giriyor olması, kayıtlı olmayan bir numara aradığında açmaması, sosyal medya hesaplarından asla benimle birlikte veya benimle ilgili bir gönderi paylaşmaması beni iyice kuşkulandırdı. Hep sorguladım bu arada bana hep yakın davrandı beni asla aldatmadığını buna gerek duymadığını söyledi. Güvenmiş gibi yaptım.
En son şirket eşimde dahil bütün çalışanları tatile götürdü, benden izin aldı sürekli beni haberdar etmesi şartıyla izin verdim. Şuan tatilde dün öğleden beri ulaşamıyorum telefon bazen çalıyor bazen kapanıyor bana asla cevap verilmiyor. Çok sinirliyim iyi değilim.
Sonuc ne olduMerhaba, uzun süredir eşimden şüphelenmem üzerine burayı takip ediyordum artık üye olup tek başıma içinden çıkamadığım bu durum için farklı fikirlere ihtiyacım olduğuna karar verdim.
Sonuc ne oldu
Esiniz resmen ters psikoloji yapiyor. Guclu durun yilmayin.Sonuç olarak ben aldatıldığımı kanıtlayamadım o da inkar edip her önüne gelene anlatmaya kendini haklı çıkarmaya devam etti aramızda ki kavgalar büyüyüncede benim alakasız bir konu da söylediğim " annen bize gelmeyecek öyleyse " cümlemi bahane ederek bana tavır aldı konuşmuyor beyinsiz arkadaş. Benim onun gönlünü almam gerekiyormuş gibi davranıyor, suç bastırmak. Geldiği gün beni inandırmak için verdiği sözlerin hepsini unuttu, bilmiyorum anlamıyorum, beni delirtmek için elinden geleni yapıyor. Boşanalım diyorum, yok çocuk var ben seni aldatmıyorum bahaneleri e tamam ne yapalım diyorum bilmiyorum düşünüyorum diyor ben düşünmek istemiyorum diyorum bu sefer aile büyüklerini arayıp kendini haklı çıkartıp benim üstüme salıyor arıyorlar ve bir ton kocan seni aldatmamış kanıtın yok ne boşanması tavsiyeleri veriyorlar. Cinnet geçirmek üzereyim. Ben çabuk sonuçlanmayan şeyleri sevmem bu sinirle daha fazla sabredemeyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?