Allah yardimcin olsun canimSonuç olarak ben aldatıldığımı kanıtlayamadım o da inkar edip her önüne gelene anlatmaya kendini haklı çıkarmaya devam etti aramızda ki kavgalar büyüyüncede benim alakasız bir konu da söylediğim " annen bize gelmeyecek öyleyse " cümlemi bahane ederek bana tavır aldı konuşmuyor beyinsiz arkadaş. Benim onun gönlünü almam gerekiyormuş gibi davranıyor, suç bastırmak. Geldiği gün beni inandırmak için verdiği sözlerin hepsini unuttu, bilmiyorum anlamıyorum, beni delirtmek için elinden geleni yapıyor. Boşanalım diyorum, yok çocuk var ben seni aldatmıyorum bahaneleri e tamam ne yapalım diyorum bilmiyorum düşünüyorum diyor ben düşünmek istemiyorum diyorum bu sefer aile büyüklerini arayıp kendini haklı çıkartıp benim üstüme salıyor arıyorlar ve bir ton kocan seni aldatmamış kanıtın yok ne boşanması tavsiyeleri veriyorlar. Cinnet geçirmek üzereyim. Ben çabuk sonuçlanmayan şeyleri sevmem bu sinirle daha fazla sabredemeyebilirim.
Esiniz resmen ters psikoloji yapiyor. Guclu durun yilmayin.
Yaptıkları cidden pes dedirttiriyor. Suçunu bastırmak için seni suçluyor aklınca üste çıktığını düşünüyor. Bence biraz askıya alıp gözlem yapın somut deliller toplamak adına. Hem böyle olursa çocuğunuza ve kendinize karşı vicdanınızda daha rahat olacaktır.Sonuç olarak ben aldatıldığımı kanıtlayamadım o da inkar edip her önüne gelene anlatmaya kendini haklı çıkarmaya devam etti aramızda ki kavgalar büyüyüncede benim alakasız bir konu da söylediğim " annen bize gelmeyecek öyleyse " cümlemi bahane ederek bana tavır aldı konuşmuyor beyinsiz arkadaş. Benim onun gönlünü almam gerekiyormuş gibi davranıyor, suç bastırmak. Geldiği gün beni inandırmak için verdiği sözlerin hepsini unuttu, bilmiyorum anlamıyorum, beni delirtmek için elinden geleni yapıyor. Boşanalım diyorum, yok çocuk var ben seni aldatmıyorum bahaneleri e tamam ne yapalım diyorum bilmiyorum düşünüyorum diyor ben düşünmek istemiyorum diyorum bu sefer aile büyüklerini arayıp kendini haklı çıkartıp benim üstüme salıyor arıyorlar ve bir ton kocan seni aldatmamış kanıtın yok ne boşanması tavsiyeleri veriyorlar. Cinnet geçirmek üzereyim. Ben çabuk sonuçlanmayan şeyleri sevmem bu sinirle daha fazla sabredemeyebilirim.
Sizi aptal.yerine koymasina izin vermeyin sakin. Cok gicik oldum yaaaGerçekten bu kadar olur ben böyle bir insan görmedim görseniz duysanız siz bile inanırsınız haklı olduğuna.
Yaptıkları cidden pes dedirttiriyor. Suçunu bastırmak için seni suçluyor aklınca üste çıktığını düşünüyor. Bence biraz askıya alıp gözlem yapın somut deliller toplamak adına. Hem böyle olursa çocuğunuza ve kendinize karşı vicdanınızda daha rahat olacaktır.
Yahu ailen nasıl bu adamın seni bırakıp tatile gitmesine ve telefonlarına cevap vermemesine eşini çocuğunu düşünmemesine hak veriyor anlamadım. Aldatmıyor olabilir ama bu sorumsuzluk kabul edilemez. Ben olsam var ya bişey dicem de çok ağır olacak. Tabiri caizse sepet havası yap bu adamı. Bundan koca da olmaz baba da. Böyle küsen trip atan adama adam demem ben!Askıya almam gerekiyor ama ben hiç birşey yokmuş gibi yapamıyorum boğuluyorum günden güne. Aklı sıra eve geç gelip beni cezalandırıyormuş ben buna nasıl tahammül edebilirim bu ne saçmalık. Annemlere gitsem gidemiyorum babamla konuşmuş babam beni haksız buluyor kendine nasıl inandırdıysa yok benim her dediğimi yapıyormuş ben mutlu olmuyormuşum bi tatilini burnundan getirmişim vs. Bu halimle bize birşey olsun diye mi yapıyor bunların hepsini ben anlamıyorum.
Canım benim sonuna kadar haklısın ben de olsam senin yerinde birşey olmamış gibi davranamayabilirdim, yokmuş gibi davranamam tepkimi direk gösterirdim. Ancak bu durumda böyle davranman seni çıkmaza sokuyor, eşin o kadar akıllı kurnazca hareket etmiş ki aileni bile kandırıp desteğini arkasına almış. Bu durumda ona vereceğin en büyük ders bir süre normal davranıp delil toplamak gibi geliyor bana. Ya da ailenizle açık açık konuşacaksınız ben kararı verdim bu sorumsuz adamla yapamayacağım boşanıcam diye. Bir iki gün kızarlar belki ama en nihayetinde evlatları olan sensin arkanda dururlar diye düşünüyorum.Askıya almam gerekiyor ama ben hiç birşey yokmuş gibi yapamıyorum boğuluyorum günden güne. Aklı sıra eve geç gelip beni cezalandırıyormuş ben buna nasıl tahammül edebilirim bu ne saçmalık. Annemlere gitsem gidemiyorum babamla konuşmuş babam beni haksız buluyor kendine nasıl inandırdıysa yok benim her dediğimi yapıyormuş ben mutlu olmuyormuşum bi tatilini burnundan getirmişim vs. Bu halimle bize birşey olsun diye mi yapıyor bunların hepsini ben anlamıyorum.
Yahu ailen nasıl bu adamın seni bırakıp tatile gitmesine ve telefonlarına cevap vermemesine eşini çocuğunu düşünmemesine hak veriyor anlamadım. Aldatmıyor olabilir ama bu sorumsuzluk kabul edilemez. Ben olsam var ya bişey dicem de çok ağır olacak. Tabiri caizse sepet havası yap bu adamı. Bundan koca da olmaz baba da. Böyle küsen trip atan adama adam demem ben!
Canım benim sonuna kadar haklısın ben de olsam senin yerinde birşey olmamış gibi davranamayabilirdim, yokmuş gibi davranamam tepkimi direk gösterirdim. Ancak bu durumda böyle davranman seni çıkmaza sokuyor, eşin o kadar akıllı kurnazca hareket etmiş ki aileni bile kandırıp desteğini arkasına almış. Bu durumda ona vereceğin en büyük ders bir süre normal davranıp delil toplamak gibi geliyor bana. Ya da ailenizle açık açık konuşacaksınız ben kararı verdim bu sorumsuz adamla yapamayacağım boşanıcam diye. Bir iki gün kızarlar belki ama en nihayetinde evlatları olan sensin arkanda dururlar diye düşünüyorum.
Yahu Allahım Yarabbim... sen ikinizin bebeğini taşı adamın sevgisi bitsin ha vay efendim vayyy... imkanın var mı çalışıyor musun? Allahtan başka kimseye ihtiyacın yok dur ayaklarının üstünde boşa şu adamı. Ahlaksız adam! Hala nasıl devam edebileceksin bu sözlerden sonra...Bu sorumsuzluk herkese normal bir ben abartıyormuşum gibi davranıyorlar nasıl kendimi ispat etmek için çırpınıyorum anlatamam.
Zaten edebileceğimiz tüm kavgaları ettik tüm sözler sarf edildi. Bana sevgisi kalmamış başkası olmasa bunları söyleyebilecek yapabilecek bir adam değildi. Mutlaka var ama kanıtlayamıyorum, ikimizde kendi köşemize çekildik aynı evin içinde düşman gibi yaşıyoruz. Boşanalım tamam ben herkese aldattım diycem diyo çocukla oyun oynar gibi. Delirmemek elde değil. Boşanmayı benim üstüme yıkmak istiyor biliyorum suçlu olan ben olayım bana baskı olsun diye sabrımı zorluyor.
Yahu Allahım Yarabbim... sen ikinizin bebeğini taşı adamın sevgisi bitsin ha vay efendim vayyy... imkanın var mı çalışıyor musun? Allahtan başka kimseye ihtiyacın yok dur ayaklarının üstünde boşa şu adamı. Ahlaksız adam! Hala nasıl devam edebileceksin bu sözlerden sonra...
Iphone kullanıyor demiştiniz değilmi ıphone icloud hesap mail adresi ve şifresini bulun bi şekilde ıphonumu bul uygulaması var nereye giderse gitsin konumu sokak sokak gösteriyor ordan bişey çıkar belki suç üstü yapabilirsiniz herkesdr keser çenesiniAlmış ki besbelli bu tavrı sergileyebiliyor.
Iphone kullanıyor demiştiniz değilmi ıphone icloud hesap mail adresi ve şifresini bulun bi şekilde ıphonumu bul uygulaması var nereye giderse gitsin konumu sokak sokak gösteriyor ordan bişey çıkar belki suç üstü yapabilirsiniz herkesdr keser çenesini
Edemiyorum, etmek istemiyorum, etmiycem. Kaç gündür hesap ediyorum neyi nasıl yapabileceğimi, şuan bu halimle kendime bir hayat kurmam çok zor doğuma kısa bir süre var en fazla annemlere gidebilirim orada da kırılmaktan korkuyorum, bir daha yüzlerine bakmam zira bana haksızsın kocandır vs derseler. Tamamiyle bir başıma kalabilirim o an, bebeğime kötü şeyler yaşatmak istemiyorum birşeyleri garantilemem lazım anlayacağınız, çalışmıyorum bebek büyüyene kadar da çalışamam gibi görünüyor bakıcıya ayıracak bütçem yok. Konuştum kendisiyle, bana evimi arabamı çocuğumla kendimi geçindirecek kadar miktarı verirsin dedim. Tamam dedi kabul ediyor ama sağlayabileceğini sanmıyorum ( kayınbabamın mal varlığı var belki o sağlar ona güveniyor olabilir )
Yani aslına bakarsanız boşanmak için sadece dava eksik, ama ben onun sözüne güvenmiyorum ileride ben masumdum annen seni benden mahrum etti deyip çocuğumu etkileyebilir, ailemde dahil insanlar sorumsuz olmasını yeterli bulmadığı için bana beni aldattığına dair net delil lazım. Bu ülkede şiddet küfür aldatma olmadan ayrılmak ayıplanıyor biliyorsunuz ki. Ne diyim ki. Kimsenin içimdeki canı düşündüğü yok, kimsesisiz yavrumla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?