- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
Allah ım yardımcın olsun..
Bu şekilde yaşamak eminim çok zordur.
Allah a sığın, onun adaletine güven..
Er ya da geç çıkacak önüne somut deliller gerçekten ihanet varsa.
Kendini bırakma olur mu, bebeğin için en azından.
Onun sadece sana ihtiyacı var.
Bu kadar şeye rağmen dayanıyor olması beni ona daha çok bağlıyor, iyi ki var onun için hiç pişman değilim. Belirsizlik zorluyor elimde olmadan sessiz kalamadığım anlar oluyor. Dua edin lütfen..
Tum mesajlarinizi okudum, esinizin hayatinda biri oldugu bariz belli, sizi ve cocugunuzu gozden cikartmis olmasa bu kadar genis davranamaz kesinlikle...
Aslinda onu defalarca yakalamissiniz,ama bir sekilde o kivirmis siz sorgulamamissiniz sanki... kondramamak, yuzlesememek, yakistirmamak olabilir... bence bir dedektif bulun mutlaka, kanitlayin ve saglam bir nafaka ile yol verin gitsin.
İnşallah tesadüftür ama dediğiniz gibi çok öyle durmuyor.Tuhaf dimi işte çok tuhaf. Bir olay daha oldu aynı şekilde o zaman telefonuna bakıyordum bir hediye resmi gördüm bu ne dedim arkadaşımın limiti dolmuş benim karttan aldık akşamda geri bana nakit ödedi dedi dediği adamın sohbetini açtım sohbet silinmiş normalde hiç silmez mesajları neden sildin dedim kem küm etti sonra adamı aradı yine aynı şekilde adam da bunu açık açık sormadı işte muhabbet eder gibi lafını etti adam da onayladı. Takip ettim telefon konuşmalarına kadar herşeyi ama kadın felan yoktu, çok zaman geçmedi sonra zaten telefon şifrelendi.
Yani ben baya bildiğiniz aldatılıyorum şüphem yok. Sadece kanıtlayamıyorum. Kendiside inkar ediyor. Bu kadar şey tesadüf olamaz.
Bence gitmeyin..
Dediğiniz gibi en azından Doğuma kadar bekleyin..
Gittiğiniz yerde de içiniz rahat olmayacak eminim, en azından olayları biraz daha incelersiniz.
Anlayabiliyorum, hem baştan sona kadar hatalı olup hem de dilediğince yaşamasını hazmedemiyorsunuz..
Ama bence gitmeyin.
Bu arada Doğuma ne kadar var ?
Umursamaz davranamıyorum ama. Gece saat bilmem kaçta gelip sabah çıkarken görüşürüz deyip gitmesini kaldıramıyorum. Insan bir nasılsın der bu kadar olmaz olamaz. Gittiğim yerde gözüm görmeyecek daha çok pimpiriklenicem aramayacak sormayacak biliyorum ama böylesi çok zor.
Alıp karşınıza senin derdin ne.
Düşürdün içime bir kurt kendini aklamak İçin( suçsuz olduğunu iddia ettiği için diyorum) uğraşacağına beni görmezden gelip , daha fazla yanlış anlamaya sebebiyet vermek nedir..
Ben sana böyle bir şey yaşatsam, ve senin gibi sorumsuzca davransam tepkin ne olurdu diye bir defa daha konuşun bence..
Ama şuan gitmeyin..
Konuştum en son iki gün önce aynen bu şekilde neden aksini ispatlamıyorsun dedim sen benim sözüme güvenmiyorsan ben napayım dedi neden güvenmediğimi biliyorsun dedim ben inanmak istediğime inanıyormuşum bir ton boş laf aynı şeyleri konuşup anlatamıyoruz derdimizi. Kavgaya çeviriyor hemen. Bizden olmuyor anlaşamıyoruz.
Ya bişey deyimmi sen niye gidiyosun eskiden olsa bende giderdim gittimde hatta.ama sonra niye o kadar emek verdiği yuvasını kurulu düzenini varsa çocugun düzenini bırakıp giden kadın oluyo.
Hele ki adam umursamaz bi tipse bu onu cezalandırmak değil ödül oluyo kafasını dinliyo bi güzel sonra başlıyo peşine düşmeye.
Çıkma evden zor ama ye iç keyfine bak sende omu gormezden gel.sen kimseye bişeyde deme bırak o desin sakin ve mantıklı düşün.
Peki geç geldiğini söylediniz ya nerede olduğundan o saate kadar herhangi bir şekilde haberiniz var mı , yani neler yaptığından ?
kesinlikle evden ayrılan siz olmayın. eğer bişeylerden emin olup artık karar verirseniz gidin bir avukata uzaklaştırma talep edin evde oturun o ayrılsın. hatta ailelere de söyler eşyalarını verirsin eline alın oğlunuzu beni aldattı diye kalsın dımdızlak ortada. ama sen ayrılma evden sonra ne nafaka geliyor kısa sürede ne ev ne iş. ortada kalıyorsunYa bişey deyimmi sen niye gidiyosun eskiden olsa bende giderdim gittimde hatta.ama sonra niye o kadar emek verdiği yuvasını kurulu düzenini varsa çocugun düzenini bırakıp giden kadın oluyo.
Hele ki adam umursamaz bi tipse bu onu cezalandırmak değil ödül oluyo kafasını dinliyo bi güzel sonra başlıyo peşine düşmeye.
Çıkma evden zor ama ye iç keyfine bak sende omu gormezden gel.sen kimseye bişeyde deme bırak o desin sakin ve mantıklı düşün.
Evet öyle oluyo eş de ya ailesini ya birini buluyo getiriyo otutturuyo.illa birlikte yaşayın demiyorum ama gidecek varsa o gitsiz.karşı tarafa bişey olmuyo ortada kalan kadın oluyo.ozmn sakinlikle düşünülmüyo ama sonra kafa yerine gelincede iş işten geçmiş oluyo.kesinlikle evden ayrılan siz olmayın. eğer bişeylerden emin olup artık karar verirseniz gidin bir avukata uzaklaştırma talep edin evde oturun o ayrılsın. hatta ailelere de söyler eşyalarını verirsin eline alın oğlunuzu beni aldattı diye kalsın dımdızlak ortada. ama sen ayrılma evden sonra ne nafaka geliyor kısa sürede ne ev ne iş. ortada kalıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?