Aldatılıyor muyum ?

Allah ım yardımcın olsun..
Bu şekilde yaşamak eminim çok zordur.
Allah a sığın, onun adaletine güven..
Er ya da geç çıkacak önüne somut deliller gerçekten ihanet varsa.
Kendini bırakma olur mu, bebeğin için en azından.
Onun sadece sana ihtiyacı var.

Bu kadar şeye rağmen dayanıyor olması beni ona daha çok bağlıyor, iyi ki var onun için hiç pişman değilim. Belirsizlik zorluyor elimde olmadan sessiz kalamadığım anlar oluyor. Dua edin lütfen..

Bu kadar şeye rağmen dayanıyor olması beni ona daha çok bağlıyor, iyi ki var onun için hiç pişman değilim. Belirsizlik zorluyor elimde olmadan sessiz kalamadığım anlar oluyor. Dua edin lütfen..

Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Allah sana yardım etsin, içine ferahlık versin inşallah.
Tabi ki ederim..
Siz de bol bol dua edin bugün ..
Bu bir süreç ve bitecek buna inanın,
Hayırlısıyla çıkın bu süreçten inşallah..
Ama dediğim gibi kendinizi yıpratmayın, ortada bir şey varsa vardır zaten.
Ah vah edip kendinizi üzmeyin, siz 1 kişiyi, o 2 kişiyi birden kaybedecek..

Tum mesajlarinizi okudum, esinizin hayatinda biri oldugu bariz belli, sizi ve cocugunuzu gozden cikartmis olmasa bu kadar genis davranamaz kesinlikle...

Aslinda onu defalarca yakalamissiniz,ama bir sekilde o kivirmis siz sorgulamamissiniz sanki... kondramamak, yuzlesememek, yakistirmamak olabilir... bence bir dedektif bulun mutlaka, kanitlayin ve saglam bir nafaka ile yol verin gitsin.

Defalarca şüphelenip sağlam bir delil elde edemedim bu yüzden hep inanmış gibi yaptım buraya kadar..

İnşallah tesadüftür ama dediğiniz gibi çok öyle durmuyor.

Kızlar bana tavır aldığı için günlerdir konuşmuyoruz kavga etmek dışında eve de sadece yatmaya geliyor.. Beni görmemezlikten gelmesi hoşuma gitmiyor iyice çileden çıkarıyor. Kayınbabamı arayıp konuşmaya karar verdim artık tahammül edemiyorum, boşanıyoruz oğlunuz böyle hatalı olmasına rağmen bir haftadır eve bile uğramıyor haberiniz olsun diyeceğim. Sonra toparlanıp giderim. Doğuma kadar bekleyecektim ama adamın böyle tepeme çıkmasına güya beni sindirdiğine inanmasına dayanamıyorum.

Fevri mi hareket ediyorum ?

Bence gitmeyin..
Dediğiniz gibi en azından Doğuma kadar bekleyin..
Gittiğiniz yerde de içiniz rahat olmayacak eminim, en azından olayları biraz daha incelersiniz.
Anlayabiliyorum, hem baştan sona kadar hatalı olup hem de dilediğince yaşamasını hazmedemiyorsunuz..
Ama bence gitmeyin.
Bu arada Doğuma ne kadar var ?

Umursamaz davranamıyorum ama. Gece saat bilmem kaçta gelip sabah çıkarken görüşürüz deyip gitmesini kaldıramıyorum. Insan bir nasılsın der bu kadar olmaz olamaz. Gittiğim yerde gözüm görmeyecek daha çok pimpiriklenicem aramayacak sormayacak biliyorum ama böylesi çok zor.
Ben kendisine düzelt bu durumu diyorum, bir müddet daha böyle sürsün diyor bu ne demek ya bu nasıl bir rahatlık ben daha ne yapabilirim.

Alıp karşınıza senin derdin ne.
Düşürdün içime bir kurt kendini aklamak İçin( suçsuz olduğunu iddia ettiği için diyorum) uğraşacağına beni görmezden gelip , daha fazla yanlış anlamaya sebebiyet vermek nedir..
Ben sana böyle bir şey yaşatsam, ve senin gibi sorumsuzca davransam tepkin ne olurdu diye bir defa daha konuşun bence..
Ama şuan gitmeyin..

Ya bişey deyimmi sen niye gidiyosun eskiden olsa bende giderdim gittimde hatta.ama sonra niye o kadar emek verdiği yuvasını kurulu düzenini varsa çocugun düzenini bırakıp giden kadın oluyo.
Hele ki adam umursamaz bi tipse bu onu cezalandırmak değil ödül oluyo kafasını dinliyo bi güzel sonra başlıyo peşine düşmeye.
Çıkma evden zor ama ye iç keyfine bak sende omu gormezden gel.sen kimseye bişeyde deme bırak o desin sakin ve mantıklı düşün.

Konuştum en son iki gün önce aynen bu şekilde neden aksini ispatlamıyorsun dedim sen benim sözüme güvenmiyorsan ben napayım dedi neden güvenmediğimi biliyorsun dedim ben inanmak istediğime inanıyormuşum bir ton boş laf aynı şeyleri konuşup anlatamıyoruz derdimizi. Kavgaya çeviriyor hemen. Bizden olmuyor anlaşamıyoruz.

Peki geç geldiğini söylediniz ya nerede olduğundan o saate kadar herhangi bir şekilde haberiniz var mı , yani neler yaptığından ?

Zorla alın telefonu tepesine binip alın şifreyi vermezsen bişe yaparım diye tehdit edin neye hassassa onunla tehdit edip şifreyi verdirin bakın telefona ben çoktan tepesine binip almıştım

Aslında haklısınız ama olmuyor. Yemek bile yiyemiyorum evladıma yazık.

Peki geç geldiğini söylediniz ya nerede olduğundan o saate kadar herhangi bir şekilde haberiniz var mı , yani neler yaptığından ?

Şüphelendiğim için söylüyor resim atıyor vs ama konuşmuyor çözmek istemiyor çok mantıksız bu yaptığı.

kesinlikle evden ayrılan siz olmayın. eğer bişeylerden emin olup artık karar verirseniz gidin bir avukata uzaklaştırma talep edin evde oturun o ayrılsın. hatta ailelere de söyler eşyalarını verirsin eline alın oğlunuzu beni aldattı diye kalsın dımdızlak ortada. ama sen ayrılma evden sonra ne nafaka geliyor kısa sürede ne ev ne iş. ortada kalıyorsun

Evet öyle oluyo eş de ya ailesini ya birini buluyo getiriyo otutturuyo.illa birlikte yaşayın demiyorum ama gidecek varsa o gitsiz.karşı tarafa bişey olmuyo ortada kalan kadın oluyo.ozmn sakinlikle düşünülmüyo ama sonra kafa yerine gelincede iş işten geçmiş oluyo.

aynen olan evden giden kadına oluyor emin olun. yakın çevremden bu ara yaşananlardan da biliyorum. hukuki yola da başvursanız aylarca nafaka da alamıyorsunuz eşyaları da alamıyorsunuz öyle ortada kalıyorsunuz. eğer çalışmıyorsanız ne yapacasınız. örneğin evden gittiniz dava açtınız filan mahkeme kararı olmadan evin eşyasını bile gidip alsanız hırsızlık gibi bişey olur yapamazsınız. ama evde oturan siz olsanız istediğinizi yaparsınız.

Bak ben buradaki hanımlar kadar bilgili değilim, hukuki açıdan da fikir verdiler sana..
Kesinlikle ayrılma evinden..
Gerekiyorsa o gitsin .
Olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…