Aldatılıyor muyum ?

tabi siz bekleyin ama bu beklemek katlanmak anlamında kendinizi ezdirmek anlamında değil. siz pusuda bekleyin delil toparlayın. elinize ne geçerse artık. aslında bu süreçte gidip bi avukat ile neyin delil olup neyin olmayacağını görüşseniz ona göre bişeyler elde edersiniz. sonra da hadi bakalım herkes yoluna.

tabi ben tüm sayrafaları da okumadığımı belirteyim kendimce naçizane tavsiyede bulunuyorum. mağdur olmanızı istemem

A ankaraantalya G GizliOzne__ @1var1yok haklısınız bu zamana kadar sabrettim biraz daha beklemeliyim..
OFF NE KETUM bı esınız va rbenm bı erkk arakdas vardı boyleydı akrep burcuydu sinsi ketumgıcık bıseyden suphelenırdım sorarım hesap vermsını beklerım gecıstırır ama ne kndısını aklar ne savunma yapar ne kanıt gosterır aldatmadım der okadr ee ver telefonu elıme bakayım aldatıp aldatmadıgına telefonu ortaya koy nıye hep elınde ozmn dıyorum. acıklaması yok neymıs samımıyetın gostergesı telefonu ortada bırakmakmıdır yanı der gecıstırırdı. vallahı 60 kılodan 43e dusurdu benı bunun suphesınden derdınden. en son ayrıldım sımdı nısanlıyım mutluyum valla. ınsallah aldatılma gıbı bı durumunuz yokturdur ya ama sızde snakı bıraz sııkmıssınz gıbı yanı taa arakdslarını eve kadar getırıp ızın aldırmak ya da nebıleyım eger buna sız ebeb olmadıysanız acbaa bı cakallıkmı yaptı maksat karım kımlerle gıdecegımı gorsun susu vermek ıcın bıze gelıp tatıl davetınde bulunun falanmı demıstır :/ o takıldı ınsanlar nasıldır bılırmısınız? eger gercekten sızden korkusundan arakdslarını eve kadar getırdıyse belkıde sız ona bıle kızıyor herseyını kıskanıyorsunz dıye onu yapmak zorunda kalmssa, sızınde en ufak bır sessızlıkte belırsızlıkte ondan suphelenmenız dogal aslında. yanı zaten esınızın herseyınden suphe duyuyorsanız bırkere takıldınız ya artık en ufak boslukta paranoya durumu olabılırmı hamılesınzde zaten

Aynen anlattığınız gibi bir adam, keşke bende sizin gibi vaz geçseymişim seviyorum diye katlanmasaymışım.

Hayır kesinlikle sıkmam kısıtlamam mesela arkadaşlarıyla haftada en az iki kez cafeye gider okey oynamaya gider sadece gece 12den önce gel derim ki çoğunlukla 1i 2yi geçer geldiği. Mesailer toplantılar derken zaten eşimi çok az görüyorum ona rağmen arkadaşlarıyla görüşsün kafası dağılsın diye git diyorum hatta bizim bazı haftalar birlikte hiç bir şey yapamadığımız bile oluyor. Onun izin almasının tek sebebi benim hamile olmam son haftalarda olmam, kendisi güya gitmem demiş eve gelmiş ben öyle dedim ama arkadaşlar çok ısrar etti hatta yengeyle biz konuşalım diye dalga geçtiler dedi bende abartmaya gerek yok tamam git dedim. Yani olası bir durumda erken doğum felan olursa ya da bana bir şey olursa ben gitmeyecektimde sen git dedin demek için uzattı bu izin mevzuusunu.

Bencede evden ayrılmayın doğumunuza çok az kalmış, ailenizin yanına gitseniz bile doğumdan sonra bebeğinizle birlikte eviniz de olduğunuz kadar rahat etmeniz mümkün değil. Kaldı ki onlar bile eşinizin yanında taraf olmuşken sizi barışmaya ikna etmek için bir nevi dırdır yapabilirler. Çok zor ama bir süre görmezden gelin, dayanamadığınız noktada da ona evden gitmesini söyleyin. Bebeğinizle birlikte rahatınızı kurulu düzeninizi bozmayın.

Hepinize teşekkür ederim, insan öfkeliyken neyin yanlış olduğunu ayırt edemiyor. Desteğiniz çok kıymetli sağolun.

Hamileliğinizin son günlerinde eşinizle heyecan ve mutlulukla bebeği bekleyip ,sadece bebekle ilgili konuşacağınıza neler yaşıyorsunuz hayret ediyorum. Eşiniz aldatmıyor olsa bile şu saçma tavırları yüzünden kesinlikle affedilecek bi eş değil. Allah yardımcınız olsun. Bu adamla bir ömür geçmez sizde biliyorsunuz ama şuan hiçbir şey yapmadan bekleyin. O adamı hiç kafaya takmayın. Sinirlerinizi bozmasına,sizi strese sokmasına asla izin vermeyin. Elbet alırsınız intikamınızı. Ben olsam doğum bu kadar yaklaşmışken asla ailemin yanına gitmezdim. Doğumda bulunup yaşattıkları için vicdan azabı çekmesini isterdim. Tabii kocanızda vicdan varsa. Hiç kendinizi üzmeyin. Su akar yolunu bulur. O da yaptıklarının bedelini öder. Allah mutlulukla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Eğer şimd pes edip kendinizo o adam için üzerseniz bebek doğduktan sonra yaşayacağınız sıkıntıları hiç atlatamazsınız. Toparlayın kendinizi

Güncelleme ;

Evet sadece bekledim. Günlerdir konuşmadım uyumadım bekledim. Bu sabah hastaneye gitmemiz gerekti arabasının ön koltuğunda bana ait olmadığı bariz belli olan saç telleri buldum, birisi tesbihine dolaşmıştı.. Gözümün içine baka baka yapmasınada susamazdım, delirdim o an.. Ağlama krizlerine girdim, sancılarım tuttu..

" ben sana hiç bir şey ispat etmek zorunda değilim. " dedi sadece.

Karısı onu sorgulayamazmış, ya o telefon hemen elime verilecek ya da burada bitiyor ben giderim dedim. Telefonu camdan fırlatmayı tercih etti. Bu zamana kadar inkar ettiği bu olay, hatta bugün bile işle alakalı arabasına bir kadının bindiğini savunması madem bu kadar doğruydu o zaman neden telefonu elime verip " al bak rahatla bir daha da kuşkulanma " diyemedi..

Herşey bariz belli.
Eve bıraktı beni ve ekledi " eşyalarını toparla " evet bu kadar gurur kırıcı.
Toparlanmaya başladım ve babasını aradım, biz ayrılıyoruz oğlunuz beni aldatıyor dedim, kendisine saygım var haberi olsun istedim sonra kızım bi konuşsaydık dememesi için. Eve geldi, babam onunla konuşmuş bir hafta evvel bizim durumumuzu anlatmış " bir haftadır haberim var oğlumu takip ediyorum böyle bir şey olsa ben sana söylerdim ben boşanmanı isterdim, senin bilmediğin çok şey var benim işlerim sıkışıktı oğlumdan para almak zorunda kaldım o da benim yüzümden bu durumlara düştü şuan hiç iyi değil bunalım da inan sana söyleyemiyor evde değilken ya mesaide ya arkadaşlarının yanında bana güven, hiç mi hatırım yok hiç mi tanımadın beni, az müsade et ben düzelticem, sen üstüne gidince o öyle demiştir " gibi şeyler geveledi.
" yani siz bana görmezden gel diyorsunuz " dedim öyle demiyorum biraz beklemeni istiyorum dedi.

Bitkinim, birazdan bizimkileri arayıp bu güne kadar sustuğum ne varsa anlatıcam. Hepsi gelsinler ve konuşulsun, neyin ne olduğu bilinsin, suçsuz olduğum aylardır sustuğum bana fazlasıyla yetti.

Çok zor bir süreç, ailemin yanına giderim muhtemelen, sonrası için ne olur nasıl olur bilemiyorum.

Allah yardımcın olsun. Yuvasını yıkıcak kadar büyük anlatamayacağı ne derdi varmış acaba?? Kayınpederin de bence yuvan yıkılmasın diye oyalamaya çalışmış seni. Çok üzgünüm...

Artık hiç düşünecek halim yok. Tek derdim daha doğmamış evladımla gittiğim yerde sığıntı gibi hissetmek istememem.

Artık hiç düşünecek halim yok. Tek derdim daha doğmamış evladımla gittiğim yerde sığıntı gibi hissetmek istememem.

Allah yardımcın olsun..
Hep aklımdaydın..
Çok üzüldüm, bana ait olmayan saçlar vardı demişsin ya, Allah yardımcın olsun..
O kaybetti boşver..

Allah yardımcın olsun..
Hep aklımdaydın..
Çok üzüldüm, bana ait olmayan saçlar vardı demişsin ya, Allah yardımcın olsun..
O kaybetti boşver..

İnsan öyle garip bir varlık ki, o an bana aksini ispat etse sarılacağım boynuna sanki içim öyle sızlıyor, yanıldığımı duymak için defalarca soruyorum " ben kimseye hesap vermek, kanıtlamak zorunda değilim. " diye birşeyler duyuyorum. Duyduğuma inanmak istemiyorum, beni seven, benim yıllarca sevdiğim adam bunu söyleyemez diyorum.. ama söyleyen o, gitmemizi isteyen o, yanılan ben oluyorum..

Doğurmak üzere olan karısına eşyalarını topla diyen erkeğin adamlığı sorgulanmalı. Bebeğiniz tüm yaralarınızın kapanmasına vesile olsun, onunla birlikte yeni bir umut doğacak dünyanıza, kendinizi yalnız hissetmeyeceksiniz. Bu zor günlerin üstesinden geleceğinize eminim.

Öyle umuyorum, teşekkür ederim.

Eşyalarını topla ne demek yahu! Hadi sizi düşünmüyor ya bebek??? Bu adam aldatsa da aldatmasa da fark etmez. Adam adam değil ki koca ya da baba olsun...

Aldatmıyor olsa bile, sahip çıkılmamamız zaten ayrılmak için geçerli bir sebep. Buraya kadar beklemek hataymış.

Genceciksiniz. Önünüzde uzun güzel bir ömür olur inşallah... ve yanınızda umarım hep size değer verecek kişiler...
Aldatmıyor olsa bile, sahip çıkılmamamız zaten ayrılmak için geçerli bir sebep. Buraya kadar beklemek hataymış.

Canım ya şimdi okudum konunu pek yazmak istemedim kafanı bulandırmamak için çok üzüldüm bugün olanlara ikimizde hamileyiz seni çok iyi anlıyorum. Sana söylemek istediğim bak benim bir çocuğum daha var ikinci geliyor. Spiral taktırdım iki ay sonra hamile kaldım aldırmaya kıyamadım eşimle anlaşamıyoruz bugün sinir krizi geçirdim çok vicdansız senin eşine çok benzetiyorum okudukça. Bu adamlarda vicdan olmuyor maalesef ki. Bugün aklımdan her şey geçti İnan. Hamile olup evde oturmaya mecbur gibi olmak çok zor içinden çıkılmaz bir durum. Eşimde bugün bana boşanalım dedi İnan ağladım ağladım ama sonra düşündüm ya dedim tamam her şey çözülür gerçekten gidecektim. Yarın dava açalım dedi resmen yıkıldım çok ağladım seni çok iyi anlıyorum günlerdir sana çektiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…