Aldatılıyor muyum ?

Doğru.
Ilk başta biraz abarttığımı düşünerek eşime hak verdiler çünkü ben anlatmadım üzülmesinler diye eşime eş denirse o anlatmış babamı arayıp hatta dün bile arayıp ağlamış bana ağlaması benimle çözmesi gerekirken ailemi arkasına almak nedir anlamıyorum, sonra ben herşeyi anlattım evde olmadığı geceleri gördüler, bir başıma sancı çektiğimi, buna rağmen beni hiç arayıp sormadığını son bir haftada gözlemleyince dün babam biz geliyoruz seni almaya en fazla masaya bir tabak daha koyarız torun büyütürüz dedi.. ama benim içim almıyor bu yaştan sonra kendimin çocuğumun masraflarını aileme nasıl karşılatırım..

Kayınpeder siz ayrılmayın diye öyle konuşuyor çok net belki para mevzularıda doğrudur ama onun yanında bi aldatma kesinlikle var.
Ayrıca niye siz evden gidiyorsunuz o gitsin manyağa bak

Siz tabiki nafaka talep edeceksiniz boşanma aşamasında..
Sakın gurur falan yapıp ta almamazlık etmeyin.
Eşşek gibi ödesin.
Ohh iyi siz çocuğunuz İçin tüm fedakarlıkları yapın, ona en iyi gelecek şekilde hayatınıza yön vermeye çalışın , beyfendi hiç evlenmemiş gibi tek başına takılsın..yok öyle dünya.
Alırsınız nafakasını belli bir kısmını o karşılar ihtiyaçlarının zaten.. siz kendinizi toparlayıp iyileşene dek te babanız seve seve yardımcı olur bence..
Siz bunu düşünmeyin şimdi, çalışmak istedikten sonra iş bulunur.
Stres sıkıntı yaşamayın şu aşamada.
Duygularınızı,hislerinizi,içinizden geçenleri son defa ona anlatmak isterseniz rahatlayacağınıza inanıyorsanız bir mektup bırakın çekin gidin..

Ya bu adamın çok büyük derdi var galiba diyorum bi anlatınca. Belki başını belaya soktu sizi uzak tutmak için uğraşıyor sen de hamilesin strese girme istiyor diyorum. Sonra adamım arkadaşlarıyla tatile gittiği aklıma geliyor. Herşey siliniyor... sadece geleceğinizi düşün geçmişe sünger çek..
O bir başına kalacak ama siz her zaman 2 kişisiniz

Bende sizin kadar iyi niyetli düşünmek isterdim ama o tatile gitmekle kalmayıp gece telefonlar kapanmasaydı, bara eğlenmeye gidilmeseydi mesela.

Gerçekten üzüldüm , geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede psikolojiniz , moraliniz düzelir. Her şey güzel olacak , yeni bir hayat sizi bekliyor unutmayın

Öncelikle çok üzüldüm hele ki hamile bayanların üzülmesine ağlamasına dayanamıyorum lütfen çok stres yapmayın ve ağlamayın bebeğinizi düşünün o çok etkilenecek ben hamile olduğum dönemde çok aktif çalışan stres altında olan işten işe koşan birisiydim ve bu stres bebeğimi çok etkiledi şuan çok stresli bir Bebek uyurken bile huzurlu değil ağlayıp yıpratmayın kendinizi her şey olacağına varır ayrıca ailenizin yanında kendinizi neden kötü hissedeceksiniz ki babanız ne güzel demiş bir tabak fazla koyarlar zamanı gelince sizde çalışırsınız keşke yuvalar hiç bozulmasa ama bazı insanlar bunu yapmaya zorluyor yolunuz açık ve aydınlık olsun inşallah

Ne yaptın canım iyi misin, geldi mi ailen ?

Merak ettiğiniz için teşekkür ederim. Babamın işiyle alakalı bir sorun çıktı, yarına kaldı.. Ben hâlâ evdeyim, annemlere ben geleyim dedim, sen gelme biz gelip eşinlede konuşmak istiyoruz dedi. Arada beyefendi eve teşrif ettiler, üstünü değiştirip gitti belli ki hiç bir şey umrunda değil, bu kadar umursamaz olup bana rest çekebilen insanın babamı arayıp " yemin ederim ki aldatmıyorum ben onu çok seviyorum başka şeylere ayıracak vaktim yok " diye ağlaması da ayrı bir tezatlık.
Fazla düşünmemeye kendimi oyalamaya çalışıyorum şimdilik.. Allah büyük..

hayır yaa olaylar cok uzucu gelısmıss

babana galttı benı ya allah razı olsun aılenden. iş çokcanım aılene yuk olmak ıstemıyorsan beyaz esya bayılerının servıslerı falan var oralara bakın ıyıpara verıyolar gecınır gıdersın. tabı ınsllahdurumlar aksı sekılde gelısır. yanı tum süphelerın hatta tum adaltıyor dıye buldugun delıller senı yanıltsın esın gercekten senı aldatmamıs olsun

Sizce bu mümkün mü bunca şeyden sonra ? Aldatmamış olması.. Ucu açık kalıyor evet insan net emin olamıyor çünkü hep bahaneleri yeminleri savunmaları var. Kaldı ki aldatmamış olsa bile bu söylenen sözler, sorumsuzluğu yenir yutulur değil..

Ben aldatıldığınızı düşünüyorum, ama keşke daha uyanık davranıp bir kanıt elde etseydiniz. Mahkemede boşanma sebebi olarak sizin aşırı kıskançlığınız gösterilecek, doğru dürüst tazminat alamayacaksınız. Size dürüst olmayan adama siz de dürüst olmayın. O gizli kapaklı iş çeviriyorsa siz de çevirin. Ancak o şekilde alt edersiniz.

Bayadır bekliyorum yaklaşık 5 6 aydır. Ama elime hiç bir şey geçmedi. Hep kendini aklayacak bir şeyler buldu.

Masrafları niye ailenize karşıtasınız canım. Hem kendiniz hem çocuğunuz için her yıl enflasyon oranında artacak şekilde nafaka talep edin. Ailenizle otursanız bile onlara yük olmayacak şekilde yaşarsınız.

Tabi ki ileride çalışırımda nafakada ne ise çocuğun ihtiyacı karşılanır şekilde alınır felan ama ben şuan için doğuma sayılı gün kalmışken hastane masrafı o bu şu masrafı için ailem yorulsun istemem.

Onları da eşiniz karşılayacak tabii ki. Boşanmak üzereyken doğmak üzere olan bebeğin masraflarını kız tarafı karşılar diye bir şey ne kanunlarda, ne adetlerde yok. Dava açılır açılmaz tedbir nafakası için başvurun. Vur kafasına al lokmasını bir haliniz var. Siz en iyisi dişli bir avukat bulup detaylı olarak konuşun. Kendiniz için yapmayacaksanız, çocuğunuz için yapın.

Boşanın diye demiyorum. Belki kayınpederinizin dedikleri gerçektir. Ama boşanmaya kesin karar verirseniz kanuni haklarınızı talep edin.

Su guncel sayfayi acarken bir hamile olarak insallah aldatilmamistir ,hormonlarindan dolayi kuruntudur diye dua ettim .Ama cok üzüldüm .Keske bebeğinizi boyle beklemeseydiniz .Her sey daha iyi olsaydı .Ama sanslisiniz ki daha fazla ilerletmeden yakalamissiniz bir seyler .Hamile kadinlar yalniz bırakılmamalı .Daha cok ilgiye ihtiyacımiz var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…