Şu dönemde değil de zaten ilerisi için düşün çalışmayı..
İnşallah önüne hayırlı fırsatlar çıkacaktır.
Profilinde 27 yaşında olduğun yazıyor, doğru ise yaşın çok genç , karamsar olma . Önüne ne fırsatlar çıkacak bilemezsin..
Ailen nasıl peki? Boşanma olayında sana destekler mi?
Doğru.
Ilk başta biraz abarttığımı düşünerek eşime hak verdiler çünkü ben anlatmadım üzülmesinler diye eşime eş denirse o anlatmış babamı arayıp hatta dün bile arayıp ağlamış bana ağlaması benimle çözmesi gerekirken ailemi arkasına almak nedir anlamıyorum, sonra ben herşeyi anlattım evde olmadığı geceleri gördüler, bir başıma sancı çektiğimi, buna rağmen beni hiç arayıp sormadığını son bir haftada gözlemleyince dün babam biz geliyoruz seni almaya en fazla masaya bir tabak daha koyarız torun büyütürüz dedi.. ama benim içim almıyor bu yaştan sonra kendimin çocuğumun masraflarını aileme nasıl karşılatırım..
Ya bu adamın çok büyük derdi var galiba diyorum bi anlatınca. Belki başını belaya soktu sizi uzak tutmak için uğraşıyor sen de hamilesin strese girme istiyor diyorum. Sonra adamım arkadaşlarıyla tatile gittiği aklıma geliyor. Herşey siliniyor... sadece geleceğinizi düşün geçmişe sünger çek..
O bir başına kalacak ama siz her zaman 2 kişisiniz
Bi de bar olayı mı var... yuh diyorum! Yüklerinden kurtul en kısa sürede...Bende sizin kadar iyi niyetli düşünmek isterdim ama o tatile gitmekle kalmayıp gece telefonlar kapanmasaydı, bara eğlenmeye gidilmeseydi mesela.
Ne yaptın canım iyi misin, geldi mi ailen ?
hayır yaa olaylar cok uzucu gelısmıssGüncelleme ;
Evet sadece bekledim. Günlerdir konuşmadım uyumadım bekledim. Bu sabah hastaneye gitmemiz gerekti arabasının ön koltuğunda bana ait olmadığı bariz belli olan saç telleri buldum, birisi tesbihine dolaşmıştı.. Gözümün içine baka baka yapmasınada susamazdım, delirdim o an.. Ağlama krizlerine girdim, sancılarım tuttu..
" ben sana hiç bir şey ispat etmek zorunda değilim. " dedi sadece.
Karısı onu sorgulayamazmış, ya o telefon hemen elime verilecek ya da burada bitiyor ben giderim dedim. Telefonu camdan fırlatmayı tercih etti. Bu zamana kadar inkar ettiği bu olay, hatta bugün bile işle alakalı arabasına bir kadının bindiğini savunması madem bu kadar doğruydu o zaman neden telefonu elime verip " al bak rahatla bir daha da kuşkulanma " diyemedi..
Herşey bariz belli.
Eve bıraktı beni ve ekledi " eşyalarını toparla " evet bu kadar gurur kırıcı.
Toparlanmaya başladım ve babasını aradım, biz ayrılıyoruz oğlunuz beni aldatıyor dedim, kendisine saygım var haberi olsun istedim sonra kızım bi konuşsaydık dememesi için. Eve geldi, babam onunla konuşmuş bir hafta evvel bizim durumumuzu anlatmış " bir haftadır haberim var oğlumu takip ediyorum böyle bir şey olsa ben sana söylerdim ben boşanmanı isterdim, senin bilmediğin çok şey var benim işlerim sıkışıktı oğlumdan para almak zorunda kaldım o da benim yüzümden bu durumlara düştü şuan hiç iyi değil bunalım da inan sana söyleyemiyor evde değilken ya mesaide ya arkadaşlarının yanında bana güven, hiç mi hatırım yok hiç mi tanımadın beni, az müsade et ben düzelticem, sen üstüne gidince o öyle demiştir " gibi şeyler geveledi.
" yani siz bana görmezden gel diyorsunuz " dedim öyle demiyorum biraz beklemeni istiyorum dedi.
Bitkinim, birazdan bizimkileri arayıp bu güne kadar sustuğum ne varsa anlatıcam. Hepsi gelsinler ve konuşulsun, neyin ne olduğu bilinsin, suçsuz olduğum aylardır sustuğum bana fazlasıyla yetti.
Çok zor bir süreç, ailemin yanına giderim muhtemelen, sonrası için ne olur nasıl olur bilemiyorum.
Doğru.
Ilk başta biraz abarttığımı düşünerek eşime hak verdiler çünkü ben anlatmadım üzülmesinler diye eşime eş denirse o anlatmış babamı arayıp hatta dün bile arayıp ağlamış bana ağlaması benimle çözmesi gerekirken ailemi arkasına almak nedir anlamıyorum, sonra ben herşeyi anlattım evde olmadığı geceleri gördüler, bir başıma sancı çektiğimi, buna rağmen beni hiç arayıp sormadığını son bir haftada gözlemleyince dün babam biz geliyoruz seni almaya en fazla masaya bir tabak daha koyarız torun büyütürüz dedi.. ama benim içim almıyor bu yaştan sonra kendimin çocuğumun masraflarını aileme nasıl karşılatırım..
babana galttı benı ya allah razı olsun aılenden. iş çokcanım aılene yuk olmak ıstemıyorsan beyaz esya bayılerının servıslerı falan var oralara bakın ıyıpara verıyolar gecınır gıdersın. tabı ınsllahdurumlar aksı sekılde gelısır. yanı tum süphelerın hatta tum adaltıyor dıye buldugun delıller senı yanıltsın esın gercekten senı aldatmamıs olsun
Ben aldatıldığınızı düşünüyorum, ama keşke daha uyanık davranıp bir kanıt elde etseydiniz. Mahkemede boşanma sebebi olarak sizin aşırı kıskançlığınız gösterilecek, doğru dürüst tazminat alamayacaksınız. Size dürüst olmayan adama siz de dürüst olmayın. O gizli kapaklı iş çeviriyorsa siz de çevirin. Ancak o şekilde alt edersiniz.
Doğru.
Masrafları niye ailenize karşıtasınız canım. Hem kendiniz hem çocuğunuz için her yıl enflasyon oranında artacak şekilde nafaka talep edin. Ailenizle otursanız bile onlara yük olmayacak şekilde yaşarsınız.
Tabi ki ileride çalışırımda nafakada ne ise çocuğun ihtiyacı karşılanır şekilde alınır felan ama ben şuan için doğuma sayılı gün kalmışken hastane masrafı o bu şu masrafı için ailem yorulsun istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?