Aldatılıyor muyum ?

Bence en onemlisi şu ki supheleriniz gercekse bile sakin olup somut bi delil toplamaniz gerektigi esinizn sifresini bi sekilde ogrenip fatura detaylarina bakabilirseniz gorusme akisindan biseye ulasabilirsiniz

Herşeyi geçtim eşime bir buçuk gün ulaşamasam meraktan deliririm, kaldığı oteli gittiği iş arkadaşlarını çalıştığı işyerini arar ayağa kaldırırım birşey mi geldi başına diye. Yani kendimi haklıyken haksız yere düşürmeyeyim diye düşünmem eşime ne oldu diye deliye dönerim. Ulaşınca da önce bir şükreder sonrada sağlam bir fırça atarım insan karısını o kadar süre habersiz bırakır mı Bu sorumsuzluğunun karşılığında sizin ona otelden yada işyerinden ulaşma çabanıza kızmak bir yana yaptığından utanmalı bence

Merak edenler için ;

Akşam 5 civarları ulaşma gereği duymuş olmalı ki binbir bahane ile konuşmaya başladı, dün çok yorgunmuş uyuya kalmış sabah uyanınca telefonu şarja takıp tura katılmış telefon odada kalmış bana bunları ispatlayabilirmiş toplantı yemeğinden resimler atmış.. haklıymışım, kan kusturmayımmış..
Çok kırgınım, elimde bir delil olmadan sen beni aldatıyorsun diye avaz avaz bağırsam hiç bir şey değişmeyeceği için susmayı tercih ettim, konuşmadım.. bu kadar abartmamalıymışım, zaten o öyle deyince boşuna konuşacakmışım gibi hissettim. Şimdilik sadece zamana bırakıyorum.. Kendimi toparlamam lazım. Bu arada susuyor olmam bunu unutacağım veya kabulleneceğim anlamına gelmiyor, eşimin bu kadar rahat davranmasında beni sessizliğimin payı olduğunu söyleyen arkadaşlar için yazıyorum bunu.

Hepinize çok teşekkür ederim.

Yalanın ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır zaten er geç anlarsın ama çaktırma şimdilik önlem almasın

Büyük ihtimal aldatıyor. Tipik davranışlar. Ama sen ne istiyorsun o önemli bu durumda. Yakalayıp evliliği bitirmek mi yoksa eşini geri almak mı? Karar verip ona göre hareket etmelisin. Sakinliğini korumaya çalış her türlü.

Yok artik tanis falan miisiniz valla burda konu paylasmaya korktum he

Yok artik tanis falan miisiniz valla burda konu paylasmaya korktum he
Yok hanfendi bilmiyorum belki de önceden tanıdıgım biridir. Konu sahibesinin kişiyi anlatma tarzından tam 2,5 sene görüşmeyi bitirdigim birini anımsadım. Böyle gezme tozmayı sevmeler, arkadaslarıyla gece hec saate kadar takılmalar, tatile gitmeler... haa ben görüşmeyi kestim adam 1 sene sonra evlendi. Günahını almak istemem, sadece birini anımsadım o kadar ...

Ha bu arada sizin yorumunuzu arıyordum bende, bu akıl karışıklığıyla herkese cevap veremedim. Ankarada değilim, uğramışlığım bile yok. Eşimle 5 yıl sevgiliydik zaten evlilik öncesi okul askerlik dönemleri hep birlikteydik, kendisini 20 yaşımdan beri tanıyorum.

Zaten ankaradayım deseniz tesadüfün bu kadarı derdim vala :)
Konu sahibesi, eşinizin günahını almak istemem ama her ne olursa olsun bir erkek hamile eşini yalnız bırakmamalı. Herşeye rağmenbebeğinizi sağlıkla kucagınıza almanız dileğiyle...

Maalesef aldatılıyor olma oranınız yüksek. Allah yardımcınız olsun

Kafasını gözünü kiracaksin bunun ya. Bu ne sorumsuzluk. Telefona bakamamak ne demek valla okurken içim şisti

İyi de hiç bir arkadaşından arayıp, “ canım telefonum odada kalmış, lütfen merak etme”. Deme gereği de mi duymamış?

İnanmayın, ne yazık ki sizi kaybetmekten korkmuyor.
iPhone kapanıp açılınca şifre istiyor.
Bu yaptıkları yanına kar kalmasın lütfen.

Şifre değiştirip vermek istememesi üstüne şifresini istediğinizde bahaneler sıralaması üstüne tatil için gidip mesajlarınıza aramalarınıza cevap vermemesi... İnsan hamile eşini strese sokacak durumlardan kaçınmalı. Yeterince şüphe yaratmış hepsi boş olabilir. Siz bebeğinizi düşünün. İnşallah her şey hallolur... Bu arada döndüğünde gizli saklı değil açık açık şifresini sorun kararlı durun versin şifresini. Anlamıyorum insan eşine şifresini nasıl vermez!.. Siz sanki onun işle ilgili durumlarına bakacaksınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…