Aldatılıyor muyum

Kızlar baktım engel hala var. Ve sanırım eşimin hiç bi şeyden haberi yok. Konuşuyır olsa aradığını görse silerdi. Ama yok bıraktığım gibi aynı.

Stalk kazası.

Birşey yazdı mı kadın size
Yazdı konuştuk. Eski numara hala kayıtlıymş oğlu en az 50 kişiyi aramışmış. Neden hala numara kayıtlı dedim. Demek o kadar önemsizmiş ki silme gereği bile duymamışım dedi. 2 çocuğum var ben neden rahatsız edeyim ki dedi çocuğum aramış herkesi dedi. Dün aradı numaranın kaldığını farkedince engelledim ne uzatıyorsun kardeşim diyor

Çocuğun en az 50 kişiyi aradığına dair ekran görüntüsü atsın öyleyse

Baya konuştuk tehditvari konuştum bi daha rahatsızlık edersen savcılıkta görüşürüz dedi

Anam engelledi beni bende engelledim neyse kocamın bi şeyden haberi yok ona ikna oldum en azından

Gerçekten ikna oldunuzmu? Soru işareti atmanizdan eşiniz olmadığını anlayıp kıvırmış olamazlar mı? Bence o çağrı yanlışlıkla yapılan bi çağrı değil müsaitsen ara konuşalım mesajı ... çabuk ikna olup rahatlamayın derim...biraz gözlemede kalın en iyisi

Çağrı attı. Buda aralarında şifre gibi bişey mi acaba. Müsaitsen ara gibi
Oda olabılır ama olmayabılorde. Kız cagrı dusurmustur bılerek kendını gosterme amaclı esının tepksısını olcmek amaclı buda olabılır. Takıpte kal esıne caktırma

Ben bişey sorabilir miyim whatsappta kullanıcı adı gözüküyor eşimin eski sevgilisinin adı demişsiniz ya onu nerden gördünüz? Whatsappta kayıtlı olduğu ismi yani bunu öğrenmek için telefonu nasıl kaydetmek gerekiyor?

Kadına bak kaç yıllık eski sevgilisinin telefonu hâlâ kayıtlı.gerci yalan söylemişte olabilir.yani ezberinde de olabilir.

iPhone da whatsappdaki isminin ne olduğu görünebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…