Keşke .Ama kendime hep diyorum..O günaydın aslında benim uyanmam içindi..Çoook üzüldüm yıprandım ama uyandım..Keşke bu aklımla geçmişe gidebilsekNe güzel hayatınızda güzel şeylere de sebep olmuş ama gönül isterdi ki hiç yaşanmasın.
Kendi hatalarınızı da ne güzel görmüşsünüz. Mutluluğunuz daim olsunKimseye söylemedim olanları.Burda da aldatılıp barışanlar hep linç ediliyor.Ama ben denemeyi tercih ettim.Onun hareketlerine göre karar verecektim.Ona dedim ki birbirimize açık olalım sevmediğimiz şeyler yaptığımızda birbirimizi uyaralım konuşalım.İçimizde kin biriktirmeyrlim.Şimdi herşeyi konuşuyoruz.Anlayışlı davranıyorum.Sadece onun değişmesini beklemedim.Bende çok değiştim.Ona değerli olduğunu hissettirmeye çalıştım.Bazen benim ona söyledikletimin birtanesini bile o bana söyleseydi ondan nefret ederdim diyorum..O kadın onu hep övüyor ne kadar beğendiğini söylüyordu..Oysa ben sürekli onua srn bir hiçsin beceriksizsin acizsin diye hep suçlardım..Hep hatalarını yüzüne vururdum..Sorunuza gelince evet çok zor ama unuttum herşeyi.Çünkü 17 yıl onu hiç tanımamışım tanımaya çalışmamışım.Şimdi sanki bambaşka biri..Eski halinden eser bile yok..Tek derdi beni mutlu etmek..Seni mutlu edince sen hepimizi mutlu ediyorsun diyor..3 yıldır sanki hayalimdeki adamla yeni tanışıp evlendim..Sevdiğim bir söz var srn değişmezsen dünyanda değişmez diye..Ben değişeceğim yeniden deneyeceğim olmazsa en azından ben elimden geleni yaptım derim içim rahat bitiririm dedim.İyikide denemişim.
Buda olabilir de numarası neden kayıtlı ki hala kadında. Ama ben yerimde duramam ki kesin sorarım duramam benEski sevgilisinin profil resmini merak etmiş olabilir. İki çocuğu var demişsiniz numara hala kayıtlıysa çocuklardan biri aramış olabilir vs. Eşinize guveniniz tamsa yani farklı bi yalanını daha öncr yakalamadıysanız muhtemelen gerçekten kaza olmuş. Siz kurcalayıncada karşı taraf korkup sinirlenmiş gibi hissettim. Hiç mevzusunu açmayın brnce eşinize şüphelenyorsanız takip edin gizlice ama şüphelenmiyorsanız da eski sevgilin aradı diyip de adamın aklına düşürüp onun da merak etmesine neden olmayın.
Aynen öyle yapıcam teşekkürlerBence eşinizi bir süre belli etmeden göz ucuyla takibe alın. Sorup da aklına düşürmenin gereği yok.
Gerçekten bu sakinliği nasıl koruyorsunuz . O an eşinizi uyandırıp bu kim ne hakla arıyor diye uyandirmama sakinliğini. Arkadaş ya ben coook hircinim ya insanlar çok sakin. Lütfen eşinizle konuşun sanırım hamilesiniz yetti erkekler ya yetti !!Merhaba arkadaşlar kafayı yemek üzereyim sabahtan beri. Dün akşam eşim uyurken öylesine instagramında takılıyordum. Birden whatsaptan bi arama geldi kayıtlı olmayan bi numaradan. Ama telefon çalmadı sadece aradı kapattı bildirim gibi geldi sadece arama. Çağrı attı gibi. Girdim baktım profili bi kadın. Kullanıcı adı eşimin eski sevgilisinin adı. Tesadüftür dedim. Mesaj attım sadece soru işareti (?) attım kimsin anlamında... Pardon yanlış arama oldu dedi. Telefonum sizde neden kayıtlı dedim. Yanlış numara kaydetmişm ne uzatıyorsun kardeş dedi ve profili kayboldu. Engelledi galiba. Neyse cevap vermedim. Sabah o eski sevgilisinin adı soyadından (bi şekilde soyadını buldum) instagramdan arattım. Evet oymuş profildeki kadın ve çocuk. Aynı. Aklımı yitirmeye az kaldı. Napmalıyım sizce. Kızlar elim ayağım titriyor. Akıl verin yol gösterin
Sakin olmak gerekiyor bu tür durumlarda malesefGerçekten bu sakinliği nasıl koruyorsunuz . O an eşinizi uyandırıp bu kim ne hakla arıyor diye uyandirmama sakinliğini. Arkadaş ya ben coook hircinim ya insanlar çok sakin. Lütfen eşinizle konuşun sanırım hamilesiniz yetti erkekler ya yetti !!
Nedense benimde hislerim öyle diyor. Ama bakalım kurcalayacam haberi varsa elbet çıkarBence kocanızın biseyden haberi yok. Hislerim öyle diyor ,o kadının halt yemesi
Yazinizi okudum cok etkilendim...Kimseye söylemedim olanları.Burda da aldatılıp barışanlar hep linç ediliyor.Ama ben denemeyi tercih ettim.Onun hareketlerine göre karar verecektim.Ona dedim ki birbirimize açık olalım sevmediğimiz şeyler yaptığımızda birbirimizi uyaralım konuşalım.İçimizde kin biriktirmeyrlim.Şimdi herşeyi konuşuyoruz.Anlayışlı davranıyorum.Sadece onun değişmesini beklemedim.Bende çok değiştim.Ona değerli olduğunu hissettirmeye çalıştım.Bazen benim ona söyledikletimin birtanesini bile o bana söyleseydi ondan nefret ederdim diyorum..O kadın onu hep övüyor ne kadar beğendiğini söylüyordu..Oysa ben sürekli onua srn bir hiçsin beceriksizsin acizsin diye hep suçlardım..Hep hatalarını yüzüne vururdum..Sorunuza gelince evet çok zor ama unuttum herşeyi.Çünkü 17 yıl onu hiç tanımamışım tanımaya çalışmamışım.Şimdi sanki bambaşka biri..Eski halinden eser bile yok..Tek derdi beni mutlu etmek..Seni mutlu edince sen hepimizi mutlu ediyorsun diyor..3 yıldır sanki hayalimdeki adamla yeni tanışıp evlendim..Sevdiğim bir söz var srn değişmezsen dünyanda değişmez diye..Ben değişeceğim yeniden deneyeceğim olmazsa en azından ben elimden geleni yaptım derim içim rahat bitiririm dedim.İyikide denemişim.
Telefon konuşmalarının olmadığını görmüşsünüz bence eşinize söylemeyin. Neden aklına eski sevgilisini sokacaksınız ki? Bir adamdan duymuştum sevgilisi çok alakasız bir kadını kıskanmış bir gün, adamın aklına sevgilisi yüzünden o kadın girmiş. Sevgilisinden ayrılıp onunla sevgili olmuş. Böyle durumlarda çok dikkatli olmak gerekiyor.Nedense benimde hislerim öyle diyor. Ama bakalım kurcalayacam haberi varsa elbet çıkar
Bence büyük ihtimalle eşinizin nımarası hala kayıtlı olduğu için rehberinde 2çocuğu var kadının demişsiniz çocuklar yanlışlıkla aramış olabilirler. Banada 2kere olmuştu çok eski hiç konuşmadığım arkadaşlarımın çocukları telefonla oynarken yanlışlıkla aramış. Ama eşinede sor yine tabi ama direk yüklenme yani adamaEvet instagramında iki çocuk anne yazıyor
Tabii neden olmasınYazinizi okudum cok etkilendim...
Allah mutlulugunuzu daim etsin
bende aldatildim maalesef... sizinle dertlesmek isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?