Aldatılıyor muyum

Kendi hatalarınızı da ne güzel görmüşsünüz. Mutluluğunuz daim olsun

Eski sevgilisinin profil resmini merak etmiş olabilir. İki çocuğu var demişsiniz numara hala kayıtlıysa çocuklardan biri aramış olabilir vs. Eşinize guveniniz tamsa yani farklı bi yalanını daha öncr yakalamadıysanız muhtemelen gerçekten kaza olmuş. Siz kurcalayıncada karşı taraf korkup sinirlenmiş gibi hissettim. Hiç mevzusunu açmayın brnce eşinize şüphelenyorsanız takip edin gizlice ama şüphelenmiyorsanız da eski sevgilin aradı diyip de adamın aklına düşürüp onun da merak etmesine neden olmayın.

Buda olabilir de numarası neden kayıtlı ki hala kadında. Ama ben yerimde duramam ki kesin sorarım duramam ben

Bence eşinizi bir süre belli etmeden göz ucuyla takibe alın. Sorup da aklına düşürmenin gereği yok.

Gerçekten bu sakinliği nasıl koruyorsunuz . O an eşinizi uyandırıp bu kim ne hakla arıyor diye uyandirmama sakinliğini. Arkadaş ya ben coook hircinim ya insanlar çok sakin. Lütfen eşinizle konuşun sanırım hamilesiniz yetti erkekler ya yetti !!

Sakin olmak gerekiyor bu tür durumlarda malesef

Son düzenleme:
Sakladığı bir şey olsa telini sifresiz ortada bırakmazdı diyen arkadaşlara katılmıyorum. Ne yapacak durduk yere şifresiz telefona şifrei koyacak veya eşinin bildiği şifreyi mi değiştirecek?
Ayrıca watsapp profilinde kadının kendi fotosu var demişsiniz. Diyelim kadın yanlışlıkla çağrı attı sonra siz de soru işareti koyunca, eşinizin onu hatırlamadığını düşündü. Ama soru işareti koyan kişi eşiniz olsaydı hatırlamama ihtimali yok ki profilinde foto var?
Bana iletişim halindeler gibi geldi.

Yazinizi okudum cok etkilendim...
Allah mutlulugunuzu daim etsin
bende aldatildim maalesef... sizinle dertlesmek isterdim

Nedense benimde hislerim öyle diyor. Ama bakalım kurcalayacam haberi varsa elbet çıkar
Telefon konuşmalarının olmadığını görmüşsünüz bence eşinize söylemeyin. Neden aklına eski sevgilisini sokacaksınız ki? Bir adamdan duymuştum sevgilisi çok alakasız bir kadını kıskanmış bir gün, adamın aklına sevgilisi yüzünden o kadın girmiş. Sevgilisinden ayrılıp onunla sevgili olmuş. Böyle durumlarda çok dikkatli olmak gerekiyor.

Evet instagramında iki çocuk anne yazıyor
Bence büyük ihtimalle eşinizin nımarası hala kayıtlı olduğu için rehberinde 2çocuğu var kadının demişsiniz çocuklar yanlışlıkla aramış olabilirler. Banada 2kere olmuştu çok eski hiç konuşmadığım arkadaşlarımın çocukları telefonla oynarken yanlışlıkla aramış. Ama eşinede sor yine tabi ama direk yüklenme yani adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…