Aldatılıyor muyum

Ayrıldınız mı siz
Ayrılmadım ama bizim hikayemiz biraz farklı ve uzun..Ayrıca ben hep aldatılma olayların da boşanmayacaksan görmezden gel olayını anlamıyorum..O zaman işler daha beter oluyor bence.Bir arkadaşımdan biliuorum.Bence kartları açık oynamak daha iyi .Ben herşeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenip yüzüne vurdum boşanma davası açtım. Benim hiçbirşey öğrenrmryeceğimi sanırken Allahım da yardım etti .Herşeyi açıga çıktı..Şimdi çooook değişti 3 yıldır..Çoook korktu..Benim isteyince neler yapabileceğimi gördü..Aptal olmadığımı anlafı.Şimdi sabah akşam bana dua ediyor..Benden habersiz bakkala bile gitmiyor..

Keşke o an Soru işareti yerine naber falan yazsaydınız.. Kadının geri tutumuna karşı anlardınız muhabbetleri var mı veya yok mu.. Direk siz olduğunuzu belli etmişsiniz şimdi mecburen eşinize soracaksınız ve ne derse ona inanacaksınız.. Bundan sonra da takip etseniz mutlaka önlem alacaktır.. Belki de yoktur muhabbetleri bilemem.. Ama emin olamayız maalesef..Bir de akıllı davranıyor yani WhatsApp dan görüşme mesajlaşma olunca nornal hattı üzerinden görünmüyor...

İyi yapmışsınız korkmuş baya.

Yine eskisi gibi seviyor musunuz, güveniyor musunuz. En ufak hatasında geçmişi hatırlatmıyor musunuz? Gerçekten pişman olduysa ağlayıp yalvardıysa ve eski güveni size verdiyse haklısınız iyiki de ayrılmamışsınız ama öbür türlü ki burada da milyon tane örneği var, boşanmayıp beraber geçirilen tüm yıllar zehir oluyor hem eşe hem de çocuklara. Kangren olan bir ilişki yürütülmeye çalışılıyor.

Öyle bırakamam ki içim içimi yer
Bu programi kendi telefonuna indir esinin whatsabindaki sag tarafa tiklayinca whatsapp web yazan yere gir ondaki barkodu bu programa okuttur butun gelen whatsapp mesajlari sanada gelir. Bu programi kendi telinde sakla gizleki esin senin telinde gormesin kendi telinden ayarlardan bu programa ait olan gelen bildirimleri kapatki bildirim geldikce teline dusmesin sen girdikce gorebil

Eklentiler

• Screenshot_20201029-123845_1.webp
    6 KB · Görüntüleme: 37
Görmezden gelinmesi belki de daha iyidir. Bir şok şeyle yüzleşip te kendi canımı sıkacağıma, oğlumla, arkadaşlarımla günümü gün ederim. Onun canı sıkılsın. Ne kaybettiğini anlasın...
Dün baktım operatör dökümüne. Hiç yoktu arama falan

B
İyi yapmışsınız korkmuş baya.
Bizim ki farklı bir hikayeydi..Ben bu olaylardan sonra çok düşündüm.Kadınla yaptığı konuşmalardan benle ilgili düşünceleri ortaya çıktı..Cinsrl yaşamımız yok denecek kadar azdı..Ve brn hep annemin de yönlendirmeleriyle onu hep aşağılayıp küçümsüyordum.Ama farkında bile değildim..Yemeğini veriyorum. Evi temizleyip çocuklara bakıyorum daha ne istiyor ki diyr düşünüyordum..Sadece ona değil çocuklara da kötü davranmışım sonrasın da çocuklara iyi davranmaya başlayınca onlar da anne srn önceden bize heo kızardın bize hiç sevgi göstetmezsin dediler..Ergenlik çağında olan kızım çığrından çıkmış tı..Sonra onlara srvgimi göstermeye başlayınca çok değiştiler..Kızım şimdi herşeyini bana anlatıyor..Aramız çok güzel..Bazen insan aynaya bakmayıda bilmeli bence..Hep kendime acıyan etrafımdakileri suçlayan biriydim..Benim hikayemde vardığım sonuç sevgi herşeyin ilacıymış..Sevgisizlik insana hep hata yaptırıyor..Annam beni hiç srvmezdi belki bu yüzdrn bilmiyordum sevgimi hissettirmeyi..

Bence kadın eşinizi unutamamis stalkluyor da olabilir. Hemen aklınıza kötü bir şey gelmesin. Fotoğrafa bakacağım diye ben de birkaç kez yanlışlıkla insanları aramistim. Hemen kapatınca çağrı gibi düşüyor. Bence sen eşine de sorma. Şimdi eşeğin aklına karpuz kapugu sokma. Neden beni arıyor hala diye düşünebilir Allah muhafaza bir şey yoksa da aralarında baslayayiverir. O yüzden sen sakın kal ve gözlemci ol. Bekle bakalım.

Evet haklısınız öyle yapacam bikaç gün sıkmalıyım dişimi

Ne güzel hayatınızda güzel şeylere de sebep olmuş ama gönül isterdi ki hiç yaşanmasın.

Çünkü dökümde de bir şey yok dediniz ya ben şahsen kadının hala stalklayabilecegini düşündüm direkt.
Bikaç güne belli olur. Ha kadın stalklıyor olsa bile bi çift sözüm olur kadına bu işin sonunda

Kimseye söylemedim olanları.Burda da aldatılıp barışanlar hep linç ediliyor.Ama ben denemeyi tercih ettim.Onun hareketlerine göre karar verecektim.Ona dedim ki birbirimize açık olalım sevmediğimiz şeyler yaptığımızda birbirimizi uyaralım konuşalım.İçimizde kin biriktirmeyrlim.Şimdi herşeyi konuşuyoruz.Anlayışlı davranıyorum.Sadece onun değişmesini beklemedim.Bende çok değiştim.Ona değerli olduğunu hissettirmeye çalıştım.Bazen benim ona söyledikletimin birtanesini bile o bana söyleseydi ondan nefret ederdim diyorum..O kadın onu hep övüyor ne kadar beğendiğini söylüyordu..Oysa ben sürekli onua srn bir hiçsin beceriksizsin acizsin diye hep suçlardım..Hep hatalarını yüzüne vururdum..Sorunuza gelince evet çok zor ama unuttum herşeyi.Çünkü 17 yıl onu hiç tanımamışım tanımaya çalışmamışım.Şimdi sanki bambaşka biri..Eski halinden eser bile yok..Tek derdi beni mutlu etmek..Seni mutlu edince sen hepimizi mutlu ediyorsun diyor..3 yıldır sanki hayalimdeki adamla yeni tanışıp evlendim..Sevdiğim bir söz var srn değişmezsen dünyanda değişmez diye..Ben değişeceğim yeniden deneyeceğim olmazsa en azından ben elimden geleni yaptım derim içim rahat bitiririm dedim.İyikide denemişim.

Telefon dökümlerinde yokmuş bence eşiniz o kadınla görüşmüyor. O numarayı her yerden engelleyin. Eşinize bir şey söylemeyin aklına düşmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…