Evet eskiymiş numara hiç değiştirmemiş konu sahibesi söyledi.Eski sevgilisi hayatında iken yine aynı numarayı mı kullanıyordu? Önemli olan detay bu bence. Çünkü karşı taraftaki hanım, eşinizin numarasını silmemiş, arada yokluyor olabilir. Ama eski sevgilisinden sonra sizinle iken yeni numara aldıysa bunu, o hanıma da vermiş yani iletişim kurmuşlar demektir. Şüphelenmekte haklı olursunuz.
Yok yani öyle şüphe duyacağım bişi olmadı şimdiye kadarBu üçüncü mü :/
Ya sanmıyorum aldattığını eşinizden şüpheleniyor musunuz
Aldatan erkek bu kadar rahat olmaz diye düşünüyorum10 yıllık numarası. Evet tüm sosyal medya hesapları açık. Ama bilemedim ki.
Yok eski çok eski hattı. Ama kadın da evliEski sevgilisi hayatında iken yine aynı numarayı mı kullanıyordu? Önemli olan detay bu bence. Çünkü karşı taraftaki hanım, eşinizin numarasını silmemiş, arada yokluyor olabilir. Ama eski sevgilisinden sonra sizinle iken yeni numara aldıysa bunu, o hanıma da vermiş yani iletişim kurmuşlar demektir. Şüphelenmekte haklı olursunuz.
Of bilemedim ki o andaofff keşke soru işareti yerine efendim? deseydiniz arada samimiyet varsa anlaşılırdı
Bilmiyorum kiAldatan erkek bu kadar rahat olmaz diye düşünüyorum
O zaman tek taraflı iletişim çabası da olabilir. Şüphe duyma oranı %50'ye düşer.Evet eskiymiş numara hiç değiştirmemiş konu sahibesi söyledi.
Üzülme üzülme bebeğine yazık boşa üzülürsün bisey yok ortada eşine de deme eski sevgilin aradi diyeOf bilemedim ki o anda
Öyle bırakamam ki içim içimi yerÜzülme üzülme bebeğine yazık boşa üzülürsün bisey yok ortada eşine de deme eski sevgilin aradi diye
Profil yokkiProfiline bakarken yanlislikla eli degmistir bence.
Hemen kapatsa da caliyor maalesef
Evet eminim. Kesin. İyide kadın da evli
Bu durumda emin olmadan eşinize sormanız doğru olmaz. Sonuçta ben de Üniversite'den beri aynı hattımı kullanıyorum. Arada böyle hatırlamadığım, ismini bile unuttuğum ex'ler iletişim kurabiliyor, seneler geçmiş evlenmişim barklanmışım hala numaramı tutuyorlar lakin görmezden geliyorum. Eşim başlarda problem çıkarıyordu ama şimdi o da bana güvendiği için çok 1 şey demiyor. Bir de bu yönden bakın derim.Yok eski çok eski hattı. Ama kadın da evli
Ya acaba kadına yazsam mı. Neden aradın numara neden kayıtlı sende vsKadının evli olması neyi değiştirir ki?
Aldatan herkes evli ya da nişanlı vs.
Ya acaba kadına yazsam mı. Neden aradın numara neden kayıtlı sende vs
Eğer geröekten kendini hatırlatmaksa amacı ve eşimin haberi yoksa. Gerçekten rezil ederim onu. Gerekirse eşine söylerimBu durumda emin olmadan eşinize sormanız doğru olmaz. Sonuçta ben de Üniversite'den beri aynı hattımı kullanıyorum. Arada böyle hatırlamadığım, ismini bile unuttuğum ex'ler iletişim kurabiliyor, seneler geçmiş evlenmişim barklanmışım hala numaramı tutuyorlar lakin görmezden geliyorum. Eşim başlarda problem çıkarıyordu ama şimdi o da bana güvendiği için çok 1 şey demiyor. Bir de bu yönden bakın derim.
E napsam. Elim kolum bağlı oturamam kiBence yapmayın.
Hem yazsanız da söylemez.
Bence aynen öyle kendini hatırlatmak istedi olumlu cvp gelse konuşacaktıEğer geröekten kendini hatırlatmaksa amacı ve eşimin haberi yoksa. Gerçekten rezil ederim onu. Gerekirse eşine söylerim
HmmmmmmBence aynen öyle kendini hatırlatmak istedi olumlu cvp gelse konuşacaktı
Kimsin felan yazınca bozuldu hatırlamadığı için ve uzatma kardeş felan yazdı engelledi zoruna gitti unutulmuş olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?