Aldatılıyor muyum

Evet eskiymiş numara hiç değiştirmemiş konu sahibesi söyledi.

Yok eski çok eski hattı. Ama kadın da evli

Yok eski çok eski hattı. Ama kadın da evli
Bu durumda emin olmadan eşinize sormanız doğru olmaz. Sonuçta ben de Üniversite'den beri aynı hattımı kullanıyorum. Arada böyle hatırlamadığım, ismini bile unuttuğum ex'ler iletişim kurabiliyor, seneler geçmiş evlenmişim barklanmışım hala numaramı tutuyorlar lakin görmezden geliyorum. Eşim başlarda problem çıkarıyordu ama şimdi o da bana güvendiği için çok 1 şey demiyor. Bir de bu yönden bakın derim.

Eğer geröekten kendini hatırlatmaksa amacı ve eşimin haberi yoksa. Gerçekten rezil ederim onu. Gerekirse eşine söylerim

Eğer geröekten kendini hatırlatmaksa amacı ve eşimin haberi yoksa. Gerçekten rezil ederim onu. Gerekirse eşine söylerim
Bence aynen öyle kendini hatırlatmak istedi olumlu cvp gelse konuşacaktı
Kimsin felan yazınca bozuldu hatırlamadığı için ve uzatma kardeş felan yazdı engelledi zoruna gitti unutulmuş olmak

Bence aynen öyle kendini hatırlatmak istedi olumlu cvp gelse konuşacaktı
Kimsin felan yazınca bozuldu hatırlamadığı için ve uzatma kardeş felan yazdı engelledi zoruna gitti unutulmuş olmak
Hmmmmmm
Mantıklı ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…