Aldatiliyor muyum

evet zehracım bende baktım asagıda goruyordum konuda durdugunu
belkı esınden cekınmıstır yazamamıstır dıye dusundum
bakalım acıklama yapınca anlarız

zehracım belkı o degıldır
hanı aldatılma google cok aranan bır kelıme
bu konu cıktıysa mısafırın karsısına oda okuyordur

ay ben cok mu safım ne

valla canım ben dedektiflik yapamam.burada açılan konu üzerinden konuşurum.bu konudaki yorumlara bakarım.herkes sizin kadar zeki olamaz.

canım dedektiflik demeyelim ama bende eğer bir konu okuyorsam o kişinin geçmişine mutlaka bakarım çünkü konularla bağlantı var mı diye art niyet olarak görmemek lazım bence bunu...

İnsan deşifre olmamak için kızımı kaybettim yalanını söyler mi? allahaşkına..tööövbeee
deşifre olmamak için oğlum var yazdım de..kim bilicek seni..sanki çok belirleyici bişey var da..

valla canım ben dedektiflik yapamam.burada açılan konu üzerinden konuşurum.bu konudaki yorumlara bakarım.herkes sizin kadar zeki olamaz.

bakın saçmalıyorsunuz. manyakmıyım ben durup dururken dedektiflik yapıcam.. arkadaşı daha iyi tanımak için konusuna daha sağlıklı yorum yapabilmek için geçmiş mesajlarına baktım ve bu dikkatimi çekti. üstelik konunun zekayla alakası yok dikkatli olmakla okuduğunu anlamakla alakası var. beni anlamadan eleştirmekle suçladınız yani benim mesajımla hiç alakası olmayan bir mesaj gönderdiniz bana.. eminim bu mesajımdan da anlatmak istediğim şeyi anlamıcaksınız. ama zahmet edip yazıyorum . umut dünyası işte..

zehracım belkı o degıldır
hanı aldatılma google cok aranan bır kelıme
bu konu cıktıysa mısafırın karsısına oda okuyordur

ay ben cok mu safım ne

estagfirullah canım ne safı ama okadar fake konular varki ben okurken çok üzülüyorum empati kuruyorum sonrada geçmişine bakınca kendimi aptal gibi hissediyorum sanki bizimle dalga geçiyorlar diye hayatta bazen şüpheci olmak lazım arada sırada ama inşallah fake filan deıldır eğer gerçeksede inşallah sorunu hallolur ne diyeyim ki başka...Rabbim hepimizi ıslah etsin:Saruboceq:

canım dedektiflik demeyelim ama bende eğer bir konu okuyorsam o kişinin geçmişine mutlaka bakarım çünkü konularla bağlantı var mı diye art niyet olarak görmemek lazım bence bunu...

valla arkadaşlar.ben burada çok yeniyim daha neyin nerede olduğunu bilmiyorum çok da araştırmıyorum.sadece forumu okuyorum cevap yazıyorum.kendi fikirlerimi.sizden ricam kırıcı olmayalım.

amin canımmmm

valla bende dedıgım gıbı su an esı ankarada olsa dedektıflık yaparım bıle dedım yanı

arkadaş forumda yeni olduğu için acemilik çekiyordur belki de.
derdim var ın formatını bilmiyordur:1rolleyes:

İnsan deşifre olmamak için kızımı kaybettim yalanını söyler mi? allahaşkına..tööövbeee
deşifre olmamak için oğlum var yazdım de..kim bilicek seni..sanki çok belirleyici bişey var da..

evet canım ya.ben de aynısını söyledim ya.Hani aldatılmak ya konu,tanıdıklara (sanki kendi suçumuzmuş gibi rahatça anlatamadığımız için belki de )kendi hakkında ufak değişiklikler yapıp bilgi verdi zannettim ilk önce..Ama kızımı kaybettim yazınca fena şüphelendim.Umarım mantıklı bir açıklaması vardır.Çünkü en az altı ay olmalı kızını kaybedeli ve o günden bu yana sürekli k.k da yorum yapmış.Bir kere bile bu konuya değinmemiş.
Gel de şüphelenme..ohaoldumsmile

bak yine zekanla 1-0 öndesin.üzgünüm ama seviyenize düşmeyeceğim.

yaniiii..
insanın gözü KK da millete yorum mu görür?..görse de önce acısını paylaşır.:1closedeyes:.

hayır bişey değil..buradaki derdi doğruysa da, derman bulamayacak bu yalancı çoban gibi davranmasından dolayı..:jeyyar:

bak yine zekanla 1-0 öndesin.üzgünüm ama seviyenize düşmeyeceğim.

hanımlar tartışmadan halledelim _gelin_ yani konu sahibi olan bayan topik açmışşa olumlu ve olumsuz görüşlere hem katlanmalı hemde cvp vermeli sonuçta herkesin kendi fikri ve düşüncesi şuna bakın yav bayan gitti bizler birbirimize düşecez nerdeyselmaz:

aynen canım ya ne kksı ya insanın gözü eşini bile geçtim dünyayı görmez ya bayansa millete yorumlar yapmış akıl vermiş bikere acısından bahsetmemiş ya bunun annelik hormonları mı alınmış yoksada bu olay fake mi?alsanaalsanasmilelmaz:akannehir

konu sahibi gelmiş..lütfen size yardımcı olabilmemiz için şüphelerimizi giderir misinizohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…