Cevabı çok basit. Kağıt üstünde de sürse evlilik, boşanmak yok ya, adam çocuklarına bakacak, evini geçindirecek, kağıt üzerindeki eşinin zaten bir masrafı yok, hem adama laf gelmeyecek hem kağıt üstündeki eşi bildiği için rahat rahat istediği hayatı sürecek.
aldatmayı aldatılmayı yatak ayırmayı falan hep geçtim, hemcinslerimin "beni gezdirmiyor-önceden gezdirirdi artık çıkarmıyor dışarı" gibi kendi kendilerine bile evcil bi yaratık/canlı muamelesi yapması benimkilerin gelmesine sebep oluyor, şimdi çıldırıcam vala:84:
aldatmayı aldatılmayı yatak ayırmayı falan hep geçtim, hemcinslerimin "beni gezdirmiyor-önceden gezdirirdi artık çıkarmıyor dışarı" gibi kendi kendilerine bile evcil bi yaratık/canlı muamelesi yapması benimkilerin gelmesine sebep oluyor, şimdi çıldırıcam vala:84:
Ben de aynı şeyi düşündüm ama yanlış anlaşılmaya mahal vermeyerek nasıl ifade edeceğimi bilemediğim için yorum yapmadım,sen çok güzel ifade etmişsin.
Konu sahibi önce kendisinin kocasından ayrı bir birey olduğunu anlaması gerekio maddi anlamda ona bağlı olabilir(ki olmamalı herkes kendi ayaklarının üzerinde durabilmeli) ama manevi anlamda bu derece bağlı hatta bağımlı olmaması lazım önceden de dediğim gibi bu konu hakkında sağlıklı düşünebilmesi ve yorumlarımızı dikkate alabilmesi için önce düşünce yapısını değiştirmeli...
aslında benimde anlatmak istediğim bu. biraz girişken olmaya çalışmalı bir bayan.bütün dünyası evi ve eşi olunca kocasınada kendisini cocuk gibi dolaştırılması gereken biri olarak gösterince eş de dışarıdakilere özeniyor olabilir.sen çık dolaş kocana şurda çok güzel bir yer gördüm şuyu iyiymiş gidelim gezelim de.bayanın atak olması lazım birazda.koca o nasıl olsa evde duruyor olarak düşünüyor bir süre sonra.evlenince değişti durumuda zaten coğu zaman bundan kaynaklanıyor bence.
aslında benimde anlatmak istediğim bu. biraz girişken olmaya çalışmalı bir bayan.bütün dünyası evi ve eşi olunca kocasınada kendisini cocuk gibi dolaştırılması gereken biri olarak gösterince eş de dışarıdakilere özeniyor olabilir.sen çık dolaş kocana şurda çok güzel bir yer gördüm şuyu iyiymiş gidelim gezelim de.bayanın atak olması lazım birazda.koca o nasıl olsa evde duruyor olarak düşünüyor bir süre sonra.evlenince değişti durumuda zaten coğu zaman bundan kaynaklanıyor bence.
Bu değişikliklere ilaveten dişçiye gitmeyi ihmal etme derim.
Ağız kokusu aranızda problem olmuş.Sadece sigarayla alakalı olmayabilir.
Mutlaka dişçiye zaman ve para ayırman lazım.Eşin gelmeden önce naneli sakız kullan ve evin içinde sigara içme.
Ayrıca saçtan başka,eline ayağına bakım yap,en azından krem sür.
Evde özenli giyin,terliklerin bile güzel olsun.Geceliğini pijamanı yenile.Oğulların büyükmüş,seksi alamazsın belki ama en azından şirin,hoş görünen birşeyler alabilirsin.
Eşin giyimine para harcıyormuş,sen de harcayabilirsin.
Üzerine değişik birşeyler al.Her zaman giydiklerine benzemesin.
Kilon varsa,vermeye çalış.
eşim sigara içiyorum diye ağzımın kokduğunu ve horladığımı söylüyor sigarayı bırak diyor ama bırakamıyorum beni anlamasını istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?