- 9 Mart 2017
- 190
- 12
- 13
- 37
- Konu Sahibi Mutsuzluk45
-
Saç boyası ama modelini bulamadımRuju bilmemde o yazıyıyı internete yazın mutlaka çıkar bi ürün kodu tahminim
KV evinde satamaz çünkü uzak bir şehirde yaşıyorlar, o kadar uzakta satmak yerine burada satar, ki bazı eşyalarımızı taşınırken sattık , parayı çok düşündügunu sanmıyorum, geçen gün kendine ic çamaşırı almış ve ikinci el üç tane mont almış dolabına koymuş, dunde ayakkabı kutusunda yuvarlak güneş gözlüğü buldum.
Dedim ki saçlarımı boyatayım mı dedim sinirlendi kimbilir sen yine ne demek istiyorsun dediBence sorma hiç bir şey henüz adam zaten cins bir tip belli herşeye bağırıp çağırıyor gizliden takip et
Ne demek olduğunu söylemiyor, bitmesini ben istiyormuşum o yüzden sorun çıkarmaya çalışıyor muşumYa kusura bakmayın ama çok tuhaf bir evlilik ve eş yani neden herşe gizli saklı birbirinizden habersiz
eşiniz size demişya bu evlilik eninde sonunda bitecek bahane arama bu ne demek hiç sordunuzmu
Kadınlığa özeniyo olabilirmiSaç boyası ama modelini bulamadım
Evlendiğimizden beri sifreliydi şimdide ekranı silip bırakıyor odadan çıkarken parmak izi yaptım mı diye
SanmıyorumKadınlığa özeniyo olabilirmi
Dedim ki saçlarımı boyatayım mı dedim sinirlendi kimbilir sen yine ne demek istiyorsun dedi
Ne demek olduğunu söylemiyor, bitmesini ben istiyormuşum o yüzden sorun çıkarmaya çalışıyor muşum
Çocuk yok çok şükür, ne desem kızıyor, soru sormadigim sürece iyiyiz, ama bu ne soruları başlayınca kavga çıkıyor, ruj için sorular sorunca da o gece bir soru daha sorarsan evi terk ederim dedi, ya terketmekle tehdit ediyor ya da evden kovmaylaÇocuk yok değilmi aman haa sakın
Valla böyle evlilik olmaz sana yazık değilmi bu adamın triplerini çekmeye gelmedin dünyaya.
Çocuk yok çok şükür, ne desem kızıyor, soru sormadigim sürece iyiyiz, ama bu ne soruları başlayınca kavga çıkıyor, ruj için sorular sorunca da o gece bir soru daha sorarsan evi terk ederim dedi, ya terketmekle tehdit ediyor ya da evden kovmayla
Ne bu ya hergün aldatılıyo muyum diye açılan konular ajan oldum eşimin peşine düştüm resmenhepsini alıp bi kaşık suda boğucam hepimiz kurtulalım
Aynen her lafında bişi arıyorm düşünüyorum daral geçirecek en sonunda adam hayattan soğuduHahhh aynenn adama garip garip sorular soruyorum, allah aşkına şu KK girme artık yeter diyor
Zaten tarih niye atılmış onu da anlamadımO ne demek bende anlamadım niye tarih atılmış ki özenerek mi yazılmış o telefon unu kontrol ettinmi whatsap filan iyice bak
Çok yüz verme bira da o kaybetmekten Korksun kimse nın evliliği dört dörtlük değil ama bu erkeklerde ki tavan yapan egosu nu anlayamıyorum bi türlü bende sana meraklı değilim de altta kalmaZaten tarih niye atılmış onu da anlamadım
Voila Romanyada bir sehir canim belki oraya gidecektir o tarihte?Bide geçen haftalarda şehir dışına çıkmıştı o biletleri hala atmamış bir tanesinin üzerine voila 02/03/2017 yazıp manza k.rengi yazmış bunu da soramiyorum artık bağıracak diye
Aynen o kadar büyük egosu var ki, açık açık diyor ayriyken ayaklarına kapanacagimi sanıyorsan bekleme diyorÇok yüz verme bira da o kaybetmekten Korksun kimse nın evliliği dört dörtlük değil ama bu erkeklerde ki tavan yapan egosu nu anlayamıyorum bi türlü bende sana meraklı değilim de altta kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?