Aldatılıyor muyum?

Ya kusura bakmayın ama çok tuhaf bir evlilik ve eş yani neden herşe gizli saklı birbirinizden habersiz
eşiniz size demişya bu evlilik eninde sonunda bitecek bahane arama bu ne demek hiç sordunuzmu

Ya kusura bakmayın ama çok tuhaf bir evlilik ve eş yani neden herşe gizli saklı birbirinizden habersiz
eşiniz size demişya bu evlilik eninde sonunda bitecek bahane arama bu ne demek hiç sordunuzmu
Ne demek olduğunu söylemiyor, bitmesini ben istiyormuşum o yüzden sorun çıkarmaya çalışıyor muşum

Çocuk yok değilmi aman haa sakın
Valla böyle evlilik olmaz sana yazık değilmi bu adamın triplerini çekmeye gelmedin dünyaya.
Çocuk yok çok şükür, ne desem kızıyor, soru sormadigim sürece iyiyiz, ama bu ne soruları başlayınca kavga çıkıyor, ruj için sorular sorunca da o gece bir soru daha sorarsan evi terk ederim dedi, ya terketmekle tehdit ediyor ya da evden kovmayla

Peki sen bu adamla bir ömür geçirmek istiyormusun aldatma vs olmasa bile adam dengesiz hiç konuşmayacakmısın yada hiç bir şey sormayacakmısın her seferinde bağırıp çağıracak tehdit edecek yok yaa evlilik bu değil kesinlikle.
Birde evden kovacak iyi düşün.

Ne bu ya hergün aldatılıyo muyum diye açılan konular ajan oldum eşimin peşine düştüm resmen hepsini alıp bi kaşık suda boğucam hepimiz kurtulalım

O ne demek bende anlamadım niye tarih atılmış ki özenerek mi yazılmış o telefon unu kontrol ettinmi whatsap filan iyice bak

Yuvam yıkılsın istemiyorum ama böyle de icim içimi yiyor yanlışları yok sayamiyorum, kafam çok karışık, ayrılırsam bunu başarabilir miyim, ya da pişman olur muyum korkuyorum

Zaten tarih niye atılmış onu da anlamadım
Çok yüz verme bira da o kaybetmekten Korksun kimse nın evliliği dört dörtlük değil ama bu erkeklerde ki tavan yapan egosu nu anlayamıyorum bi türlü bende sana meraklı değilim de altta kalma

Bide geçen haftalarda şehir dışına çıkmıştı o biletleri hala atmamış bir tanesinin üzerine voila 02/03/2017 yazıp manza k.rengi yazmış bunu da soramiyorum artık bağıracak diye
Voila Romanyada bir sehir canim belki oraya gidecektir o tarihte?

Çok yüz verme bira da o kaybetmekten Korksun kimse nın evliliği dört dörtlük değil ama bu erkeklerde ki tavan yapan egosu nu anlayamıyorum bi türlü bende sana meraklı değilim de altta kalma
Aynen o kadar büyük egosu var ki, açık açık diyor ayriyken ayaklarına kapanacagimi sanıyorsan bekleme diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…