Aldatiliyormusum

Konyada oturuyorum evlenip geldim Aslında buralı degilim Keşke gelmeseydim Gerçekten tanıdığım her Konyalı aynı.

+1

Daha fazla düşünme yat dinlen cnim yıpratma kendini Allah yardimcin olsun inşallah

Seni üzmek istemem ama esin eğer kadının olduğu sehirede gitmiş ve orda tanışmış ise aldatmistirda seni rabbim hakkınızda hayirlisini versin ama böyle şeylerin de affedilir yeri yok bide bebek için ugrastigin zamanda kendi bilir o kaybetti bence rabbim yolunu aydınlık etsin kardeş...

Bu kulube üye olduğumdan beri ne çok okudum aldatılma hikayesi. Bu erkek denilen pisliklerden gına geldi. Yıkılan kadınlar, arada kalan çocuklar...

Yakalanınca inkar sonrasında bir hata oldu affet diyen koca koca pislik insanlar artık miğdemi bulandırıyor.

Allah kolaylık versin kardeşim. Sen nasıl mutlu olacaksan onu yap. Çevrene aile hiçkimseye bakma. Keza onlar hep yuvanı bırakma der. Sanki aldatılan yerde yuva olurmuş gibi.

Yedeklemeyi beklerken mutlaka facebookun şifresini ve emailini değiştir ki giremesin o telefon numarasinida Kendi numaran yap böylece garantiye almış olursun herşeyi. Allahım yar ve yardımcın olsun

Aldatılma konularına şaşırmıyorum artık ben.
Daha dün öğle kist konunuza yazmıştım,allah belası adam.
Soğukkanlı olmaya devam edin,Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

nasıl buldunuz eşinizin bu hesabını arama motoruna numarasını yazınca çıkıyormu

Sahte hesap açmak olayı benim eşimde de vardı evlenmeden önce. Allahtan görüşme olmadı yoksa affedemeyebilirdim. Ama sizin durumda görüşme veya daha kötüsü temas olmuşsa biraz oturup düşünün. Hatta karşınıza alıp konuşun once

Hem de nasıl delil olur. Kendini mi çok akıllı sanıyor seni mi aptal görüyor.. Yazık ya!!

Suçunu kabul etmesi özür dilemesi vs bunlar hep gelip geçici şeyler. Tecrübeyle sabittir.Bir süre sonra hepsini unutup Yen'i maceralara yelken açıyorlar.Ve siz o dönemde affedip devam dediğinizde paronayaklık derecesine geliyorsunuz çünkü sürekli onu takip etmek çoook yorucu!

Yerinde olsam acar gosteririm ama yani bnlari bi yere kaydetikten sonra sonrada acar o sayfayi herşeyi bir bir sorarim onu yerin dibine sokarım gerisi zaten corap söküğü gibi gelir hic merak etme

nasıl buldunuz eşinizin bu hesabını arama motoruna numarasını yazınca çıkıyormu
telefon ile açılmışsa hesap veya telefon numarı kayedilmişse arama alanına numara yazınca çıkar.

sen şimdi ne hayal kırıklıkları içerisindesindir hayatta en güvendiğin kişi eşim bana bunu yapıyorsa kim ne yapmaz diyorsundur.hayallerin ve dünyan yıkılmıştır allah yardımcın olsun bacım

kızın azının payını ver. Eşininde gözünü korkut. Nasıl bir dilden anlıyorsa öyle korkut. Ciddiliğini koru senin bu konuşmalarına tepki vermeden üste çıkmadan konuştuysa haksız olduğunu anlamış.

Konya yazısını okuyunca aklıma direk sen geliyorsun , çokta şaşırdım açıkçası . Konyalıları böyle bilmezdim.

Canım konyalıları zaten öyle bilme :) ben 24 yıldır konyadayım hiç böyle anlatılanlar gibi şeyler görmedim duymadım. olay konyalı istanbullu adanalı olması değil. kişilerin zihniyeti. eminim herkesin yaşadığı şehirde vardır bu tür olaylar.

konu sahibesi en azından sekreterlik yaparsın ev kendinizinse çokta güzel geçinirsin. erkek milleti hepsi aynı b.k. ailen arkanda olmazsa kendi arkana kendini al ayaklarının üstünde dur. rızkı veren allahtır unutma

zaten sevdiginizin butun sifteleni biliyorum diyipte kendinizi avutmayin hanimlar o erkegin icinde varsa sahte hesaplarida vardir al iste . :/ allahim sasirtmasin

Yedeklemeyi beklerken mutlaka facebookun şifresini ve emailini değiştir ki giremesin o telefon numarasinida Kendi numaran yap böylece garantiye almış olursun herşeyi. Allahım yar ve yardımcın olsun

+1 Evet yap bunu konu sahibi kelie .
Ayrica hrseyden emin olmak icin kadina kocanin agzindan yaz.
Resimlerden bahsettin az once, bulamamissin.
Taa orya gidip resim cekmemis olmamalari imkansiz.
Konuyu alttan alttan eski yasanmisliklara getir kizda tek tek anlatsin flash back gibi sana.
Hatta resimleri bile yollar.
Al sana mahkemede en buyuk kanit bu olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…