- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 31
Konyada oturuyorum evlenip geldim Aslında buralı degilim Keşke gelmeseydim Gerçekten tanıdığım her Konyalı aynı.
nasıl buldunuz eşinizin bu hesabını arama motoruna numarasını yazınca çıkıyormuIyi geceler hanımlar suan normal bi psikolojide degilim. Ağlasam ağlayamıyorum dondum kaldım sanki. Daha bugün opu oldum tüp bebek için. Eşimle oturmuş faceye bakıyorduk soru sordu bu işleri çok bilmez bende örnek göstermek için onun numarasını arattım. Bi facebook açıldı başka ad ve soyad için ben değilim vs inanmış gibi yaptım. Uyumaya gönderdim ve o hesabı tekrar açtım telefon numarasına kayıtlı olduğu için şifremi unuttum dedim numaraya şifre geldi açtım baktım. Ve evet maalesef o şuan hiç birşey düşünemiyorum. Kızlarla görüşmüş konuşmuş. Tazminat davası açsam bunlar delil olurmu. Aklımda binlerce soru. Ne yapacağım ben.
telefon ile açılmışsa hesap veya telefon numarı kayedilmişse arama alanına numara yazınca çıkar.nasıl buldunuz eşinizin bu hesabını arama motoruna numarasını yazınca çıkıyormu
sen şimdi ne hayal kırıklıkları içerisindesindirIyi geceler hanımlar suan normal bi psikolojide degilim. Ağlasam ağlayamıyorum dondum kaldım sanki. Daha bugün opu oldum tüp bebek için. Eşimle oturmuş faceye bakıyorduk soru sordu bu işleri çok bilmez bende örnek göstermek için onun numarasını arattım. Bi facebook açıldı başka ad ve soyad için ben değilim vs inanmış gibi yaptım. Uyumaya gönderdim ve o hesabı tekrar açtım telefon numarasına kayıtlı olduğu için şifremi unuttum dedim numaraya şifre geldi açtım baktım. Ve evet maalesef o şuan hiç birşey düşünemiyorum. Kızlarla görüşmüş konuşmuş. Tazminat davası açsam bunlar delil olurmu. Aklımda binlerce soru. Ne yapacağım ben.
Konuyu dagitmayalim ama arkadaşım siç ağzına bırak şu kızın alma evine koy mesafeni kesinlikle esinle görüştürme ve eşim artık senle görüşmemi istemiyor de def etBende konyadayim aynen buraları biliyorum.
Konya yazısını okuyunca aklıma direk sen geliyorsun , çokta şaşırdım açıkçası . Konyalıları böyle bilmezdim.
Yedeklemeyi beklerken mutlaka facebookun şifresini ve emailini değiştir ki giremesin o telefon numarasinida Kendi numaran yap böylece garantiye almış olursun herşeyi. Allahım yar ve yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?