- 7 Ağustos 2015
- 630
- 262
- 103
Fevri davranma konuştur.Sakın öyle donuna kadar falan alırım deme.Bırak o seni kuzu kuzu gidecek sansın.
Tedbir almasın.
Unutma sessiz atın tekmesi pek olur.Seninki de öyle olsun.
Yuhh. Sende niye eve aliyosun ya kocani sorunca tersle gitsin rexillige bak nirmalde kapaliysa size gekirken dagitip susleniyosa daha ne denirArayan belasını bulmuş işte bak hem de azerbeycanda.hic acıma şimdi bi de rahat rahat uyuyor mu yoksa?
Benim bulunduğum apartmanda da 94lu yeni boşanmış bir kız var özellikle hafta sonları ve akşamları eşimin evde olduğu saatlerde gelip sohbet etmek istiyor eşim rahatsız olup farklı odaya geçiyor tabii..Kızın mayası bozuk normalde başörtülü benim eve gelirken saçı başı dağıtıyor bir de süslenip geliyor ..Ikimiz iyi anlaşıyoruz diyor..Esimle ilgili konular aciyor surekli felan Konya da da kuma olayına çok normal bakıyorlar aklıma gelmiyor değil bu kız yoksa benle kuma mi olmaya çalışıyor...
Yahu nasi bole insanlari ewinize aliyosunuz konusuyosunuz bile adam bi baktin gozu kaydi sende hailesin e nolcak oda yanasti bak kuzum hic gorusme ewinede alma sakin !mayasi bozuksa mademArayan belasını bulmuş işte bak hem de azerbeycanda.hic acıma şimdi bi de rahat rahat uyuyor mu yoksa?
Benim bulunduğum apartmanda da 94lu yeni boşanmış bir kız var özellikle hafta sonları ve akşamları eşimin evde olduğu saatlerde gelip sohbet etmek istiyor eşim rahatsız olup farklı odaya geçiyor tabii..Kızın mayası bozuk normalde başörtülü benim eve gelirken saçı başı dağıtıyor bir de süslenip geliyor ..Ikimiz iyi anlaşıyoruz diyor..Esimle ilgili konular aciyor surekli felan Konya da da kuma olayına çok normal bakıyorlar aklıma gelmiyor değil bu kız yoksa benle kuma mi olmaya çalışıyor...
Bende konyadayim aynen buraları biliyorum.Arayan belasını bulmuş işte bak hem de azerbeycanda.hic acıma şimdi bi de rahat rahat uyuyor mu yoksa?
Bırak kimin ne düşündüğünü sen kendi istediğine odaklan lutfen sen kendin icin yap bunu ...Telefonu almadan çıkmaz ben kendi işlerimi halledeyim delilleri almam lazim. Çıkarsa oda kendi bildiğini yapacak. Şuan mantiklimi Bilmiyorum ama bu evliliği bitiren taraf aşikar olmalı yoksa ailem beni suçlar.
ay yok artik bu durumda da evliligi bitirdin diye suclayacak aileyi sen de yoksay gitsin.Telefonu almadan çıkmaz ben kendi işlerimi halledeyim delilleri almam lazim. Çıkarsa oda kendi bildiğini yapacak. Şuan mantiklimi Bilmiyorum ama bu evliliği bitiren taraf aşikar olmalı yoksa ailem beni suçlar.
Aile bide ne dicek yok kizim otur ewdede kuma gelsin ustunemi dicek ben bole ailenin ta . Yani onlar kabul etmese etmesin zaten ewinden cikma koy herifi kapiya is bul calis o defolup gitsin nafakanida al tazminatinida catir cutur yeay yok artik bu durumda da evliligi bitirdin diye suclayacak aileyi sen de yoksay gitsin.
aynen. hatta karsi taraftaki kadın anladigim kadariyla herifin evli oldugunu bile bile beraber olmus. bu durumda kadindan da tazminat alabilir konu sahibi. son donemde orneklerini cok gördüm. eskisi kadar kolay degil evli erkekle bile isteye düşüp kalkmakAile bide ne dicek yok kizim otur ewdede kuma gelsin ustunemi dicek ben bole ailenin ta . Yani onlar kabul etmese etmesin zaten ewinden cikma koy herifi kapiya is bul calis o defolup gitsin nafakanida al tazminatinida catir cutur ye
Konyalı değilim ama burada kuma olaylarının normal karşılanıyor olması bile tuhaf geldi yan komşum kumasiyla altlı üstlü oturuyorlar..Adam 1 gün orda 1 gün orda eşlerde kabullenmişler bu durumuBende konyadayim aynen buraları biliyorum.
Ayy inanamiyorumKonyalı değilim ama burada kuma olaylarının normal karşılanıyor olması bile tuhaf geldi yan komşum kumasiyla altlı üstlü oturuyorlar..Adam 1 gün orda 1 gün orda eşlerde kabullenmişler bu durumu
Gerçekten var böyleleriAyy inanamiyorum
Cok kotu yaGerçekten var böyleleri
Arayan belasını bulmuş işte bak hem de azerbeycanda.hic acıma şimdi bi de rahat rahat uyuyor mu yoksa?
yasanmisliklardir Belki böyle çok örnek var. Aldatilmisim tabiki alırım. Canını al parasını alma bunun. Öyle biri çünkü. Hemde baya yüklü hemde tüp bebek aşamasında yapıldığı için. Hemde Evde tek kaldığım geceler için. Herşey için anlatabiliommu.öncelikle gecmis olsunuz, allah kimseye yassatmasin ama dikkatimi ceken sey, bu donup kalma bu acinin üzerine nasil tazminat davasi düsünüyorsunuz, bosancam ayrilcam sürüündürcem deseniz neyse ama olayi direkt paraya baglamaniz entereesan
tabi ki dusuneceksiniz parayi suan da. evlilik bu, flört degil.yasanmisliklardir Belki böyle çok örnek var. Aldatilmisim tabiki alırım. Canını al parasını alma bunun. Öyle biri çünkü. Hemde baya yüklü hemde tüp bebek aşamasında yapıldığı için. Hemde Evde tek kaldığım geceler için. Herşey için anlatabiliommu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?