Aldatiliyormusum

Yuhh. Sende niye eve aliyosun ya kocani sorunca tersle gitsin rexillige bak nirmalde kapaliysa size gekirken dagitip susleniyosa daha ne denir

Yahu nasi bole insanlari ewinize aliyosunuz konusuyosunuz bile adam bi baktin gozu kaydi sende hailesin e nolcak oda yanasti bak kuzum hic gorusme ewinede alma sakin !mayasi bozuksa madem

Bende konyadayim aynen buraları biliyorum.

Telefonu almadan çıkmaz ben kendi işlerimi halledeyim delilleri almam lazim. Çıkarsa oda kendi bildiğini yapacak. Şuan mantiklimi Bilmiyorum ama bu evliliği bitiren taraf aşikar olmalı yoksa ailem beni suçlar.
Bırak kimin ne düşündüğünü sen kendi istediğine odaklan lutfen sen kendin icin yap bunu ...

Telefonu almadan çıkmaz ben kendi işlerimi halledeyim delilleri almam lazim. Çıkarsa oda kendi bildiğini yapacak. Şuan mantiklimi Bilmiyorum ama bu evliliği bitiren taraf aşikar olmalı yoksa ailem beni suçlar.
ay yok artik bu durumda da evliligi bitirdin diye suclayacak aileyi sen de yoksay gitsin.

ay yok artik bu durumda da evliligi bitirdin diye suclayacak aileyi sen de yoksay gitsin.
Aile bide ne dicek yok kizim otur ewdede kuma gelsin ustunemi dicek ben bole ailenin ta . Yani onlar kabul etmese etmesin zaten ewinden cikma koy herifi kapiya is bul calis o defolup gitsin nafakanida al tazminatinida catir cutur ye

Aile bide ne dicek yok kizim otur ewdede kuma gelsin ustunemi dicek ben bole ailenin ta . Yani onlar kabul etmese etmesin zaten ewinden cikma koy herifi kapiya is bul calis o defolup gitsin nafakanida al tazminatinida catir cutur ye
aynen. hatta karsi taraftaki kadın anladigim kadariyla herifin evli oldugunu bile bile beraber olmus. bu durumda kadindan da tazminat alabilir konu sahibi. son donemde orneklerini cok gördüm. eskisi kadar kolay degil evli erkekle bile isteye düşüp kalkmak

Kızlar sanırım iyi niyet saflık aynı kapıya varıyor o yüzden sıcağı sıcağına fazla düşünmeden çöz bu meseleyi...Kocan zaten niyeti bozmuş aile tanıştırması gibi detaylara dalmış acaba o da sana yavaş yavaş mi kabul ettirmek istedi ki kuma olarak ?? Yani ne yardan geçerim ne selden hesabı??

Bende konyadayim aynen buraları biliyorum.
Konyalı değilim ama burada kuma olaylarının normal karşılanıyor olması bile tuhaf geldi yan komşum kumasiyla altlı üstlü oturuyorlar..Adam 1 gün orda 1 gün orda eşlerde kabullenmişler bu durumu

öncelikle gecmis olsunuz, allah kimseye yassatmasin ama dikkatimi ceken sey, bu donup kalma bu acinin üzerine nasil tazminat davasi düsünüyorsunuz, bosancam ayrilcam sürüündürcem deseniz neyse ama olayi direkt paraya baglamaniz entereesan

Ay igrennccc adamlardaki rahatliga bak altli ustlumu ya adam olebi rahat davranmiski ewett artik fark etigine gore kariyi alip sanli sohretli bi dugun yapip alip gelebilirim gibi bisey yaniliyosam haksizsin deyin sakin kapilma sakin koy kapiya sana erkekmi yok

Konya mı dedin sen
Nefret ediyorum konya insanlarının zihniyetindende okumuş cahillerindende binbir ahlaksız kılıflarındanda adetlerindende....

Konu sahibi Allah hakkında hayırlısını eylesin bu yaşadıklarını unuttursun inşallah o eşin olacak mahlukatta ne burda ne öte tarafta rahat edemez şu haliyle Allah büyük

yasanmisliklardir Belki böyle çok örnek var. Aldatilmisim tabiki alırım. Canını al parasını alma bunun. Öyle biri çünkü. Hemde baya yüklü hemde tüp bebek aşamasında yapıldığı için. Hemde Evde tek kaldığım geceler için. Herşey için anlatabiliommu.

tabi ki dusuneceksiniz parayi suan da. evlilik bu, flört degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…