Elinde avucunda bırakma dava uzun da sürse yılma bak ailen de arkanda olacaktıryasanmisliklardir Belki böyle çok örnek var. Aldatilmisim tabiki alırım. Canını al parasını alma bunun. Öyle biri çünkü. Hemde baya yüklü hemde tüp bebek aşamasında yapıldığı için. Hemde Evde tek kaldığım geceler için. Herşey için anlatabiliommu.
Yani ben de çok şaşırdım.Adam sanki bugünü beklemiş. Tepki sıfır , şaka gibi.Bende aynı sebepten tepkileri çok donuk bulduğumu söyledim.
Hadi konu sahibi şokta, şu an karar vermesi ve akıllı davranması lazım ama adamdaki bu rahatlik beni benden aldı...
Ne bir yalvarip yakarma, ne bir inkar, ne bir direnme, konusulanlari çevirmiş, telefonunu verip kuzu kuzu başka odaya gitmiş.
Ya çoktan vazgecmis soyleyememis nasıl bitirecegini bilememiş yada dediğiniz gibi bile isteye göstermiş.
Hayırlısı olmuş diyecegim tekrardan, böylece her şeyi yedekleme, delil olarak kullanma şansı olmuş oldu.
gecim icin de dusuneceksiniz elbette. neden siz en guzel yillarinizi onunla bebek sahibi olabilmek icin tedavilerle geçirirken o elalemin kadinlariyla keyifte geçirmiş olsun? her seyin bir bedeli var. tabi ki parayla telafisi olmaz ama hukukta tazminat denen kavram iste tam da bu tarz durumlar icin var.Parasını geçim için değil onu perişan etmek için istiyorum zaten.
Konya yazısını okuyunca aklıma direk sen geliyorsun , çokta şaşırdım açıkçası . Konyalıları böyle bilmezdim.Konya mı dedin sen
Nefret ediyorum konya insanlarının zihniyetindende okumuş cahillerindende binbir ahlaksız kılıflarındanda adetlerindende....
Konu sahibi Allah hakkında hayırlısını eylesin bu yaşadıklarını unuttursun inşallah o eşin olacak mahlukatta ne burda ne öte tarafta rahat edemez şu haliyle Allah büyük
Konuşmalar çok normal ama görüşme var annesiyle bile tanismis
Konya yazısını okuyunca aklıma direk sen geliyorsun , çokta şaşırdım açıkçası . Konyalıları böyle bilmezdim.
Ne sıfatla Bilmiyorum ama tanışmış.Nasil nasil?
Kim kimin annesiyle tanismis?
Evli adam baskasinin annesiylemi tanismis sevgili sifatiyla??
Konyalı miydin ..Her yerin iyisi de kötüsü de elbette var şimdi genelleme yapmak olmaz ama konya daki kuma rahatlığı şaşırttı beniDiğer yorumlarımada mı şahit oldun ordanmı geliyorum aklına
Evet malesef böyle fazlası var eksiği yok
Silemez telefonu bende bu rahatlığına da anlam veremiyorum. Yanıma çağırdım mesajlara beraber baktık yabancı dil konuşmuşlar kendisine cevirttirdim.
Konyalı miydin ..Her yerin iyisi de kötüsü de elbette var şimdi genelleme yapmak olmaz ama konya daki kuma rahatlığı şaşırttı beni
Evet onları da gördümDiğer yorumlarımada mı şahit oldun ordanmı geliyorum aklına
Evet malesef böyle fazlası var eksiği yok
:)) Ben de henüz bulunduğum yerde bazılarını anlama çabasındayımDeğilim şükür.
Genelleme yapmak istemem tabi ben kendi adıma konuşurum ama benim gibi düşünenler az değil.
kelie cim konyadamı oturyosunuz yanlış mı anladım?
Konyada oturuyorum evlenip geldim Aslında buralı degilim Keşke gelmeseydim Gerçekten tanıdığım her Konyalı aynı.Değilim şükür.
Genelleme yapmak istemem tabi ben kendi adıma konuşurum ama benim gibi düşünenler az değil.
kelie cim konyadamı oturyosunuz yanlış mı anladım?
Yok hem ceviriden baktım hemde ona cevirttim ne kadar utanmaz olabilir diye. Ingilizce konuşmuşlar.Hangi dil konusmuslar?
Askim kelimesini sana " bacim" olrak yuttura bilir. Sen mesajlari burya yaz elbet birimiz dili biliyorduruz.
Birazdan gidecek zaten ve bidaha da dönüşü olmayacak.kelie o koca denen şahıs senin yatağında yatıyor mu şu an kaldır başka odada yatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?