Aldatiliyormusum

Elinde avucunda bırakma dava uzun da sürse yılma bak ailen de arkanda olacaktır

Yani ben de çok şaşırdım.Adam sanki bugünü beklemiş. Tepki sıfır , şaka gibi.
İnşallah hakkında hayırlısı olur, doğru kararı verir.

Parasını geçim için değil onu perişan etmek için istiyorum zaten.
gecim icin de dusuneceksiniz elbette. neden siz en guzel yillarinizi onunla bebek sahibi olabilmek icin tedavilerle geçirirken o elalemin kadinlariyla keyifte geçirmiş olsun? her seyin bir bedeli var. tabi ki parayla telafisi olmaz ama hukukta tazminat denen kavram iste tam da bu tarz durumlar icin var.

Konya yazısını okuyunca aklıma direk sen geliyorsun , çokta şaşırdım açıkçası . Konyalıları böyle bilmezdim.

Sen bugün gördün tabi olay yeni nasil kötü durumdasındır şimdi Allah her türlü cezalarını versin böyle insanların...Orda bir insanı gormezden gelmek hayati kendi keyiflerince yaşamak tam bir karaktersizlik

Diğer yorumlarımada mı şahit oldun ordanmı geliyorum aklına

Evet malesef böyle fazlası var eksiği yok
Konyalı miydin ..Her yerin iyisi de kötüsü de elbette var şimdi genelleme yapmak olmaz ama konya daki kuma rahatlığı şaşırttı beni

Silemez telefonu bende bu rahatlığına da anlam veremiyorum. Yanıma çağırdım mesajlara beraber baktık yabancı dil konuşmuşlar kendisine cevirttirdim.

Hangi dil konusmuslar?
Askim kelimesini sana " bacim" olrak yuttura bilir. Sen mesajlari burya yaz elbet birimiz dili biliyorduruz.

Konyalı miydin ..Her yerin iyisi de kötüsü de elbette var şimdi genelleme yapmak olmaz ama konya daki kuma rahatlığı şaşırttı beni

Değilim şükür.
Genelleme yapmak istemem tabi ben kendi adıma konuşurum ama benim gibi düşünenler az değil.

kelie cim konyadamı oturyosunuz yanlış mı anladım?

kelie o koca denen şahıs senin yatağında yatıyor mu şu an kaldır başka odada yatsın

Hemen kotu haber alinmis ve garip bi sekilde ipler kopmus. Cok cok sakin bi sekilde. Uzuluyorum kadinlar hakli ciktiginda ya. Keske haksiz ciksak bizim erkeklerimiz sadik kala bilse.
Ama maalesef.

Peki ne yapmayi dusunuyosun?
Annen gil ev dedin, orya gidicekmsin?
Asilama diyince ardindan aldattignu duyunca eyvah dedim. Hemen dua ettim" Allahim insallah bu arkdasim hamile degildir' diye. Galiba zatn asilama gerceklesmedi dimi? hamile olma sansin yok?

Hangi dil konusmuslar?
Askim kelimesini sana " bacim" olrak yuttura bilir. Sen mesajlari burya yaz elbet birimiz dili biliyorduruz.
Yok hem ceviriden baktım hemde ona cevirttim ne kadar utanmaz olabilir diye. Ingilizce konuşmuşlar.

Whatsapp konusmalarinin yedeklerini gönderdim kendime hiç bişey yok. Acı üzerine acı yaşamak için belki de kızların resimlere baktım. Beraber çekip koymuş olabilirlermi diye. Oda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…