Aldatiliyormusum

Bu her türlü bir aldatmadır zaten elınde mılyon tane delıl var bencede bu adamdan çocuk sahıbı olmadıgın ıcın çok çok şanslısın yaşın daha genç kendıne guven profılınde onlisans mezunu yazıyor eğer böyle ise bir müşteri hizm. sekreterlik gibi basittten baslayabılecegın ıslere gır kendı hayatını kazan ama muhakkak malı mülkü varsa sonuna kadar hakkını ara ve boşan kurtul o adi heriften kendı ayakların uzerınde durdugunda daha mutlu olacaksın.

Kesinllikle ailene ve onun ailesine bu durumu anlat.
Sessiz kaldıkca adam üste çıkmak için sana iftira atabilir.
Senin aldattığını söyleyebilir.

Kendini bu kadar cok üzme ve caresiz görme. Meslek edinmek icin gec kalmis degilsin. Istersen her seyi basarabilirsin. Ne olursa olsun, adamis oldugun yillar icin haklarini muhafaza et ve koru. Kötü bir tecrübe, kimse istemez ama bunun suclusu sen degilsin. Kimi insan ne yazikki elindekinin degerini bilmiyor. Sen degerini hic untma. Cünkü degerlisin.

Şeyi kopsun ..çıban çıksın orasında..rabbim hayırlı kapı açar inşallah sana

Bu müsveddelerin Allah belasını versin hayır ne farklı onuda anlamıyorum hemde tüp bebek sürecinde Off çok zor birşeyler

Gayet guzel bir tazminat sizi bekliyor. Yalnız o mesajları yok etmeden hemen bir yere kaydedin. İyi bir aile avukatı bulun. Kesinlikle de barısmayı dusunmeyin, siz bunları hak etmiyorsunuz.

Ya bu erkekler niye böyle anlamıyorum nereye kafani cevirsem biri aldatıyor dünyanın çivisi çıkmış yemin ederim kendi kocam hayatta yapmaz diyordum ama bunları okudukça ya yapıyorsa diyorum

Bu ne çirkinliktir ya!

Sende başka face aç ve esinle buluşmak istediğini söyle ozaman onun facesi olduğundan emin olmuş olursun

Canım bende farklı degilim dün burda konu açmıştım nette başka kadınlarla konuşuyor diye yakaladım uyardım kavga kıyamet dün akşam yine devam benim küçük çocukşarım var elim kolum bağlı çocugın yoksa devam etmeni önermiyorum altüst olan malesef biziz

eve nıye alıyosun manyak mısın kızım sen.ayyys ınırım bozuldu...eve alma sakın..ve sıkı takıp et bu defa pusuya yatmasın...

Konyalı miydin ..Her yerin iyisi de kötüsü de elbette var şimdi genelleme yapmak olmaz ama konya daki kuma rahatlığı şaşırttı beni
Konyada kuma rahatlığı mi var kim demiş nerden genelleme yapıyorsunuz konyanın yerlisimisiniz !

Pardon ama konyayi kim için bu kadar kötülediniz yorumlarinizi okudum hiç hoş değil kimse için mevlana şehrini bu kadar kötüleyemezsiniz lütfen yorumlariniza dikkat edin

Hayat şaka gibi. Bu erkekleri anlamıyorum. Ne isterler, bize ne verirler ? Birde bu rahatlık ne yani. Ya her erkek aynı mı anlayamıyorum akıl gücüm yetmiyor artık. Haline şükredeceğine ama yok yetmiyor hepsi mi aç bunların ya. Valla soğudum bu erkeklerden nefret etmeye başladım bu tür olayları duydukça çok sinirlendim. Süründür şunu ya. Bende çocuklu bir kadınım ve boşanacağım. Değer bilmez değersizler !

büyük ihtimalle hepsi aynı. bende online bir oyunda eşimin bir kızla sözde oyun için olan konuşmalarını yakalamıştım. eşimin soğuğu sevmediğini ordan öğrenmiştim. ki bana sorsalar eşim benim için ölüp bitiyor derdim. arada istisnalar var diyenlere de asla katılmıyorum

Pardon ama konyayi kim için bu kadar kötülediniz yorumlarinizi okudum hiç hoş değil kimse için mevlana şehrini bu kadar kötüleyemezsiniz lütfen yorumlariniza dikkat edin

Ben kendi adıma konuştum.
Madem yorumlarımı okudunuz neleri kastettiğimi anlamışsınızdır 'umarım'.

Yapıp edip ben yapmadım, o ben değilim diyorlar ya..
Cesaretin yoksa, yapma kardeşim o zaman. Adam gibi otur yerinde karınla ilgilen, karına destek ol.
Donuna kadar da alırsın aynen, yazıklar olsun. Değmez böylelerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…