- 19 Eylül 2016
- 182
- 131
- 23
Bu her türlü bir aldatmadır zaten elınde mılyon tane delıl var bencede bu adamdan çocuk sahıbı olmadıgın ıcın çok çok şanslısın yaşın daha genç kendıne guven profılınde onlisans mezunu yazıyor eğer böyle ise bir müşteri hizm. sekreterlik gibi basittten baslayabılecegın ıslere gır kendı hayatını kazan ama muhakkak malı mülkü varsa sonuna kadar hakkını ara ve boşan kurtul o adi heriften kendı ayakların uzerınde durdugunda daha mutlu olacaksın.Iyi geceler hanımlar suan normal bi psikolojide degilim. Ağlasam ağlayamıyorum dondum kaldım sanki. Daha bugün opu oldum tüp bebek için. Eşimle oturmuş faceye bakıyorduk soru sordu bu işleri çok bilmez bende örnek göstermek için onun numarasını arattım. Bi facebook açıldı başka ad ve soyad için ben değilim vs inanmış gibi yaptım. Uyumaya gönderdim ve o hesabı tekrar açtım telefon numarasına kayıtlı olduğu için şifremi unuttum dedim numaraya şifre geldi açtım baktım. Ve evet maalesef o şuan hiç birşey düşünemiyorum. Kızlarla görüşmüş konuşmuş. Tazminat davası açsam bunlar delil olurmu. Aklımda binlerce soru. Ne yapacağım ben.
Iyi geceler hanımlar suan normal bi psikolojide degilim. Ağlasam ağlayamıyorum dondum kaldım sanki. Daha bugün opu oldum tüp bebek için. Eşimle oturmuş faceye bakıyorduk soru sordu bu işleri çok bilmez bende örnek göstermek için onun numarasını arattım. Bi facebook açıldı başka ad ve soyad için ben değilim vs inanmış gibi yaptım. Uyumaya gönderdim ve o hesabı tekrar açtım telefon numarasına kayıtlı olduğu için şifremi unuttum dedim numaraya şifre geldi açtım baktım. Ve evet maalesef o şuan hiç birşey düşünemiyorum. Kızlarla görüşmüş konuşmuş. Tazminat davası açsam bunlar delil olurmu. Aklımda binlerce soru. Ne yapacağım ben.
Bu ne çirkinliktir ya!Kocamla yüzleştim önce yemin ettirdim ben degilim diye sonra bu ne dio ozaman dedim ve benim hakkımda bilr konusulmus. Bosanacagimi söyledim tamam sakin ol dedi. Kendini izah edemez çünkü izah edilecek bi tarafı yok. Etmedi de haklısın dedi.
Arayan belasını bulmuş işte bak hem de azerbeycanda.hic acıma şimdi bi de rahat rahat uyuyor mu yoksa?
Benim bulunduğum apartmanda da 94lu yeni boşanmış bir kız var özellikle hafta sonları ve akşamları eşimin evde olduğu saatlerde gelip sohbet etmek istiyor eşim rahatsız olup farklı odaya geçiyor tabii..Kızın mayası bozuk normalde başörtülü benim eve gelirken saçı başı dağıtıyor bir de süslenip geliyor ..Ikimiz iyi anlaşıyoruz diyor..Esimle ilgili konular aciyor surekli felan Konya da da kuma olayına çok normal bakıyorlar aklıma gelmiyor değil bu kız yoksa benle kuma mi olmaya çalışıyor...
Konyada kuma rahatlığı mi var kim demiş nerden genelleme yapıyorsunuz konyanın yerlisimisiniz !Konyalı miydin ..Her yerin iyisi de kötüsü de elbette var şimdi genelleme yapmak olmaz ama konya daki kuma rahatlığı şaşırttı beni
Pardon ama konyayi kim için bu kadar kötülediniz yorumlarinizi okudum hiç hoş değil kimse için mevlana şehrini bu kadar kötüleyemezsiniz lütfen yorumlariniza dikkat edinKonya mı dedin sen
Nefret ediyorum konya insanlarının zihniyetindende okumuş cahillerindende binbir ahlaksız kılıflarındanda adetlerindende....
Konu sahibi Allah hakkında hayırlısını eylesin bu yaşadıklarını unuttursun inşallah o eşin olacak mahlukatta ne burda ne öte tarafta rahat edemez şu haliyle Allah büyük
Hayat şaka gibi. Bu erkekleri anlamıyorum. Ne isterler, bize ne verirler ? Birde bu rahatlık ne yani. Ya her erkek aynı mı anlayamıyorum akıl gücüm yetmiyor artık. Haline şükredeceğine ama yok yetmiyor hepsi mi aç bunların ya. Valla soğudum bu erkeklerden nefret etmeye başladım bu tür olayları duydukça çok sinirlendim. Süründür şunu ya. Bende çocuklu bir kadınım ve boşanacağım. Değer bilmez değersizler !
Pardon ama konyayi kim için bu kadar kötülediniz yorumlarinizi okudum hiç hoş değil kimse için mevlana şehrini bu kadar kötüleyemezsiniz lütfen yorumlariniza dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?