Aldatiliyormusum

Hhh işte +1

O değilde biz konya diyerek bunlardan bahsederken arkadaş 'Mevlana şehrini kötüleyemezsiniz' diye tartışıcak yer arıyor heralde.

Bencede oncellikle sakin ol acele ve sinirle hareket etme kesinlikle affedilicek bisey degl bu sonucta arkandan is cevirmis resmen ki buyuk bi ihtimal bu insan fiilende seni aldatmis olabilir maalesef

Hhh işte +1

O değilde biz konya diyerek bunlardan bahsederken arkadaş 'Mevlana şehrini kötüleyemezsiniz' diye tartışıcak yer arıyor heralde.

Vallahi egoistin tekiydi Aldatıp aldatıp ağlıyordu ve ruhum duymamıştı. Bir gün annemle bir alışveriş merkezine gittik aaaa ne göreyim elinde başka bir kız bir de rahat yürüyor Beni görünce kal geldi kendisine o an. Çocukluktu affettim yalvardı yakardı, sonra başka kızla mesajlarını yakaladım sosyal medya üzerinden aynı konuda olduğu gibi. Nadide Sultan'ın Konyalım şarkısını hala dinleyemem öyle bir öfkeliyim halaa. Mevlana şehri evet güzeldir ama şu an sözlümün Konyalı bir yakın arkadaşı daha var o şu an deli gibi bir kıza aşık ama bedenen başkalarıyla olmaya devam ediyor. Bence mevlana şehrinin insanları gelişen internet ile değişiyorlar. Taşlayabilirler evet ama benim tecrübelerim de böyle.

Konyada kuma rahatlığı mi var kim demiş nerden genelleme yapıyorsunuz konyanın yerlisimisiniz !
Canım kötülemek değil maksat ama doğrusu da bu dip komşum bile altlı üstlü diyorum kumasiyla....Bu lafı bana bizzat konya nin yerlisi söyledi erkek biraz zenginse hemen 2.ye ev açıyor diye ki öyle de gördüm hepsi öyle demiyorum ama kumalik burada bu kadar normal diyorum!!
Evime yeni tasindigimda yaşlı bir teyze eşime baktı hoş geldiniz dedi neyse ben de arada sohbet etmek istedim kadınla selam verdim selamimi almadı eşime kızını anlatıyor işte kızım garsonla nisanlanacak da istemiyoz da sen ne iş yapiyon senin gibi damadim olsa keşke..Annesi bile kızını kuma vermeye merakliyken ben nasil normal karşılayım sizce bu durumu??

Ben kendi adıma konuştum.
Madem yorumlarımı okudunuz neleri kastettiğimi anlamışsınızdır 'umarım'.
Neyi anlamam gerekiyor bn konyaliyım. memleketimı genelleme yapılarak konya adı altında kötüleyen sizsiniz o zaman bn burdan sizin için kendi adıma kötüleme yapiyim hoş mu sizce ?

bu dinlediğim 15799423790. aldatma hikayesi ve hepsi aynı hepside konyalı
Mevlana şehrini kötüleyen kim zaten ben insanları kastediyorum mevlana şehri diyip sözde kılıf uyduruyorlar zerre kadar layık değil bazıları.

Neyi anlamam gerekiyor bn konyaliyım. memleketimı genelleme yapılarak konya adı altında kötüleyen sizsiniz o zaman bn burdan sizin için kendi adıma kötüleme yapiyim hoş mu sizce ?
Arkadaşım ben yeri gelir kendi memleketimin insanını da kotulerim...Olay şudur ki Konya daki kuma rahatligindan açıldı mesele..Apartmanda böyle bir olaya sahitken aksini konuşamam adam gelmiş 50 yaşına...26 yaşında kızı kuma olarak getirmiş üstelik kendi kızından 1 yaş büyük bu kişi..Bana ters

Bunu kastetmediğimi söylememe gerek varmı gerçekten? Bende konyada yaşıyorum ezbere konuşmuyorum ve nerdeyse dört dörtlük diyebileceğim insanlarda var bu net zaten.
Ama yine kendi adıma söylüyorum ben buranın adetlerinden tut merhametsiz dindarlarına kadar hepsinden resmen tiksinmiş vaziyetteyim.

Canim bn tüm konyalilar sütten çıkma ak kaşık demiyorum her sehirde her ülkede malesef kuma olayida var aldatma olayida var yaptiginiz yorumlarda tüm konyalilar öyle o şekilde diye okuyunca normal olarak savunmaya geçtim ki gerçekten bi kaç kişi ve olay yüzünden konyayi da tümüyle yargılamanizi istemem konya bnım memleketım ve ismiyle de insaniylada mükemmel bir şehir bazı insanlar yüzünden karalama olmasın lütfen

Sana ters konyali olarak banada ters apartman komsulariniz yüzünden mi konya koca şehir gözünde kötü oldu

konu dışına çıkmak istemiyordum ama gerçekten alakasız şeyler yazmanız hoş değil. yukarda bir yorumda daha yazmıştım ankarada istanbul da izmir de türkiyenin herhangi bir yerinde aldatma olayları olmuyor da bu bizim konyamıza özgü bişey mi? madem bu kadar rahatsızsınız konya insanından uzak durmak sizin elinizde. veya konyadan birisi size kötülük yapmış "konyalı biri" dersiniz konyanın insanları demezsiniz genelleme yapmazsınız. cümlelere dikkat edelim ki konu dışına çıkmayalım

Adet gelenek görenek her şehirde var dindarlik her insanda var herneyse sizde konyali biri olarak başka diyebileceğim söz kalmıyor

Sana ters konyali olarak banada ters apartman komsulariniz yüzünden mi konya koca şehir gözünde kötü oldu

Apartman değil ki bi mesele keşke öyle kalsa da ben de bu kadar genelleme yapacak kadar konuşmasaydım..Neyse tamam konyalilar çok mükemmel aşırı mükemmel kumalik da çok çok normal.

Eşimle aynı memleketliyiz biz..Daha yeni evlendik taşındık Konya'ya kapımızı bi çalan olmadı napiyosunuz hoş geldiniz diye..Bizim memlekette birisi taşınınca komşular elinde 1 çeşit de olsa yiyecek birşeyler götürürler hemen...Bir cay demlenir..Yani yeme içme değil mevzu ama komşuluk ilişkisi bile yok..Bu 2. Apartmanim burda da aynısı oldu..Acaba konyali degilim diye ayrımcılık mi yapiyorlar ki dedim Benden sonra yeni evli konyalı bir çift taşındı o gün ona da aynisini yaptilar gittik esimle bi hosgeldiniz dedik..Allah ne verdiyse hazırladım götürdüm cay demledim çok memnun kaldılar..Kizin annesi sen nerelisin dedi bana buralarda pek böyle adetler kalmadı dedi

Ailemi aradım gelip alacaklarmış beni burdan burda kaldıkça yüz buluyor gidemem sanıyor sanırım. Eşyalarımı toplamaya başladım.
Ailenin arkanda olması güzel birşey..Hiç acıma da üzülme de onun için hakkında hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…